- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.721
yemeğe gidiyorum
hepinize aifyet bal şeker olsunnn
günaydın şekerler bi merhaba diyeyim dedim..
bugün çok katılamayacağım size misafirim gelecek...
burcum maşallah paşana canım
entelliyecim bizde hazırladık çantamızı bir kaç eksiğimiz var ama önemli olan herşey onun içinde
yemeğe gidiyorum
hepinize aifyet bal şeker olsunnn
afiyet olsun dünürrr çok yeme sonra hazımsızlık yapıyor biliyorsun kaydirigubbakcemile3
nur hoş geldin güzelim
hem hamilesin hemde hasta birde misafirmi ağırlıyorsun
yok yok sen varya tam sopalıksın heklava:
canım merhaba hoşgeldin nurcum aha ceren oklavayı çıkardı sana nasipmiş :)kaydirigubbakcemile3günaydın şekerler bi merhaba diyeyim dedim..
entelliyecim bizde hazırladık çantamızı bir kaç eksiğimiz var ama önemli olan herşey onun içinde
ya varya onu bunu kırmıcam diye istemediğin şeye evet deme sonuçta seninkarnın burnunda ağırlaştım sürekli uyuyorum kusura bakmayın doğumdan sonra inşallah dersin kusura bakacak olanda bakar birdaha gelmez gereksiz bir kaç kişiden kurtulmuş olursun valla bence en önemli şey senin ne istediğin isteksiz isteksiz zorundan ağırlıyosun resmen hay böyle düşüncesiz misafirin en taaa ..... birde ısrar edip durular nazikçe hayır dersin gene ararlar ahh yarabbim bana denk gelmiyo böylesi ruh ikizim kız ceren korkuyolar herahlde bizden kaydirigubbakcemile3valla canım 5-6 kere habr verdiler kabul etmedim ama ısrarla arıyorlar bugün eşimde evde dedi artık alda kurtulalım diye bende kabul ettim
günaydın canımmgünaydın şekerler bi merhaba diyeyim dedim..
kaydirigubbakcemile3az yedimm dünür akıllandımafiyet olsun dünürrr çok yeme sonra hazımsızlık yapıyor biliyorsun kaydirigubbakcemile3
:
afiyet olsun şeker bende birazdan tüyerim zati başımda agrı var biraz bilg bakmamaış olurum öglen arası fazla bakmam..
afiyet olsun canım
Bende hazİranın 20 sİ gİbİ İstanbula gİdecem son eksİk bazı Şeyler var emİnÖnÜnÜ Çok ÖvdÜler orayada bakayım bİ ondan sonra tamamlayacaĞım İnŞallah geÇ olmaz heralde 34 .hafta falan oluyor
valla canım 5-6 kere habr verdiler kabul etmedim ama ısrarla arıyorlar bugün eşimde evde dedi artık alda kurtulalım diye bende kabul ettim
canım merhaba hoşgeldin nurcum aha ceren oklavayı çıkardı sana nasipmiş :)kaydirigubbakcemile3
ya varya onu bunu kırmıcam diye istemediğin şeye evet deme sonuçta seninkarnın burnunda ağırlaştım sürekli uyuyorum kusura bakmayın doğumdan sonra inşallah dersin kusura bakacak olanda bakar birdaha gelmez gereksiz bir kaç kişiden kurtulmuş olursun valla bence en önemli şey senin ne istediğin isteksiz isteksiz zorundan ağırlıyosun resmen hay böyle düşüncesiz misafirin en taaa ..... birde ısrar edip durular nazikçe hayır dersin gene ararlar ahh yarabbim bana denk gelmiyo böylesi ruh ikizim kız ceren korkuyolar herahlde bizden kaydirigubbakcemile3
Bende hazİranın 20 sİ gİbİ İstanbula gİdecem son eksİk bazı Şeyler var emİnÖnÜnÜ Çok ÖvdÜler orayada bakayım bİ ondan sonra tamamlayacaĞım İnŞallah geÇ olmaz heralde 34 .hafta falan oluyor
kaydirigubbakcemile3az yedimm dünür akıllandım
bende yemeğ gidiyorum kızlar hepinize afiyet olsun mujkk
bende yemeğ gidiyorum kızlar hepinize afiyet olsun mujkk
snada afiyet olsun şeker bende yedim bişiler geldim yine ama sanırsam kimseler yok :çok üzgünüm:
afiyet olsun kızlarr yarasın tosunlarınıza
sağoll dünür senin tosunada yani benim damadımada yarasınnnn babası ve kayınpederi gibi göbekli olsun kaydirigubbakcemile3
sağol canım yidim geldimsnada afiyet olsun şeker bende yedim bişiler geldim yine ama sanırsam kimseler yok :çok üzgünüm:
mersii cicimmmafiyet olsun kızlarr yarasın tosunlarınıza
ayy ya çok sıkılıyorum günler geçmiyo bana
sağol canım yidim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?