- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.801
espriydiyoksa ben kiim inek sağmak kimmmm ben sinekten korkarım bide ineğemi yaklaşıcam :roflol::roflol:
korkma sen yavrum korkma ben dünürümü dışarlarda bırakırmıyım alimallah forumu baştan düzenler seni içeri alırım ben dünürr :1hug:
:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
ne var kıı gir ineenn altınaa tutu memesini tamamm
ben çok deneyimliim sanki anlatıom bideee kaydirigubbakcemile3
biz ineğin kokusundan fenlaşıverriz valla:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:1hug::1hug:
kızlar napıyonuz ya işlere daldım yazamadım sonra tam yazayım dedim site hata verdi
valla :roflol: ben güzel kokulardan fenalaşıyom şu an bide ineğin pok kokusunu duysam nolur bilemem :roflol: igggh bak aklıma gelince bile midem bulandı -tatlicadiarzu-
valla :roflol: ben güzel kokulardan fenalaşıyom şu an bide ineğin pok kokusunu duysam nolur bilemem :roflol: igggh bak aklıma gelince bile midem bulandı -tatlicadiarzu-
belki iyi gelir kız o koku içini açarr :roflol::roflol:
valla ben böyle çiftlik hayatını çok severim inekler kuzularr olsun köpekler olsun
küçüklüğüm köyde geçti benim eşek koyun kuzu falan alkisalkisalkis
gerçi börtü böcekten çok korkuom ama büyük hayvanalrdan korkmam herhalde kaydirigubbakcemile3
belki iyi gelir kız o koku içini açarr :roflol::roflol:
valla ben böyle çiftlik hayatını çok severim inekler kuzularr olsun köpekler olsun
küçüklüğüm köyde geçti benim eşek koyun kuzu falan alkisalkisalkis
gerçi börtü böcekten çok korkuom ama büyük hayvanalrdan korkmam herhalde kaydirigubbakcemile3
biz seni köye yollayalım o zaman dünür
şehir hayatı sana azaptır şincik
hayvanları bende severim ama uzaktan :roflol::roflol:
he bi doğuram oğlanıda sosyetik olsun velet
çayırda çimende doğmasın şimdi milenyumlu yıllarda kaydirigubbakcemile3
karfura git bak ördekler koymuşlar çok şekerlerdi böyle gagalrını tutasım geldi kaydirigubbakcemile3
dimi ama gelin beğenmez sonra :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
ördeklerinmi :roflol: :roflol:
hee gelinim beğensinn kaydirigubbakcemile3
ördeklerindiğer hayvanların gagaları yoktu :roflol::roflol:
ay töbe töbe arog geldi aklıma maymun olayı :roflol::roflol::roflol:
kızlar beşe randevu verilirmi ya :) beşte biri geliyor çıkana kadar burdayım üffsss aman be bitmez bugün bitmezzzzz neyse napalım başa gelen çekilir ancak girebildim topiğe habire hata verdi durud yaz yaz geri gtti tekrar başa dönemedim burdan dalayım bende
kızzz izledinmi sen oniiiii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
koptum dünür koptum :roflol: :sm_cool:
kızlar beşe randevu verilirmi ya :) beşte biri geliyor çıkana kadar burdayım üffsss aman be bitmez bugün bitmezzzzz neyse napalım başa gelen çekilir ancak girebildim topiğe habire hata verdi durud yaz yaz geri gtti tekrar başa dönemedim burdan dalayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?