- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.761
selam kızlar nasılsınız ben ölü hayatı yaşıyorum sürekli yatıyorum bide sabah bulantılarıda başladı sabahları ve geceleri dahada kötü oluyorum nedense bu saatler azcık daha iyiyim şafak sayıyorum resmen doktor bir iki aya çoğu geçicek şikayetlerinin dedi inşşş sizler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallahh çok fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın inş şu zamanları atlatsam o zaman tam heycanımı yaşayabilicem herhalde hamileliğimin
kız onada mı el attın allah seni
yanlız değilim yani bu konudaaa bende kendimi kötü hissediyoduum öyle kös kös oturuom çokacil işimde yok
evet ceren valla çok kötüyüm.iyi çok şükür.bugün biraz hareketsiz onada canım sıkıldı ama iyi genelde.sata göre bugün 8.aya başladık.sanırım yeri daraldı iyice...
misaif eli boş gelmezmiş ne getirdiysen kapıya bırakıver şekerim biz alırız
selam kızlar nasılsınız ben ölü hayatı yaşıyorum sürekli yatıyorum bide sabah bulantılarıda başladı sabahları ve geceleri dahada kötü oluyorum nedense bu saatler azcık daha iyiyim şafak sayıyorum resmen doktor bir iki aya çoğu geçicek şikayetlerinin dedi inşşş sizler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallahh çok fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın inş şu zamanları atlatsam o zaman tam heycanımı yaşayabilicem herhalde hamileliğimin
hoşgeldin canımmm
oyy oyy tüm şikayetler başgöstermeye başladı demek
işallah çok uzun sürmezde rahatlarsın
hoşgeldin canımmm
oyy oyy tüm şikayetler başgöstermeye başladı demek
işallah çok uzun sürmezde rahatlarsın
canımmm hoş geldin güzelimmmm
hamileliğin cilveleri başladı demek evet 2 ay çekersin malesef güzelim umarım daha kısa sürer sonra rahat edersin
yat bol bol hazır evdesin vaktinde var sonra yattığın günlerin acısını çıkarır bol bol gezersin ara dönemde son dönemde çünkü yine sürekli yatacaksın kaydirigubbakcemile3
arada sırada gel bize bir selam çak iyi olduğunu bilelim yeter. Sonra yine yatışa geç
evet canım ya malesef işte bünye meselesi herhalde bu akşam sevgili kayınvalidemlere gidicez kalmaya bir hafta kadar orda kalıcaz eşimin ısrarlarıyla,oda halimi gördüğü için yalnız olmamı istemiyor kendi anneme gideyim dediğimde ben orda kalamam sendende ayrılmam o yüzden benim anneme gidelim diyor kaydirigubbakcemile3 aslında pek gitmekte istemiyorum kayınvalidemle bi sorunum yok iyi kadındır ama yinede kimseye yük olup ağzına laf vermekte istemiorum ilerde bide bişi olur bu kullanılırsa diye off anlıcağın tam bir keşmekeşteyim
erken ama bazıları çok erken hazırlamış diğer topiclerde gördüm acaba bende mi var sorun dieiyidir nur sağol güzelim sen nasılsın?
iyi canım sağol sen nasılsın.yok canım daha hazırlamadım.sadece bir geçelik bir pijama takımı aldım o kadar.daha erken değilmi ki?gerçi ne olacağıda belli olmaz ama...
zaten yatıyorum canım ya ayağa kalkıp başımın döndüğünü ve bişey yapamadığımı görünce daha beter oluyorum dün akşamdan beri alnım burnum ve dudaklarım uyuşmaya başladı bugün hemen doktorumu aradım bana yüksek olasılıkla stresten oluyo dedi iyileşmeye çalışırken stres yaptığım içinmiş niye geçmiyo diye.bu gerçekten bir imtihan hayatta hiç birşey dört dörtlük olmuyo ama tek tesellim iki ayda sürse üç ayda sürse bir gün biteceği napayım çocuğum iyi olsun yeter ona bişi olmasın ben çeksemde olur.
eee devamını neyen getirmiyon kıııııı
ÇEK ÇEK AMCA BURNU KANCA ALAYIM SANA BİR TABANCA
TABANCANIN YARISI DOKTOR BEYİN KARISI
GİTTİ ÇİĞDEMİN KAFASIIIII :roflol: :roflol:[/QUOTE
benbilmiyodum kız bunun devamını ilk defa okuyom şimdi kanca manca allah seni kaydirigubbakcemile3
ay çokkomik valla güldüm gülmeyi başardım nihayet allah razı olsun arkadan sırıtan haylazlarda süperrrr:roflol::roflol:
canım sık dişini çoğu bitti azı kaldııhoşbulduk canım.eh işte.siz nasılsınız?
valla bende çok sıkıldım ama elden bişey gelmiyor be güzelim...keşke elimde güzel şeyler olsada yazsam...
hafiye gibi hafiye el atmasa olurmu heççç kütük nosuna kadar öğrenir vallakız onada mı el attın allah seni
canım moralini yüksek tut moral çok önemli güzel şeyler düşünmeye çalış emiiia.s.evet ceren valla çok kötüyüm.iyi çok şükür.bugün biraz hareketsiz onada canım sıkıldı ama iyi genelde.sata göre bugün 8.aya başladık.sanırım yeri daraldı iyice...
desene zor geçecek biraz inşallah ortalarına doğru geçer şikayetlerin geçmiş olsun tatlıma.s.selam kızlar nasılsınız ben ölü hayatı yaşıyorum sürekli yatıyorum bide sabah bulantılarıda başladı sabahları ve geceleri dahada kötü oluyorum nedense bu saatler azcık daha iyiyim şafak sayıyorum resmen doktor bir iki aya çoğu geçicek şikayetlerinin dedi inşşş sizler nasılsınız bebişlerde iyidir inşallahh çok fazla katılamıyorum aranıza kusura bakmayın inş şu zamanları atlatsam o zaman tam heycanımı yaşayabilicem herhalde hamileliğimin
ya bnede kimsenin evinde rahat edemiyorum vallakussamda böğürsemde kendi evimde olmayı tercih edenlerdeniz sıkıntı geliyo bana kendi annemin evinde bile çok duramıyorum ya sende duruma bak olmadı iyiyim der evine kaçarsın yada bence hiç gitme altı üstü bir çorba biz gellir yaparız sana ayolkaydirigubbakcemile3evet canım ya malesef işte bünye meselesi herhalde bu akşam sevgili kayınvalidemlere gidicez kalmaya bir hafta kadar orda kalıcaz eşimin ısrarlarıyla,oda halimi gördüğü için yalnız olmamı istemiyor kendi anneme gideyim dediğimde ben orda kalamam sendende ayrılmam o yüzden benim anneme gidelim diyor kaydirigubbakcemile3 aslında pek gitmekte istemiyorum kayınvalidemle bi sorunum yok iyi kadındır ama yinede kimseye yük olup ağzına laf vermekte istemiorum ilerde bide bişi olur bu kullanılırsa diye off anlıcağın tam bir keşmekeşteyim
en iyisi canım yaz sıcağındaaburcum kahvaltı hazırlayacam dolapta da bişeyler vardı onu ısıtacam
yok yalnız değilsinde
neden yazmıyorsun madem işinde yok deli karı
sıkıntıdan patlıyoruz yaaaaaaaaaa
evet canım ya malesef işte bünye meselesi herhalde bu akşam sevgili kayınvalidemlere gidicez kalmaya bir hafta kadar orda kalıcaz eşimin ısrarlarıyla,oda halimi gördüğü için yalnız olmamı istemiyor kendi anneme gideyim dediğimde ben orda kalamam sendende ayrılmam o yüzden benim anneme gidelim diyor kaydirigubbakcemile3 aslında pek gitmekte istemiyorum kayınvalidemle bi sorunum yok iyi kadındır ama yinede kimseye yük olup ağzına laf vermekte istemiorum ilerde bide bişi olur bu kullanılırsa diye off anlıcağın tam bir keşmekeşteyim
ablam var ama oda evli çocukları var aslında sölesem hemen gelir ablam yada annem ama eşimde benim tarafıma yük olmak istemiyo hepsinin çoluğu çocuğu var diyo benim anneme gideriz diyo bide kayınvalidemin yardımcısı var her gün gidiyo o var diyede eşim istiyo oraya gitmemi o eşyalarımızı yıkar ütüler felan diye bi gidelim bi deneyelim rahat edemezsen geliriz dedi bakalım bu akşam gideyim nolucak duruma göre rahatsız olursam geri gelirimayy canım benim yaa kız kardeşin felan yokmu senin yanında kalacak birisi en azından kendi evinde olursun eşininde aklı sende kalmaz.
Bende ne kadar iyide olsa kayınvalidemde kalmayı istemem ne gerek varki
eşini ikna edemezmisin başka bir şekilde acaba ya?
jasmin demek sendede başladı inşallah cnm fazla uzun sürmez benimde tememnim valla..bende çok çektim hala ara ara çekiyorum biliyorsun...doktorum azalrı artık demişti azaldı ama geçmedi hala.cnm benim bol bol dinlen evde evdesin nasılsa daha rahat olursun çalışıpta bunları yaşamakta zor izin almak bir dert almasan bir dert..allah yardımcın olsun..
erken ama bazıları çok erken hazırlamış diğer topiclerde gördüm acaba bende mi var sorun die
bebeğin hareketlerini bende bazen çok az hissediyorum hatta hiç gibi ama şartladım kendimi evham yapmıyorum Allah a emanet hepsi
en iyisi canım yaz sıcağındaa
yazıom yazıomm kı dünürrr
anca oluo patronun karısı burda birazdan kendide gelicekmiş çok lazım sanki Çok üzgünüm çoook ondan sayfayı aç kapa aç kapa anca yetişiyorum
aa burcularda kalsak olmazı de sen eşine ne senin annen ne benimki araya bulalım de
iki gebe geçinir gideriz kaydirigubbakcemile3
eee devamını neyen getirmiyon kıııııı
ÇEK ÇEK AMCA BURNU KANCA ALAYIM SANA BİR TABANCA
TABANCANIN YARISI DOKTOR BEYİN KARISI
GİTTİ ÇİĞDEMİN KAFASIIIII :roflol: :roflol:[/QUOTE
benbilmiyodum kız bunun devamını ilk defa okuyom şimdi kanca manca allah seni kaydirigubbakcemile3
ay çokkomik valla güldüm gülmeyi başardım nihayet allah razı olsun arkadan sırıtan haylazlarda süperrrr:roflol::roflol:
hafiye gibi hafiye el atmasa olurmu heççç kütük nosuna kadar öğrenir valla
heeeee kancalı canım devamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
birazda olsa yüzünde tebessüm olduysa ne mutlu banaaa :sm_cool: :sm_cool:
hafiyemi :sm_confused: kiiimmmm benmmmiiiiii :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol: kız sen benim halimi görsen sende bozulursun valla :roflol::roflol:
yazıom yazıomm kı dünürrr
anca oluo patronun karısı burda birazdan kendide gelicekmiş çok lazım sanki Çok üzgünüm çoook ondan sayfayı aç kapa aç kapa anca yetişiyorum
ablam var ama oda evli çocukları var aslında sölesem hemen gelir ablam yada annem ama eşimde benim tarafıma yük olmak istemiyo hepsinin çoluğu çocuğu var diyo benim anneme gideriz diyo bide kayınvalidemin yardımcısı var her gün gidiyo o var diyede eşim istiyo oraya gitmemi o eşyalarımızı yıkar ütüler felan diye bi gidelim bi deneyelim rahat edemezsen geliriz dedi bakalım bu akşam gideyim nolucak duruma göre rahatsız olursam geri gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?