Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

darısı bizlere kızlar nası hevesleniyorum böyle gördükçe bebekleri
oğlumu kucağıma alıp mis gibi kokusunu içime çekmeyi nasıl istiyorum iyi blirsiniz bu duyguyu sizde

kızlarrr bizde mamamızı yedik ve geldik herkeslere afiyet bal şeker olsun bebişlere lop lop et olsun inşallah arifem sanada bebiş olsun :):):):)

çok teşekkürler kızlar,darısı başınıza
kız burcu benim zeynep büyük gelir canım senin oğluşa :))
mavişim şimdi çok zamanım yok ama bir ara senin için albüme koyarım cnm resimleri sonra silerim tatlım
kızlar pek cevap yazamıyorum kız ağladı onu emzirdim geldim
kayınvalide sofrayı hazırlıyor gitmem gerek sonra görürşrüz

canımmm aminn gülüm amiinnnn darısı sağlıkla sıhhatle bizim başımıza inşallah kuzum
rabbim bizimde meleklerimizin resimlerini buraya eklediği günleri görmemizi nasip etsin :Saruboceq:
hadi sen meleğinle ilgilen balım
kaynanada söylenmesin yine gelirsin birtanem a.s.

kızlar kociş patates haşlamış onu yedik geldik şimdide zorla su içiriyor bana

ahh bu kocalar olmasa halimiz harap allah eksikliklerini göstermesin inşallah
nurcum sende naz yapma lütfen hem hasta etmişsin kendini hemde naza çekiyorsun şimdi olmaz patatesinide ye suyunuda iç bol bol klava:

aynı gülüm ya bizde devammmmmmm

ee büyüyor tabii yakut alışsın artık kuzum. Ama hamile kaldığın ana alt kata inecek o kuş o kadar klava:

her zamanki gibiyim desene :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
büyüdü valla ufacıktı aldığımızda ama ceren neden yaaaaaaaaa maske falan taksam olmazmı aceb yada bebiş bi gelsin bakarız artık
hoşgeldin canım nasılsın ne kusuru canım sen bebişinle ilgilen gaz sorununuzda çabucak geçer inşallah
inşallah canım bende merak ediyorum sağlıklı olsunlarda gerisi boş zaten canım bakma sen millete neler üretiyolar allah gönlüne göre versin canım
ama ben göremedim beyazcım çok merak ediyorum ne çabuk kaldırdın senağlama
VAYYY BEEE KAMPANYAYA BAAAKKK kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
güzellll bebeği bedavaya getirmişlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canımcımmm

sağol cicim 43dümm kaydirigubbakcemile3 47 oldum 4 kilo almışım topam kaydirigubbakcemile3

beyazım hoşgeldin görelim kızımızı bakalım azıcık merak ediyoruz çok
maşallah iyi kilo almışsın çok değilmiş sen yine manken gibisindir şimdi doğumdan sonra kilo sorununda olmaz ne güzel
kızlar ben kaçar malum yakalanma korkusu patronlara öptüm herkesi kendinize iyi davranın
kendine dikkat et canım çok öpüyorum
kızlarrr bizde mamamızı yedik ve geldik herkeslere afiyet bal şeker olsun bebişlere lop lop et olsun inşallah arifem sanada bebiş olsun :):):):)
afiyet olsun cerencim canım çok sağol aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

görüşmek üzere canımkendine ve meleğine dikkat et bende göremedim prensesi ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…