Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- "Bunu doldurup yarın bana getirin" der...
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. ıhtiyar anlatmaya başlar:
- "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış:
- "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş.
ıhtiyar yanıtlamış:
- "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü."

ceren kız ilk bakınca bir an göremedim sonra farkettim...bende birazdan kapar.bir işim var onu hallederim çıkmadan...size şimdiden iyi tatiller..ceren doktordagelince yaz hemen ama ...

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

:roflol::roflol:

kızlar bende kaçıyorumm hepinize iyi tatillerrr mutlu sağlıklı hafta sonlarıı
p.tesiye hepimiz yurp gibi oluruz işallhhhh
çok öptüm hepinizii

Adamin biri motosiklet almis. Satici adama bir kutu vazelin hediye ederek yagmurlu havalarda bunu metallere sur pas yapmaz demis ve adam motorunu gostermek uzere kiz arkadasina gitmis. Neyse aksama dogru kiz gel seni bize goturup ailemle tanistirayim hemde aksam yemegi yeriz. demis ve bir hatirlatmada bulunmus :

"Yalniz dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konusmaz. Konusan bulasiklari yikar..."

Adam 4 kisinin bulasigindan ne olacak diye dusunurken eve girdiklerinde bir de ne gorsun dag tas her yer bulasik... Ulan bir konusursak yandik demis.... Yemek yerken aklina "Ulan ben simdi bu kizin elini tutsam kimse bir sey diyemez" fikri gelmis. Kizin elini tutmus kimseden cit yok. Bir de opeyim demis, Opmus gene cit yok.. Ulan ben bunu becereyim demis, herkesin gozu onunde becermis ama gene cit yok.. Adam iyice piskinlige vurup yahu bunun anasi da guzelmis deyip onu da
becermis.. Gene cit yok.. Tam bu sirada disarda gok gurleyip yagmur yagmaya baslamis.. Bizimki motoru paslanmasin diye aldigi vazelini cebinden cikardigi anda kizin babasi bagirarak ayaga firlamis...

"Tamam tamam koy onu yerine bulasiklari ben yikarim.

ceren kız ilk bakınca bir an göremedim sonra farkettim...bende birazdan kapar.bir işim var onu hallederim çıkmadan...size şimdiden iyi tatiller..ceren doktordagelince yaz hemen ama ...

aaaa aşk olsun mavi sizi habersiz bırakırmıyım ben hiç yoksa telefon trafiğim karışır delikafadulden
ben pazartesi ilk fırsatta size yazıcam canım ama saat veremiyorum çünkü bilemiyorum ne zaman eve dönerim siz merak etmeyin yane sanada iyi akşamlar canımcım vede şimdiden iyi tatillerrrr :a015:

ehhh bu kadar fıkra yeter artık

arifem ellerine emeğine sağlık balım yeter bu kadar evet a.s

kızlar bende kaçıyorumm hepinize iyi tatillerrr mutlu sağlıklı hafta sonlarıı
p.tesiye hepimiz yurp gibi oluruz işallhhhh
çok öptüm hepinizii

kızz dünür sende kendine iyi bak iyi tatiller damadımada iyi bak heeee :a015:

canlarımmm
selam benıde alın topıcıgınıze
bende melegımın yolunu gozluyorum
13 haftaya gırdık
bas agrılarım mıgde bulantılarım
zorluyo benı

bende kaçıyorum canlarım araç bekliyor haftasonu evden girerim inşallah kuzucuklar kendinize iyi bakın iyi tatiller iyi akşamlar öpüyorum muccccccccxxxxxxxxx

Tünaydııınnnnnnnn milleetttt nasılsınızzz
Bizim evde yine temizlik var bende ufak ufak bişiler yapmaya çalışıyorum bir bakayım dedim bizimkiler ne yapıyor diye ama gelen giden olmamış :1no2:

kıs ceren doğur artık :)

Doğurucam az kaldı meraklanma sen
öyle bir demişsinki doğur artık diye sanki zamanı gelmişte geçmiş gibi kuzumun :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bakıyorum daha kimse uğramamış, neyse ben ara ara yine uğrarım :)

aabbblaaammmm sanada günaydın canımcım nassen
evet ya kimsecikleri yok topikte denk gelirsek grş.

Slmm herkesee :)
Bende yeni katıldım aranıza,üye olmadan öncede netten hamilelikle ilgili ne arasan karşıma siz çıktınız,üye olmak kaçınılmaz oldu :) 25 haftalık hamileyim ve bu süreci güzel paylaşımlarımızla geçirmek istiyorummm....benide alın topiğinize :))))

slm leya aramıza katılabilirsin ama listeye girmek için ceren ahnımın sınavını atlatman gerekli ..sınav bahane maksat tanışmak malum bize çok listeye yazın beni diyen olup sonra hiç ugramayan oldu o yüzden dedim...topigimizin kapısı her zman açık cnm...hayırlı olsun hamileligin...

gunaydın arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı gecmısı okumak mumkun degıl cok ılerdesınız haberler ne ne yok

kızlar günaydın kahvaltımı yapıp geldim evde bir sürü iş var ammmaaaann kimin umrunda dimi
eninde sonunda ben yapmaycam sanki sizler ne alemdesiniz bakalım varmı bi yaramazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…