Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım teşekkür ediyorum. Ne hissedeceğimi ben de sapıttım dile kolay 23 ay.

Anlıyorum canım. Ben topiği baştan beri takip ediyorum. Seni de tabii ki canım. Zaman zaman yaşadığın sıkıntıları, kafandaki soru işaretlerini, dönem dönem yaşadığın yalnızlıkları paylaştın burada. Acaba bedenin bunlara tepki ve savunma olarak gebeliği kabul etmiyor mu canım? Lütfen densizlik ve haddini bilmezlik olarak kabul etme. Çünkü kontrollerinde fiziksel hiçbir problem çıkmıyor yanılmıyorsam. Dediğim gibi neşeciğim seni üzmek için değil sadece farklı bir açıdan bakarak belki de biraz rahatlaman için söylüyorum bunları.

sen kaç haftalıksın,kimsin ,nesin nerden çıktın ayoll zart diyeekaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

konuyu okurken çıkıverdim severim öyle zart die :1rolleyes: ben daa küçüküm 10 haftalık alıverin aranıza nolucak :sm_cool:

sanda iyi haftalar canımcımm
sağolasın evet erik falan yiyorum ama ben bi kaç gündür kavuna takmış vaziyetteyim sanırım o yaptı :çok üzgünüm:

deel deelm bende anca 20 hafta bitti anca öyle hissetim
19dada hissediyodum ben ama çok az anlamıodum omu değilmi diye

sen kaç haftalıksın,kimsin ,nesin nerden çıktın ayoll zart diyeekaydirigubbakcemile3

konuyu okurken çıkıverdim severim öyle zart die :1rolleyes: ben daa küçüküm 10 haftalık alıverin aranıza nolucak :sm_cool:[/QUOTE]

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

konuyu okurken çıkıverdim severim öyle zart die :1rolleyes: ben daa küçüküm 10 haftalık alıverin aranıza nolucak :sm_cool:

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş[/QUOTE]

amin hepimize inş.sizler kaç haftalık yada kaçıncı aydasınız

sağol bitanem.inşallah.iyiki varsınız zaten çok desteksiniz.ben çıkıyorum gelince yazarım artık...öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…