- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.481
iyilik canım evet allahtan kusmam felan yok bide oda olsa hiç çekilmez napalım bebiş için katlanıcaz bunlara nede olsa geçicek bi gün kaydirigubbakcemile3 dikkat ediyorum canım zaten çok fazla ayağa kalkamıyorum ufak ufak kalkıp işlerimi halletmeye çalışıyorum işte fisfisfis
kızlar günaydın ufak bir fırsat yakaladım sizee ceeee diyim dedim nabersiniz biz iyiyiz oğluşumla
hafta sonu doktora gittik doruk 1500 gr olmuş teyzeleri gayet iyi dedi doktor çok şükür
ondan kaçış yok zaten cicim bizde açılıcaz zamanla heral
canım hafta sonu problem yok sağolsun eşim elinden geldiği kadar evde bırakmıyo genelde dışarıda oluyoz benim canım hafta içi sıkılıyor işte sinir stres derken koca hafta boş boş geçiyor
güzel haberlerle dön inşallah canımcım günaydın bende kızımı özledim ama 8 haziranı beklicem mecburgünatdın bayanlarrr hihoyyyt
herkeseee bol sağlık huzur dolu bir gün diliyorum a.s.
akşama oğlumu görücemmm alkisalkisalkis
nurda bugun görücekti sanırım o benden önce gider ama doktora kaydirigubbakcemile3
bnede öyle diyordum 7, hafta 8. hafta derken 19 oldum bazen uzun bazen kısa geçiveriyor zaman :CüvCüv:günaydın bulcuk kız sen ne zaman 20 haftalık oldun hatta 21 kaydirigubbakcemile3 bende o günleri görebilcemmi acaba kaydirigubbakcemile3
sana günün şarkısı olarak döndüm döndüm durdum adlı şarkıyı hediye ediyorumkaydirigubbakcemile3hehehe inşallah canım kaydirigubbakcemile3 evet malesef var baş dönmem ayağa kalktığımda döne döne yürüyorum glaiba böyle yaşamaya alışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kumsalcım sen nasılsınnngünaydın kızlar nasılsınız
günaydın balımmmm ceren nnasılk sen nasılsın kız az kaldıalkisalkisalkis ceren gelecek yakında nanik yapacak hepimizekaydirigubbakcemile3
maşallah canım ya allah sağlıkla büyütmek nasip etsin benim yeğenimin adıda doruk gerçi o kocaman oldu 6 yaşında allah sanada göstersin bütün yaşlarını sağlıkla:Saruboceq:kızlar günaydın ufak bir fırsat yakaladım sizee ceeee diyim dedim nabersiniz biz iyiyiz oğluşumla
hafta sonu doktora gittik doruk 1500 gr olmuş teyzeleri gayet iyi dedi doktor çok şükür
çiğdem
ay aman inşallah mide bulantısı kusma yaşamazsın o dediğin zaten olacaksa eğer 7. haftada felan başlıyor güzelim daha erken senin için umarım hiç olmaz tabii....
ev işlerinede bir süre ara ver senden daha önemli değil unutma
canım hoşgeldin güzelim nasılsın?
Paşamız demek 1500 gr olmuş maşallah
nihayetinde oda bir damat adayı gözümde kaydirigubbakcemile3
evet cicim zamanla tam biz olacaksın aynaya ihtiyacın kalmayacak kaydirigubbakcemile3
allah razı olsun eşinden gülüm ya. Ne güzel bak sana destek oluyor maşallah
sende sinir stres yapma hayat işte koşturmacalarla gidiyor ne yapalım. Gülelim oynayalım sıkma sen canını herşeye iyi yönünden bakmaya çalış :dance: :dance: :dance:
günaydın balımmmm ceren nnasılk sen nasılsın kız az kaldıalkisalkisalkis ceren gelecek yakında nanik yapacak hepimizekaydirigubbakcemile3
arife burcu çok sağolun vallahi özledim hepinizi işten güçten fırsat bulup giremiyroum akşamlarıda öle yorgun ıoluyorum ki hep uyuyakalıyorum erkenden
bulcuk kız yemeğidün akşam yaptım süper olduda hiç çalışan kadın yemeği değilmiş anam ağladı ayol
baya zahmetli yani tek tek kızartması falan ama değdi yani teşekkür ederim tarif için cicim misafir geleceği zaman yapılabilir sunumu çok hoş oluyor
çiğdem ceren sağolun öle oğlumu adapazarlarına yollamanm ama yalovada dizimin dibinde yaşarlar :))) ona göre hem önce kızının maharetlerini görelim bir dimi ama
afiyet bal şeker olsun kuzum
eğer üşenmez isem bende yarın akşam yapıcam o yemeği bakalım nasıl olucak ilk denemem olcak benimde eşime iki seçenek sundum valla ya kebab ya musakka hangisi diye oda hangisi kolaysa onu yap dedi ikiside aynı zamanı alıyor bende kebab yapıcam inşallah kaydirigubbakcemile3
napiyim canım ya bir sürü çamaşır birikmiş onları yıkıyorum yavaş yavaş ay o kadar zor yapıyorumki şu an bunu bile makinaya çamaşırı atmak bile benim için çok zor bide onları çıkarıp asıcam ütülücem nasıl yapıcam ya anneciimmm senağlama
canım iyiyim bende ne olsun gene başladık yeni bir güne hiç çalışasım yok bugünGünaydın canım hoş geldin nasılsın?
evet cicim az kaldı valla siz benden daha heyecanlısınız hee bende sanki başkasının doğum gününü hesaplayıp geri sayıyorum gibime geliyor manyakmıyım neyim delikafadulden
evet gelsinde nanik yapsın naniknanik naniknanik
afiyet bal şeker olsun kuzum
eğer üşenmez isem bende yarın akşam yapıcam o yemeği bakalım nasıl olucak ilk denemem olcak benimde eşime iki seçenek sundum valla ya kebab ya musakka hangisi diye oda hangisi kolaysa onu yap dedi ikiside aynı zamanı alıyor bende kebab yapıcam inşallah kaydirigubbakcemile3
ablam nasılsın hoşgeldinkızlaaaaaaaaaar günaydın, nasılsınız? sabahtan beri derse girmiyorum ama o kadar yoğundum ki, bir bakayım dedim size :) malum not girişleri başladı, bilgisayar başında not girmeye çalışıyorum sabahtan beri
sağol tatlım iyiyim :) sen nasılsın?canım iyiyim bende ne olsun gene başladık yeni bir güne hiç çalışasım yok bugün
evet gelsinde nanik yapsın sıkıntımız dağılsın yaw
yemek süper oluyor gerçekten akşam tısır tısır ederek zor uyudum zaten fazla kaçırmışımcokacimcoook ama uğraştırıyor azıcık birde heryerin kızartma kokuyor duşada vakit ayırmayı unutma yemekten sonra sizede afiyet olsun canım
ablam nasılsın hoşgeldin
heyooo İlaydamızı göreceksin yani, ne güzel :) daha iyi olmana sevindim canım, dikkat et yediklerine bugün, fazla yağlı şeyler e mi tatlım?günaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
filiz nasılsın bebişimiz iyiyimiş okudum bi ara çok sevindim yoğunsunuz dimi kardeşimde öğretmen telefonda hep anlatıyor yoruluyorum çok die kendini fazla yorma olur mukızlaaaaaaaaaar günaydın, nasılsınız? sabahtan beri derse girmiyorum ama o kadar yoğundum ki, bir bakayım dedim size :) malum not girişleri başladı, bilgisayar başında not girmeye çalışıyorum sabahtan beri
bizde seni özledik canım ya böle kaçamak yapabildiğin kadar yap canım senarife burcu çok sağolun vallahi özledim hepinizi işten güçten fırsat bulup giremiyroum akşamlarıda öle yorgun ıoluyorum ki hep uyuyakalıyorum erkenden
afiyet olsun canım bneimde o gün kociş yapmış yemeği gittiğimde hazırdı kaydirigubbakcemile3bulcuk kız yemeğidün akşam yaptım süper olduda hiç çalışan kadın yemeği değilmiş anam ağladı ayol
baya zahmetli yani tek tek kızartması falan ama değdi yani teşekkür ederim tarif için cicim misafir geleceği zaman yapılabilir sunumu çok hoş oluyor
ay aman yesinler bende de zaten dışarıya verecek kız vardıda sankiiii :dilcikar:
neyse cicim dünürlük listemden elendin sen çok şey kaçırdın ya neysee
burcuuuu dünürrrr bak görüyonmu benim kızı beğenmediler halbuki şimdiden o akdar isteyeni var :dilcikar:
kızlaaaaaaaaaar günaydın, nasılsınız? sabahtan beri derse girmiyorum ama o kadar yoğundum ki, bir bakayım dedim size :) malum not girişleri başladı, bilgisayar başında not girmeye çalışıyorum sabahtan beri
günaydın canımgünaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
sağol tatlım iyiyim :) sen nasılsın?
heyooo İlaydamızı göreceksin yani, ne güzel :) daha iyi olmana sevindim canım, dikkat et yediklerine bugün, fazla yağlı şeyler e mi tatlım?
ohh ne güzel iyi haberlerle gel inşallahgünaydınlar şekerler naılsınız biz biraz iyiyiz ayağa kalktık 2de dr kontrolümüz var
evet ablacım bugün görecem bahar kokulumu...
neden oldu anlamadım dünkü acıyı ağrıyı allahım kimseye vermesin inş:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?