- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.461
günaydın cicim biz iyiyiz sen nasılsın tatlım?
günaydın kumsalcım iyiyim sen nasılsın canım
Haftanınnn taaaammmmmmm ortasından günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeeeeerrrrrrrrrrr
canım benim en normali bu zaten olması gerektiği gibi yaşıyorsun rahim önce orda genişliyor ve bebeğin büyüdükçe yukarı doğru çıkıyor rahat ol tatlım kaydirigubbakcemile5
Günaydın burcummm hadi yine iyisin sana akşam olmaz şimdi kıpır kıpırsındır
bakalım damat adayımız paşamız nasıllarmış hihoyyyt
inşallah canım ya sanki bana artık hiç geçmicek hep böyle yaşıcakmışım gibi geliyo nedense beş gün oldu başlayalı beş gündür her saniye dönüyorum sabah kalkıp gece yatana kadar kaydirigubbakcemile3
günaydın canımm işallah büyümüştür teyzesii sen nasılsın
akşam koycaktım resmimi bilgisayara format atıldı bizim ayarları sapıtmış beceremedim bi türlü bu akşam kocişe yaptırayım albüme ekliyeyim :CüvCüv:
günaydın cerencim bende iyiyim sağol canım geldik gene çalışıyoz işte :bbo:
aynen güzelim bizde aynı değişen bir şey yok daha biraz önce eve gitmiştik şimdi yine geldik işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zaman ne çabuk geçiyor değilmi :uhm:
günaydın dünürüm kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım rahatladım göbek olayınaa
evet valla akşamı nasıl yapsam diye düşünüyorum kendimi işemi versem yicekleremi versem bilemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
büyümüştür büyümüştür .....
anladım canım ekle ekle merak ettim seni ay bende çok meraklı olsum bu aralar
bende iyiyim canım iş güç çabalıyoz işte
bahaneyle resmim olur hiç çekinmedim güya ay ay değişimim resmini çekçektim kaydirigubbakcemile3büyümüştür büyümüştür .....
anladım canım ekle ekle merak ettim seni ay bende çok meraklı olsum bu aralar
bende iyiyim canım iş güç çabalıyoz işte
aynen güzelim bizde aynı değişen bir şey yok daha biraz önce eve gitmiştik şimdi yine geldik işe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benimmm gel kız dünür seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3
delii karı biraz iş biraz yemek birazda kk gün biter sonunda alkisalkisalkis alkisalkisalkis
mümkün mertebe saate bakmamaya çalış güzelim....
hemde çok çabuk gün bitiyo eve gidiyorum yatağa yattığımda hiç bişi anlamıyorum
bide hep aynı eve gel işe git sıkıldım galiba
zaten pek ayakta duramıyorum canım genelde oturuyorum yavaş yavaş kalkıp işlerimi yapıp hemen oturuyorum yine böyle yaşayıp gidiyoruz işte şimdilik kaydirigubbakcemile3bende iyiyim canım sağol başın dönüyomuş fazla ayakta durmamaya çalış
neden sancın oluyoduki burcu sebebi neymiş o sancılarıngünaydın dünürüm kaydirigubbakcemile3
sağol canımcım rahatladım göbek olayınaa
evet valla akşamı nasıl yapsam diye düşünüyorum kendimi işemi versem yicekleremi versem bilemedim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geççek geççek jasmincim ama sanmaki rahata kavuşçan -tatlicadiarzu-
başka dertler başlıcak kaydirigubbakcemile3
benim ilk haftalrımda çok sancılı geçmişti kıvranıyodum hep yatakta
bahaneyle resmim olur hiç çekinmedim güya ay ay değişimim resmini çekçektim kaydirigubbakcemile3
dimi ya az önce eve gitmedikmi biz :uhm:
geldim kı dünürr ŞenizŞeniz
saattee bakamamakmıı :1rolleyes: becerebilirim ozaman
şu kum saatini masamdan kaldırayım o zaman :roflol::roflol:
hoşgeldinn gülçinn naber minik ceren nasıll az kaldı gelmesinekaydirigubbakcemile3
zaten pek ayakta duramıyorum canım genelde oturuyorum yavaş yavaş kalkıp işlerimi yapıp hemen oturuyorum yine böyle yaşayıp gidiyoruz işte şimdilik kaydirigubbakcemile3
neden sancın oluyoduki burcu sebebi neymiş o sancıların
evet az önceydi dimi biz yanılmıyoruz yani daha yeni gitmiştik eve kaydirigubbakcemile3
deli karı etrafıonda ne kadar saat varsa
kum saati masa saati duvar saati kol saati hatta pc deki saati bile kaldır cicim görmeee -tatlicadiarzu-
iyilik canım evet allahtan kusmam felan yok bide oda olsa hiç çekilmez napalım bebiş için katlanıcaz bunlara nede olsa geçicek bi gün kaydirigubbakcemile3 dikkat ediyorum canım zaten çok fazla ayağa kalkamıyorum ufak ufak kalkıp işlerimi halletmeye çalışıyorum işte fisfisfishoş bulduk güzelim iyidir senden naberrrr yerimseniben
minik ceren iyi teyzesi maşallah ellerinden öper kaydirigubbakcemile3
annesine kur yapıyor gelmek için kaydirigubbakcemile3
sende durumlar nedir balım? Baş dönmelerin yine hat safhada allah yardımcın olsun bu aralar sakın dışarıya yalnız çıkma hatta evin içinde olabilecek küçük ev kazalarına karşıda çok dikkatli ol bitanem :teselli:
valla canım ben adet sancısı gibi kıvrana kıvaran sancı çektim hep doktorda aynen şunu söyledi çok normal bebek rahminde yer açıyor yerleşmek için o yüzden bende umursadamadım hiç bir tane bile ağrı kesici almadım nede olsa olması gekren bişey diye kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ondan kaçış yok zaten cicim bizde açılıcaz zamanla heralcanım benimmm gel kız dünür seni bir öpeeemmm Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3
delii karı biraz iş biraz yemek birazda kk gün biter sonunda alkisalkisalkis alkisalkisalkis
mümkün mertebe saate bakmamaya çalış güzelim....
meraklı meraklııııııııııı sırnaşık şey lülülülülülü
deli kız bizle takılıyon meraklı olceen tabii ama daha açılması gereken huylarında var zamanla iyicene bize benzicen sen a.s kaydirigubbakcemile3
bundan sonra çekersin canım asıl büyüme şimdi başlıcak kaçırmabahaneyle resmim olur hiç çekinmedim güya ay ay değişimim resmini çekçektim kaydirigubbakcemile3
dimi ya az önce eve gitmedikmi biz :uhm:
canım yaa evet doğru diyorsun zaman zaman oluyor herkeste bu monotonluktan dolayı sıkılganlık oluyor ama fazlada uzun sürmemesi gerek tabii allah muhafaza depresyona kadar gider sonra :1no2:
arada değişik bir şeyler yapmak gerekiyor haftasonu bir yerlere gidin mesela eşinle değişik hiç gitmediğiniz bir yere inan çok iyi gelir balım.
Elimde fırsat olsa bende kaçıcamda yok anam yok ben zaten hayatımın en büyük değişimini yaşıyorum şu sıra kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın ufak bir fırsat yakaladım sizee ceeee diyim dedim nabersiniz biz iyiyiz oğluşumla
hafta sonu doktora gittik doruk 1500 gr olmuş teyzeleri gayet iyi dedi doktor çok şükür
kızlar günaydın ufak bir fırsat yakaladım sizee ceeee diyim dedim nabersiniz biz iyiyiz oğluşumla
hafta sonu doktora gittik doruk 1500 gr olmuş teyzeleri gayet iyi dedi doktor çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?