Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız allah iyiliğini işicem gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çiğdem tam orjinalmiş kayınbaban vallaa :roflol:
iyi güldüm inanki gözümden yaş geldi
biraz daha gülersem dötümden gelcek kaydirigubbakcemile3

kız allah iyiliğini işicem gülmekten :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valal ben kayınpederi görünce gülmeye başlıyom zaten oda kedi gibi gülüveriyor hemen zaten kısa bişi kel kısa öle bi adam aklıma gelince yazayım dedi onun maceralar bitmez komik olan tarafıda yaptığının komik olduğunun farkında değil çok doğal yani :roflol:

ne güsell yaa rahat adam işte olduğu gibi
bahaneyle sizide eğlendirio kaydirigubbakcemile3

selam kıslar nasılsınız?ben kk ya giripte okuyana kadar,maşallah sayfalar ilerlemiş.kıslar şu badana temizlik işlerim hayırlısıyla bitsin,sizleri bırakmıycam..hepinizi çoook öpüyorum kendinize iyi bakın emii?

zaten senin ne dötün ne diğer tarafın durmuyo ya çişin geliyo ya zıçıyon sidikli seni gidikaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım sana
sende iyi bak kendinee

zaten senin ne dötün ne diğer tarafın durmuyo ya çişin geliyo ya zıçıyon sidikli seni gidikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
he valla ölee durmuyo mübarek
benim bağırsaklar acayip çalışır cidden yemek yedim an tuvalet ihtiyacım oluo masadan kalkınca zor yetişiom

:roflol::roflol::roflol::roflol:
izledim izledimm :roflol:
doğumdan sonra kocalar bizden bıkcak malum
hepimiz bi maymun kapıp gelmeyelim sonraa topiğee :roflol::roflol:
ay töbe yarabbim

deli, karıııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aayyy aayyyyyy koptummmmmmmm çiğdeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol:

allah iyiliğini versin dünür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sorma ya batırdı topiği bizim dünür kaydirigubbakcemile3

aynen bende öyle idim şimdi deeel ama :1no2:

site hata verdi sonra benim işim çıktı ancak geldim çigdem orginalmiş kayınpederin ama her eve lazım öyle allah mutlulugunuzu daim etsin suratsız biri olsa ne yapardınız...mehtap gülü hoşgeldin ne haber?

kopta gel anacığım kopta gel ohh be sıktım sıktım ama sonunda güldürüdm hepiciğinizihihoyyythihoyyyt

site hata verdi sonra benim işim çıktı ancak geldim çigdem orginalmiş kayınpederin ama her eve lazım öyle allah mutlulugunuzu daim etsin suratsız biri olsa ne yapardınız...mehtap gülü hoşgeldin ne haber?
sağol canım aminnn:Saruboceq:

bu akşam anneme gideyim bari ben kociş gece yarısı gelcek
annemde yemek yiyip döneyim evimee zor gelio ama gitmekde istiyorum

:1no2::1no2::1no2: yok be canım ahanda bak yeni giriyom bende bunaldım iş iş yoksam yine mi saldırıyolar bize kızzzzbanada geçmedi bugün hiç

boşver burcu hem eşinde geç gelecekmiş sende gidip bir ziyaret etmiş olursun...bende bilg başında fazla durmak istemiyorum malum birazcık başım agrıyor hafiften ...yarın görüşürüz kuzucuklar hepinizi öptm...iyi akşamlar..

ayy çok salağım yaaa kargocuyu çağırdım kargo yollucam
çocuk geldi bize gelmiş gibi verceğim kargoyu alaıom ne geldi diom bide :roflol:

güle güle mavişim iyi akşamlar iyi bak kendine:a015:

çiğdem allah iyiliğini versin katıldım gülmekten ne alemsin ya
ama iyi geldi sağol canım
oh oh herkesi güldürdüm yuppiiiihihoyyyt

evet gideiym iyisimi hazır yemek cokacimcoook
işyerinden annemerin eve gidişim 1-1,5saat sürüyo ondan zor geldi bi anda
olsun anacığım ya sağa sola bakınırken yok kuş uçtu sinek kaçtı deyi deyi gidersin bişicik olmaz

iyi akşamlar mavişşş

ayy çok salağım yaaa kargocuyu çağırdım kargo yollucam
çocuk geldi bize gelmiş gibi verceğim kargoyu alaıom ne geldi diom bide :roflol:
senin çipin bozuldu bira ra tamire gerek bulcuk bulcukkkkkaydirigubbakcemile3

ay gelmedi bu uyuz adam yaaaa çakıldım kaldım burayaaaa patronda burda mecbur beklicem ühüüü arkadaşıma uğrucaktım kızda bekler beni neyse 18:30 gibi gelirim demiştim galiba öle olucak ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…