- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.301
sağol bitanem.inşallah.iyiki varsınız zaten çok desteksiniz.ben çıkıyorum gelince yazarım artık...öptüm hepinizi...
inşallah canımda böyle damdan düşer gibi yazmayın ya nerdensin kimsin önce bir selam verseniz daha hoş olmazmıbir gün bende anne olcam
slm canım hoşgeldinkızlar selam.
sen kaç haftalıksın,kimsin ,nesin nerden çıktın ayoll zart diyeekaydirigubbakcemile3
yapma böyle bebeğede yazık rahat olmayı dene azıcıkkk bizide üzmeeeiyiyim nurcum.doktora gideceğim ve çok gerginim...sen nasılsın?
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
günaydın nurcum iyiyyiz sen nasılsın ilayda nasılgünaydın şekerler nasılsınız bakalım
hissedersin canım sıkma canını ilk gebeliklerde 20. haftdan sonra net olarak hissediliyomuş az kaldıaaa olmaz böle kendinize gelin bakimmm hemen toparlanıyoruz kızlar hastalıklar kapı dışarı bol enerji ,kahkaha içerii:dance::dance::sm_cool::sm_cool: haftamız güzel geçsin ayoll kıvırın bakimmkaydirigubbakcemile2 ohh kokulu öpücükler gönderiyorum hepinize buralardan opuyorumnanaktan
sendrom mendrom anlamam kovarım hemencecik hadi bakalım hopppaaa :teytey::sm_cool::dance:
8 haziranda kontrole gidicem canım inşallah hissederim ya çok merak ediyorum o duyguyu :uhm:
hoşgeldin nasılsın canım tatil bitti demek sana hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallahslm canlarımm
nasılsınız ben ıyıyım yarın yolculuk gerı dönüyoruz
kendine dikkat et canım soğuk yiyip içme sakın bulantıların devam ediyomu hala bi değişiklik varmı inşallah cinsiyetini öğrenirsin bu gittiğindeçigdem yazı ne kadar ilginç aman ne kötü bir durum...valla kumsalcım sıcak şeyler içiyorum ama sürekli degil dün akşamdan beri hafif midemde bulandı... çigdem benimde kontrol 4 haziran yani perşembe gidecem görmeye minigimi..
tamam canım görüşmek üzere allaha emanet olun.kızlar ben cıkıyorum ınsallah yarından sonra görüsürüz artık öptümmm
canım benim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın bebişin nasıl niye kendini bu kadar sıkıyosunki canım bırak rahat ol bu kadar çekinme kaynanandanKumsalcığım seni atlar mıyım hiç. Sen nasılsın canım. Umarım çoook iyisindir.
Beyaz, ne güzel annen gelmiş. İnsan kendi annesi iel gerçekten daha rahat ediyor di mi? Valla ben kayınvalidemin yanında hala çok tedirginim. 1 yıl oldu ama yanında yemek yaparken bile kendimi sıkıyorum. Tabi kendimi sıkınca da beceriksiz bir görüntü sergiliyorum. O da müdahale etmek zorunda hissediyor kendini. Canım bebişini sağ salim aldın kucağına ne güzel. Darısı buradaki herkesin başına inşaallah.
seni çok ama çok iyi anlayorum nesecim ama bugünlerde geride kalacak bu sefer kucağımıza aldığımız zamanki duygularımızı tarif edemicez allahın izniyle sabır ve duayla beklicez canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Canım teşekkür ediyorum. Ne hissedeceğimi ben de sapıttım dile kolay 23 ay.
hoşgeldin kayracım nasılsınkızlar selam.
Ben şimdi çıkıyorum kızlar. İşyerinden girebilirsem görüşürüz.
iyiyim nurcum.doktora gideceğim ve çok gerginim...sen nasılsın?
seni çok ama çok iyi anlayorum nesecim ama bugünlerde geride kalacak bu sefer kucağımıza aldığımız zamanki duygularımızı tarif edemicez allahın izniyle sabır ve duayla beklicez canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah sabretmek ne zormuş canım...
Kumsalcığım seni atlar mıyım hiç. Sen nasılsın canım. Umarım çoook iyisindir.
Beyaz, ne güzel annen gelmiş. İnsan kendi annesi iel gerçekten daha rahat ediyor di mi? Valla ben kayınvalidemin yanında hala çok tedirginim. 1 yıl oldu ama yanında yemek yaparken bile kendimi sıkıyorum. Tabi kendimi sıkınca da beceriksiz bir görüntü sergiliyorum. O da müdahale etmek zorunda hissediyor kendini. Canım bebişini sağ salim aldın kucağına ne güzel. Darısı buradaki herkesin başına inşaallah.
kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah
burcu naber hayatım nasılsın bakıyım ceren yok nirelerde hayatım bak doğurmuş olmasın sakın
canım benim tabi ki insanın kendi annesi olunca sorun olmuyor,ben şimdi pc başındayım annem yemek yapıyor,eğer kayınvalidem olsaydı bir sürü tantana olurdu şimdi,onun yanında oturamadım pek pc'ye,annem herşeyimi yapıyor sağolsun,bana hiç bişey elletmiyor amam kayınvalidem sende şlunu yapıver diyordu,neyse kapatayım bu konuyu sinirlerimniz bozulmasın di mi ya:dilcikar:
kucağıma aldım cnm çok şükür,darısı silzerin başınakaydirigubbakcemile5
nemde iyyim canım çok şükür maluım pazartesi iş güç uğraşıyoz işte kıpır kıpırsınız yani oh maşallah maşallaharifecim bizde iyiyiz canım ilayda çok iyi teyzesi biraz fazla hareketli ama...
sen nasılsın canım
kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?