Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet ablacım ya haklısın online sohbet gibi olmuyor ama insan yazmadanda girmedende duramıyor dimi kaydirigubbakcemile3
yaa bilmemki doğurmam heralde baksana doktor bu günkü ko ntrolden sonra 10 gün ara verdi uuhhh dedim çok değilmi bişi olursa zaten ararızda umarım olmaz gününde vaktinde sağlıkla gelsinler inşallahhh

açılış kutlaması yaparken kazara birde cerene kardeş gelirse bak sen o zaman benim halime mafoldumben

inşallah ablacım inşallah dediğin gibi olur ve normal yoldan gelir ceren inşallaaaahhh

evet ya kadın doktor olsa ben daha çekingen olurum gibime geliyor genelde tam tersi olur ama erkek doğumcuyu tercih ederim ben onlar dediğin gibi biraz daha duyarlı davranıyorlar sanki :):)

hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz... resimlere bayıldım, harika çıkmışsınız sen, eşin, nur ve eşi :) çok iyi yaptınız valla... neler kaynattınız bakiim? kaydirigubbakcemile3

evet ablacım gördüm çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm
neler kaynatmadıkki ohooooo tüm gün beraberdik sen düşün gülmekten artık çene kemiklerim acımıştı kaydirigubbakcemile3
inşallah hepimizin bir araya geldiği zamanıda görürüz :):):)

bizde burdayızz.
kociş tutturdu hadi gidip kızımızın yüzünü görelim dedi ama bizim zilli yüzünü göstermedi...
drumuz kızımızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok merak etmeyin dedi

çatlak nuuurr öyle siz istediğinizde göstermez ilayda ancak keyfi gelecek :):)
eşine söyle totem yapsın kaydirigubbakcemile3

ohh vallaaa ne güsel gezin bakam dombililer sizikaydirigubbakcemile3
nurcum senin kızz valla iyi bi görümlük isticek ona göre hazırlıklı olun valla

dünür kızz doktor sana bakmaz körebe oynar gibi doğutturur seniii hiç merak etme kaydirigubbakcemile3

ama şey biz sana gelecektiksenağlamasenağlamasenağlama

heeee şimdi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositososito sositososito
gördün mü ne kadar sevindim

cereeen benim kocişe söyledim balıklama atladı kız gezmeyedelikafaduldendelikafadulden

ayyy ciddimisin nurrr
valla bizimki zaten dünden razı dün kendi demişti hatrılarsan ne olacakki ayvalık şurası gideriz die kızz ciddi ciddi gitsekmiki ama doğum çantaları bagajda olsun ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3

ne gezmesi beee, siz azdınız cadılar, oturun oturduğunuz yerde bakiim, sokaklarda doğuracaksınız çocukları klava: klava: klava: (len çok mu belli ettim kıskandığımı yoksam? :uhm: )

ayyy ablaa ne kadar fesatsıınnn aşk olsunnnnnn :dilcikar:

ama şey biz sana gelecektiksenağlamasenağlamasenağlama

evet nur gördünmü sonunu dinlemeden verdi tepkiyi mafoldumben

yettim yettimmmmmmmmmmmmmmmm

dünüüüürrrrr hoş geldinnnn

kızz doktor bana bakmadan nasıl doğurtacak dünür kaydirigubbakcemile3

benim biraz düşünmem lazım biraz önceki tepkiden sonra :dilcikar:

canımmm çok sevindim bak bize ne kadar güzel haberler getirdn artık içini ferah tut
maşallah minik prensimizede büyümüş

o yüzden ben de akşam gelir gelmez hemen burayı açıp okuyorum, tam bir bağımlılık yani :)

valla siz 3 - 4 kat korunmazsanız bir kardeş gelecek gibi gözüküyor, hem de ilk açılışta kaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah bir araya geliriz kızlar :)
nasıl geziyorlar görüyorsun di mi Burcu?

kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz

aaaayyyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiim ben başka bir yere gideceksiniz sandım ne bileyim yaaa... şu KK'ya bakın, ne güzel arkadaşlıklar kurdurdu :) ayyyy ben sizi çok seviyoruuuum, Burcu kız sen daha da yakınsızn, nerden baksan 3-4 saat, sizde geliiiin :)

nasıl geziyorlar görüyorsun di mi Burcu?

evet valla açılışı yaptılarrr biz nasıl çatlamayalım burdaaa :1rolleyes:
kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz

ohh tam zamanı ınga ıngaa bende gelyim hatta teknede doğrurum temiz havada kaydirigubbakcemile3

valla iyiki KK varrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…