Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yemeğe gidiyorum
hepinize aifyet bal şeker olsunnn

afiyet olsun dünürrr çok yeme sonra hazımsızlık yapıyor biliyorsun kaydirigubbakcemile3

nur hoş geldin güzelim
hem hamilesin hemde hasta birde misafirmi ağırlıyorsun
yok yok sen varya tam sopalıksın he klava:

valla canım 5-6 kere habr verdiler kabul etmedim ama ısrarla arıyorlar bugün eşimde evde dedi artık alda kurtulalım diye bende kabul ettim

canım merhaba hoşgeldin nurcum aha ceren oklavayı çıkardı sana nasipmiş :)kaydirigubbakcemile3

valla canım 5-6 kere habr verdiler kabul etmedim ama ısrarla arıyorlar bugün eşimde evde dedi artık alda kurtulalım diye bende kabul ettim
ya varya onu bunu kırmıcam diye istemediğin şeye evet deme sonuçta seninkarnın burnunda ağırlaştım sürekli uyuyorum kusura bakmayın doğumdan sonra inşallah dersin kusura bakacak olanda bakar birdaha gelmez gereksiz bir kaç kişiden kurtulmuş olursun valla bence en önemli şey senin ne istediğin isteksiz isteksiz zorundan ağırlıyosun resmen hay böyle düşüncesiz misafirin en taaa ..... birde ısrar edip durular nazikçe hayır dersin gene ararlar ahh yarabbim bana denk gelmiyo böylesi ruh ikizim kız ceren korkuyolar herahlde bizden kaydirigubbakcemile3

Bende hazıranın 20 sı gıbı ıstanbula gıdecem son eksık bazı Şeyler var emınÖnÜnÜ Çok ÖvdÜler orayada bakayım bı ondan sonra tamamlayacaĞım ınŞallah geÇ olmaz heralde 34 .hafta falan oluyor

günaydın canımm
sağol teyzesi

afiyet olsun dünürrr çok yeme sonra hazımsızlık yapıyor biliyorsun kaydirigubbakcemile3

:
kaydirigubbakcemile3az yedimm dünür akıllandım

afiyet olsun şeker bende birazdan tüyerim zati başımda agrı var biraz bilg bakmamaış olurum öglen arası fazla bakmam..

sağol canımm sanada afiyet olsun

afiyet olsun canım

sağol cicimmm

bende 34e gireyim o zaman hazırlıcam çantamı kısmet olursa

oooffff yaa ne gerek var kim bu misafirler akraba felanmı
ay hayır bu ne yüzsüzlük ya insan bir söyler iki söyler üçüncüde utanır davet bekler zorla kendilerini davet ettirmişler resmen.
Ulen varya biri bana ısrarla böyle kendisini kabul ettiricek bırak evime gelmeyi aramaya cesaret edemez bir daha :jeyyar:

evet çiğdem ya ne bu böyle ona sus buna gül olmazki canım hemde bu halde karnı burnunda kadın bokmu var sanki gelecekler neyine gelip neyi görecen yaa ne kadar kot kafalı hödük insanlar bize denk gelemez yavrum böyleleri nasiplerini alacaklarını biliyorlar çünkü kaydirigubbakcemile3

hımm normal gülüm ya 34. haftadanda hazırla ancak hazır olur zaten eksikleri tamamla yıka ütüle yerleştir bir seferde olmuyor valla yavaş yavaş yaparsın

kaydirigubbakcemile3az yedimm dünür akıllandım

afiyet olsun dünür
valla bende iş yerinde geldiğimden beri ayıptıur söölemesi sürekli tıkınıyorum erik kayısı ne bulursam şimdi yemek geldi ama mide de yer yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…