Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maşallah iyi kilo almışsın çok değilmiş sen yine manken gibisindir şimdi doğumdan sonra kilo sorununda olmaz ne güzel

az aldım evet doğumdan sonra kalsın istiyorum ben zaten kilolarımı ama bakalım son güne kadar hiç belli olmaz birden şişiverirsem delikafadulden

ay doğum hikayelerini okudum azıcık salya sümük oldum vallaasenağlama

sende varya durup duurp o tarafa gidiyon he daha dur kız var senin doğurmana daha nasıl yazıcam diye kopyamı çekiyorsun yoksa
heee anladım ben seni patron gitti ya nereye saldıracağını şaşırdın sen :1shok: delikafadulden kaydirigubbakcemile3

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15. Jasminn_23............................5. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

maşallah kız maşallah tüt tü tüüüü
anladım kız anladım bencede sence başıma bir iş gelmese bari kaydirigubbakcemile3
evet ya vıcık vıcık yağlanıyorum bundan sonra daha çok dikkat ederim bebiş büyüdükçe gerim gerim gerilicez yani kaçarı yok senin az kaldı yakında rahatça gerinir hapşurursun kız bize hava atarsın her sabah geriniyorum uzun uzun diyeŞeniz

anacığım günah keçisi benmi oldum bu topiczaten yoldan çıkmış her yer azgın karı dolu kankaymış külahıma anlat ben senin gün saydığını bilmiyom sanki cereni emzirip emzirip sonra atlıcan dimi adama seni gidi çakal senii memnunmuş halinden hadi ordan daha neler yazardımda yeri değil sonra yazarım ben sana şevhetli ve azgın gülçinim :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım daha çok güzel anlar yaşayacaksın inşallah pembe dizin başlamış seninde her kontrol heyecanlı yeni bir bölüm gibi oluyor :)

kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
anacım muz ye ama bildiğimiz muz hee kaydirigubbakcemile3

filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis heh ağzına bal sürem başlayın tabi bencede kız sende olmasan bunlar yok böle iyi yok öpücük yeter salağa yatıp duruyorlar yermiyim ben yetermi heç demiii allah ne verdiyse başlayın ablam sizzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

seni gidi azgın seni ben biliyorum zaten azgınlar basmış burayıkaydirigubbakcemile3

ya ceren anlamdım diye kızacan amaaa ben 32 den 36 ya kadar çalışabilir raporu alınca 36+0 da bitmesi gerekmiyomuuuu
anacığım 36 deyince 36+6 anlaşılıyor demekki 36 nın sonu yani ben öle anladım

burcuuuuuuuuuuu bak sana benden hediyeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

kız ceren koptum ben burda çişimi kaçırıcam ya ay allah iyiliğini versin senin:roflol:

ya göremedim beyazzz ölücemmeraktan ya bişeyler yapın bende görücem kızını yaaa aaa kaçırdım ya nasıl olurrrr en heyecanlı kısımda yoktumsenağlama

senin o kayınvalideyi bağlayıp çuvala sokucam az kaldı gitsin artık evine ya sen ona hadi gel köyümüze geri dönelim şarkısını dinler bolca bence aa yapıştı kaldı kadın ya torun bahane tatil yapıyor mübarek gölge etmesin yaaklava:

az aldım evet doğumdan sonra kalsın istiyorum ben zaten kilolarımı ama bakalım son güne kadar hiç belli olmaz birden şişiverirsem delikafadulden
azcıkın kalsa fena olmaz hanikaydirigubbakcemile3

NE BU ŞİMDİ YAAA OHAAAA kaydirigubbakcemile3
ahanda sorarım size bu karı bana öpücük yetiyor diyor gelde inan şimdi nerelerden buluyon kız o resimleri sen sonra sapık ben oluyom anacığım siz beni yoldan çıkarıyosunuz ben bu bisikletin erkek modelinden istiyorumkaydirigubbakcemile3 hahahahha ergonomik olsun gülçincimmm:icecream:

kumsalcım hiç yuh falan deme bak görüyom ordan salyalar akıyor yavaştan erkek modeli olsada binsem diyon demi seni gidi çakal seniiikaydirigubbakcemile3 kız utanma ben sipariş verdim sende ver evin bir köşesine koyarız aksesuar olur soranlara sağlıklı spor yapıyorum deriz

he valla hangi tarafı okusam sapıttımm kaydirigubbakcemile3

kızlar özsev benim antalya topiğinden arkadaşım orda pek yazan olmuyor ben davet ettim gelsin biziml etanışsın burda yazsın diye haberiniz ola özsevcim tamda +18 in üstünegeldin herzaman böle değil burası sakın korkma kızlarla cozuttukta azıcık eğleniyoruz yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…