Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

heh hoşgeldin dünürüm
gelinimde iyiymiş acık hopla zıpla bişi yap açılsın gelinim rahat çıksın kızz kaydirigubbakcemile3
ya banada kuzenim akıl verdi baya büyük o iki çocu var kocaman 5.aydan sonra nefes ve hareket egzersizlerine başla çok fayadını görürsün dedi normal doğumu çok rahat çabuk ve acısız yaparsın çok önemli dedi biz yine bütün gün oturuyoruzz evimin yolunu zauatayım bari gidekren farklı yollardan yürüyeyim artık

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet mavicim aklıma geldi tavuğum var ama şokda onu sabahdan çıkartmam lazımdı
gidince çıakrtıp açılmasını bekliim bakem en mantıklısı tavuk

kayra doktorun ne dedi anlat bakalım

geldim ya dünür
hopla zıpla demedi kız doktor valla bu güne kadar hep otur dedi zaten fazla hareket edemiyorum hemen yoruluyorum bu günde biraz hareket et dedi yavaş yavaş ama birden değil birde normal doğum için arada bir tuvalete çömelir gibi oturup bacakları sağa sola oynatmak çok iyi imiş doğum yolunu açıyormuş bu hareket bunu mutlaka yapın kızlar ben öğrendiğimden beri yapıyorum birde derin derin nefes almak gerek oda önemli.
fazlada yürüme balım dikkat et aynı tempoda fazla hızlanmadan

evet mavicim aklıma geldi tavuğum var ama şokda onu sabahdan çıkartmam lazımdı
gidince çıakrtıp açılmasını bekliim bakem en mantıklısı tavuk

kayra doktorun ne dedi anlat bakalım

burcum sanırım kayra senin yazını görmedi gülüm

cerencim iyi olmasına sevindim ceren hanımın hadi bakalım harekete rahat çıksın kızımız...ayy 17 haftayada girmişim...burcu bencede öyle bakalım planda bir degişiklik olmazsa öyle yapmayı düşünüyoruz.bizimkide buzlukta bakalım erimesini beklerim ama mikradalgaya atacam hemen..

evet gitti oda doktora gidicekti merak ettim aşşada online görünceee

evet o dediğin hareketi nette gördüm bende az önceee yapmak lazım

büyyon bebişin annesi
ne çabuk demi daha dün gibi zaman çabuk geçiyor işte o an sıkınıtlı bile olsa çabuk geçiyorr
benim mikrodalgam yok mafoldumben
hohhhh hohhhhh yapsam tavuklaraaa kaydirigubbakcemile3

evet hareket berekettir :):)
valla canımı isteteceksşiniz hee evde tavukta yok zaten kocamda yok mafoldumben

evet gitti oda doktora gidicekti merak ettim aşşada online görünceee

evet o dediğin hareketi nette gördüm bende az önceee yapmak lazım

evet okudum baya gergindi kayra doktor ne dedi acaba ya gelsede yazsa

kızlar bana şimdilik müsaade canlarım makinaya çamaşır atıcam alış veriş yapmıştık onları yerleştireyim

malum oturmakla olmuyor hareket lazım bana :):):)

yine gelirim canlarım kendinize iyi akın mucxxx

burcu fırını az ısıda çalıştır içine koy pişmeden erisin oda olur... ceren hadi bakalım git yerleştir eşyaları bende marketten sonra yapılan alışverişi yerleştirmeyi severim ama ondan sonra yine dagıtıyorum bir girişiyorum dolapta atılacak varsa atıyorum aynı zmanda düzgünce yerleştiriyorum falan bir süre çıkamıyorum ama ...ayy benim temizlik yarın yapılacaktı kadın hastalanmış..bundan sonra hafta sonu olur galiba..

herkes kaçmış galibaa
bende kapayam madem akşam bi göz atarım yinee
hepinize iyi akaşmlarrr sağlıkla kalın

evet burcu..bu arada ikimizden başka kimsecikler yok terkedildik ..millet evde sanursam nur evde ceren evde çigdem mevlütte..kumsal sen ben çalışıyoruz sanırsam anneleri saymıyom bile bide ierror var gerçi o sık giremiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…