Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm canım hoşgeldin

sen kaç haftalıksın,kimsin ,nesin nerden çıktın ayoll zart diyeekaydirigubbakcemile3

konuyu okurken çıkıverdim severim öyle zart die :1rolleyes: ben daa küçüküm 10 haftalık alıverin aranıza nolucak :sm_cool:[/QUOTE]
hayırlı olsun bebeğin hoşgeldinn

iyiyim nurcum.doktora gideceğim ve çok gerginim...sen nasılsın?
yapma böyle bebeğede yazık rahat olmayı dene azıcıkkk bizide üzmeee

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

amin hepimize inş.sizler kaç haftalık yada kaçıncı aydasınız[/QUOTE]
altta takvimler var görüyomuusn canım ben 20. haftama giridim

günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günaydın nurcum iyiyyiz sen nasılsın ilayda nasıl
hissedersin canım sıkma canını ilk gebeliklerde 20. haftdan sonra net olarak hissediliyomuş az kaldı
slm canlarımm
nasılsınız ben ıyıyım yarın yolculuk gerı dönüyoruz
hoşgeldin nasılsın canım tatil bitti demek sana hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah
kendine dikkat et canım soğuk yiyip içme sakın bulantıların devam ediyomu hala bi değişiklik varmı inşallah cinsiyetini öğrenirsin bu gittiğinde
kızlar ben cıkıyorum ınsallah yarından sonra görüsürüz artık öptümmm
tamam canım görüşmek üzere allaha emanet olun.
canım benim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın bebişin nasıl niye kendini bu kadar sıkıyosunki canım bırak rahat ol bu kadar çekinme kaynanandan
Canım teşekkür ediyorum. Ne hissedeceğimi ben de sapıttım dile kolay 23 ay.
seni çok ama çok iyi anlayorum nesecim ama bugünlerde geride kalacak bu sefer kucağımıza aldığımız zamanki duygularımızı tarif edemicez allahın izniyle sabır ve duayla beklicez canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin kayracım nasılsın
Ben şimdi çıkıyorum kızlar. İşyerinden girebilirsem görüşürüz.

görüşmek üzere canım

arifecim bizde iyiyiz canım ilayda çok iyi teyzesi biraz fazla hareketli ama...
sen nasılsın canım

canım benim tabi ki insanın kendi annesi olunca sorun olmuyor,ben şimdi pc başındayım annem yemek yapıyor,eğer kayınvalidem olsaydı bir sürü tantana olurdu şimdi,onun yanında oturamadım pek pc'ye,annem herşeyimi yapıyor sağolsun,bana hiç bişey elletmiyor amam kayınvalidem sende şlunu yapıver diyordu,neyse kapatayım bu konuyu sinirlerimniz bozulmasın di mi ya:dilcikar:
kucağıma aldım cnm çok şükür,darısı silzerin başınakaydirigubbakcemile5

kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah

burcu naber hayatım nasılsın bakıyım ceren yok nirelerde hayatım bak doğurmuş olmasın sakın

hoşgeldin canım seninde haftan güzel olsun işallah
iyyim çok şükür hafifi bi gaz sancısı dışındaa :)))
sen nasılsın canım
ceren bugun doktora gitti doğum izine ayrılamk için raporunu alıcaktı
artık evde beklicek kızını akşam üstü uğrar topiğe işlerini bitirebilirse

canım ne güzel zeynebin yanında inş bizim kuzucuklarda zamanında ve sağlıkla gelirler inş bizim için kokla zeynebimizi canım

arifecim bizde iyiyiz canım ilayda çok iyi teyzesi biraz fazla hareketli ama...
sen nasılsın canım
nemde iyyim canım çok şükür maluım pazartesi iş güç uğraşıyoz işte kıpır kıpırsınız yani oh maşallah maşallah
kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah

canım hoşgeldin nasılsın cemremiz nasıl inşallah canım hepimizin güzel geçer

beyazcım gittin sanırım sana yine denk gelip yazamadım .annenin olması daha iyi ...kabızlık için çigdemin dedigi iyi bir yöntem benim kayınvalidemde ikizlerden birinde bayagı sıkıntı olmuştu böyle yaparak atlattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…