Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bize uygun şarkı buldum hadi beraberce söyleyekk
ÇATLAK PATLAK YUSYUVARLAK(BUDA UYUYOR) KREMALI ÇÖREK SÜTLÜ BÖREK ÇEK YAVRUM ÇEK AMANıNı DOSTLAR ELıNı YOLDAN ÇEKKK ay sıkıntıdan saçmalıyo insan böyle işte ayyyyyyyyyy fena oluyommm amannnn üfssssss :bbo:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

eee devamını neyen getirmiyon kıııııı

ÇEK ÇEK AMCA BURNU KANCA ALAYIM SANA BİR TABANCA
TABANCANIN YARISI DOKTOR BEYİN KARISI
GİTTİ ÇİĞDEMİN KAFASIIIII :roflol: :roflol:

heyyyyy yabancı misafir kimsin seeeeeeeeennnnnnnnnn
neden gizli gizli bizi okuyorsun
topiğin elemanımısın yoksaaaa çabuk açıkla kendini

hoşbulduk canım.eh işte.siz nasılsınız?

valla bende çok sıkıldım ama elden bişey gelmiyor be güzelim...keşke elimde güzel şeyler olsada yazsam...
canım nasılsın bebiş nasıl
sanada sorayım seninle günümüz çok yakın doğum için çanta hazırladın mı canım ben daha hazırlamadım acaba geç mi kaldım

kızlar nasılsınız eşim evi süpürdü sildi sağolsun şimdide misafirleri beklşiyoruz
ohh sağolsun eşinn
neler ikram etceksin bakalım misafirlere
ayy sorma dünür yaa aynı dert bende de var bu hafta ne kadar uzun geldi bana geçmek bilmedi valla
işte yok canım sıkılıyor patlıcaaaaaammmmmmmmm delikafadulden

afiyet olsun cicim :CüvCüv:
yanlız değilim yani bu konudaaa bende kendimi kötü hissediyoduum öyle kös kös oturuom çokacil işimde yok
evet yaaa bitmiyo bu hafta bugün bitse barii ay orta yerimden çatlıcam şimdiiiii
evet evet yanlız değilmişim kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar...
slm canım nasılsın

eveett süper bu topiğin şarkısı olsun bu :roflol::roflol: her kelimesi uyyo
çatlak patlak yusyuvarlak elini çek yavrum çörek börek :roflol::roflol:

canım benim ya ağrıların var dimi hala?
allahım sana acil şifa versin inşallah oğlumuz nasıl annesi?

evet ceren valla çok kötüyüm.iyi çok şükür.bugün biraz hareketsiz onada canım sıkıldı ama iyi genelde.sata göre bugün 8.aya başladık.sanırım yeri daraldı iyice...

selam kızlar nasılsınız ben ölü hayatı yaşıyorum sürekli yatıyorum bide sabah bulantılarıda başladı sabahları ve geceleri dahada kötü oluyorum nedense bu saatler azcık daha iyiyim şafak sayıyorum resmen doktor bir iki aya çoğu geçicek şikayetlerinin dedi inşşş sizler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallahh çok fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın inş şu zamanları atlatsam o zaman tam heycanımı yaşayabilicem herhalde hamileliğimin

kayracım nasılsın canım

iyidir nur sağol güzelim sen nasılsın?

canım nasılsın bebiş nasıl
sanada sorayım seninle günümüz çok yakın doğum için çanta hazırladın mı canım ben daha hazırlamadım acaba geç mi kaldım

iyi canım sağol sen nasılsın.yok canım daha hazırlamadım.sadece bir geçelik bir pijama takımı aldım o kadar.daha erken değilmi ki?gerçi ne olacağıda belli olmaz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…