- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.361
kızlar ben kaçar malum yakalanma korkusu patronlara öptüm herkesi kendinize iyi davranın
yarasın cerencim
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
herkesin derdine şifa olsun yediklerimizz :))
çok teşekkürler kızlar,darısı başınıza
kız burcu benim zeynep büyük gelir canım senin oğluşa :))
mavişim şimdi çok zamanım yok ama bir ara senin için albüme koyarım cnm resimleri sonra silerim tatlım
kızlar pek cevap yazamıyorum kız ağladı onu emzirdim geldim
kayınvalide sofrayı hazırlıyor gitmem gerek sonra görürşrüz
NE BU ŞİMDİ BÖYLE NE AİLESİ DENİR BUNLARA kaydirigubbakcemile3
gerzek ailesi denir benceeee
öyle yapcaklarına direk çığlak çıksalarmış -tatlicadiarzu-
[çok teşekkürler kızlar,darısı başınıza
mavişim şimdi çok zamanım yok ama bir ara senin için albüme koyarım cnm resimleri sonra silerim tatlım
amiin canımm
gle güle canım öpüyorum çok
kızlar kociş patates haşlamış onu yedik geldik şimdide zorla su içiriyor bana
kızlar kociş patates haşlamış onu yedik geldik şimdide zorla su içiriyor bana
NE BU ŞİMDİ BÖYLE NE AİLESİ DENİR BUNLARA kaydirigubbakcemile3
gerzek ailesi denir benceeee
öyle yapcaklarına direk çığlak çıksalarmış -tatlicadiarzu-
[
amiin canımm
gle güle canım öpüyorum çok
:roflol: :roflol:
bencede çıplak çıksalardı ya daha doğal olurdu kaydirigubbakcemile3
ahh bu kocalar olmasa halimiz harap allah eksikliklerini göstermesin inşallah
nurcum sende naz yapma lütfen hem hasta etmişsin kendini hemde naza çekiyorsun şimdi olmaz patatesinide ye suyunuda iç bol bolklava:
:roflol: :roflol:
bencede çıplak çıksalardı ya daha doğal olurdu kaydirigubbakcemile3
yok canım naza falan çekmiyorum naza çekecek halimde yok zaten ne derse yapıyorum
büyüdü valla ufacıktı aldığımızda ama ceren neden yaaaaaaaaa maske falan taksam olmazmı aceb yada bebiş bi gelsin bakarız artıkaynı gülüm ya bizde devammmmmmm
ee büyüyor tabii yakut alışsın artık kuzum. Ama hamile kaldığın ana alt kata inecek o kuş o kadarklava:
her zamanki gibiyim desene :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsın ne kusuru canım sen bebişinle ilgilen gaz sorununuzda çabucak geçer inşallahslm kızlar,hoşbulduk,biz iyiiz çok şükür,kızımın biraz gaz sorunu var ama iyi,geceden beri daha yeni uyudu,sizler nasılsınız?
rara başın sağolsun cnm,Allah sabır versin cnm,inan çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin
geçmişi okuyamadım kzılar kusuruma bakmayın,kızızm vızıldıyor bir taraftan
inşallah canım bende merak ediyorum sağlıklı olsunlarda gerisi boş zaten canım bakma sen millete neler üretiyolar allah gönlüne göre versin canımkumsalım sagol inşallah gösterir valla bu tahminlerde öldürecek beni çevreden .dünde öyle yaparlar dogruluk payı varmı bilmem...hamile annenin başına tuz dökerler habersiz agzına ellerse sonra kız burnuna ellerse erkek olurmuş.. bende agzıma ellemişim..eşimin kuzeni erkek bebgi hastası erkek olacak diye tutturdu durdu. nasıl çiglık atıyor hayır olamaz diye nasıl agzına ellersin diye...
ama ben göremedim beyazcım çok merak ediyorum ne çabuk kaldırdın senağlamakızlar siz burdayken kızmın resmini ekleyeyim de bir bakın meleğime,
alıntı yapmazsanız sevinirim sonra silicem çünkü babamız burda olmasını pek istemiyor,ne yapalım onu mu kırıcam,bizde böyle yaparız değil mi?:1closedeyes:
güzellll bebeği bedavaya getirmişlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah iyi kilo almışsın çok değilmiş sen yine manken gibisindir şimdi doğumdan sonra kilo sorununda olmaz ne güzelsağol canımcımmm
sağol cicim 43dümm kaydirigubbakcemile3 47 oldum 4 kilo almışım topam kaydirigubbakcemile3
beyazım hoşgeldin görelim kızımızı bakalım azıcık merak ediyoruz çok
kendine dikkat et canım çok öpüyorumkızlar ben kaçar malum yakalanma korkusu patronlara öptüm herkesi kendinize iyi davranın
afiyet olsun cerencim canım çok sağol aminnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlarrr bizde mamamızı yedik ve geldik herkeslere afiyet bal şeker olsun bebişlere lop lop et olsun inşallah arifem sanada bebiş olsun :):):):)
çok teşekkürler kızlar,darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?