Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm kızlar benim minnoş 2 dk gözünü kapattı kendimi pcnin başına attım malum bizimkisi kuş uykusu
ama ilk aylara göre nispeten(aha uyandı cadı)birazdaha düzene girdi.en azından nezaman ne istediğini çözer oldum.bende artık alıştım anneliğe.sizler de ne var ne yok son durumlar nasıl.geçmişi okuyamadığım için bilemiyorumda.herkesi öpüyorum

hoşgeldin canım beniim
ne güzel yaa taze taze anneler var topiğimizdee
iyice alıştınız kızınla ne güzel darısı bizim başımızaa işallah

Merhaba canım. Bizler iyiyiz. Annelerin iyi haberlerini alınca da daha iyi oluyoruz. Bize moral oluyor.

Biz de iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür. Doğru söylüyorsun aslında ama ne yapayım. Ben pek ev işi yemek bilmem. O da maaşallah çok becerikli. Biraz ondan kaynaklanıyor.

Biz de iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür. Doğru söylüyorsun aslında ama ne yapayım. Ben pek ev işi yemek bilmem. O da maaşallah çok becerikli. Biraz ondan kaynaklanıyor.

canım benim bende senin gibiydim hiç bişi bilmiyodum ama sağolsun kayınvalidem çok yardımcı oldu bana her sıkıştığım anda yanımdaydı ama ben hiç kendimi kasmadım o benim bilmediği bilicekki bana yardımcı olucak dimi ama hem bilmemek ayıp değil
zamanla herşeyi öğreniyosun güzelim yeterki kendi düzenini kur bi zaman sonra kimseye ihtiyacın olmuyor boş yere sıkıntı yapma canım

bende burcu ....ayy cnm meyve yemek istiyor yaaa....bogazımda agrıyor rahatım yok pastil alayımmı diye sordum doktorumun muayenehanesini arayıp sekreteri kullanmayın dedi çok gebe hastamız arayıp sordu istemedi kullanmasını dedi kendi doktorum yoktu ..başka bir doktora sordu emin olmak için oda kullanmasın demiş...şimdilik evde dogal yollarla halledicez bol c vitamini alın dedi haffiten öksürükte başladı iyice bogazım tahriş oluyor..

ballı ılık süt iç mavicim hem bebeğede iyi vitamin olurr
bol bolda kivi

Selam kızlarrrr biz geldikkkkkkk
doktorumuza gittik raporumuzu aldık ve yasal olarak iznimize başladık :)
ceren hanımıda kontrol etti tabii doktorumuz herşey yolunda ve normal seyrediyor canlarım ceren hanım anneciği ile birlikte gün sayıyor işte başka bişi yok tekrar 10 gün sonra gidicem kontrole bu kez alttan muayene edicek çatılara bakmak için normal doğum yapabilecekiyim diye bu arada biraz hareket et açılma olsun dedi doktor hep oturmuşsun dedi aklınızda bulunsun kızlar....
eeee nerde kalmıştık bir bakalım...

teşekkürler arifecim sizleride bekleriz buralara gezip görecek çok yer var :)

iş dert değilki kuzu benim için her gün gidicem yine ama 1-2 saatliğine bakalım ceren hanım izin verdiği sürece tabi :):):)

evet canım minik cadıyı gördük bekle az kaldı anne deyip göz kırptı yerimseniben
sizede içerden bol bol öpücük yolladı Şeniz
ben her fırsatta gelicem canım yanınıza sizden ayrı olamamki zemuszemus

evet canım güzel yerlerdir buyrun gelin efendim sizleride gezdirelim güzel günler geçirelim
amin canım kimselere nazar değmesin

hadi bakalım canım git de gel hastaneye,yeni ciciler mi alıcan cereneŞeniz

geldim beyazım geldim
yok gülüm yaaa cerene çok aldık allah onları kullanmayı nasip etsin
market alışverişi malum boğaz durmuyor cokacimcoook

yaw 2 satttir kızımla uğraşıyorum kakasını yapamadığı için çok huzursuz,ağlamaya başladı yine sonra görürürlşüz

oy oy oy kuzum kıyamam ben ona ya zeytinyağı kullan canım iyi gelir

sağol canım sizlerde olabilseydiniz keşke yaa bellimi olur belki bir araya gelebiliriz alkisalkisalkis

allah iyiliğini versin çiğdem kaydirigubbakcemile3

ya kızlar liste yok ceren yok kim güncelleyecek listeyii listemi isterimmmşakkıdı

oy oy oy kıyamam sana ben hemencecik güncelleri getiririm balım ben listeyi üzülme sen

teşekkürler haticeee
buralara geldiniz demek bizede bekleriz şekerrr daha gezilecek çok yerler var yeterki gezecek adam olsun :):)

canım benim zilli 2 gündür hiç durmuyor sürekli hareket halinde

çocuk o kadar temiz hava soludu içine çektiki kıpır kıpır nur daha ne bekliyorsun benimkişde öyle maşallah

kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah

sağol canımmm seninde haftan güzel hatta süppperrr geçsin inşallah

burcu naber hayatım nasılsın bakıyım ceren yok nirelerde hayatım bak doğurmuş olmasın sakın

yok artık daha neler kız ne doğurması daha var vaktimiz artık erkenden buralarda olmıcam izine ayrıldım cicim

gülçin yettinmi kızzz
anlat bakam neler yaptın doktor ne dedi

geldim dünür geldim nassen? damadım nasıl?

gülçin ne dedi doktor anlat bakem bırak geçmişi önce anlat sonra dönersin...zaten geçmiş fazla yok..

olsun be gülüm pat diye yazınca kendimi eksik hissediyorum o yüzden bıraktığım yerden başladım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…