Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

aa ne güseel allah nice uzun seneler yaaştsın işallah
nası süprizmiş bakalım anlat acıkınkaydirigubbakcemile3

Bulcuk sağol canım.

İşten çıkmama 1 saat varken beni bürodan aldı. Ki ben evde oluruz sanıyordum. Sonra Çamlıca tepesine çıktık. Rezervasyon yaptırmış, güzel bir yemek yedik. Biraz gezdik. Evimize geldik. Evde de hediyelerimi verdi. ben de ona hediye almıştım. Birlikte düğün kasedimizi izledik. Dansettik. Tabi ben biraz genişlediğim için zor oldu ama. Çok güzeldi yani anlayacağın.

banada şimdi bastı valla uyusam kıvrılsam ne güzel olcek ama nirdeee
allah bir ömür mutlu etsin canım nice yıldönümleri yaşatsın sağlıkla inşallaha.s.

yannız bırkma bizi çiğdem aklımız fikrimiz kayyo
sen olunca hiç kaymıyo :roflol::roflol:

slm canım hoşgeldin banada bugun ara ara hata veriyor yine bi sorunlar var ama anlamadım
ya bak burcuuu alcem he ayağımın altınakaydirigubbakcemile uslu uslu edeplice durayım deyom durdurmuyonuz kudurtuyonuz kayacak kaydı ne oluyo lemmm aaa bi kaycemm şimcikkk o kayışkaydirigubbakcemile3

aa ne güseel allah nice uzun seneler yaaştsın işallah
nası süprizmiş bakalım anlat acıkınkaydirigubbakcemile3
meraklııı napçen kız belki kocasıylan aşna fişne oldii orayada burnunu sok geç kalma heh gir bak iyicenekaydirigubbakcemile3

oo süper tam romantik olmuşş ne güsell tekrar mutluluklar canım

kızım kay gitsin nolcek anacım
hadi iki dakka dur bakam ses etmimm işteee :dilcikar:

hee meraklıyım anacımm kim nerde ne yapıor
hadi hadiii sende merak ettindee masum ayağına yatma bakem :mymeka:
:roflol::roflol:

verandadadır o kesin ohh keyif yapıyordur cerenle sengözlerimebaksanab neyse kızlar ben kaçar yarın görüşrüz öperim hepinizi

valla agrımasa bi tarafım atacamda işte zorlanıyorum artık göbek çıkmaya başladı zaten önceden vardı ama daha bir belli oldu farketmemiştim ben ama herkese söylemeye başlayınca daha bi dikkat ettim ..valla iş durumu nihayet belli oldu bugün..zaten daha önce durum çıkma gibi idi..32 haftaya yani eylüle kadar çalışacam...bu sürede daha dogrusu bir aya kadar falan sonra eleman alacak lar sonra o elemanla birlikte takılacaz işi gösterme bakımında falan zaten son aylarda yani agustos sonu eylül gibi falan eleman işi ögrendikten sonra bbirazda agırlaşacagım için bazı zaman yarım gün gelecem falan öyle günleri geçirecez maksat dogum izni süresi dolana kadar rapor parası falan alalım diye...idare edecekler küçük hesap yapmayız demişler benim erkek izin aldıgım diger müdüre söyledi eşim budur diye oda bizden sorun olmaz demiş en azından izin alırken daha esnek olurlar tabiiyeni elemana işi iyice ögrettikten sonra..

:roflol:
ötekinleri unutmuşum bile hatırlamıom ondan yazmadım

heee hafıza gitti deyyoon yane kaydirigubbakcemile3

bak iki dakka bıraktım gene azıtmış bunlar havamı aldım kızlar havanlar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun ay:dance:

hay senin havana kaydirigubbakcemile3

sağol cicim sizede bir ömür mutluluklar ve huzur diliyoruz
fırsat buldukça gel bize anlatacakların olur bekliyoruz a.s.

Selam kızlar.

Yazdıklarımı gönderemiyorum bir türlü. Sayfada hata var diyor. Neden acep?

haticem hoş geldin güzelim nasılsın?

oh oh ne güzel nice nice senelere birlikte huzur içinde girin inşallah balımmmm :asigim:

allahım ağız tadınızı huzurunuzu bozmasın hiçççççç
rabbim bebeğinizle pekiştirsin mutluluğunuzu i,nşallaah canımmm

Ceren nerelerde?

burdayım gülüm işim vardı bitirdim hemencecik geldim

buralardaydı işi çıktı herhaldee gelir yine birazdan aramızaa

yettim gari yettim

verandadadır o kesin ohh keyif yapıyordur cerenle sengözlerimebaksanab neyse kızlar ben kaçar yarın görüşrüz öperim hepinizi

atma atma günahımı alma telefondaydım kuzum geldim işte
neyse haydin git eve yap kebabını sen kocanı aç bırakma yarın grş.

kız amvişş ne kadar çok falan kelimesini kullanmışsın yazıda kaydirigubbakcemile3
eleman gelince rahat edemezsin sen sık sık giremezsin buraya neyse 32. haftadan sonra evden bize takılırsın artıkın kaydirigubbakcemile3

Accık doğum hazırlıkları bölümüne bakayım. Hatunlar neler yapmışlar.

kızz gitme nii girek var biz sana anlatırız hazırlıkları aşk olsun burda tecrübeliler dururkene kaydirigubbakcemile3

kızlar biz geldik uyuduk tekrar patates yedik şimd,ide oturudksizler nasısınız

hoş geldiniz güzelim. iyi etmişsiniz uyumakla valla
afiyet olsun nasıl oldun iyimisin?

ayy ceren valla öyle hiç dikkat etmedim ama ben başlıyorum yazıya inan o yazıyı size gönderene kadar ne kadar zman geçiyor biliyormusun ne yazdıgımı bilem unutuyorum çogu zman..malum işleri ,yeni gelenlerin odalarına hep arkamdan geçiliyor habire çıkıp duruyorlar yakalanmamak için kapatıp duruyorum...eleman gelince zor benim açmam burayı neredeyse imkansız gibi aşagı yukarı 1 ay kadar rahat olacam ama sonrası için biraz sıkıntı olacak gibi..bakalım ben bir yerede gönderemem çigdem gibi pek fazla dışarıda işi olmaz.bakalım...

canım daha iyiyim ama tam geçmedi dershaneye falan gidemmedim zaten yerimdende kalkamıyorum

ayy canım ya bırak dershaneyi yat güzelim ya ben diyorum sana git gide zorlaşıcak herşey sen dershane işini ne zaman bırakıcan canım benim

hımm anladım mavişim dikkat et kendine kasma kendini güzelim
izne ayrılınca rahat edersin artık ne yapalım :çok üzgünüm:

canım eşim götürdüğü zaanlarda giderim hasta olmadığım zaman çok zorlamıyor konularda baya bitti ama ben hayatımda ilk defa böyle hastalkandım midemden

yaz kızlarr çıkmadna size bi danışayım
benim göbeğim şişio normal olarak :))) ama çok aşşada böyle mideme doğru hiç bi şişlik yok
normalmidir bu dönemde sadece alt kısımın top gibi olması

kızlar ben ufak ufakk toparlanmaya başlıyayımm
saat 6 olmak üzere
hepinize iyi akşamlarrr çok öptümmm yanacıklarınızdan

burcu canım ilk zamanlar bende de göbişin alt tarafı şişmişti normal hayatım halada senin karnın aşağı çok düşük diyenler var meraklanmanı gerektirecek bişi yok bildiğim kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…