- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.741
kızlar nasılsınız eşim evi süpürdü sildi sağolsun şimdide misafirleri beklşiyoruz
evet yaaa bitmiyo bu hafta bugün bitse barii ay orta yerimden çatlıcam şimdiiiii
Selam kızlar...
kızlar bize uygun şarkı buldum hadi beraberce söyleyekk
ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK(BUDA UYUYOR) KREMALI ÇÖREK SÜTLÜ BÖREK ÇEK YAVRUM ÇEK AMANİNİ DOSTLAR ELİNİ YOLDAN ÇEKKK ay sıkıntıdan saçmalıyo insan böyle işte ayyyyyyyyyy fena oluyommm amannnn üfssssss :bbo:
canımmm hoş geldin nasılsın?
kayra ,kumsal güzel bişeyler yazın ayol biz burda patladık sıkıntıdan
hoşbulduk canım.eh işte.siz nasılsınız?
valla bende çok sıkıldım ama elden bişey gelmiyor be güzelim...keşke elimde güzel şeyler olsada yazsam...
canım nasılsın bebiş nasılhoşbulduk canım.eh işte.siz nasılsınız?
valla bende çok sıkıldım ama elden bişey gelmiyor be güzelim...keşke elimde güzel şeyler olsada yazsam...
heyyyyy yabancı misafir kimsin seeeeeeeeennnnnnnnnn
neden gizli gizli bizi okuyorsun
topiğin elemanımısın yoksaaaa çabuk açıkla kendini
ohh sağolsun eşinnkızlar nasılsınız eşim evi süpürdü sildi sağolsun şimdide misafirleri beklşiyoruz
yanlız değilim yani bu konudaaa bende kendimi kötü hissediyoduum öyle kös kös oturuom çokacil işimde yokayy sorma dünür yaa aynı dert bende de var bu hafta ne kadar uzun geldi bana geçmek bilmedi valla
işte yok canım sıkılıyor patlıcaaaaaammmmmmmmm delikafadulden
afiyet olsun cicim :CüvCüv:
evet evet yanlız değilmişim kaydirigubbakcemile3evet yaaa bitmiyo bu hafta bugün bitse barii ay orta yerimden çatlıcam şimdiiiii
slm canım nasılsınSelam kızlar...
kızlar bize uygun şarkı buldum hadi beraberce söyleyekk
ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK(BUDA UYUYOR) KREMALI ÇÖREK SÜTLÜ BÖREK ÇEK YAVRUM ÇEK AMANİNİ DOSTLAR ELİNİ YOLDAN ÇEKKK ay sıkıntıdan saçmalıyo insan böyle işte ayyyyyyyyyy fena oluyommm amannnn üfssssss :bbo:
canım benim ya ağrıların var dimi hala?
allahım sana acil şifa versin inşallah oğlumuz nasıl annesi?
kayracım nasılsın canım
canım nasılsın bebiş nasıl
sanada sorayım seninle günümüz çok yakın doğum için çanta hazırladın mı canım ben daha hazırlamadım acaba geç mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?