Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

jasmin dengesiz yürüme degilde bulantı kıusmalarım fena idi ama tansiyonum düşüyor tabii mlaum gebelikte sık yaşanan şeylerden biri sıcaklarda olunca...dengeli yürüyemedigin vitamin eksikligindende olmasın bende daha önce olmuştu hatta iç kulakta olan birşey ayy ismini unuttum vucudun dengesi oymuş ilaç kullanmıştım hatta b12 de kullanmıştım sonra..yani bunlara ne diyor doktorun..

aaaa geliyormu o cimri heriff
ee daha yeni gitmemişmiydi o yurtdışına bee ne bokuma geliyor sanki kalaydı orda
zaten yarın son iş günü
bu arada sen ne yapıcan burcu cumartesileri gelicenmi işe?

hayır tabikidee kaydirigubbakcemile3 gelse şu herif konuşçamda yarın konuşurum artık

olsun sen bulanıyon ben oturduğum yerden kalkamıyorum geçinir giderdik -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol: bebişlerimizde annelerimizi ne hale getirdik biz neymişiz yawww diye konuşurlar :uhm::roflol:
jasmin beni ess geçiyon hayırdırrr aaa bozuluyom ama herkese cevap var bana yok aaa tavuğuna kışmı didim ayy
canım valla görmedim yazdığını kusura bakma ben şu an yarım insan gibiyim mazur gör :roflol::roflol:a.s.
bakayım işte bi gidelim rahat edemezsem hemen dönerim zati

canım ben geçen senede yaşamıştım buna benzer bişi bir sürü tahliller MR lar felan herşey yapılmıştı herşey temiz çıkmıştı en sonunda strese bağlı dizziness denmişti ve ilaçla üç haftada felan iyileşmiştim bu seferde hamilelikte artan hormonlar aynı şeyi tetiklemiş e bide hamileliğin verdiği baş dönmesiyle dahada beter oldum b12 tahlili felan yapıldı hepsi temiz çıktı yine kan tahlilleride yani doktor kendiliğinden üçüncü ay bitimine geçer dedi ilaç veremeyiz dedi doğal olarak versede ben kullanmak istemem sadece sabrediceksin dedi doktor kulak burun boğazada gittim geçen hafta sinüzit var dedi o ama oda baş ağrısı yapar sadece dedi zaten nerde garip şey olsa beni bulur dizziness hayatımda duymamıştım geçen sene yaşayana kadar

aaaa geliyormu o cimri heriff
ee daha yeni gitmemişmiydi o yurtdışına bee ne bokuma geliyor sanki kalaydı orda
zaten yarın son iş günü
bu arada sen ne yapıcan burcu cumartesileri gelicenmi işe?

hayır tabikidee kaydirigubbakcemile3 gelse şu herif konuşçamda yarın konuşurum artık

yaseminin tavuğumu varmışşşş :1shok:
yoksa çiftliktemi yaşıyor?
hee çiftliği varmış çiftliğinde inkeleri var möö möö diye bağırırı çiftliğinde yasemin arkidişinnnn kaydirigubbakcemile3 anacım ne dense aklıma bir şarkı geliyor hayırdır inşallah hayırdır inşallah hepte çocuk şarkıları benim kız istiyo galiba

gitme kız tabii ne verdide ne istiyor iki lokma simitten başka

evet evet bencede güzelim konuş sen gelme cumartesileri sıkıyorsa bişi desin klava:

kayınvalidende pc net varmı canım? Orda kalıcan madem arada gir ordan yaz
gerçi bu seferde beyazın kaynanası gibi kaynanan senin pc başında görünce iyileşmişsin deyip laf sokmasın kaydirigubbakcemile3

evet canım bence zeyno istiyor bu şarkıları sende söyleyiveriyon
yaseminin çiftliğinde başka neler varmış çiğdemm alkisalkisalkis

aa iki kere gitti yazım :))))))

aaaa ben görmedim tüh kaçırdım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: kendi pc mi götürücem canım internette var ordada :roflol::roflol: valla sokabilir neyse orda eşimin eski odasına girer kapıyı kapatır ordan yazışırım dediğin gibi sonra şuna bak güya hastaymış ama bilgisayardan geri kalmıyo diye düşünür bide :roflol::roflol:

cnm hatırladım kulakta çıkan vertigo idi o bayagı dengeyi bozuyor bende olmuştu resmen yürüken çarpıyordum bir yerlere denge merkezi oradaymış..ilaç kullanmıştımda geçmişti ama sen ilaçta alamazsın bunun için ...geçmiş olsun umarım kısa zmanda atlatırsın..

kız ne çiftliği bi anda çiftlik sahibi yaptınız beni kaydirigubbakcemile3 keşke olsada gitsem belki iyi gelirdi ördekleri izlemek temiz hava solumak inek sağmak felan kaydirigubbakcemile2

evet evet canım bencede fazla göze batma madem sen yalnız kalma hastasın diye gidiyorsun boşver yat kaynana hizmet etsin gerekirse ağzına laf verme mükemmel bir insanda olsa kaynana gözünün üstünde kaş var dese batar ne gerek var :jeyyar:

kız ne çiftliği bi anda çiftlik sahibi yaptınız beni kaydirigubbakcemile3 keşke olsada gitsem belki iyi gelirdi ördekleri izlemek temiz hava solumak inek sağmak felan kaydirigubbakcemile2

inek sağmak mı :1shok: yok artık
güzelim çiftliğin ter temiz havanın tadını çıkarmak keyfini sürmek varken birden marabalığamı soyunucan inek seni ezer kız seninde başın döner zatii inek deeyyee öküze gidersin. boşver sen otur evde biz sana pastörize süt getiririz kaydirigubbakcemile3

evet bedne bi koptum açamadım kk yı
anam ödüm koptu sizden ayrı kalcam diyee
ne bağımlılık yapan meretlersiniz siz böylee kaydirigubbakcemile3

espriydi yoksa ben kiim inek sağmak kimmmm ben sinekten korkarım bide ineğemi yaklaşıcam :roflol::roflol:

evet bedne bi koptum açamadım kk yı
anam ödüm koptu sizden ayrı kalcam diyee
ne bağımlılık yapan meretlersiniz siz böylee kaydirigubbakcemile3

korkma sen yavrum korkma ben dünürümü dışarlarda bırakırmıyım alimallah forumu baştan düzenler seni içeri alırım ben dünürr :1hug:

espriydi yoksa ben kiim inek sağmak kimmmm ben sinekten korkarım bide ineğemi yaklaşıcam :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…