Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canımmm
oyy oyy tüm şikayetler başgöstermeye başladı demek
işallah çok uzun sürmezde rahatlarsın

kız onada mı el attın allah seni

can sıkıntısı yavrum ne yapayım delikafadulden

yanlız değilim yani bu konudaaa bende kendimi kötü hissediyoduum öyle kös kös oturuom çokacil işimde yok

yok yalnız değilsinde
neden yazmıyorsun madem işinde yok deli karı
sıkıntıdan patlıyoruz yaaaaaaaaaa

evet ceren valla çok kötüyüm.iyi çok şükür.bugün biraz hareketsiz onada canım sıkıldı ama iyi genelde.sata göre bugün 8.aya başladık.sanırım yeri daraldı iyice...

canım benim ya geçecek bu günler az daha sabır annesi bak ne kaldıki şunun şurasında çoğu gitti çok şükür bundan sonrasıda bir çırpıda geçer inş.
canım benim hareketleri kısıtlandı artık ondan bizimkide öyle eskisi kadar hareketli değil çünkü hareket edecek yeri kalmadı koca dana oldular kaydirigubbakcemile3

misaif eli boş gelmezmiş ne getirdiysen kapıya bırakıver şekerim biz alırız

heee evet kapının kenarsına bırakıversin kaydirigubbakcemile3

canımmm hoş geldin güzelimmmm
hamileliğin cilveleri başladı demek evet 2 ay çekersin malesef güzelim umarım daha kısa sürer sonra rahat edersin
yat bol bol hazır evdesin vaktinde var sonra yattığın günlerin acısını çıkarır bol bol gezersin ara dönemde son dönemde çünkü yine sürekli yatacaksın kaydirigubbakcemile3
arada sırada gel bize bir selam çak iyi olduğunu bilelim yeter. Sonra yine yatışa geç

hoşgeldin canımmm

evet canım ya malesef işte bünye meselesi herhalde bu akşam sevgili kayınvalidemlere gidicez kalmaya bir hafta kadar orda kalıcaz eşimin ısrarlarıyla,oda halimi gördüğü için yalnız olmamı istemiyor kendi anneme gideyim dediğimde ben orda kalamam sendende ayrılmam o yüzden benim anneme gidelim diyor kaydirigubbakcemile3 aslında pek gitmekte istemiyorum kayınvalidemle bi sorunum yok iyi kadındır ama yinede kimseye yük olup ağzına laf vermekte istemiorum ilerde bide bişi olur bu kullanılırsa diye off anlıcağın tam bir keşmekeşteyim

hoşgeldin canımmm

zaten yatıyorum canım ya ayağa kalkıp başımın döndüğünü ve bişey yapamadığımı görünce daha beter oluyorum dün akşamdan beri alnım burnum ve dudaklarım uyuşmaya başladı bugün hemen doktorumu aradım bana yüksek olasılıkla stresten oluyo dedi iyileşmeye çalışırken stres yaptığım içinmiş niye geçmiyo diye.bu gerçekten bir imtihan hayatta hiç birşey dört dörtlük olmuyo ama tek tesellim iki ayda sürse üç ayda sürse bir gün biteceği napayım çocuğum iyi olsun yeter ona bişi olmasın ben çeksemde olur.

ayy canım benim yaa kız kardeşin felan yokmu senin yanında kalacak birisi en azından kendi evinde olursun eşininde aklı sende kalmaz.
Bende ne kadar iyide olsa kayınvalidemde kalmayı istemem ne gerek varki
eşini ikna edemezmisin başka bir şekilde acaba ya?

erken ama bazıları çok erken hazırlamış diğer topiclerde gördüm acaba bende mi var sorun die
bebeğin hareketlerini bende bazen çok az hissediyorum hatta hiç gibi ama şartladım kendimi evham yapmıyorum Allah a emanet hepsi

jasmin demek sendede başladı inşallah cnm fazla uzun sürmez benimde tememnim valla..bende çok çektim hala ara ara çekiyorum biliyorsun...doktorum azalrı artık demişti azaldı ama geçmedi hala.cnm benim bol bol dinlen evde evdesin nasılsa daha rahat olursun çalışıpta bunları yaşamakta zor izin almak bir dert almasan bir dert..allah yardımcın olsun..

canımmm stres her durumda önemli tabii sadece hamilelikte değil
stresten uzak durup olumlu taraflarını görmek gerek yaşadıklarımızın.
İnan bu günleri unutacaksın balım rahat ol geçecek hepsi hatırlamayacaksın bile.
kendini hiç boş yere üzme sıkıntı yapma madem yatman gerekiyor yat o halde ama stresten uzak dur lütfen

burcum kahvaltı hazırlayacam dolapta da bişeyler vardı onu ısıtacam
en iyisi canım yaz sıcağındaa
yok yalnız değilsinde
neden yazmıyorsun madem işinde yok deli karı
sıkıntıdan patlıyoruz yaaaaaaaaaa

yazıom yazıomm kı dünürrr
anca oluo patronun karısı burda birazdan kendide gelicekmiş çok lazım sanki Çok üzgünüm çoook ondan sayfayı aç kapa aç kapa anca yetişiyorum

aa burcularda kalsak olmazı de sen eşine ne senin annen ne benimki araya bulalım de
iki gebe geçinir gideriz kaydirigubbakcemile3

ablam var ama oda evli çocukları var aslında sölesem hemen gelir ablam yada annem ama eşimde benim tarafıma yük olmak istemiyo hepsinin çoluğu çocuğu var diyo benim anneme gideriz diyo bide kayınvalidemin yardımcısı var her gün gidiyo o var diyede eşim istiyo oraya gitmemi o eşyalarımızı yıkar ütüler felan diye bi gidelim bi deneyelim rahat edemezsen geliriz dedi bakalım bu akşam gideyim nolucak duruma göre rahatsız olursam geri gelirim

evet mavicim senin sadece kusmaların mı vardı baş dönmelerin yürürken dengesizlij felan varmıydı bende bunlarda var zaten bulantıdan çok bu baş dönmesi dengesiz yürüme mahvediyo beni

haklısın bizim topiktede hazırladı kızlar ama ben 32.hafta yada 33.hafta hazırlayacağım.hareketsizlik normalmiş dün doktorum dedi e 8.aydasın ve yeri çok dar dedi.haklısın canım rabbim onları melekleriyle kuranıyla korusun ne diyelim....

:roflol::roflol::roflol::roflol: kız sen benim halimi görsen sende bozulursun valla :roflol::roflol:

jasmin beni ess geçiyon hayırdırrr aaa bozuluyom ama herkese cevap var bana yok aaa tavuğuna kışmı didim ayy

yazıom yazıomm kı dünürrr
anca oluo patronun karısı burda birazdan kendide gelicekmiş çok lazım sanki Çok üzgünüm çoook ondan sayfayı aç kapa aç kapa anca yetişiyorum

aaaa geliyormu o cimri heriff
ee daha yeni gitmemişmiydi o yurtdışına bee ne bokuma geliyor sanki kalaydı orda
zaten yarın son iş günü
bu arada sen ne yapıcan burcu cumartesileri gelicenmi işe?

hımmm anladım eşinde kendince haklı güzelim dediğin gibi madem öyle sen git bir dene bakalım olmadı dönersin evine ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…