- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #30.821
ayyyyy daral daral nereye kadar yaaaa milletide daralttım valla tamam kızlar ahanda kendimi affettiricem şimcik birşeyler yazamda kafamzı dağılsın
şimdi benim kayınpeder var çok şeker bir adam ama orjinalinden komik adam garip şeyler yapıyor bir akşam kafasına bere takmış kel bu arada :) kafası üşümesin diye ama bere değilk kar masekeleri varya ondan nerden bulduysa yatarken takıyomuş akşamda uyku tutmamış onun beline sarıp masaj yaptığı bir şey var onu beline sarmış düğmesine basmış bir güzel titreye titreye masaj yapıyormuş kendine zavallı kayınvalidem oda pek saf sesizdir gece wc için kalkınca koridorun sonunda karanlıkta babamı görmüş kadın bayılacaktım canlı bomba gibi biri titreyip duruyordu diye anlattı ben kopmuştum işte böle kızlar ailecek seçmeceyiz yani bir kerede bacaklarım dizlerim ağrıyor diye bir sürü balık alıp bacaklarına yapıştırmış suları akmış sıcakta leş gibi kokmuş garibim o sessiz kayınvalidem bile çıldırmış annen evden kovdu beni diyodu :roflol: ilahi baba yaa kedileri kafasın aoturtup kafasının yalanmasından hoşlanan kaç kişi vardırki diyorki dilleri pütür pütür benim kafaya masaj etkisi yapıyo iyi geliyor diyor kel ya :)
kız allah iyiliğini işicem gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valal ben kayınpederi görünce gülmeye başlıyom zaten oda kedi gibi gülüveriyor hemen zaten kısa bişi kel kısa öle bi adam aklıma gelince yazayım dedi onun maceralar bitmez komik olan tarafıda yaptığının komik olduğunun farkında değil çok doğal yani :roflol:
çiğdem tam orjinalmiş kayınbaban vallaa :roflol:
iyi güldüm inanki gözümden yaş geldi
biraz daha gülersem dötümden gelcek kaydirigubbakcemile3
selam kıslar nasılsınız?ben kk ya giripte okuyana kadar,maşallah sayfalar ilerlemiş.kıslar şu badana temizlik işlerim hayırlısıyla bitsin,sizleri bırakmıycam..hepinizi çoook öpüyorum kendinize iyi bakın emii?
zaten senin ne dötün ne diğer tarafın durmuyo ya çişin geliyo ya zıçıyon sidikli seni gidikaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
izledim izledimm :roflol:
doğumdan sonra kocalar bizden bıkcak malum
hepimiz bi maymun kapıp gelmeyelim sonraa topiğee :roflol::roflol:
ay töbe yarabbim
ayyyyy daral daral nereye kadar yaaaa milletide daralttım valla tamam kızlar ahanda kendimi affettiricem şimcik birşeyler yazamda kafamzı dağılsın
şimdi benim kayınpeder var çok şeker bir adam ama orjinalinden komik adam garip şeyler yapıyor bir akşam kafasına bere takmış kel bu arada :) kafası üşümesin diye ama bere değilk kar masekeleri varya ondan nerden bulduysa yatarken takıyomuş akşamda uyku tutmamış onun beline sarıp masaj yaptığı bir şey var onu beline sarmış düğmesine basmış bir güzel titreye titreye masaj yapıyormuş kendine zavallı kayınvalidem oda pek saf sesizdir gece wc için kalkınca koridorun sonunda karanlıkta babamı görmüş kadın bayılacaktım canlı bomba gibi biri titreyip duruyordu diye anlattı ben kopmuştum işte böle kızlar ailecek seçmeceyiz yani bir kerede bacaklarım dizlerim ağrıyor diye bir sürü balık alıp bacaklarına yapıştırmış suları akmış sıcakta leş gibi kokmuş garibim o sessiz kayınvalidem bile çıldırmış annen evden kovdu beni diyodu :roflol: ilahi baba yaa kedileri kafasın aoturtup kafasının yalanmasından hoşlanan kaç kişi vardırki diyorki dilleri pütür pütür benim kafaya masaj etkisi yapıyo iyi geliyor diyor kel ya :)
çiğdem tam orjinalmiş kayınbaban vallaa :roflol:
iyi güldüm inanki gözümden yaş geldi
biraz daha gülersem dötümden gelcek kaydirigubbakcemile3
zaten senin ne dötün ne diğer tarafın durmuyo ya çişin geliyo ya zıçıyon sidikli seni gidikaydirigubbakcemile3
kolay gelsin canım sana
sende iyi bak kendinee
kaydirigubbakcemile3
he valla ölee durmuyo mübarek
benim bağırsaklar acayip çalışır cidden yemek yedim an tuvalet ihtiyacım oluo masadan kalkınca zor yetişiom
kopta gel anacığım kopta gel ohh be sıktım sıktım ama sonunda güldürüdm hepiciğinizihihoyyythihoyyytdeli, karıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aayyy aayyyyyy koptummmmmmmm çiğdeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol:
allah iyiliğini versin dünür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sorma ya batırdı topiği bizim dünür kaydirigubbakcemile3
aynen bende öyle idim şimdi deeel ama :1no2:
sağol canım aminnn:Saruboceq:site hata verdi sonra benim işim çıktı ancak geldim çigdem orginalmiş kayınpederin ama her eve lazım öyle allah mutlulugunuzu daim etsin suratsız biri olsa ne yapardınız...mehtap gülü hoşgeldin ne haber?
canımm biz iyiyiz işte sıkıntıdan patladık durduk saçmaladık bütün gün ne yapalım
sağolsun sabah çiğdem hanım sıkıntım var deyip durdu bizide daralttı
evet site yine garipleşti ya arada hata veriyor
sen nasılsın? İşlerin hafifledimi?
ayy evet aynen yaa kokuya benimde tahammülüm yok halaa delikafadulden
bu akşam anneme gideyim bari ben kociş gece yarısı gelcek
annemde yemek yiyip döneyim evimee zor gelio ama gitmekde istiyorum
git git anam hazır yemek buşlmuşun gömül ye sonra gidersin eve hem onlarında gönlünü alırsın kız pokliii:roflol:
boşver burcu hem eşinde geç gelecekmiş sende gidip bir ziyaret etmiş olursun...bende bilg başında fazla durmak istemiyorum malum birazcık başım agrıyor hafiften ...yarın görüşürüz kuzucuklar hepinizi öptm...iyi akşamlar..
oh oh herkesi güldürdüm yuppiiiihihoyyytçiğdem allah iyiliğini versin katıldım gülmekten ne alemsin ya
ama iyi geldi sağol canım
olsun anacığım ya sağa sola bakınırken yok kuş uçtu sinek kaçtı deyi deyi gidersin bişicik olmazevet gideiym iyisimi hazır yemek cokacimcoook
işyerinden annemerin eve gidişim 1-1,5saat sürüyo ondan zor geldi bi anda
iyi akşamlar mavişşşboşver burcu hem eşinde geç gelecekmiş sende gidip bir ziyaret etmiş olursun...bende bilg başında fazla durmak istemiyorum malum birazcık başım agrıyor hafiften ...yarın görüşürüz kuzucuklar hepinizi öptm...iyi akşamlar..
senin çipin bozuldu bira ra tamire gerek bulcuk bulcukkkkkaydirigubbakcemile3ayy çok salağım yaaa kargocuyu çağırdım kargo yollucam
çocuk geldi bize gelmiş gibi verceğim kargoyu alaıom ne geldi diom bide :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?