- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.321
slm kızlar benim minnoş 2 dk gözünü kapattı kendimi pcnin başına attım malum bizimkisi kuş uykusu
ama ilk aylara göre nispeten(aha uyandı cadı)birazdaha düzene girdi.en azından nezaman ne istediğini çözer oldum.bende artık alıştım anneliğe.sizler de ne var ne yok son durumlar nasıl.geçmişi okuyamadığım için bilemiyorumda.herkesi öpüyorum
slm kızlar benim minnoş 2 dk gözünü kapattı kendimi pcnin başına attım malum bizimkisi kuş uykusu
ama ilk aylara göre nispeten(aha uyandı cadı)birazdaha düzene girdi.en azından nezaman ne istediğini çözer oldum.bende artık alıştım anneliğe.sizler de ne var ne yok son durumlar nasıl.geçmişi okuyamadığım için bilemiyorumda.herkesi öpüyorum
günaydın nurcum iyiyyiz sen nasılsın ilayda nasıl
hissedersin canım sıkma canını ilk gebeliklerde 20. haftdan sonra net olarak hissediliyomuş az kaldı
hoşgeldin nasılsın canım tatil bitti demek sana hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah
kendine dikkat et canım soğuk yiyip içme sakın bulantıların devam ediyomu hala bi değişiklik varmı inşallah cinsiyetini öğrenirsin bu gittiğinde
tamam canım görüşmek üzere allaha emanet olun.
canım benim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok sen nasılsın bebişin nasıl niye kendini bu kadar sıkıyosunki canım bırak rahat ol bu kadar çekinme kaynanandan
seni çok ama çok iyi anlayorum nesecim ama bugünlerde geride kalacak bu sefer kucağımıza aldığımız zamanki duygularımızı tarif edemicez allahın izniyle sabır ve duayla beklicez canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin kayracım nasılsın
görüşmek üzere canım
Biz de iyiyiz canım. Bir sorun yok çok şükür. Doğru söylüyorsun aslında ama ne yapayım. Ben pek ev işi yemek bilmem. O da maaşallah çok becerikli. Biraz ondan kaynaklanıyor.
bende burcu ....ayy cnm meyve yemek istiyor yaaa....bogazımda agrıyor rahatım yok pastil alayımmı diye sordum doktorumun muayenehanesini arayıp sekreteri kullanmayın dedi çok gebe hastamız arayıp sordu istemedi kullanmasını dedi kendi doktorum yoktu ..başka bir doktora sordu emin olmak için oda kullanmasın demiş...şimdilik evde dogal yollarla halledicez bol c vitamini alın dedi haffiten öksürükte başladı iyice bogazım tahriş oluyor..
ne yemeği yaptın nurr kopya olsun bizedeee
kuru fasülye ve bulgur pilavı yanınada ayran
nur ceren resimlerinize baktım harikasınız kızlar bayıldım allah mutluluğunuzu bozmasın bebişlerinizle taçlandırsın bu arada felekten bir gün çalmışsınız valla bulunduğunuz mekan çok güzelmiş
cerencim nasılsın cicim ohhh artık iş derdin yok ne güzel bol bol dinlen son günlerinin kızınla birlikte keyfini çıkar hadi hayırlısıyla hallet işleri bekliyoz
canım benimmm günaydın minik cadıyı görüceksiniz demek güzel haberlerle gel emi tatilinin tadını çıkar canım iyicene dinlen seni unuturmuyuz hiç ya delimisin sen sık sık girmeye çalış çok öpüyorum seni balımmmm
nurcum cerencim resimlere bende baktım süper ya ne güzel yapmışsınız valla orlaraıda çok güzelmiş ohh ceren mis gibi yerde büyüyecek şanslı bıdık allah muhabbetinizi bozmasın canlarım valla çok keyif aldım resimlere bakarken göbişlerde çok güzel kırkbir kere maşallahh allah nazarlardan korusun öpüldünüz şekerlerrr
hadi bakalım canım git de gel hastaneye,yeni ciciler mi alıcan cereneŞeniz
yaw 2 satttir kızımla uğraşıyorum kakasını yapamadığı için çok huzursuz,ağlamaya başladı yine sonra görürürlşüz
günaydın kızlar ancak girebildim girdim resimlere bakmaktan buraya yazamadım...nasılsınız ceren nur ne güzel buluşmuşsunuz bende olmak isterdim....çok tatlı çıkmışsınız..ee varmı yeni haberler...benimde bogazım agrıyor şiş gibi ama çok dgl daha çok agrıma var sesimde çatallaştı tuhaf çıkıyor...p.tesi sendromu var galiba durgun biraz topik..
yersen o kadar dötün durmaz tabi bak çocuğuda rahatsız ettin içeride ceren yoksa ben varım ayol dünürüme vekil olarak fazla yeme bakiiimmmklava:
ya bende çok korkuyorum ondan ayaklarından tutup sallamak mı gerek acabakaydirigubbakcemile3
ya kızlar liste yok ceren yok kim güncelleyecek listeyii listemi isterimmmşakkıdı
Ceren ve Nur resimlerinize baktım. Çok güzel çıkmışsınız. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz belli. Çok iyi etmişsiniz valla. Biz de eşimle Maşukiye taraflarını çok beğeniyoruz. Bir kaç defa gittik gezdik. Ama Kartepeye çıkmadık hiç.
canım benim zilli 2 gündür hiç durmuyor sürekli hareket halinde
kızlar nasılsınız haftanız güzel başlasın güzel geçsin inşallah
burcu naber hayatım nasılsın bakıyım ceren yok nirelerde hayatım bak doğurmuş olmasın sakın
gülçin yettinmi kızzz
anlat bakam neler yaptın doktor ne dedi
gülçin ne dedi doktor anlat bakem bırak geçmişi önce anlat sonra dönersin...zaten geçmiş fazla yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?