- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.401
niye olmasın? senin doğum ne zaman?
hoşbuldukk dünürümmopuyorumnanaktan
el yordamıylaaa kaydirigubbakcemile3
o yüzden ben de akşam gelir gelmez hemen burayı açıp okuyorum, tam bir bağımlılık yani :)
valla siz 3 - 4 kat korunmazsanız bir kardeş gelecek gibi gözüküyor, hem de ilk açılışta kaydirigubbakcemile3
ayyy inşallah bir araya geliriz kızlar :)
nasıl geziyorlar görüyorsun di mi Burcu?
kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz
biz 7de çıkarız yola:roflol::roflol::roflol:
aaaayyyyyyyyy canım beniiiiiiiiiiiim ben başka bir yere gideceksiniz sandım ne bileyim yaaa... şu KK'ya bakın, ne güzel arkadaşlıklar kurdurdu :) ayyyy ben sizi çok seviyoruuuum, Burcu kız sen daha da yakınsızn, nerden baksan 3-4 saat, sizde geliiiin :)
eylülde çok güzel olur burası kızlar, hala da denize giriliyor olur... gelin valla :)
valla iyiki KK varrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:
bi arkdaşım vardıı amniyosentesdeki kötü sonuç yüzünden bebişini aldırmak zorunda kaldıydıımafoldumben ve o gün bugun korkuyo bebek yapamkdan az önce konuştuk adeti gecikmiş korunuyolar ama imkansız diyor yarın test yapıcak eğer hamileyse ilk hamileliği ile aynı dönem olcak işallah sağlıkla bi melek konmuştur diye dua ediyorum yoksa hiç cesaret edemicek
yeni konuştuğum için paylaşayım sizinle dedim
bi arkdaşım vardıı amniyosentesdeki kötü sonuç yüzünden bebişini aldırmak zorunda kaldıydıımafoldumben ve o gün bugun korkuyo bebek yapamkdan az önce konuştuk adeti gecikmiş korunuyolar ama imkansız diyor yarın test yapıcak eğer hamileyse ilk hamileliği ile aynı dönem olcak işallah sağlıkla bi melek konmuştur diye dua ediyorum yoksa hiç cesaret edemicek
9 ekim dedi doktor ama erkende geleiblir hiç belli olmaz nedense bende hep erken doğurcakmışım gibi hissediyorum
inşallah sağlıkla bir bebeği olur, Allah kimseye göstermesin, kimseye bu acıyı yaşatmasın yarabbim...bi arkdaşım vardıı amniyosentesdeki kötü sonuç yüzünden bebişini aldırmak zorunda kaldıydıımafoldumben ve o gün bugun korkuyo bebek yapamkdan az önce konuştuk adeti gecikmiş korunuyolar ama imkansız diyor yarın test yapıcak eğer hamileyse ilk hamileliği ile aynı dönem olcak işallah sağlıkla bi melek konmuştur diye dua ediyorum yoksa hiç cesaret edemicek
hayırlısı olsun hayatım :)9 ekim dedi doktor ama erkende geleiblir hiç belli olmaz nedense bende hep erken doğurcakmışım gibi hissediyorum
kızz dünür el yordamı ile diyonda artık nasıl olur sen düşün kaydirigubbakcemile3
evet evet inşallah bir araya gliriz allahın izini ile
ayy evet nur yaa bende çok istiyorum eylül uygun valla banada uyar hatta ramazan bayramındamı gitsek kız bir gecede kalırız malum tatil hem havalarda çok sıcak olmaz bebişlerle keyif yaparız ayy valla olur yaa düşünelim biz bunu nuurrrr
ama kesin kahvaltı yapıp çıkmalı ayvalık uzak anacım varana kadar ikinciye acıkırız kaydirigubbakcemile3 bizde sekizde çıkarız aa hatta yolda buluşuruz nurrr arka arkaya gideriz
evet yaa sanal ortamdan böyle dostluklara sahip olacağıma inanmazdım hiç :enbuyukkk:
bizde seni çooooooookkkkkkkkk seviyoruz ablaaaaaaaa hihoyyyt
olsun ablam denize giremesekte seni görmemiz yeter bunun için geliyoruz zaten
burcuu kızzz sende çıtlatsana bir kocişe belki razı gelir sizde gelirsiniz
kızz dünür banada hep erken doğacak gibi geliyor ama doktora göre hala 22 haziran benmi evham yapıyorum acaba yaa :uhm:
neyse vaktinde gelsinler ya ne erken nede geç saatinde sağlıkla gelsinler
siz gelin, başımın üstünde yeriniz var kızlar :) hadi burcu sen de çıtlat kocişine, bakalım ne diyecek :)
inşallah sağlıkla bir bebeği olur, Allah kimseye göstermesin, kimseye bu acıyı yaşatmasın yarabbim...
hayırlısı olsun hayatım :)
siz gelin, başımın üstünde yeriniz var kızlar :) hadi burcu sen de çıtlat kocişine, bakalım ne diyecek :)
kıızzzz nuuuuuuurrrrrrr bişi dicem sana
dün eve gittiğinde kendinde bir değişiklik fark ettinmi?
kız dünürrr böyle görüşmleri gerçekleitirisek dünürlükte geçrek olur belki kızzzkaydirigubbakcemile3
bilmez miyim hayatım, tabii ki biliyorum, inşallah ben de ilk fırsatta (ne zaman bilmiyorum ama) mutlaka geleceğim :)canım benimmmm biliyorum ablacım bu yüzden bu kadar rahat gidelim diyorum yaa
aynı şekilde sizde gelebilirsiniz açıklama yapmama gerek yok sanırım değilmi cicim
iiiiiiiiiiiinnnnnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhamiinnnn
valla ablacım nası çok isterim gelmeyi işallah öyle bi imkan yaratabilirizzz
:roflol: :roflol: :roflol:kız dünürrr böyle görüşmleri gerçekleitirisek dünürlükte geçrek olur belki kızzzkaydirigubbakcemile3
afferim kız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytbiz geliriz valla yeter ki gezme diyin hemen atlarız
ne değişiklik farketcekti nur merak ettim kızzz
biz geliriz valla yeter ki gezme diyin hemen atlarız
,nasıl bi değişiklik kız
ne değişiklik farketcekti nur merak ettim kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?