- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.421
Hah şimdi gönderebildim.
Nasılsınız kızlar? Ben bugün acayip uykuluyum. Gözlerimi açamıyorum resmen. Masa başında uyudum gün boyu.
Dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşim çok güzel sürprizler hazırlamış bana. Bir yıl ne çabuk geçti. Allah hepimize nice yıllar nasip etsin.
banada şimdi bastı valla uyusam kıvrılsam ne güzel olcek ama nirdeeeHah şimdi gönderebildim.
Nasılsınız kızlar? Ben bugün acayip uykuluyum. Gözlerimi açamıyorum resmen. Masa başında uyudum gün boyu.
Dün evlilik yıldönümümüzdü. Eşim çok güzel sürprizler hazırlamış bana. Bir yıl ne çabuk geçti. Allah hepimize nice yıllar nasip etsin.
ya bak burcuuu alcem he ayağımın altınakaydirigubbakcemile uslu uslu edeplice durayım deyom durdurmuyonuz kudurtuyonuz kayacak kaydı ne oluyo lemmm aaa bi kaycemm şimcikkk o kayışkaydirigubbakcemile3yannız bırkma bizi çiğdem aklımız fikrimiz kayyo
sen olunca hiç kaymıyo :roflol::roflol:
slm canım hoşgeldin banada bugun ara ara hata veriyor yine bi sorunlar var ama anlamadım
meraklııı napçen kız belki kocasıylan aşna fişne oldii orayada burnunu sok geç kalma heh gir bak iyicenekaydirigubbakcemile3aa ne güseel allah nice uzun seneler yaaştsın işallah
nası süprizmiş bakalım anlat acıkınkaydirigubbakcemile3
Bulcuk sağol canım.
İşten çıkmama 1 saat varken beni bürodan aldı. Ki ben evde oluruz sanıyordum. Sonra Çamlıca tepesine çıktık. Rezervasyon yaptırmış, güzel bir yemek yedik. Biraz gezdik. Evimize geldik. Evde de hediyelerimi verdi. ben de ona hediye almıştım. Birlikte düğün kasedimizi izledik. Dansettik. Tabi ben biraz genişlediğim için zor oldu ama. Çok güzeldi yani anlayacağın.
ya bak burcuuu alcem he ayağımın altınakaydirigubbakcemile uslu uslu edeplice durayım deyom durdurmuyonuz kudurtuyonuz kayacak kaydı ne oluyo lemmm aaa bi kaycemm şimcikkk o kayışkaydirigubbakcemile3
meraklııı napçen kız belki kocasıylan aşna fişne oldii orayada burnunu sok geç kalma heh gir bak iyicenekaydirigubbakcemile3
Ceren nerelerde?
:roflol:
ötekinleri unutmuşum bile hatırlamıom ondan yazmadım
bak iki dakka bıraktım gene azıtmış bunlar havamı aldım kızlar havanlar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ay:dance:
mavideniz ceren teşekkür ederim.darısı başınıza hayırlısıyla.benim kusuruma bakmayın ne geçmişi okuyabılıyorum nede yazabılıyorum.arada gelirim yanınıza hepinize hayırlı doğumlar.öpüyorum meleklerinizide.iyi sohbetler size.a.s.
Selam kızlar.
Yazdıklarımı gönderemiyorum bir türlü. Sayfada hata var diyor. Neden acep?
Hah şimdi gönderebildim.
Bulcuk sağol canım.
İşten çıkmama 1 saat varken beni bürodan aldı. Ki ben evde oluruz sanıyordum. Sonra Çamlıca tepesine çıktık. Rezervasyon yaptırmış, güzel bir yemek yedik. Biraz gezdik. Evimize geldik. Evde de hediyelerimi verdi. ben de ona hediye almıştım. Birlikte düğün kasedimizi izledik. Dansettik. Tabi ben biraz genişlediğim için zor oldu ama. Çok güzeldi yani anlayacağın.
Ceren nerelerde?
buralardaydı işi çıktı herhaldee gelir yine birazdan aramızaa
verandadadır o kesin ohh keyif yapıyordur cerenle sengözlerimebaksanab neyse kızlar ben kaçar yarın görüşrüz öperim hepinizi
valla agrımasa bi tarafım atacamda işte zorlanıyorum artık göbek çıkmaya başladı zaten önceden vardı ama daha bir belli oldu farketmemiştim ben ama herkese söylemeye başlayınca daha bi dikkat ettim ..valla iş durumu nihayet belli oldu bugün..zaten daha önce durum çıkma gibi idi..32 haftaya yani eylüle kadar çalışacam...bu sürede daha dogrusu bir aya kadar falan sonra eleman alacak lar sonra o elemanla birlikte takılacaz işi gösterme bakımında falan zaten son aylarda yani agustos sonu eylül gibi falan eleman işi ögrendikten sonra bbirazda agırlaşacagım için bazı zaman yarım gün gelecem falan öyle günleri geçirecez maksat dogum izni süresi dolana kadar rapor parası falan alalım diye...idare edecekler küçük hesap yapmayız demişler benim erkek izin aldıgım diger müdüre söyledi eşim budur diye oda bizden sorun olmaz demiş en azından izin alırken daha esnek olurlar tabiiyeni elemana işi iyice ögrettikten sonra..
Accık doğum hazırlıkları bölümüne bakayım. Hatunlar neler yapmışlar.
kızlar biz geldik uyuduk tekrar patates yedik şimd,ide oturudksizler nasısınız
hoş geldiniz güzelim. iyi etmişsiniz uyumakla valla
afiyet olsun nasıl oldun iyimisin?
canım daha iyiyim ama tam geçmedi dershaneye falan gidemmedim zaten yerimdende kalkamıyorum
ayy ceren valla öyle hiç dikkat etmedim ama ben başlıyorum yazıya inan o yazıyı size gönderene kadar ne kadar zman geçiyor biliyormusun ne yazdıgımı bilem unutuyorum çogu zman..malum işleri ,yeni gelenlerin odalarına hep arkamdan geçiliyor habire çıkıp duruyorlar yakalanmamak için kapatıp duruyorum...eleman gelince zor benim açmam burayı neredeyse imkansız gibi aşagı yukarı 1 ay kadar rahat olacam ama sonrası için biraz sıkıntı olacak gibi..bakalım ben bir yerede gönderemem çigdem gibi pek fazla dışarıda işi olmaz.bakalım...
ayy canım ya bırak dershaneyi yat güzelim ya ben diyorum sana git gide zorlaşıcak herşey sen dershane işini ne zaman bırakıcan canım benim
hımm anladım mavişim dikkat et kendine kasma kendini güzelim
izne ayrılınca rahat edersin artık ne yapalım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?