Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bizde iyiyiz canım iyi yolculuklar
sagol canım allah ıyılık versın
oo herkez burdaa ne güselll
çiğdem kız ayaklarından sallamakmıı delikaydirigubbakcemile3
gcancım canım hoşgeldinn tatil bitiyo ne kötü dimi sana şimdiden hayırlı yolculuklarr

hosbulduk tatlım sorma ya bıtıyor hem ıyı hem kötü sıcaklar basladı dayanamıyorum
sagol canım

benimde yarın ayırıntılı ultrasonum var bu sefer öğlen gidicem doktoraa bakalım nasıl görcez oğlumuzu

canım haklısın ama ınan gecmısı okumadan yazıyordum sızlere bende cok görüsmek ısterdım nasıp degılmıs bırdakıne ınsallah
sen nasılsın
bu seferlik affedeyim bari çok uzaklardan geldin malum memelkete hasreti tatil hemen bitiyor değilmi olsun sağlıkla git gene gel inşallah üzülme emiii:1hug:

evet valla adamda kadında sevişeyim derken hastanelik olmuşlar ya adamın duurmu dahada vahim kaydirigubbakcemile3
desene kontroller peşpeşe minşk yaramazları görücez bende heyecanla bekliyorum valla özledim kızımı

sagol canım afettın ıcın:sm_cool: ok üzülmem canımm

benım oglan baya hareket etmeye basladı cok sükür gecelerı bır yere toplanıyor ve benı uyutmuyor cok rahatsız oluyorum

benım oglan baya hareket etmeye basladı cok sükür gecelerı bır yere toplanıyor ve benı uyutmuyor cok rahatsız oluyorum

ya ne güzel benimkide hareket etse daha doğrusu ediyordurda ben hissetmiyorum varsın olsun bir yere toplansın ay yerim ben onuu

aynen canım benimkide öyle kıpır kıpır
geceleride sağa sola yatamıom köşeleri seçiyo uyumak için velet kaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıkıyorum ınsallah yarından sonra görüsürüz artık öptümmm

güle güle canım kendine iyi bak

ya ne güzel benimkide hareket etse daha doğrusu ediyordurda ben hissetmiyorum varsın olsun bir yere toplansın ay yerim ben onuu

az kaldı kız seninde 20. haftayı devir nası hissetcen

Kızlar merhaba nasılsınız? Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Nesemese canım, biliyorum demesi kolay ama moral bozmak yok olur mu? Herşey Allah' ın takdiri.

Filiz abla, cumartesi halimi hatrımı sormuşsun ben çok iyiyim ablacım. Biraz kilolarla başım dertte. Valla ne kadar dikkat etsem de aldım başımı gidiyorum. Her ay 3 kilo alıyorum rahat. Ne yapcaz bilmem. Sen de iyisin değil mi? Cicişlerini aldın mı? Beğendin mi? Gerçi insanın babası alır da beğenmez mi dimi?

Bulcuk doğum gününü tekrardan kutlarım canım. Bu arada geçmiş olsun. Erik falan yiyorsan yapıyor ishal. Ben de oluyorum. dediğin gibi bir sefer ama çok feci oluyor sonrası normal.

Gcan, iyi yolculuklar canım.

Ceren ve Nur resimlerinize baktım. Çok güzel çıkmışsınız. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli. Çok iyi etmişsiniz valla. Biz de eşimle Maşukiye taraflarını çok beğeniyoruz. Bir kaç defa gittik gezdik. Ama Kartepeye çıkmadık hiç.

Canlarım birazdan evden çıkıp işe gideceğim. Biraz daha buralardayım.

Kumsalcığım seni atlar mıyım hiç. Sen nasılsın canım. Umarım çoook iyisindir.

Beyaz, ne güzel annen gelmiş. ınsan kendi annesi iel gerçekten daha rahat ediyor di mi? Valla ben kayınvalidemin yanında hala çok tedirginim. 1 yıl oldu ama yanında yemek yaparken bile kendimi sıkıyorum. Tabi kendimi sıkınca da beceriksiz bir görüntü sergiliyorum. O da müdahale etmek zorunda hissediyor kendini. Canım bebişini sağ salim aldın kucağına ne güzel. Darısı buradaki herkesin başına inşaallah.

aynen canım benimkide öyle kıpır kıpır
geceleride sağa sola yatamıom köşeleri seçiyo uyumak için velet kaydirigubbakcemile3
akıllı bıdık tabi anası yesin yesin şişsin çocukçağız ne yapsın köşelere sığınıyor rahat etmek için

güle güle canım kendine iyi bak

az kaldı kız seninde 20. haftayı devir nası hissetcen
ya hadi bakalım ya bekliyorum valla dört gözlen biizmki tembelmi yoksam ya tık yok:1shok:

aynen ya ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareketlerini hissetmeyi :dance:

sen kaç haftalıksın,kimsin ,nesin nerden çıktın ayoll zart diyeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…