E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.021
koptummmm:roflol::roflol:
cerne kızzz altıma edicem şimdi bulcuğa derken ben oldim çişliii
ya hemde nasıl tatlı istiyoda yiyemiyorum yasaklar kalkınca yerim artık ayy sabahlar olmasın diye bağırdığım günler geldi aklımaaa
aayyy ceren kız bunları görmemiştim çok güldüm ayyy kopuyorum her bir yerime sancılar giriyorrrrrrr:roflol::roflol:
o ne kız ben bilmiyom 85 falan 62 yi biliyom misyoner biliyom :roflol::roflol: onu bilmiyomkaydirigubbakcemile3
süperrrr
karı donla geziyomuş ormanda anacığım ya muhahahahaaaaa ya koptum dur kızzzz ben düz duvara tırmanıyorum abazanlık az kalır ama ormana falan gitmem ayol allah yolumdan çıkarmasın atlasam atlasam kocama atlarım
kız o sanat eseri heykel deme bozuluyorumama eve koyucam ondan girişe :) bebek ziyaretine gelenlere ilk onu gösterecem üzerinede bebeğimi öpmeyin yoksa sizi öperler yazıcam:roflol:
ya bana dermisin öylee hepimiz bir gün çişli olucazz kabullenmeliyiz :roflol:
:roflol::roflol::roflol: süper fikir çiğdem o muhteşem sanat eserini eve koymak
ağzımdaki suyu püskürttüm yaa ağzım burnum herbiryerimden su geldi ancak toparlandım allah hepimizin iyiliğini versin emiii gider ayak çok iyi geldi ohh dünya varmış doya doya güldüm allah razı olsun valla hepinizden:CüvCüv:
ayy çişli dedinde küçüklüğüm aklıma geldi
bi kere teyzemde kalmıştım kuzenimle yaıtoyorum kanepede sen gece ben sal donlara hiç uaynmıomda sonra bi uyandım yatak göl anam dedim napıcam anlaşılmasın die aldım bi bardak su döktüm üstüne bidee :roflol:ay yazarken koptum gülmekten
sabahın köründe kalkmıştık kuzenle teyzeme çaktırmadan sildik kanepeyi falan
ayy çişli dedinde küçüklüğüm aklıma geldi
bi kere teyzemde kalmıştım kuzenimle yaıtoyorum kanepede sen gece ben sal donlara hiç uaynmıomda sonra bi uyandım yatak göl anam dedim napıcam anlaşılmasın die aldım bi bardak su döktüm üstüne bidee :roflol:ay yazarken koptum gülmekten
sabahın köründe kalkmıştık kuzenle teyzeme çaktırmadan sildik kanepeyi falan
ağzımdaki suyu püskürttüm yaa ağzım burnum herbiryerimden su geldi ancak toparlandım allah hepimizin iyiliğini versin emiii gider ayak çok iyi geldi ohh dünya varmış doya doya güldüm allah razı olsun valla hepinizden:CüvCüv:
doğuştan belliymiş yani senin sidikli bulcuk olceğinn kız sidiklisin midiklisin ama pek sevimlisin kız sen seviyom ben seni:1hug:
hay allah seni bildiği gibi yapsın emi dünür
kızz kendin yediğin boku neyen başkasınada bulaştırıyon çatlak karııııı kuzende şok olmuştur heee :1shok: kaydirigubbakcemile3
şimdi itiraf et bari kıza seni boğsun kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
evet ya akşam akşam iyi geldi allah hepimizden razı olsun kaydirigubbakcemile2
papaz ve papağanlar :)))
--------------------------------------------------------------------------------
Kasabanın birinde bir papaz ve onun iki tane papağanı varmış. Papağanlar da
papaz gibi oldukça inançlı ve dindarlarmış. Sabah-akşam kafeslerinde oturup
incil okuyup dua ederlermiş. Papazın cemaatinden bir kadının da 2 tane dişi
papağanı varmış, papazın erkek papağanları ne kadar ahlaklı ise kadının dişi
papağanları da o kadar ahlaksızmış. Eve gelen misafirlerin önünde 'erkek
istiyoruz!' diye bağırırlarmış. Kadın sonunda dayanamamış ve
papaza akıl danışmaya gitmiş. papaz da;
- Sen getir onları bana benim papağanların kafesine koyalım da ahlak
öğrensinler biraz, benim papağanlar sürekli dua eder' demiş.'
Kadın da almış papağanları getirmiş papazın evine... Kafese girer girmez dişi
papağanlardan birisi;
- Hey yakışıklılar, iki tane ucuz fahişe ister misiniz kafesinizde?' demiş.
Erkek papağanlardan biri ötekine dönüp
- Oğlum bütün dualarımız kabul oldu lan sonunda.....'
kaydirigubbakcemile3
neyi hatırladın kızz
geçen konuşmuştuk bu konuyu valla tepkini belli etmessen sinir hastası olursun canım ona göre içinde tutma derim
koptummmm:roflol::roflol:
cerne kızzz altıma edicem şimdi bulcuğa derken ben oldim çişliii
ya hemde nasıl tatlı istiyoda yiyemiyorum yasaklar kalkınca yerim artık ayy sabahlar olmasın diye bağırdığım günler geldi aklımaaa
aayyy ceren kız bunları görmemiştim çok güldüm ayyy kopuyorum her bir yerime sancılar giriyorrrrrrr:roflol::roflol:
o ne kız ben bilmiyom 85 falan 62 yi biliyom misyoner biliyom :roflol::roflol: onu bilmiyomkaydirigubbakcemile3
süperrrr
karı donla geziyomuş ormanda anacığım ya muhahahahaaaaa ya koptum dur kızzzz ben düz duvara tırmanıyorum abazanlık az kalır ama ormana falan gitmem ayol allah yolumdan çıkarmasın atlasam atlasam kocama atlarım
kız o sanat eseri heykel deme bozuluyorumama eve koyucam ondan girişe :) bebek ziyaretine gelenlere ilk onu gösterecem üzerinede bebeğimi öpmeyin yoksa sizi öperler yazıcam:roflol:
koptuysan gelde bağlıyak anam kaydirigubbakcemile3
ohoo bu senin daha iyi günlerin kuzu kenefe yetişemeyeceğin günler gelicek yedek çorap gibin yedek donla gezicenn kaydirigubbakcemile3
kızz dur o kadar gülme zeynep hopluyordur içerde
62 ne lan misyoneri anladıkta 69 olmasın o sakın kaydirigubbakcemile3
bencede sakın ormana gitme çiğdemm otur evinde kocanın kucağında o yeter kaydirigubbakcemile3
evet evet iyi fikir gelen onu gören bir daha gelmez süüpperrrr bende yapıcam bunu sositososito sositososito
ay ne 62 si ya valal benim kitabı çıkartmanın zamanı geldi iyicene unutmuşum ben pozisyonları ya yedek don fikride iyi valla az saldım sankikaydirigubbakcemile3
zeynep hoplaya hoplaya bir hal oldu kesin içeride ben eve gideyimde başucu kitabım kamasutra tekniklerine bir bakayım elbet bu yasaklarda bitecek o zaman sevişmeden uyumam ben bolbolkaymaklı künefe yicem :icecream:
kuzucuklarım kendinize bebişlere iyi bakın hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum çiğdem ufaktan kaçar hepinizi öperemmm pzt görüşmek üzere sağlıkla kalın emiiia.s.
papaz ve papağanlar :)))
--------------------------------------------------------------------------------
Kasabanın birinde bir papaz ve onun iki tane papağanı varmış. Papağanlar da
papaz gibi oldukça inançlı ve dindarlarmış. Sabah-akşam kafeslerinde oturup
incil okuyup dua ederlermiş. Papazın cemaatinden bir kadının da 2 tane dişi
papağanı varmış, papazın erkek papağanları ne kadar ahlaklı ise kadının dişi
papağanları da o kadar ahlaksızmış. Eve gelen misafirlerin önünde 'erkek
istiyoruz!' diye bağırırlarmış. Kadın sonunda dayanamamış ve
papaza akıl danışmaya gitmiş. papaz da;
- Sen getir onları bana benim papağanların kafesine koyalım da ahlak
öğrensinler biraz, benim papağanlar sürekli dua eder' demiş.'
Kadın da almış papağanları getirmiş papazın evine... Kafese girer girmez dişi
papağanlardan birisi;
- Hey yakışıklılar, iki tane ucuz fahişe ister misiniz kafesinizde?' demiş.
Erkek papağanlardan biri ötekine dönüp
- Oğlum bütün dualarımız kabul oldu lan sonunda.....'
biliyo biliyo kuzene o an söyledim dayanamayıp bi mok saklayamamki kendimle ilgli
sonrada herkes öğrendi dabi :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: süper kumsal
bizde yakında papağan gibi erkek istiyozz kocaa istiyoz dicezz:roflol:
öperler mi ilahi koptum bak al mutlaka o sanat eserini :roflol::roflol::roflol:
koptuysan gelde bağlıyak anam kaydirigubbakcemile3
ohoo bu senin daha iyi günlerin kuzu kenefe yetişemeyeceğin günler gelicek yedek çorap gibin yedek donla gezicenn kaydirigubbakcemile3
kızz dur o kadar gülme zeynep hopluyordur içerde
62 ne lan misyoneri anladıkta 69 olmasın o sakın kaydirigubbakcemile3
bencede sakın ormana gitme çiğdemm otur evinde kocanın kucağında o yeter kaydirigubbakcemile3
evet evet iyi fikir gelen onu gören bir daha gelmez süüpperrrr bende yapıcam bunu sositososito sositososito
ay ne 62 si ya valal benim kitabı çıkartmanın zamanı geldi iyicene unutmuşum ben pozisyonları ya yedek don fikride iyi valla az saldım sankikaydirigubbakcemile3
zeynep hoplaya hoplaya bir hal oldu kesin içeride ben eve gideyimde başucu kitabım kamasutra tekniklerine bir bakayım elbet bu yasaklarda bitecek o zaman sevişmeden uyumam ben bolbolkaymaklı künefe yicem :icecream:
kuzucuklarım kendinize bebişlere iyi bakın hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum çiğdem ufaktan kaçar hepinizi öperemmm pzt görüşmek üzere sağlıkla kalın emiiia.s.
hee bencede aman kamasutraya fazla aldanma gülüm hastanelik olursunuz sonra mazallahhhh kaydirigubbakcemile3
neyse haydin sana iyi tatiller pazartesi sabahtan ben olmıcam malum doktor kontrolümüz var öğleden sonra gelirim yanınıza artıkın şekerrrr
Sıfırdan Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışma yapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülü alacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara çarpı atılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. İngiliz başlamış 3,5,7.. o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemal başlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kötü, Nam-ı Kemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diye tutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mı çarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha 94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: - "Başlarım şimdi çarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz."
yani varya kemalde olmasa namımız olmıcak heeee kaydirigubbakcemile3
ceren hoşuma mı gitti hönk gdiye kaldım valla görünce ilk bir çıkarmaya çalıştım bu ne bu ne diye bir baktım boyum kadar emme kadının gıdıgına gelmiş ....çigdem güle güle bakalım p.tesi görüşürüz..
kız hanginiz iyi akşamlar dedi annamadım ben şimcik çorba etmişiniz yineee:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?