Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam kızlar merak ettirmişim.rabbime çok şükür bu kontrolümde sıkıntısız sorunsuz geçti.düne kadar hep istirahat et diyen doktorum hareket etmeme izin verdi.34.haftada arabayla konyaya gitmeme bile okey dedi.
gelelim kuzuma. yoluna ömrümü adadığım evladım sağlıklı sorunsuz.usg nin başından sonuna kadar dilini çıkartıp gülücükler dağıttı yaralı kalbime.2019 gram 45 cm olmuş ÖMRÜM.hayatımda birçok yere dişimle tırnağımla emeğimle geldim.sıkıntı dert peşimi hiç bırakmadı.kendi başıma başardığım başarılarım bile bugünkü kadar haz vermedi.evladım herşeyin önünde ömrümün bile üzerinde bir değere sahipmiş.çok şükür rabbime.
sağolun güzel dilek ve dualarınız için.rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın....

oyy oyy ben yerim ben prensi maşallah annesi kocaman olmuş artık prensimiz sağlıkla gelsin inş

canım güzel haberlerle gelmişssin ne güzel,maşallah bebişinehihoyyyt

merhaba kızlaaaaaaaaaaaar, yine çoğunluk gitmiş ama olsun...

Cerencim hadi bakalım harekete başla bakalım, çok oturdun anlaşılan naniknanik şimdi aklıma bir şey takıldı, doktorun hareket derken ne tür bie hareket kasdetti acaba? kaydirigubbakcemile3 neyse herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim, hadi bakalım herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)

Haticeciğim, her ay 3 kilo mu dedin? çok fazla değil mi gülüm? su topluyor olabilir mi vücudun? dikkat et hayatım, hem doğum zor olur hem de doğumdan sonra vermesi zor olur canım :)

Burcucum geçmiş olsun canım, bugün nasılsın?

Mavi denizim, iki gündür benim de boğazım yanıyor ve yırtılıyordu, bugün nezle ve öksürükle birleşti, ne yapacağımı şaşırdım bende... dediğin gibi bol vitamin kürü yapmak gerekiyor... koca kış nezle bile olmadım, yaza girerken nezle oldum, çok sinir bir şey

Beyazcım, kıyamam Zeynep kabız mı oldu? inşallah bir an önce çözersiniz bu meseleyi, yazık çok karnı ağrıyordur onun... oyyy kıyamam yaaaa şimdi düşündüm de benim çocuğum kabız olsa ben ne yapacağımı bilmiyorum delikafadulden

Kayracım artık endişe yok hayatım, madem doktor hareket edebilirsin dedi, demek ki herşey gayet yolunda, çok sevindim hayatım :) sağlıkla Ömür'ünü kucağına alıp doya doya koklayacak ve seveceksin, çok az kaldı kavuşmaya güzelim :)

Nasılsın Nurcum?

Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar :)

Neşecim, sabrın sonu selamettir diye boşuna söylememişler büyüklerimiz... İnşallah hem sen hem de Kumsalım sabrınızın mükafatını alacaksınız :) dualarımız her daim sizlerle, sen yeter ki rahat ol ve olacağına inan :) Seni çok seviyorum canım :)

Çiğdem yine deli dolu yazmışsın yazmışsın tüymüşsün... çok tatlısın :)

Karabiberim uyku düzeni tam oturmadı galiba, inşallah en kısa zamanda rayına oturur canım :)

Kızlar umarım aranızda ismini unuttuğum kimse kalmamıştır, kaldıysa beni affedin şimdiden, hem nezle hem günün yorgunluğu beni mahvetti :)

ayyyy anca gelebildim baya yorulmuşum beee nefes alamıyorum valla
herkesler gitmiş neyse bakalım benden sonra neler kaynattınız

gülçin hoşgeldin canım...
yerim ben miniği öpücük yolladın mı prensesimize

hoş bulduk birtanem
yollamazolurmuyum teyzesi oda size yolladı mucx mucx :)
ilaydm nasıl annesi sen nasılsın?

tamam dünürcüm hadi bak işine senn görüşürüz yinee

geldim ama gitmişsin dünür neyse canın sağ olsun yarın artık grş. inş. :)

yerleştirdim canım tabii bu arada da bir sürü işyaptım ancak bitti bende bittim
ne kadar çabuk yorulur oldum ben yaw doktor birde hareket et dedi peki ama nasıl :):)
maviiii kadın buldunmu canım ev işleri için oh ne güzel valla bir kere gelsin gözün tutarsa devamlı alırsın güzelim ya büyük rahatlık inan....

herkes kaçmış galibaa
bende kapayam madem akşam bi göz atarım yinee
hepinize iyi akaşmlarrr sağlıkla kalın

iyi akşamlar dünürüm kendine ve damadıma iyi bak emi :)

bende çıkam bareee kimse yok ....iyi akşamlar...

sanada iyi akşamlar maviiiiiii

canımmm hoş geldin allaha şükürler olsunki güzel haberlerle geldin canım ne güzel gerilmene bile değmedi gördünmü?
rabbimin izini ile herşey çok güzel olucak birtanem sen içini ferah tut hepimiz allaha emanetiz biliyorsun. dahada güzel haberlerle geleceksin inşallah....

herkese iyi akşamlaropuyorumnanaktan

iyi akşamlar beyazımmmm

ablaaaaaaa nabeerrrr
yaa valla abla doktor bu güne kadar otur dinlen sakın yorulma dedi şimdide biraz hareket et normal doğum kolaylaşsın dedi ama ben o senin kastettiğin hareketleri yaparsam doğumun kolaylaşması bir yana doğum başlar bence abla kaydirigubbakcemile3

öyle ablam ya herşeyin hayırlısı dualarımız bu yönde bebiş iyi idi maşallah 10 gün sonra bir daha gidicem kontrole ve hayatımda ilk defa kocamdan bir başkası beni alttan görücek şimdiden panik oldum yaa delikafadulden
şartmı alttan muayene sanki
bende ne ilgincim demi ne emmeye geliyorum ne gömmeye
hem normal doğurcam diyom hemde çocuğun geleceği yeri göstermek istemiyom kaydirigubbakcemile3

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(1 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {ıLAYDA}

3.ıerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRıN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MıRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MıRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (ıkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENıZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELıS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ne kötü oluyor di mi gelip de kimseyi bulamamak, sanki topik terkedilmiş gibi :)

iyiyim hayatım sağol :) eee zaten doğum yaklaştı, siz bir deneyin bakalım kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım inşallah 10 gün sonra da güzel şeyler duyacağız doktordan :) eeee napalım kadın olmak hiç kolay değil, ben alıştım artık açıp açıp göstermeye doktora... sen de alışırsın canikom... yaaaa bir de normal doğum diyorsun sen, açmadan nasıl olacak ki o doğum? kaydirigubbakcemile3 alemsin valla :roflol:

evet ablacım ya alışmışım tüm gün online sohbete böyle bir garip oldum yaaawwww

yok be ablacım ne denemesi eşim çok korkuyor asla yanaşmaz bende zaten malum artık zor yatıp kalkıyorum kaldıki o iş ohoooo uzun bir süre yok geçti artık nasipse 3 ay sonra tekrardan bir açılış yapıcaz inşallaaahhhhh :asigim:

inşallah ablam ya bana nasıl geliyor biliyormusun sanki son ana kadr herşey normal gidicek ama son anda sezeryan olacakmışım gibi hissediyorum umarım ben yanılırım ve normal yolla kesiksiz dikişsiz doğururum :Saruboceq:

evet ya kadın olmak kolay değil doğru diyorsun mecbur açacam doktora utana sıkıla

yaa sadece doğum anında görse o kadar dert etmem çünkü doğum sancısı çekiyor olucam ya o an aklıma utanmak gelmez bir an önce doğurayım diye bakarım :):)

bütün gün aklım burda ama okulda istediğim gibi giremiyorum buraya, akşam geldiğimde de kimse olmuyor, oku oku sonra da tek tek cevap ver... eskisi gibi olmuyor yani :) neyse haftaya perşembe bitiyor okul, ben de hergün burada olacağım, daaaaaaa sen doğurmuş olacak mısın bakalım :)

hadi bakalım, açılış muhteşem olacak bence :)

aaa nerden çıkardın şimdi sezeryanı? inşallah normal doğum olacak birtanem, böyle bir endişeye kapılma sakın... napalım sezeryan da olsan hayırlısı olsun diyeceğiz, önemli olan senin ve Ceren'in sağlığı değil mi? ama hiç merak etme, bence sen normal doğum yapacaksın :)

valla çok haklısın ama napacaksın, mecburen bakıyorlar alttan, her gidişimde nasıl olsa alıştım diye gidiyorum ama yine de insan tuhaf hissediyor kendini, kadın doktora gittiğimde bu kadar utanmamıştım ama çok daha hoyrat davranmıştı o... şimdiki doktorum son derece nazik ve canımı acıtmamaya çalışarak kontrol ediyor, daha doğrusu artık karından baktığı için daha rahat gidiyorum :)

bizde burdayızz.
kociş tutturdu hadi gidip kızımızın yüzünü görelim dedi ama bizim zilli yüzünü göstermedi...
drumuz kızımızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok merak etmeyin dedi

bizde burdayızz.
kociş tutturdu hadi gidip kızımızın yüzünü görelim dedi ama bizim zilli yüzünü göstermedi...
drumuz kızımızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok merak etmeyin dedi

oooo hoşgeldiniiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz... zilli kııııızzzz, nazlandı ha? kaydirigubbakcemile3 aman ne güzel haberler bunlar ya :) çok mutlu oldum kızlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…