- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.381
evet ablacım doğsun yüzünü hiç kapatmayacam zillinin
cereeen benim kocişe söyledim balıklama atladı kız gezmeyedelikafaduldendelikafadulden
ne gezmesi beee, siz azdınız cadılar, oturun oturduğunuz yerde bakiim, sokaklarda doğuracaksınız çocuklarıklava: klava: klava: (len çok mu belli ettim kıskandığımı yoksam? :uhm: )
bütün gün aklım burda ama okulda istediğim gibi giremiyorum buraya, akşam geldiğimde de kimse olmuyor, oku oku sonra da tek tek cevap ver... eskisi gibi olmuyor yani :) neyse haftaya perşembe bitiyor okul, ben de hergün burada olacağım, daaaaaaa sen doğurmuş olacak mısın bakalım :)
hadi bakalım, açılış muhteşem olacak bence :)
aaa nerden çıkardın şimdi sezeryanı? inşallah normal doğum olacak birtanem, böyle bir endişeye kapılma sakın... napalım sezeryan da olsan hayırlısı olsun diyeceğiz, önemli olan senin ve Ceren'in sağlığı değil mi? ama hiç merak etme, bence sen normal doğum yapacaksın :)
valla çok haklısın ama napacaksın, mecburen bakıyorlar alttan, her gidişimde nasıl olsa alıştım diye gidiyorum ama yine de insan tuhaf hissediyor kendini, kadın doktora gittiğimde bu kadar utanmamıştım ama çok daha hoyrat davranmıştı o... şimdiki doktorum son derece nazik ve canımı acıtmamaya çalışarak kontrol ediyor, daha doğrusu artık karından baktığı için daha rahat gidiyorum :)
hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz... resimlere bayıldım, harika çıkmışsınız sen, eşin, nur ve eşi :) çok iyi yaptınız valla... neler kaynattınız bakiim? kaydirigubbakcemile3
bizde burdayızz.
kociş tutturdu hadi gidip kızımızın yüzünü görelim dedi ama bizim zilli yüzünü göstermedi...
drumuz kızımızın rahatı yerinde gelmeye niyeti yok merak etmeyin dedi
ama şey biz sana gelecektiksenağlamasenağlamasenağlama
cereeen benim kocişe söyledim balıklama atladı kız gezmeyedelikafaduldendelikafadulden
ne gezmesi beee, siz azdınız cadılar, oturun oturduğunuz yerde bakiim, sokaklarda doğuracaksınız çocuklarıklava: klava: klava: (len çok mu belli ettim kıskandığımı yoksam? :uhm: )
ama şey biz sana gelecektiksenağlamasenağlamasenağlama
yettim yettimmmmmmmmmmmmmmmm
ohh vallaaa ne güsel gezin bakam dombililer sizikaydirigubbakcemile3
nurcum senin kızz valla iyi bi görümlük isticek ona göre hazırlıklı olun valla
dünür kızz doktor sana bakmaz körebe oynar gibi doğutturur seniii hiç merak etme kaydirigubbakcemile3
heeee şimdi olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: zemuszemus zemuszemus zemuszemus sositososito sositososito sositososito
gördün mü ne kadar sevindim
selam kızlar merak ettirmişim.rabbime çok şükür bu kontrolümde sıkıntısız sorunsuz geçti.düne kadar hep istirahat et diyen doktorum hareket etmeme izin verdi.34.haftada arabayla konyaya gitmeme bile okey dedi.
gelelim kuzuma. yoluna ömrümü adadığım evladım sağlıklı sorunsuz.usg nin başından sonuna kadar dilini çıkartıp gülücükler dağıttı yaralı kalbime.2019 gram 45 cm olmuş ÖMRÜM.hayatımda birçok yere dişimle tırnağımla emeğimle geldim.sıkıntı dert peşimi hiç bırakmadı.kendi başıma başardığım başarılarım bile bugünkü kadar haz vermedi.evladım herşeyin önünde ömrümün bile üzerinde bir değere sahipmiş.çok şükür rabbime.
sağolun güzel dilek ve dualarınız için.rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın....
o yüzden ben de akşam gelir gelmez hemen burayı açıp okuyorum, tam bir bağımlılık yani :)evet ablacım ya haklısın online sohbet gibi olmuyor ama insan yazmadanda girmedende duramıyor dimi kaydirigubbakcemile3
açılış kutlaması yaparken kazara birde cerene kardeş gelirse bak sen o zaman benim halime mafoldumben
evet ablacım gördüm çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm
neler kaynatmadıkki ohooooo tüm gün beraberdik sen düşün gülmekten artık çene kemiklerim acımıştı kaydirigubbakcemile3
inşallah hepimizin bir araya geldiği zamanıda görürüz :):):)
nasıl geziyorlar görüyorsun di mi Burcu?ohh vallaaa ne güsel gezin bakam dombililer sizikaydirigubbakcemile3
nurcum senin kızz valla iyi bi görümlük isticek ona göre hazırlıklı olun valla
dünür kızz doktor sana bakmaz körebe oynar gibi doğutturur seniii hiç merak etme kaydirigubbakcemile3
ayyy ciddimisin nurrr
valla bizimki zaten dünden razı dün kendi demişti hatrılarsan ne olacakki ayvalık şurası gideriz die kızz ciddi ciddi gitsekmiki ama doğum çantaları bagajda olsun ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3
ayyy ablaa ne kadar fesatsıınnn aşk olsunnnnnn :dilcikar:
evet nur gördünmü sonunu dinlemeden verdi tepkiyi mafoldumben
dünüüüürrrrr hoş geldinnnn
kızz doktor bana bakmadan nasıl doğurtacak dünür kaydirigubbakcemile3
benim biraz düşünmem lazım biraz önceki tepkiden sonra :dilcikar:
nasıl geziyorlar görüyorsun di mi Burcu?
kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz
kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz
aaaayyyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiim ben başka bir yere gideceksiniz sandım ne bileyim yaaa... şu KK'ya bakın, ne güzel arkadaşlıklar kurdurdu :) ayyyy ben sizi çok seviyoruuuum, Burcu kız sen daha da yakınsızn, nerden baksan 3-4 saat, sizde geliiiin :)
evet valla açılışı yaptılarrr biz nasıl çatlamayalım burdaaa :1rolleyes:
ohh tam zamanı ınga ıngaa bende gelyim hatta teknede doğrurum temiz havada kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?