- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.341
mavicim hoşgeldin nasılsın canım bebişin nasıl kontrolüne az kalmış inşallah cinsiyetinide öğrenirsin gösterirse sıpa başlarsın sonra alışverişine hayırlısıylaoy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..
filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....
jasmin nasılsın demek hamileligin cilveleri başladı...baş dönmeleri normal ama gözden de sıkıntı varsa artar bu durum benimde öyle gözlük kullanıyorum baş agrımı daha tetikliyor takmadıgımda numarada degişti gibime geliyor ama bakalım gidemedim bir türlü doktora......
eee kızlar nasılsınız bakalım...neşe dualrımız seninle..burcu hadi bakalım iyisin yine patron gidiyor inşallah amip sürüleride gelmez..sabah gazetede bende okudum... hastanedeki yangını allah ölenlere rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar...
jasminnn hoşgeldin canım nasılsın gözün aydın keseyi görmüşsün sırada dünyanın en güzel sesleri var inaşlalh onlarıda duyarsın allahın izniylegünaydınnn güzellerrr nasılsınız ben doktordan geldim küçücük bi kesecik gördük bugün çok mutlu oldum hihoyyyt on gün sonrada kısmetse inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez bebişimin evet benim sıkıntılar başladı kızlar, sıkıntı baş dönmesi felan doktor progesterondan dolayı olduğunu söledi ilk iki aydan sonra azalır üçüncü aydan sonrada geçer dedi inşallahhh aman bebişim sağlıkla büyüsünde ben katlanırım bu sıkıntılara napayım hayırlısıyla şu dönemi atlatalım inşallah
sağol canım evet hamileyim inşallah darısı senin başına canım a.s.
sağol canım evet sorma başladı şimdiden işte vücut ona tepki gösteriyormuş kiminde böyle çok ağır geçiomuş ilk aylar kimi anlamazmış bile ben ağır geçenlerden oluyorum galiba ama napalım hayırlısı sağlıklı olsunda bebişim iki üç ay ne ki sonuçta geçip biticek
sağol canım amin evet daha şimdiden bu kadar yaramazsa ilersini düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk gülçincim sağol canım
yemeğe gidiyorum kızlarrr
hepinize afiyet olsun
bende iyyim canım aynı bizde çalışıyoruz aradada sağlık sigortalarını inceliyorum
yakutum iyi ablası bi gör çok tatlı oldu sanki değişiyo büyüdü biraz iyice alıştı bize omuzumuza elimize geliyor bi gör ne cambazlıklar yapıyo ay yerim onu bennn çok tatlı çoookk
kız ceren resimler çok hoş müthişsin
slm kızlar,hoşbulduk,biz iyiiz çok şükür,kızımın biraz gaz sorunu var ama iyi,geceden beri daha yeni uyudu,sizler nasılsınız?
rara başın sağolsun cnm,Allah sabır versin cnm,inan çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin
geçmişi okuyamadım kzılar kusuruma bakmayın,kızızm vızıldıyor bir taraftan
kızlar siz burdayken kızmın resmini ekleyeyim de bir bakın meleğime,
alıntı yapmazsanız sevinirim sonra silicem çünkü babamız burda olmasını pek istemiyor,ne yapalım onu mu kırıcam,bizde böyle yaparız değil mi?:1closedeyes:
sağol canımcımmmafiyet olsun şeker ye yede göbiş büyüsün :CüvCüv:
sağol cicim 43dümm kaydirigubbakcemile3 47 oldum 4 kilo almışım topam kaydirigubbakcemile3afiyet bal şeker olsun canım burcu kız kaç kilo oldun ne kadar kilo aldın bakim
slm kızlar,hoşbulduk,biz iyiiz çok şükür,kızımın biraz gaz sorunu var ama iyi,geceden beri daha yeni uyudu,sizler nasılsınız?
rara başın sağolsun cnm,Allah sabır versin cnm,inan çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin
geçmişi okuyamadım kzılar kusuruma bakmayın,kızızm vızıldıyor bir taraftan
:roflol::roflol::roflol: delüü yemekten geldim ekranı bi açtım koca kedi :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
güzel ama dimi hadi itiraf et kaydirigubbakcemile3
süperrrr tam benlik alkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi tanımışın beni kereta :mymeka:
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?