Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Bizde de temizlik var canım :) sakın yorma sen kendini, sanırım geçenlerde sana gelen kadın bu değil mi? memnun kaldın sanırım yeniden aldığına göre :) hadi bakalım kolay gelsin :)
günaydın bu kadar erken gelceginizi tahmin etmiyordum bende gazete okumakla oyalıyordum kendimi...
günaydın canım, nasılsın?
hoşgeldin lesya :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... sen yarı yolu tamamlamışsın :) darısı bizim başımıza inşallah :)
gunaydın arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı gecmısı okumak mumkun degıl cok ılerdesınız haberler ne ne yok
günaydın güzelim, iyidir, senden ne var ne yok? nasılsın?

filizcim sen dediğime bakma zaten ense yapıom ben kendimi kaldırıpta işleri yapana kadar kocişte kahvaltı etti uykusunu alamamış biraz daha uzandı keyf yapıo uyansında yürüyüşe çıkarız

filizcim sen dediğime bakma zaten ense yapıom ben kendimi kaldırıpta işleri yapana kadar kocişte kahvaltı etti uykusunu alamamış biraz daha uzandı keyf yapıo uyansında yürüyüşe çıkarız

ooo ne güzel, yürüyün valla :) iş her zaman olur, zaten Doruk doğduktan sonra işin hiç bitmeyecek, sen enerji depola şimdi yerimseniben

bak iyi aklıma getirdin raracım... ya son iki gündür sabah karşı karnımın acısıyla uyanıyorum, daha doğrusu karın kaslarım sızım sızım sızlıyor... bu sabah sağa döndüm olmadı, sola döndüm olmadı, düz yattım olmadı, en sonunda kalktım şöyle bir dolandım tekrar yattım... sizlerde de oldu mu? yoksa bir terslik mi var?

abalcım hemen terslık olarak dusunme bence artık karnımız buyuyo bebısımız buyukce
sızlamasının sebebı belkı ondandır ben bazen kendımı davul gıbı gergın hıssedıyom sankı karnım batlıcak gıbı gelıyo sonra gecıyo sanırım daha cok sızlamalar fılan olucak bıde eger catlagın varsa oda yapıyomus hastanedeyken bırısı dıyodu sızlatıyo catlaklar dıye sen gonlunu ferah tut abla

sanırım haklısın, doktorum da olur demişti ama bu kadar canımı acıtacağını düşünmemiştim doğrusu, karnımda çatlak yok benim ama sanırım bu kadar sızlamayla olacak galiba delikafadulden

henuz benımde yok ablacım ama olmasın dıye badem yagı suruyom faydası oluyomus derıyı nemlı ve yaglı tuttugundan fazla olmuyomus yazanlardan okumustum

herkese merhabaaaa kızlarrrr
bende gün içerisnde ara ara topiği takipte olucam
azıcık temizlik yapıyorum öyle üstünden sil süpür sadece
bugun kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ufaklıkdanda ses çıkmıyor hiç içerde
endişelenmemk için zor tutuyorum kendimi :))
temilzik bitincede yarın anneme gelicek misafirler için
kurabiye falan yapıcam bugunu evde ev hanımılığının keyifini yaşayarak geçiricem :)))

günaydın Burcu'cum, sakın kendini yorma tatlım :) ufaklık da yorulmuş olabilir hayatım onun için sesi soluğu çıkmıyordur, dinlen birazcık :)

günaydınn ablacım kahvaltı yapacaz şimdi sonrada kocişim beni eminönüne götürecek...
sen nasılsın ablacım

benim için de gez tatlım Eminönü'nü :) ayyy çok özledim oraları :çok üzgünüm: iyiyim hayatım, önceki sayfada da anlattım, karın kaslarımda sızlamalar var biraz o rahatsız ve huzursuz etti beni o kadar, bunun dışında iyiyim canım :)

oh nurcum ne güzel gezin benim kociş işte (

filiz ablacım dinlenerek yapıyorum zaten işi görsen halimi kendime gülüyorum bi elimde meyve bi elimde süpürgee :)))) o karındaki sızlamalrı ben çok fazla yaşadım ilk aylarr endişelenme sakın

ohh rahat rahat yap hayatım, çok fazla eğilip sıkıştırma oğlanı kaydirigubbakcemile3

ayyy iyi oldu söylediğin, burada kimseler bahsetmeyince bende mi bir acayiplik var demeye başladım artık... çünkü kimse şikayet etmemiş bugüne kadar bu sızılardan... canııııııım opuyorumnanaktan

ablacım ve bulcuk ben cıkıyom daha dogrusu baska topıkte bıseyler ılgımı cektı ona bakıcam baska zaman yıne gorusruz hepınıze ıyı hafta sonları

ayyyy internet gitti birden ikide bir kopuyor zaten delimi ne :)))
burcu sendemi temizlik yapıyorsun bende öle ortadan bir toparladım ama banya fenaydı ovdum her yerini belim ağrıdı bekliyorum şimdide silecem napım yapma yapma nereye kadar nasılsa badana boya olaclak die çok serdim işleri ama evin ucu toptan kaçtı bu seferde amaaaann kim görüyor zaten boşverdim öle yalap şap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…