- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.061
Bizde de temizlik var canım :) sakın yorma sen kendini, sanırım geçenlerde sana gelen kadın bu değil mi? memnun kaldın sanırım yeniden aldığına göre :) hadi bakalım kolay gelsin :)Tünaydııınnnnnnnn milleetttt nasılsınızzz
Bizim evde yine temizlik var bende ufak ufak bişiler yapmaya çalışıyorum bir bakayım dedim bizimkiler ne yapıyor diye ama gelen giden olmamış :1no2:
Doğurucam az kaldı meraklanma sen
öyle bir demişsinki doğur artık diye sanki zamanı gelmişte geçmiş gibi kuzumun :çok üzgünüm:
aabbblaaammmm sanada günaydın canımcım nassen
evet ya kimsecikleri yok topikte denk gelirsek grş.
günaydın canım, nasılsın?günaydın bu kadar erken gelceginizi tahmin etmiyordum bende gazete okumakla oyalıyordum kendimi...
hoşgeldin lesya :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... sen yarı yolu tamamlamışsın :) darısı bizim başımıza inşallah :)Slmm herkesee :)
Bende yeni katıldım aranıza,üye olmadan öncede netten hamilelikle ilgili ne arasan karşıma siz çıktınız,üye olmak kaçınılmaz oldu :) 25 haftalık hamileyim ve bu süreci güzel paylaşımlarımızla geçirmek istiyorummm....benide alın topiğinize :))))
günaydın güzelim, iyidir, senden ne var ne yok? nasılsın?gunaydın arkadaslar nasılsınız gorusmeyelı gecmısı okumak mumkun degıl cok ılerdesınız haberler ne ne yok
filizcim sen dediğime bakma zaten ense yapıom ben kendimi kaldırıpta işleri yapana kadar kocişte kahvaltı etti uykusunu alamamış biraz daha uzandı keyf yapıo uyansında yürüyüşe çıkarız
abalcım hemen terslık olarak dusunme bence artık karnımız buyuyo bebısımız buyukce
sızlamasının sebebı belkı ondandır ben bazen kendımı davul gıbı gergın hıssedıyom sankı karnım batlıcak gıbı gelıyo sonra gecıyo sanırım daha cok sızlamalar fılan olucak bıde eger catlagın varsa oda yapıyomus hastanedeyken bırısı dıyodu sızlatıyo catlaklar dıye sen gonlunu ferah tut abla
günaydın tatlım, nasılsın?günaydınlar nasılsınız bakalım
ben de alayım badem yağı :)henuz benımde yok ablacım ama olmasın dıye badem yagı suruyom faydası oluyomus derıyı nemlı ve yaglı tuttugundan fazla olmuyomus yazanlardan okumustum
günaydın tatlım, nasılsın?
ben de alayım badem yağı :)
herkese merhabaaaa kızlarrrr
bende gün içerisnde ara ara topiği takipte olucam
azıcık temizlik yapıyorum öyle üstünden sil süpür sadece
bugun kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ufaklıkdanda ses çıkmıyor hiç içerde
endişelenmemk için zor tutuyorum kendimi :))
temilzik bitincede yarın anneme gelicek misafirler için
kurabiye falan yapıcam bugunu evde ev hanımılığının keyifini yaşayarak geçiricem :)))
günaydınn ablacım kahvaltı yapacaz şimdi sonrada kocişim beni eminönüne götürecek...
sen nasılsın ablacım
oh nurcum ne güzel gezin benim kociş işte(
filiz ablacım dinlenerek yapıyorum zaten işi görsen halimi kendime gülüyorum bi elimde meyve bi elimde süpürgee :)))) o karındaki sızlamalrı ben çok fazla yaşadım ilk aylarr endişelenme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?