Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

eveeeet destan yazmaya başlıyorum canlarım :):):)

çok şükür bitti hayatım, doktor tamam deyince derin bir ohhh çektim valla :) benim kociş de öyleydi ama bebişi gördükten sonra adam bütün dürtülerini rafa kaldırdı, ben de hayret ettim :)
bitti valla, dün akşam iğne yapmadan geçirdiğim bir akşam oldu ve ben çok mutlu oldum :) adam resmen korktu yaaa... hayret, ondan hiç beklemezdim :) ama darısı başına, inşallah sizin yasakta bir an önce kalkar :)
yok güzelim, o saat dersim boşalmıştı geleyim dedim ama ne mümkün sonra başka bir sınıfa yolladılar

sanırım bende de demir sorunu başladı, bugün iki defa bayılacak gibi oldum, neyse sonra toparlandım ama çok kötü hissettim, ya yorgunluk ve sıcaktan ya da demir eksikliğinden bilemiyorum... akşam başladım demire :)

eveeeeeet iğneler bitti çok şükür :) yasak bitti ama kocişte tık yok, bakalım şimdilik böyle idare edeceğiz artık :)

nasıl yoldan çıkarıyor görüyor musun? ağzımın suyunu akıtıyor hatuna bak :)
eveeeet benimki de büyüdü, artık bilmeyen herkes birşey mi var diye soruyor... hehehe... bende de kaşıntılar var, sanki böcek yürüyor gibi, çok komik :)

çok şükür herşey normal canım, inşallah hep böyle devam eder... amniyosentez içinse dediğin gibi yaş itibariyle gerekli görüyorlar, zaten ben de yaptırmak tarftarıydım biliyorsun :) inşallah o sonuçta iyi çıkar ve sonra rahat rahat yaşarım şu hamileliği ve keyfini çıkartırım :)
sağol birtanem :) coraspine ben de devam ediyorum, onu bıraktırmadı doktor, 15 günlük bir elevit kutum var, bitince doktorun dediği gibi bırakacağım :) çok şükür iğneler de bitti :) evet sen de sona erdirebilir demiştin, gerçekten de öyle oldu canım :)
kızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
geçmiş olsuuuuuuuuun kıyamam yaaa... dikkat et tatlım :)
oy oy oy kıyamam ben sana yaaa... eee napalım hamileliğin cilveleri, inşallah daha fazla sıkıntın olmaz da tadını çıkarırsın bu mutluluğun canım :)
filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm
adam tüm dürtülerini rafa kaldırmış gibi gözüküyor, şu birkaç gün geçsin de birkaç deneme çekerim artık diyorum, bakalım :)
doktorumu aradım kızlar bol su iç patates ve muz ye dedi eğer geçmezde çk halsiz kalırsan gel serum takalım dedi
inşallah seruma gerek kalmadan iyileşirsin canım :)
gözün aydın abla iğneler bitmiş yasak kalkmış bebişin iyi çok şükür senden iyisi yok şimdi aman allah bozmasın aminnnn inşallah inşallahhh
sağol birtanem, çok şükür bitti, bebiş de iyi çok şükür :) darısı senin ve Neşenin başına inşallah canım :)
hoşgeldin canım :) Zeynep fırsat vermiyor değil mi? eee napalım annesi alışmaya çalışıyor dünyaya :)
bu arada ben geçmişi okumadığım için bilmiyorum, rara'ya ne oldu? umarım bebeği iyidir
ayyyyyyy ben göremedim amaaaa burada değildim
işte benim nazar boncuğum kızlar
burada olmadığımdan göremedim albüme koysana tatlım, sonra kaldırırsın
ama beyaz ya buraya degilde albüme ekleyip sonra silseydin olmazmıydı..maalesef ben göremiyorum burada..
hah bak bende bende
tamam güzelim bekliyoruz :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah :)
slm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.
hoşgeldin özsev'cim, güle gle büyüt kızını :)
eyvaaaaaah nedir Burcuyla senin çektiğiniz ya???

Nice mutlu yıllara canımcım, Allah sağlıkla, mutlulukla ve huzurla nice yıllar yaşatsın inşallah :)

burcu canım ilk zamanlar bende de göbişin alt tarafı şişmişti normal hayatım halada senin karnın aşağı çok düşük diyenler var meraklanmanı gerektirecek bişi yok bildiğim kadarı ile

sağol datluuumm :1hug:banada hep öyle diyolar o yüzden sizlere danışayım dedim

günatdın bayanlarrr hihoyyyt
herkeseee bol sağlık huzur dolu bir gün diliyorum a.s.
akşama oğlumu görücemmm alkisalkisalkis
nurda bugun görücekti sanırım o benden önce gider ama doktora kaydirigubbakcemile3

günaydın bulcuk kız sen ne zaman 20 haftalık oldun hatta 21 kaydirigubbakcemile3 bende o günleri görebilcemmi acaba kaydirigubbakcemile3

günaydın bulcuk kız sen ne zaman 20 haftalık oldun hatta 21 kaydirigubbakcemile3 bende o günleri görebilcemmi acaba kaydirigubbakcemile3

günaydın şekerim
valla bende anlamadım kız çabuk geçti bu yarı dönem kaydirigubbakcemile3
işallah kalan yarı dönemde çabuk geçer :Saruboceq:
sende bi bakcan amanın doğuruyorum dicen delikafadulden
nasılsın bugun baş dönmen varmı

hehehe inşallah canım kaydirigubbakcemile3 evet malesef var baş dönmem ayağa kalktığımda döne döne yürüyorum glaiba böyle yaşamaya alışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe inşallah canım kaydirigubbakcemile3 evet malesef var baş dönmem ayağa kalktığımda döne döne yürüyorum glaiba böyle yaşamaya alışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen tam alışcan baş dönmene o geççek kaydirigubbakcemile3
ilk haftaların cilvelerini yaşıyosun malum

günaydın canım nasılsın oğuşunu görcekmşsin güzel haberlerle gel cicim nasılda büyümüştür sıpa:)) kız burcu ben senide merak ediyom son halini koysana albümüne

Haftanınnn taaaammmmmmm ortasından günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeeeeerrrrrrrrrrr

canım eşim götürdüğü zaanlarda giderim hasta olmadığım zaman çok zorlamıyor konularda baya bitti ama ben hayatımda ilk defa böyle hastalkandım midemden

canım ya olsun yinede kendini yormamalısın bence ve anladığım kadarı ile sen birazcıcık daha yoğun yaşıyorsun bu dönemi ağır yani. Kendime bakıyorumda allaha şükür hala iyiyim maşallah onun için diyorum dikkatli ol sen balım

canım benim en normali bu zaten olması gerektiği gibi yaşıyorsun rahim önce orda genişliyor ve bebeğin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor rahat ol tatlım kaydirigubbakcemile5

hımm dün seni rahat bırakmadılar yani

evet ablacım yaşadıkların hem demir eksikliğinden oluyor hemde havaların sıcaklığından demiri sakın ihmal etme çok önemli anında etkisini gösteriyor elden ayaktan düşüyor insan allah muhafaza yaa....

eniştem bebişi görünce dank etti kafasına sus sende ses etme yerimseniben

benim ağzımın suyu hiç kurumadıki ablaaa :asigim: kaydirigubbakcemile3

Günaydın burcummm hadi yine iyisin sana akşam olmaz şimdi kıpır kıpırsındır
bakalım damat adayımız paşamız nasıllarmış hihoyyyt

sen tam alışcan baş dönmene o geççek kaydirigubbakcemile3
ilk haftaların cilvelerini yaşıyosun malum

inşallah canım ya sanki bana artık hiç geçmicek hep böyle yaşıcakmışım gibi geliyo nedense beş gün oldu başlayalı beş gündür her saniye dönüyorum sabah kalkıp gece yatana kadar kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım nasılsın oğuşunu görcekmşsin güzel haberlerle gel cicim nasılda büyümüştür sıpa:)) kız burcu ben senide merak ediyom son halini koysana albümüne

günaydın canımm işallah büyümüştür teyzesii sen nasılsın
akşam koycaktım resmimi bilgisayara format atıldı bizim ayarları sapıtmış beceremedim bi türlü bu akşam kocişe yaptırayım albüme ekliyeyim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…