Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oo kaynatmışsınız valla ben bugün yerimde oturamıyorum sıgamadım bir yere valla..beyazcım bekleyecem resmi tekrar...

niye kız neden sığamadın bir yerlere çokmu kilo aldın kaydirigubbakcemile3

otu otu popom kurudu ya geziyorum arada ama ne kadar gezcem döt kadar yerdee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hee coztuuk ne yalan söylüyon kızı kandırıyon beee her zamanki halim bu desene kaydirigubbakcemile3

kız çiğdem hoşgelsin sefa getirsin arkadaşın ama kaçmış anlaşılan

kaçırdı kızı burcu görüyormusun :roflol:

yaaa benim yazdklarımda çorba olmuş neden böyle oldu anlamadım allah allah
hemde düğün çorbası gibi karmakarışık :):):):

gülçin dur kzı iki dakika gülmekten heryerim sancıyo gözlerim yaşardı koptum valla bugün yoldan çıktım aaa dostlar hava lıp geliyim ben ayy

slm hoşgeldin
prenses ilgi istiyor belliki fırsat buldukça bekleriz topiğimze

hoşbulduk canım aynen öyle 2saatir ilgıleniyorum uyuması gerek uyudu ama arada uyanıp huysuzlanıyor yınede.hepinizin bebeişleri hayırlı olsun buarada burda herkes anne adayı sanırım geçmişi okuyamadım malum.hepinizin bebeklerını allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın inşallaha.s.

özsev hoşgeldin...ceren kilo degiklde sıcak bir yandan birde bacak bacak üstüne atar otururum hem ama artık atamıyorum karnım kasagım bacagım agrıyor atınca daraldım iyice burda bir yandanda işlerim çıkıyor habire onu yap bunu yap deli karıya yetişemiyorum zorluyor valla..

sağol canım amiiinn
senin bebişide Allah uzun ömürler versin

tencere dibin kara benimki senden karakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

ayy evet bi süre bacak bacak üstüne atmayı unutucazz kaydirigubbakcemile3
sen ne zamana kadar çalışcan mavicim bellimi

gülçin dur kzı iki dakika gülmekten heryerim sancıyo gözlerim yaşardı koptum valla bugün yoldan çıktım aaa dostlar hava lıp geliyim ben ayy

kopta gel anam kopta gel
sen havanı öyle bir alıyonki biz havasız kalıyoz sonra delüüüüüü kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.

hoş geldin cicim yepyeni bir annesin sanırım hayırlı olsun bebeğin a.s.

hee valla benimki kellepaça seninki aşuremidir artık nedir bilemicem :roflol::roflol::roflol:

evet aynen kaydirigubbakcemile3

ay yok bacak bacak üstüne atamazsın güzelim hiç deneme bile bu akdarda söylenme
sen varya hamilelikten değil yeni gelen müdüre hanım yüzünden bırakıcan işi bu gidişle hee kaydirigubbakcemile3

ayy evet bi süre bacak bacak üstüne atmayı unutucazz kaydirigubbakcemile3
sen ne zamana kadar çalışcan mavicim bellimi

sadece bacak bacak üstüne atmayımı unutucaz kaydirigubbakcemile3

mavideniz ceren teşekkür ederim.darısı başınıza hayırlısıyla.benim kusuruma bakmayın ne geçmişi okuyabılıyorum nede yazabılıyorum.arada gelirim yanınıza hepinize hayırlı doğumlar.öpüyorum meleklerinizide.iyi sohbetler size.a.s.

Hah şimdi gönderebildim.

Nasılsınız kızlar? Ben bugün acayip uykuluyum. Gözlerimi açamıyorum resmen. Masa başında uyudum gün boyu.

Dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşim çok güzel sürprizler hazırlamış bana. Bir yıl ne çabuk geçti. Allah hepimize nice yıllar nasip etsin.

bak iki dakka bıraktım gene azıtmış bunlar havamı aldım kızlar havanlar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ay:dance:
yannız bırkma bizi çiğdem aklımız fikrimiz kayyo
sen olunca hiç kaymıyo :roflol::roflol:

Selam kızlar.

Yazdıklarımı gönderemiyorum bir türlü. Sayfada hata var diyor. Neden acep?

slm canım hoşgeldin banada bugun ara ara hata veriyor yine bi sorunlar var ama anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…