- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.401
oo kaynatmışsınız valla ben bugün yerimde oturamıyorum sıgamadım bir yere valla..beyazcım bekleyecem resmi tekrar...
otu otu popom kurudu ya geziyorum arada ama ne kadar gezcem döt kadar yerdee
kızlar özsev benim antalya topiğinden arkadaşım orda pek yazan olmuyor ben davet ettim gelsin biziml etanışsın burda yazsın diye haberiniz ola özsevcim tamda +18 in üstünegeldin herzaman böle değil burası sakın korkma kızlarla cozuttukta azıcık eğleniyoruz yani kaydirigubbakcemile3
kız çiğdem hoşgelsin sefa getirsin arkadaşın ama kaçmış anlaşılan
kız çiğdem hoşgelsin sefa getirsin arkadaşın ama kaçmış anlaşılan
yaaa benim yazdklarımda çorba olmuş neden böyle oldu anlamadım allah allah
hemde düğün çorbası gibi karmakarışık :):):):
özsev canım hoşgeldinn
nasılsın bebeişin nasıl
slm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.
slm hoşgeldin
prenses ilgi istiyor belliki fırsat buldukça bekleriz topiğimze
tamam canım gel sonra bak sen bebişe annesislm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.
tencere dibin kara benimki senden karakaydirigubbakcemile3hee valla benimki kellepaça seninki aşuremidir artık nedir bilemicem :roflol::roflol::roflol:
sağol canım amiiinnhoşbulduk canım aynen öyle 2saatir ilgıleniyorum uyuması gerek uyudu ama arada uyanıp huysuzlanıyor yınede.hepinizin bebeişleri hayırlı olsun buarada burda herkes anne adayı sanırım geçmişi okuyamadım malum.hepinizin bebeklerını allahım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın inşallaha.s.
tencere dibin kara benimki senden karakaydirigubbakcemile3
özsev hoşgeldin...ceren kilo degiklde sıcak bir yandan birde bacak bacak üstüne atar otururum hem ama artık atamıyorum karnım kasagım bacagım agrıyor atınca daraldım iyice burda bir yandanda işlerim çıkıyor habire onu yap bunu yap deli karıya yetişemiyorum zorluyor valla..
gülçin dur kzı iki dakika gülmekten heryerim sancıyo gözlerim yaşardı koptum valla bugün yoldan çıktım aaa dostlar hava lıp geliyim ben ayy
slm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.
hee valla benimki kellepaça seninki aşuremidir artık nedir bilemicem :roflol::roflol::roflol:
özsev hoşgeldin...ceren kilo degiklde sıcak bir yandan birde bacak bacak üstüne atar otururum hem ama artık atamıyorum karnım kasagım bacagım agrıyor atınca daraldım iyice burda bir yandanda işlerim çıkıyor habire onu yap bunu yap deli karıya yetişemiyorum zorluyor valla..
ayy evet bi süre bacak bacak üstüne atmayı unutucazz kaydirigubbakcemile3
sen ne zamana kadar çalışcan mavicim bellimi
sadece bacak bacak üstüne atmayımı unutucaz kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ötekinleri unutmuşum bile hatırlamıom ondan yazmadım
yannız bırkma bizi çiğdem aklımız fikrimiz kayyobak iki dakka bıraktım gene azıtmış bunlar havamı aldım kızlar havanlar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ay:dance:
Selam kızlar.
Yazdıklarımı gönderemiyorum bir türlü. Sayfada hata var diyor. Neden acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?