- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.441
kızlar ben ufak ufakk toparlanmaya başlıyayımm
saat 6 olmak üzere
hepinize iyi akşamlarrr çok öptümmm yanacıklarınızdan
arife nasılsın tatlım
KIZIM İÇİN OYLARINIZI BEKLİYORUMMMMMM AguAgu.com Yeni Nesil Bebek Günlüğü ve Ailelerin buluşma noktası LİNKE TIKLAAA OY VERRRRRR ARKADAŞLARINIZA DA MSNDE LİNKİ YOLLAYIN LÜTFENNNNN
çok şükür bitti hayatım, doktor tamam deyince derin bir ohhh çektim valla :) benim kociş de öyleydi ama bebişi gördükten sonra adam bütün dürtülerini rafa kaldırdı, ben de hayret ettim :)ohh iğnelerden kurtulmuşun ablacım çok şükürr yasakda bitmiş benim koca kardeş olayından hiç memnun değil ben he dedim an saldırcak kaydirigubbakcemile3
evet bende patron çok malesef ama asıl başrol patron gidicek ya oda yeter bana alkisalkisalkis
bitti valla, dün akşam iğne yapmadan geçirdiğim bir akşam oldu ve ben çok mutlu oldum :) adam resmen korktu yaaa... hayret, ondan hiç beklemezdim :) ama darısı başına, inşallah sizin yasakta bir an önce kalkar :)hoşgeldin ablaaa sefa getiridn ohh iğneler bitmiş gözün aydın yasakta kalkmış oh ohh eşinde eminim korkudan öyle diyordur yakında dayanamaz atlar :) ama dikkatli olun heee bizim yasak devam ediyornapalım bekleyozzz darısı başımıza ne diyeyim akşama hemen mumları yak geceliği hazırlakaydirigubbakcemile3
yok güzelim, o saat dersim boşalmıştı geleyim dedim ama ne mümkün sonra başka bir sınıfa yolladılarhoş geldin ablaammm hayırdır senin veletler yine tüydü sende kalan üç beş öğrenci ile kütüphaneyemi geldin yoksa kaydirigubbakcemile3 hafta içi bu saatte seni burda görmek şaşırttı bizi ama mutlu olduk hihoyyyt hihoyyyt
evet ablam ben elevit hiç kullanmadım yoğun olarak kullandığım teş hap demir hapı oda olmasa ayata duramam zaten bu veletler kanımızı emiyor valla kaydirigubbakcemile3
iğnelerin bitmesine müthiç bir haber ya çok sevindim ablacım :dance: :dance:
ama yasağa gelince madem mehmet abim yok olmaz diyor bırak olmasın ablacım en azından bir süre daha dayanın sonra acısı çıkar eminim. :asigim:
kız çiğdem karıyı yoldan çıkarma bakayımklava:
bizde kaç aydır tık yok sen biliyinmi kankayız bir eşimle çokta memnunuz halimizden masum öpücüklerle yetiniyoruz alkisalkisalkis
eveeeet benimki de büyüdü, artık bilmeyen herkes birşey mi var diye soruyor... hehehe... bende de kaşıntılar var, sanki böcek yürüyor gibi, çok komik :)oy oyu karınlar büyüor heee benimde karnım acayip kaşınıyor son zmanlarda ama dikkat ediyorum fazla kaşımıyorum..krem yag olarakta pek düzenli degilim akşamları işte aklıma geldikçe ..
filiz ablacım ne güzel bebişin hiç birşeyi yok maşallah...amniyosentez için hiç tasalanma..genelde 1000 de 1 risk bile görseler yapıyorlar normalde ..üstelik yaş itibariyle biraz daha dikkatliler risk görmelerine gerek yok direk istiyorlar tam olarak emin olabilmek için ..düzgün ve güvenilir bir yere yaptırısan sorun degil..hadi ondanda güzel haberler bekliyoruz.....
sağol birtanem :) coraspine ben de devam ediyorum, onu bıraktırmadı doktor, 15 günlük bir elevit kutum var, bitince doktorun dediği gibi bırakacağım :) çok şükür iğneler de bitti :) evet sen de sona erdirebilir demiştin, gerçekten de öyle oldu canım :)ben yazana kadar neler yazmışsınız bende onla bunla ugraşmaktan anca yazdım iki kelime yazıyorum pat kalkıyorum ....ablacım yasak kalkmış demek..bu eşlerde bebkleri düşünüyor benimkide ilk zmanlar tedirgindi ben daha rahattım...bende elevit kullanıyorum neredeyse ögrendigimden beri kullanıyorum günde bir elevit önceden folik 2 tane idi geçen gittigimde 1 'e indirdi..birde sabahları coraspine devam.demir kan falan yok...ignelerinde kesilmiş olmasına sevindim benimki gibi oldu benimde hemen hemen o zmanlar kesmişti...neyse gözün aydın diyeyim..
geçmiş olsuuuuuuuuunkızlar merhabalar biz hiç iyi değiliz midemize sancı giriyor ve feci şekilde ishaliz ne yapacağımı şaşırdım
oy oy oy kıyamam ben sana yaaa... eee napalım hamileliğin cilveleri, inşallah daha fazla sıkıntın olmaz da tadını çıkarırsın bu mutluluğun canım :)iyim mavicim sen nasılsın evet fena sarstı benim bünyem böyle işte zaten bende farklı bir ilaç kullanınca bile yan etkilerini fazlasıyla hisseden biriydim şimdide hamilelik doğal olarak çok etkiledi beni benim göz sorunu aslında normalde hiç etkilemez görüşünü çok küçük astigmatlar dedi doktor ama hamilelikten dolayı etkiliyo dedi bakalım hayırlısı gözlüğü taktık görüşüm düzeldi ama başımdaki tuhaflıklar gitmiyo bi türlü sanki başım sıkışıyo yürürken bi yumuşak yatağın üzerinde yürüyorum sanki ama geçici napalım katlanıcaz mecbur kusmam felan daha yok hafif bulantılarım var bide onlarda artarsa napıcam bilemiorum hayırlısıyla atlatırım inş seninde sıkıntılı geçiyodu dimi yanlış hatırlamıyosam
adam tüm dürtülerini rafa kaldırmış gibi gözüküyor, şu birkaç gün geçsin de birkaç deneme çekerim artık diyorum, bakalım :)filiz ablam bence enişteye söyle ufaktan ufaktan başlasın yoksam sonradan bi kudurur o zaman vayyy senin halineeee eccükkk ecccükkk başlayınnn anacımmmm
inşallah seruma gerek kalmadan iyileşirsin canım :)doktorumu aradım kızlar bol su iç patates ve muz ye dedi eğer geçmezde çk halsiz kalırsan gel serum takalım dedi
sağol birtanem, çok şükür bitti, bebiş de iyi çok şükür :) darısı senin ve Neşenin başına inşallah canım :)gözün aydın abla iğneler bitmiş yasak kalkmış bebişin iyi çok şükür senden iyisi yok şimdi aman allah bozmasınaminnnn inşallah inşallahhh
hoşgeldin canım :) Zeynep fırsat vermiyor değil mi? eee napalım annesi alışmaya çalışıyor dünyaya :)slm kızlar,hoşbulduk,biz iyiiz çok şükür,kızımın biraz gaz sorunu var ama iyi,geceden beri daha yeni uyudu,sizler nasılsınız?
rara başın sağolsun cnm,Allah sabır versin cnm,inan çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin
geçmişi okuyamadım kzılar kusuruma bakmayın,kızızm vızıldıyor bir taraftan
ayyyyyyy ben göremedim amaaaakızlar siz burdayken kızmın resmini ekleyeyim de bir bakın meleğime,
alıntı yapmazsanız sevinirim sonra silicem çünkü babamız burda olmasını pek istemiyor,ne yapalım onu mu kırıcam,bizde böyle yaparız değil mi?:1closedeyes:
burada olmadığımdan göremedimişte benim nazar boncuğum kızlar
hah bak bende bendeama beyaz ya buraya degilde albüme ekleyip sonra silseydin olmazmıydı..maalesef ben göremiyorum burada..
tamam güzelim bekliyoruz :)çok teşekkürler kızlar,darısı başınıza
kız burcu benim zeynep büyük gelir canım senin oğluşa :))
mavişim şimdi çok zamanım yok ama bir ara senin için albüme koyarım cnm resimleri sonra silerim tatlım
kızlar pek cevap yazamıyorum kız ağladı onu emzirdim geldim
kayınvalide sofrayı hazırlıyor gitmem gerek sonra görürşrüz
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah :)canımmm aminn gülüm amiinnnn darısı sağlıkla sıhhatle bizim başımıza inşallah kuzum
rabbim bizimde meleklerimizin resimlerini buraya eklediği günleri görmemizi nasip etsin :Saruboceq:
hadi sen meleğinle ilgilen balım
kaynanada söylenmesin yine gelirsin birtanem a.s.
hoşgeldin özsev'cim, güle gle büyüt kızını :)slm kızlar ıkı dk sızın topıge bakayım dıyorum benım kız rahat vermıyor yıne aglıyor:) gelırım yıne.
eyvaaaaaah nedir Burcuyla senin çektiğiniz ya???özsev hoşgeldin...ceren kilo degiklde sıcak bir yandan birde bacak bacak üstüne atar otururum hem ama artık atamıyorum karnım kasagım bacagım agrıyor atınca daraldım iyice burda bir yandanda işlerim çıkıyor habire onu yap bunu yap deli karıya yetişemiyorum zorluyor valla..
Bulcuk sağol canım.
İşten çıkmama 1 saat varken beni bürodan aldı. Ki ben evde oluruz sanıyordum. Sonra Çamlıca tepesine çıktık. Rezervasyon yaptırmış, güzel bir yemek yedik. Biraz gezdik. Evimize geldik. Evde de hediyelerimi verdi. ben de ona hediye almıştım. Birlikte düğün kasedimizi izledik. Dansettik. Tabi ben biraz genişlediğim için zor oldu ama. Çok güzeldi yani anlayacağın.
burcu canım ilk zamanlar bende de göbişin alt tarafı şişmişti normal hayatım halada senin karnın aşağı çok düşük diyenler var meraklanmanı gerektirecek bişi yok bildiğim kadarı ile
günaydın bulcuk kız sen ne zaman 20 haftalık oldun hatta 21 kaydirigubbakcemile3 bende o günleri görebilcemmi acaba kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerim
valla bende anlamadım kız çabuk geçti bu yarı dönem kaydirigubbakcemile3
işallah kalan yarı dönemde çabuk geçer :Saruboceq:
sende bi bakcan amanın doğuruyorum dicen delikafadulden
nasılsın bugun baş dönmen varmı
hehehe inşallah canım kaydirigubbakcemile3 evet malesef var baş dönmem ayağa kalktığımda döne döne yürüyorum glaiba böyle yaşamaya alışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günatdın bayanlarrr hihoyyyt
herkeseee bol sağlık huzur dolu bir gün diliyorum a.s.
akşama oğlumu görücemmm alkisalkisalkis
nurda bugun görücekti sanırım o benden önce gider ama doktora kaydirigubbakcemile3
canım eşim götürdüğü zaanlarda giderim hasta olmadığım zaman çok zorlamıyor konularda baya bitti ama ben hayatımda ilk defa böyle hastalkandım midemden
yaz kızlarr çıkmadna size bi danışayım
benim göbeğim şişio normal olarak :))) ama çok aşşada böyle mideme doğru hiç bi şişlik yok
normalmidir bu dönemde sadece alt kısımın top gibi olması
eveeeet destan yazmaya başlıyorum canlarım :):):)
yok güzelim, o saat dersim boşalmıştı geleyim dedim ama ne mümkün sonra başka bir sınıfa yolladılar
sanırım bende de demir sorunu başladı, bugün iki defa bayılacak gibi oldum, neyse sonra toparlandım ama çok kötü hissettim, ya yorgunluk ve sıcaktan ya da demir eksikliğinden bilemiyorum... akşam başladım demire :)
eveeeeeet iğneler bitti çok şükür :) yasak bitti ama kocişte tık yok, bakalım şimdilik böyle idare edeceğiz artık :)
nasıl yoldan çıkarıyor görüyor musun? ağzımın suyunu akıtıyor hatuna bak :)
günatdın bayanlarrr hihoyyyt
herkeseee bol sağlık huzur dolu bir gün diliyorum a.s.
akşama oğlumu görücemmm alkisalkisalkis
nurda bugun görücekti sanırım o benden önce gider ama doktora kaydirigubbakcemile3
sen tam alışcan baş dönmene o geççek kaydirigubbakcemile3
ilk haftaların cilvelerini yaşıyosun malum
günaydın kızlar nasılsınız
jasminn günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım nasılsın oğuşunu görcekmşsin güzel haberlerle gel cicim nasılda büyümüştür sıpa:)) kız burcu ben senide merak ediyom son halini koysana albümüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?