Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

espriydi yoksa ben kiim inek sağmak kimmmm ben sinekten korkarım bide ineğemi yaklaşıcam :roflol::roflol:

:roflol::roflol:
ne var kıı gir ineenn altınaa tutu memesini tamamm
ben çok deneyimliim sanki anlatıom bideee kaydirigubbakcemile3
biz ineğin kokusundan fenlaşıverriz valla:roflol::roflol:

korkma sen yavrum korkma ben dünürümü dışarlarda bırakırmıyım alimallah forumu baştan düzenler seni içeri alırım ben dünürr :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

:1hug::1hug:

valla :roflol: ben güzel kokulardan fenalaşıyom şu an bide ineğin pok kokusunu duysam nolur bilemem :roflol: igggh bak aklıma gelince bile midem bulandı -tatlicadiarzu-

kızlar napıyonuz ya işlere daldım yazamadım sonra tam yazayım dedim site hata verdi

canımm biz iyiyiz işte sıkıntıdan patladık durduk saçmaladık bütün gün ne yapalım
sağolsun sabah çiğdem hanım sıkıntım var deyip durdu bizide daralttı
evet site yine garipleşti ya arada hata veriyor
sen nasılsın? İşlerin hafifledimi?

valla :roflol: ben güzel kokulardan fenalaşıyom şu an bide ineğin pok kokusunu duysam nolur bilemem :roflol: igggh bak aklıma gelince bile midem bulandı -tatlicadiarzu-

ayy evet aynen yaa kokuya benimde tahammülüm yok halaa delikafadulden

belki iyi gelir kız o koku içini açarr :roflol::roflol:
valla ben böyle çiftlik hayatını çok severim inekler kuzularr olsun köpekler olsun
küçüklüğüm köyde geçti benim eşek koyun kuzu falan alkisalkisalkis
gerçi börtü böcekten çok korkuom ama büyük hayvanalrdan korkmam herhalde kaydirigubbakcemile3

biz seni köye yollayalım o zaman dünür
şehir hayatı sana azaptır şincik

hayvanları bende severim ama uzaktan :roflol::roflol:

he bi doğuram oğlanıda sosyetik olsun velet
çayırda çimende doğmasın şimdi milenyumlu yıllarda kaydirigubbakcemile3

dimi ama gelin beğenmez sonra :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

karfura git bak ördekler koymuşlar çok şekerlerdi böyle gagalrını tutasım geldi kaydirigubbakcemile3

ördeklerinmi :roflol: :roflol:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................37. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................35. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................32 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................31. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................24. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................22. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................21. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................21. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................19 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................18. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................16. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................14. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................14.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................6. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

dimi ama gelin beğenmez sonra :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

ördeklerinmi :roflol: :roflol:

hee gelinim beğensinn kaydirigubbakcemile3
ördeklerin diğer hayvanların gagaları yoktu :roflol::roflol:
ay töbe töbe arog geldi aklıma maymun olayı :roflol::roflol::roflol:

hee gelinim beğensinn kaydirigubbakcemile3
ördeklerin diğer hayvanların gagaları yoktu :roflol::roflol:
ay töbe töbe arog geldi aklıma maymun olayı :roflol::roflol::roflol:

kızzz izledinmi sen oniiiii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum dünür koptum :roflol: :sm_cool:

kızlar beşe randevu verilirmi ya :) beşte biri geliyor çıkana kadar burdayım üffsss aman be bitmez bugün bitmezzzzz neyse napalım başa gelen çekilir ancak girebildim topiğe habire hata verdi durud yaz yaz geri gtti tekrar başa dönemedim burdan dalayım bende

neeeeeeee beşe randevumu
doluyuz anam doluyuz diyeydin ya güzelim
kuzum yaaa kim bilir kaçta gidicek herif çok uzun sürmese bariiii

kızzz izledinmi sen oniiiii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum dünür koptum :roflol: :sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
izledim izledimm :roflol:
doğumdan sonra kocalar bizden bıkcak malum
hepimiz bi maymun kapıp gelmeyelim sonraa topiğee :roflol::roflol:
ay töbe yarabbim

kız demeee öle bitmez die :mymeka:
sabah dedin hepimizi sıkıntı bastı zatenn
geçer gülüm geçer adama böle bak hemen gider o

ayyyyy daral daral nereye kadar yaaaa milletide daralttım valla tamam kızlar ahanda kendimi affettiricem şimcik birşeyler yazamda kafamzı dağılsın
şimdi benim kayınpeder var çok şeker bir adam ama orjinalinden komik adam garip şeyler yapıyor bir akşam kafasına bere takmış kel bu arada :) kafası üşümesin diye ama bere değilk kar masekeleri varya ondan nerden bulduysa yatarken takıyomuş akşamda uyku tutmamış onun beline sarıp masaj yaptığı bir şey var onu beline sarmış düğmesine basmış bir güzel titreye titreye masaj yapıyormuş kendine zavallı kayınvalidem oda pek saf sesizdir gece wc için kalkınca koridorun sonunda karanlıkta babamı görmüş kadın bayılacaktım canlı bomba gibi biri titreyip duruyordu diye anlattı ben kopmuştum işte böle kızlar ailecek seçmeceyiz yani bir kerede bacaklarım dizlerim ağrıyor diye bir sürü balık alıp bacaklarına yapıştırmış suları akmış sıcakta leş gibi kokmuş garibim o sessiz kayınvalidem bile çıldırmış annen evden kovdu beni diyodu :roflol: ilahi baba yaa kedileri kafasın aoturtup kafasının yalanmasından hoşlanan kaç kişi vardırki diyorki dilleri pütür pütür benim kafaya masaj etkisi yapıyo iyi geliyor diyor kel ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…