- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.321
oy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..
filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....
jasmin nasılsın demek hamileligin cilveleri başladı...baş dönmeleri normal ama gözden de sıkıntı varsa artar bu durum benimde öyle gözlük kullanıyorum baş agrımı daha tetikliyor takmadıgımda numarada degişti gibime geliyor ama bakalım gidemedim bir türlü doktora......
eee kızlar nasılsınız bakalım...neşe dualrımız seninle..burcu hadi bakalım iyisin yine patron gidiyor inşallah amip sürüleride gelmez..sabah gazetede bende okudum... hastanedeki yangını allah ölenlere rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar...
kızlar günaydın herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
ceren gıııı sen izne ayrılmıyomuydun 36+0 da ben anlamadımda hala iştesin
günaydınnn güzellerrr nasılsınız ben doktordan geldim küçücük bi kesecik gördük bugün çok mutlu oldum hihoyyyt on gün sonrada kısmetse inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez bebişimin evet benim sıkıntılar başladı kızlar, sıkıntı baş dönmesi felan doktor progesterondan dolayı olduğunu söledi ilk iki aydan sonra azalır üçüncü aydan sonrada geçer dedi inşallahhh aman bebişim sağlıkla büyüsünde ben katlanırım bu sıkıntılara napayım hayırlısıyla şu dönemi atlatalım inşallah
hoşbulduk gülçincim sağol canım
kız bulcuk sen hala geece hayatında yasaklımıydın vay anam vayyy herifler yasak kalksın sizi çıtır çıtır yiyecek ceren sende dahilsinnnn bu yenenler kategorisine
kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
cerennnnn bak yine görmüyon bu garipppp deve kuşunuuuu açtırma ağzımıııı
birde senin msn hiç açık değil anacım yanlış birinimi ekledim neee
kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm
jasmincim hadi gözün aydın gördün keseyi darısı pıtpıtlara işallahh
ierrorcum doktor bize hiç yasak vermedi ama ben yasak koyyorum ne olur ne olmaz diyee arada kaçamaklar yapıyoruz zaten seyrekte olsa
diyorum kocişe doğsun bi gece gündüz tepende olucam :)))))
ya ceren anlamdım diye kızacan amaaa ben 32 den 36 ya kadar çalışabilir raporu alınca 36+0 da bitmesi gerekmiyomuuuu
ceren iyiyim sagol sen nasılsın?jasmin bulantı sabahları yine oluyor ama kısa sürüyor kusma olmadı henüz...nurcum geçmiş olsun ama doktorunu arayıp sormalısın..hamilleikte ishal dikkat edilmesi gereken hastalıklardan biri belki idrarda falan bakarlar ...bir sor doktoruna duruma göre tedavini uygularsın.geçen bende bu yüzden gittigimde idrar tahlili yapılmıştı..
doktorumu aradım kızlar bol su iç patates ve muz ye dedi eğer geçmezde çk halsiz kalırsan gel serum takalım dedi
yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepinize afiyet olsun
dualarımız seninle canım rabbim gönlüne göre versin bende öptümmmÇiğdemcim doktora yeterlilik sınavı..Epey karışık bir durum..Hepinizden hem bu konuda hem bebiş konusunda dua bekliyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum tek tek..
gözün aydın abla iğneler bitmiş yasak kalkmış bebişin iyi çok şükür senden iyisi yok şimdi aman allah bozmasınkızlaaaaaar ben geldim, geçmişi okudum ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum canlarım. Ceren'cim sen hiç kullanmadın demek Elevit'i, doktordan doktora değişiyor. Akşam başladım demir ilacına, çiğneme tableti evrdi, tadı fena değil... aaaa bu arada söylemeyi unuttum iğnelerim bittiiiiiiiiiiii sositososito çooook şükür, yasakta bitti :jeyyar: ama çok dikkatli olun, en ufak kanamada bana bile sormadan yasağa gireceksiniz dedi, dedi demesine deee benim kociş su koyuverdi, biz biraz daha bekleyelim, ufaklığı görünce rahatsız ederiz falan demeye başladı :1shok: heyhaaaat ona kalsa çocuk doğana kadar abi kardeş kanka gibi gidelim diyor... nolcek şimdi?
Çiğdemcim sağol güzelim, söylediklerinizle rahatlattınız beni, şimdi elevitle beraber 1 tane demir ilacı alıyorum, elevit bitince onu bırakacağım ve günde 2 defa içeceğim demir ilacından
Burcucum, gözün aydın diyeceğim amma gel gör ki ailenin diğer üyeleri patronluğa soyunmuş, Allah yardımcın olsun canımcım
Neşeciiiiiiim dualarım seninle güzelim, iiiiiiiinşallaaaaaaaahhhhhh çok iyi geçecek tatlım :)
Kumsalcım sağol güzel sözlerin için canım :) İnşallah darısı senin ve Neşenin başına :)
bende iyyim canım aynı bizde çalışıyoruz aradada sağlık sigortalarını inceliyorumiyiyim bende gülüm çok şükür bildiğin gibi işte bir yaramazlık yok geldik işe çalışıyoruz yine gittiği yere kadar diye diye kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok yakut nasıl kız hiç bahsetmiyorsun?
neşem hoş geldin güzelimmmmm a.s.
büyük sınav hee sende biz gibi gün sayıyorsun rabbim zihin açıklığı versin inşallah bir çırpıda ver sınavınıda :Saruboceq:
Günaydınnnn bal peteğimmmmm Şeniz
ceren iyi teyzesi ellerinden gözlerinden yanacıklarından ve göbişinde öper :ecrin_bebek:
tekmeler biraz daha garipleşti gülüm ya daha seyrek ama daha kuvvetli ahreketler var sanırım kız iyice daraldı içerde garibimin her bir yanı tutulacak aynı pozisyonda durmaktan kaydirigubbakcemile3 ağrılarım oluyor tabii ama anlık 10 - 20 sn. sürüyor geçiyor çok şükür öyle aman aman bir ağrım sızım yok maşallah de maşallah de
bencede çiğdem adamın başına ne gelirse ya meraktan ya ...................... anladın sen onu yerimseniben kaydirigubbakcemile3
bu arada gülüm sen yağ sürmeyi ihmal etme ama karnın büyüdüğü için göbek derin geriliyor çok normal yani yaşadıkların rahim büyüyor bebek büyüyor e daha ne olsun hiç bir şey yok gibi vücut duramaz dimi ama kaydirigubbakcemile3
benim halimi görsem göbeğim o kadar gerildiki esnerken bile canım acıyor karnım yani kaldıki hapşurucam öksürücem gerilicem nerdeeeee kaydirigubbakcemile3
günaydın canım nasılsınkızlar günaydın herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
ceren gıııı sen izne ayrılmıyomuydun 36+0 da ben anlamadımda hala iştesin
geçmiş olsun canım bol bol su tüket muz ye inşallah çabuk geçerkızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?