Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm

jasmincim hadi gözün aydın gördün keseyi darısı pıtpıtlara işallahh

ierrorcum doktor bize hiç yasak vermedi ama ben yasak koyyorum ne olur ne olmaz diyee arada kaçamaklar yapıyoruz zaten seyrekte olsa
diyorum kocişe doğsun bi gece gündüz tepende olucam :)))))

maviii hoş geldin güzelim nasılsın?

kızlar günaydın herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
ceren gıııı sen izne ayrılmıyomuydun 36+0 da ben anlamadımda hala iştesin

ierror balım sende hoş geldin canım nasılsın? yine kaçak köçek girdin zaarrr kaydirigubbakcemile3
canım benim bak ben sana bu durumu anlatmıştım ama sen okumadın sanırsam 37. haftaya kadar olan izin 36+6 ya kadar sürüyor balım anladın 36+6 da izin başlıyor çaktın köfteyi yerimseniben

jasmin hoş geldin kuzum ne güzel keseyide görmüşsün oh oh bir dahaki sefere inşallah pıt pıtlarıda duyarsın hepsi ayrı bir heyecan. Kendine ilk üç ay çok dikkat etmelisin sonrası zaten bünye artık alışıyor bebeğe ve rahat geçiyor tasalanma sakın. :teselli:

kız bulcuk sen hala geece hayatında yasaklımıydın vay anam vayyy herifler yasak kalksın sizi çıtır çıtır yiyecek ceren sende dahilsinnnn bu yenenler kategorisine

valla gülüm adam beni değilde ben adamı yicem bu gidişleeee bak yine açtırma ağzımı aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh aaaaaaahhhhhhhhh :asigim: :asigim:

kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım

aanurcum geçmiş olsun
ishal için yoğurt ve nişasta karıştırıp, haşlanmış patateside limonlayıp yiyebillirsin zararsız bol su iç sususz kamasın vucudun canım

ierror hala belli degl 4 haziranda gidecem inşallah o zman görürüz..jasmin minigi görmüşsün ne güzel...gözün aydın...burcu cnm benim valla şimdiden geiliyor acayip kaşınıyor kaşınınca dikkat et diyorlar sürekli kaşıma nemlendir diye söyleniyor çevremdekiler ama ben düzenli kullanamıyorum...

nurcum hamilelerde kullanmak doğrumu bilmem ama ishale kuru kahvenin üzerine limon sıkıp içmek iyi geliyooo geçmişş olsun tatlımmm

cerennnnn bak yine görmüyon bu garipppp deve kuşunuuuu açtırma ağzımıııı
birde senin msn hiç açık değil anacım yanlış birinimi ekledim neee

yaaa delirtme beni bee yazdım ya sayfa anında ilerlemiş herkes aynı anda yazınca deli karı
ayrıcada asıl senin msn açık değil güzelim herkes yazıyor bana bir senmi yazamıyorsun hatta şimdi yazdım bak gelmedi demek bir daha ekle istersen

kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım

canımmm çok geçmiş olsun ne oldu ne sancısı bu reflümü çıktı yoksa gülüm ya hamilelikte olurmuş bu. Yediğin birşeymi dokunduki yoksa üşüttünmü neden ishal oldun hay allah? Doktorunu aradınmı balım?

filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm

Siz insanı yoldan çıkarırsınız yaaa delikafadulden

bende öyle diyorum kocişe ama görcez bakalım bıcırıklar izin vercekmi buna kaydirigubbakcemile3

ceren iyiyim sagol sen nasılsın?jasmin bulantı sabahları yine oluyor ama kısa sürüyor kusma olmadı henüz...nurcum geçmiş olsun ama doktorunu arayıp sormalısın..hamilleikte ishal dikkat edilmesi gereken hastalıklardan biri belki idrarda falan bakarlar ...bir sor doktoruna duruma göre tedavini uygularsın.geçen bende bu yüzden gittigimde idrar tahlili yapılmıştı..

doktorumu aradım kızlar bol su iç patates ve muz ye dedi eğer geçmezde çk halsiz kalırsan gel serum takalım dedi

iyiyim bende güzelim bildiğin gibi bizde bir değişiklik yok gün azalması haricinde kaydirigubbakcemile3

Çiğdemcim doktora yeterlilik sınavı..Epey karışık bir durum..Hepinizden hem bu konuda hem bebiş konusunda dua bekliyorum...Hepinizi kocaman öpüyorum tek tek..
dualarımız seninle canım rabbim gönlüne göre versin bende öptümmm

gözün aydın abla iğneler bitmiş yasak kalkmış bebişin iyi çok şükür senden iyisi yok şimdi aman allah bozmasın aminnnn inşallah inşallahhh
bende iyyim canım aynı bizde çalışıyoruz aradada sağlık sigortalarını inceliyorum
yakutum iyi ablası bi gör çok tatlı oldu sanki değişiyo büyüdü biraz iyice alıştı bize omuzumuza elimize geliyor bi gör ne cambazlıklar yapıyo ay yerim onu bennn çok tatlı çoookk
kızlar günaydın herkese mutlu huzurlu günler diliyorum
ceren gıııı sen izne ayrılmıyomuydun 36+0 da ben anlamadımda hala iştesin
günaydın canım nasılsın
geçmiş olsun canım bol bol su tüket muz ye inşallah çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…