Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 31. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (16 Ekim )

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Hamişimiz

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın dünürüm kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım rahatladım göbek olayınaa
evet valla akşamı nasıl yapsam diye düşünüyorum kendimi işemi versem yicekleremi versem bilemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geççek geççek jasmincim ama sanmaki rahata kavuşçan -tatlicadiarzu-
başka dertler başlıcak kaydirigubbakcemile3
benim ilk haftalrımda çok sancılı geçmişti kıvranıyodum hep yatakta

büyümüştür büyümüştür .....
anladım canım ekle ekle merak ettim seni ay bende çok meraklı olsum bu aralar
bende iyiyim canım iş güç çabalıyoz işte

aynen güzelim bizde aynı değişen bir şey yok daha biraz önce eve gitmiştik şimdi yine geldik işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaman ne çabuk geçiyor değilmi :uhm:

hemde çok çabuk gün bitiyo eve gidiyorum yatağa yattığımda hiç bişi anlamıyorum
bide hep aynı eve gel işe git sıkıldım galiba

canım benimmm gel kız dünür seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3

delii karı biraz iş biraz yemek birazda kk gün biter sonunda alkisalkisalkis alkisalkisalkis
mümkün mertebe saate bakmamaya çalış güzelim....

meraklı meraklııııııııııı sırnaşık şey lülülülülülü
deli kız bizle takılıyon meraklı olceen tabii ama daha açılması gereken huylarında var zamanla iyicene bize benzicen sen a.s kaydirigubbakcemile3

bahaneyle resmim olur hiç çekinmedim güya ay ay değişimim resmini çekçektim kaydirigubbakcemile3
aynen güzelim bizde aynı değişen bir şey yok daha biraz önce eve gitmiştik şimdi yine geldik işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dimi ya az önce eve gitmedikmi biz :uhm:

geldim kı dünürr ŞenizŞeniz

saattee bakamamakmıı :1rolleyes: becerebilirim ozaman
şu kum saatini masamdan kaldırayım o zaman :roflol::roflol:

hemde çok çabuk gün bitiyo eve gidiyorum yatağa yattığımda hiç bişi anlamıyorum
bide hep aynı eve gel işe git sıkıldım galiba

canım yaa evet doğru diyorsun zaman zaman oluyor herkeste bu monotonluktan dolayı sıkılganlık oluyor ama fazlada uzun sürmemesi gerek tabii allah muhafaza depresyona kadar gider sonra :1no2:
arada değişik bir şeyler yapmak gerekiyor haftasonu bir yerlere gidin mesela eşinle değişik hiç gitmediğiniz bir yere inan çok iyi gelir balım.
Elimde fırsat olsa bende kaçıcamda yok anam yok ben zaten hayatımın en büyük değişimini yaşıyorum şu sıra kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım sağol başın dönüyomuş fazla ayakta durmamaya çalış
zaten pek ayakta duramıyorum canım genelde oturuyorum yavaş yavaş kalkıp işlerimi yapıp hemen oturuyorum yine böyle yaşayıp gidiyoruz işte şimdilik kaydirigubbakcemile3
neden sancın oluyoduki burcu sebebi neymiş o sancıların

hoşgeldinn gülçinn naber minik ceren nasıll az kaldı gelmesine kaydirigubbakcemile3

bahaneyle resmim olur hiç çekinmedim güya ay ay değişimim resmini çekçektim kaydirigubbakcemile3

evet az önceydi dimi biz yanılmıyoruz yani daha yeni gitmiştik eve kaydirigubbakcemile3

geldim kı dünürr ŞenizŞeniz

saattee bakamamakmıı :1rolleyes: becerebilirim ozaman
şu kum saatini masamdan kaldırayım o zaman :roflol::roflol:

deli karı etrafıonda ne kadar saat varsa
kum saati masa saati duvar saati kol saati hatta pc deki saati bile kaldır cicim görmeee -tatlicadiarzu-

hoşgeldinn gülçinn naber minik ceren nasıll az kaldı gelmesine kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk güzelim iyidir senden naberrrr yerimseniben

minik ceren iyi teyzesi maşallah ellerinden öper kaydirigubbakcemile3
annesine kur yapıyor gelmek için kaydirigubbakcemile3
sende durumlar nedir balım? Baş dönmelerin yine hat safhada allah yardımcın olsun bu aralar sakın dışarıya yalnız çıkma hatta evin içinde olabilecek küçük ev kazalarına karşıda çok dikkatli ol bitanem :teselli:

valla canım ben adet sancısı gibi kıvrana kıvaran sancı çektim hep doktorda aynen şunu söyledi çok normal bebek rahminde yer açıyor yerleşmek için o yüzden bende umursadamadım hiç bir tane bile ağrı kesici almadım nede olsa olması gekren bişey diye kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

iyilik canım evet allahtan kusmam felan yok bide oda olsa hiç çekilmez napalım bebiş için katlanıcaz bunlara nede olsa geçicek bi gün kaydirigubbakcemile3 dikkat ediyorum canım zaten çok fazla ayağa kalkamıyorum ufak ufak kalkıp işlerimi halletmeye çalışıyorum işte fisfisfis

hım anladım canım Allahtan benim olmuyo öyle sancılar bi geçen hafta adet günümde oldu onun dışında arada çok hafif hafif kasılmalar oluyo sadece ayy kızlar şimdi keseyi gördüm ya inşallah haftayada kalp atışlarını duyarsak bende şimdi cinsiyet merakı başladı yaaa kaydirigubbakcemile3
bu soru işaretleri hiç bitmeyecek sanırsam böyle sıkıntıları olsada yinede olsun çok güzel heycanlar yaa

kızlar günaydın ufak bir fırsat yakaladım sizee ceeee diyim dedim nabersiniz biz iyiyiz oğluşumla
hafta sonu doktora gittik doruk 1500 gr olmuş teyzeleri gayet iyi dedi doktor çok şükür

ondan kaçış yok zaten cicim bizde açılıcaz zamanla heral

bundan sonra çekersin canım asıl büyüme şimdi başlıcak kaçırma

canım hafta sonu problem yok sağolsun eşim elinden geldiği kadar evde bırakmıyo genelde dışarıda oluyoz benim canım hafta içi sıkılıyor işte sinir stres derken koca hafta boş boş geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…