- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.261
sagol canım allah ıyılık versınbizde iyiyiz canım iyi yolculuklar
oo herkez burdaa ne güselll
çiğdem kız ayaklarından sallamakmıı delikaydirigubbakcemile3
gcancım canım hoşgeldinn tatil bitiyo ne kötü dimi sana şimdiden hayırlı yolculuklarr
benimde yarın ayırıntılı ultrasonum var bu sefer öğlen gidicem doktoraa bakalım nasıl görcez oğlumuzu
bu seferlik affedeyim bari çok uzaklardan geldin malum memelkete hasreti tatil hemen bitiyor değilmi olsun sağlıkla git gene gel inşallah üzülme emiii:1hug:canım haklısın ama ınan gecmısı okumadan yazıyordum sızlere bende cok görüsmek ısterdım nasıp degılmıs bırdakıne ınsallah
sen nasılsın
evet valla adamda kadında sevişeyim derken hastanelik olmuşlar ya adamın duurmu dahada vahim kaydirigubbakcemile3çigdem yazı ne kadar ilginç aman ne kötü bir durum...valla kumsalcım sıcak şeyler içiyorum ama sürekli degil dün akşamdan beri hafif midemde bulandı... çigdem benimde kontrol 4 haziran yani perşembe gidecem görmeye minigimi..
bu seferlik affedeyim bari çok uzaklardan geldin malum memelkete hasreti tatil hemen bitiyor değilmi olsun sağlıkla git gene gel inşallah üzülme emiii:1hug:
evet valla adamda kadında sevişeyim derken hastanelik olmuşlar ya adamın duurmu dahada vahim kaydirigubbakcemile3
desene kontroller peşpeşe minşk yaramazları görücez bende heyecanla bekliyorum valla özledim kızımı
benım oglan baya hareket etmeye basladı cok sükür gecelerı bır yere toplanıyor ve benı uyutmuyor cok rahatsız oluyorum
benım oglan baya hareket etmeye basladı cok sükür gecelerı bır yere toplanıyor ve benı uyutmuyor cok rahatsız oluyorum
kızlar ben cıkıyorum ınsallah yarından sonra görüsürüz artık öptümmm
ya ne güzel benimkide hareket etse daha doğrusu ediyordurda ben hissetmiyorum varsın olsun bir yere toplansın ay yerim ben onuu
ya ne güzel benimkide hareket etse daha doğrusu ediyordurda ben hissetmiyorum varsın olsun bir yere toplansın ay yerim ben onuu
kızlar ben cıkıyorum ınsallah yarından sonra görüsürüz artık öptümmm
aynen canım benimkide öyle kıpır kıpır
geceleride sağa sola yatamıom köşeleri seçiyo uyumak için velet kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba nasılsınız? Hepinize güzel bir hafta diliyorum.
Nesemese canım, biliyorum demesi kolay ama moral bozmak yok olur mu? Herşey Allah' ın takdiri.
akıllı bıdık tabi anası yesin yesin şişsin çocukçağız ne yapsın köşelere sığınıyor rahat etmek içinaynen canım benimkide öyle kıpır kıpır
geceleride sağa sola yatamıom köşeleri seçiyo uyumak için velet kaydirigubbakcemile3
ya hadi bakalım ya bekliyorum valla dört gözlen biizmki tembelmi yoksam ya tık yok:1shok:güle güle canım kendine iyi bak
az kaldı kız seninde 20. haftayı devir nası hissetcen
aynen ya ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?