- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.361
selam kızlar merak ettirmişim.rabbime çok şükür bu kontrolümde sıkıntısız sorunsuz geçti.düne kadar hep istirahat et diyen doktorum hareket etmeme izin verdi.34.haftada arabayla konyaya gitmeme bile okey dedi.
gelelim kuzuma. yoluna ömrümü adadığım evladım sağlıklı sorunsuz.usg nin başından sonuna kadar dilini çıkartıp gülücükler dağıttı yaralı kalbime.2019 gram 45 cm olmuş ÖMRÜM.hayatımda birçok yere dişimle tırnağımla emeğimle geldim.sıkıntı dert peşimi hiç bırakmadı.kendi başıma başardığım başarılarım bile bugünkü kadar haz vermedi.evladım herşeyin önünde ömrümün bile üzerinde bir değere sahipmiş.çok şükür rabbime.
sağolun güzel dilek ve dualarınız için.rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın....
selam kızlar merak ettirmişim.rabbime çok şükür bu kontrolümde sıkıntısız sorunsuz geçti.düne kadar hep istirahat et diyen doktorum hareket etmeme izin verdi.34.haftada arabayla konyaya gitmeme bile okey dedi.
gelelim kuzuma. yoluna ömrümü adadığım evladım sağlıklı sorunsuz.usg nin başından sonuna kadar dilini çıkartıp gülücükler dağıttı yaralı kalbime.2019 gram 45 cm olmuş ÖMRÜM.hayatımda birçok yere dişimle tırnağımla emeğimle geldim.sıkıntı dert peşimi hiç bırakmadı.kendi başıma başardığım başarılarım bile bugünkü kadar haz vermedi.evladım herşeyin önünde ömrümün bile üzerinde bir değere sahipmiş.çok şükür rabbime.
sağolun güzel dilek ve dualarınız için.rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın....
herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan
gülçin hoşgeldin canım...
yerim ben miniği öpücük yolladın mı prensesimize
tamam dünürcüm hadi bak işine senn görüşürüz yinee
ceren hadi bakalım git yerleştir eşyaları bende marketten sonra yapılan alışverişi yerleştirmeyi severim ama ondan sonra yine dagıtıyorum bir girişiyorum dolapta atılacak varsa atıyorum aynı zmanda düzgünce yerleştiriyorum falan bir süre çıkamıyorum ama ...ayy benim temizlik yarın yapılacaktı kadın hastalanmış..bundan sonra hafta sonu olur galiba..
herkes kaçmış galibaa
bende kapayam madem akşam bi göz atarım yinee
hepinize iyi akaşmlarrr sağlıkla kalın
bende çıkam bareee kimse yok ....iyi akşamlar...
herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan
Cerencim hadi bakalım harekete başla bakalım, çok oturdun anlaşılan naniknanik şimdi aklıma bir şey takıldı, doktorun hareket derken ne tür bie hareket kasdetti acaba?kaydirigubbakcemile3 neyse herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim, hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)
ayyyy anca gelebildim baya yorulmuşum beee nefes alamıyorum valla
herkesler gitmişneyse bakalım benden sonra neler kaynattınız
ablaaaaaaa nabeerrrr
yaa valla abla doktor bu güne kadar otur dinlen sakın yorulma dedi şimdide biraz hareket et normal doğum kolaylaşsın dedi ama ben o senin kastettiğin hareketleri yaparsam doğumun kolaylaşması bir yana doğum başlar bence abla kaydirigubbakcemile3
öyle ablam ya herşeyin hayırlısı dualarımız bu yönde bebiş iyi idi maşallah 10 gün sonra bir daha gidicem kontrole ve hayatımda ilk defa kocamdan bir başkası beni alttan görücek şimdiden panik oldum yaa delikafadulden
şartmı alttan muayene sanki
bende ne ilgincim demi ne emmeye geliyorum ne gömmeye
hem normal doğurcam diyom hemde çocuğun geleceği yeri göstermek istemiyom kaydirigubbakcemile3
ne kötü oluyor di mi gelip de kimseyi bulamamak, sanki topik terkedilmiş gibi :)
iyiyim hayatım sağol :) eee zaten doğum yaklaştı, siz bir deneyin bakalım kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım inşallah 10 gün sonra da güzel şeyler duyacağız doktordan :) eeee napalım kadın olmak hiç kolay değil, ben alıştım artık açıp açıp göstermeye doktora... sen de alışırsın canikom... yaaaa bir de normal doğum diyorsun sen, açmadan nasıl olacak ki o doğum? kaydirigubbakcemile3 alemsin valla :roflol:
evet ablacım ya alışmışım tüm gün online sohbete böyle bir garip oldum yaaawwww
yok be ablacım ne denemesi eşim çok korkuyor asla yanaşmaz bende zaten malum artık zor yatıp kalkıyorum kaldıki o iş ohoooo uzun bir süre yok geçti artık nasipse 3 ay sonra tekrardan bir açılış yapıcaz inşallaaahhhhh :asigim:
inşallah ablam ya bana nasıl geliyor biliyormusun sanki son ana kadr herşey normal gidicek ama son anda sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum umarım ben yanılırım ve normal yolla kesiksiz dikişsiz doğururum :Saruboceq:
evet ya kadın olmak kolay değil doğru diyorsun mecbur açacam doktora utana sıkıla
yaa sadece doğum anında görse o kadar dert etmem çünkü doğum sancısı çekiyor olucam ya o an aklıma utanmak gelmez bir an önce doğurayım diye bakarım :):)
eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt burdayızzzzz ablaaaaaaaaaa
bizde burdayızz.
kociş tutturdu hadi gidip kızımızın yüzünü görelim dedi ama bizim zilli yüzünü göstermedi...
drumuz kızımızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok merak etmeyin dedi
oooo hoşgeldiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz... zilli kııııızzzz, nazlandı ha? kaydirigubbakcemile3 aman ne güzel haberler bunlar ya :) çok mutlu oldum kızlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?