Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

mavicim hoşgeldin nasılsın canım bebişin nasıl kontrolüne az kalmış inşallah cinsiyetinide öğrenirsin gösterirse sıpa başlarsın sonra alışverişine hayırlısıyla
jasminnn hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın keseyi görmüşsün sırada dünyanın en güzel sesleri var inaşlalh onlarıda duyarsın allahın izniyle
yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepinize afiyet olsun

afiyet bal şeker olsun canım burcu kız kaç kilo oldun ne kadar kilo aldın bakim

aynı gülüm ya bizde devammmmmmm

ee büyüyor tabii yakut alışsın artık kuzum. Ama hamile kaldığın ana alt kata inecek o kuş o kadar klava:

kız ceren resimler çok hoş müthişsin

her zamanki gibiyim desene :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

slm kızlar,hoşbulduk,biz iyiiz çok şükür,kızımın biraz gaz sorunu var ama iyi,geceden beri daha yeni uyudu,sizler nasılsınız?
rara başın sağolsun cnm,Allah sabır versin cnm,inan çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin
geçmişi okuyamadım kzılar kusuruma bakmayın,kızızm vızıldıyor bir taraftan

kumsalım sagol inşallah gösterir valla bu tahminlerde öldürecek beni çevreden .dünde öyle yaparlar dogruluk payı varmı bilmem...hamile annenin başına tuz dökerler habersiz agzına ellerse sonra kız burnuna ellerse erkek olurmuş.. bende agzıma ellemişim..eşimin kuzeni erkek bebgi hastası erkek olacak diye tutturdu durdu. nasıl çiglık atıyor hayır olamaz diye nasıl agzına ellersin diye...

canımmmm annelik zor zanaat bırak geçmişi zaten okuma gel kendinden bebişten haber et bize buda yeter gülüm. Daha yeni dünyaya alışamadıki annesi uzun bir yoldan geldi kızımız bırakta vızıldansın
Bu arada kaynanayada yakalanma hee canını sıkmasın şimdi :mymeka:

kızlar siz burdayken kızmın resmini ekleyeyim de bir bakın meleğime,
alıntı yapmazsanız sevinirim sonra silicem çünkü babamız burda olmasını pek istemiyor,ne yapalım onu mu kırıcam,bizde böyle yaparız değil mi?:1closedeyes:

beyazcım snei görmek ne güzel bebişinde iyi maşallah...fırsat buldukça kendinden bebişten haberler vermeyi unutma..gaz için ilaç alıyormusunuz veriyorlar damla şeklinde falan...

tamam canım sen ekle unutupta alıntı yapanları ben uyarırım merak etme klava: kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun şeker ye yede göbiş büyüsün :CüvCüv:
sağol canımcımmm
afiyet bal şeker olsun canım burcu kız kaç kilo oldun ne kadar kilo aldın bakim
sağol cicim 43dümm kaydirigubbakcemile3 47 oldum 4 kilo almışım topam kaydirigubbakcemile3

beyazım hoşgeldin görelim kızımızı bakalım azıcık merak ediyoruz çok

uyyuyy uyy yesinler bu minik prensesi tam böyle miss gibi koklamalık
Allah nazarlardan saklasın beyazcım maşallahh pek güsell
oğlum bak gördünmü hatunu annem güzel dimii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…