Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbuldukk dünürümmopuyorumnanaktan
el yordamıylaaa kaydirigubbakcemile3

kızz dünür el yordamı ile diyonda artık nasıl olur sen düşün kaydirigubbakcemile3

evet evet inşallah bir araya gliriz allahın izini ile

kız eylülde gidelim valla yol bu çok istiyorum filiz ablayı görmeyi eylülde zillileri alır gideriz

ayy evet nur yaa bende çok istiyorum eylül uygun valla banada uyar hatta ramazan bayramındamı gitsek kız bir gecede kalırız malum tatil hem havalarda çok sıcak olmaz bebişlerle keyif yaparız ayy valla olur yaa düşünelim biz bunu nuurrrr

biz 7de çıkarız yola:roflol::roflol::roflol:

ama kesin kahvaltı yapıp çıkmalı ayvalık uzak anacım varana kadar ikinciye acıkırız kaydirigubbakcemile3 bizde sekizde çıkarız aa hatta yolda buluşuruz nurrr arka arkaya gideriz

evet yaa sanal ortamdan böyle dostluklara sahip olacağıma inanmazdım hiç :enbuyukkk:
bizde seni çooooooookkkkkkkkk seviyoruz ablaaaaaaaa hihoyyyt

eylülde çok güzel olur burası kızlar, hala da denize giriliyor olur... gelin valla :)

olsun ablam denize giremesekte seni görmemiz yeter bunun için geliyoruz zaten

valla iyiki KK varrr alkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:

burcuu kızzz sende çıtlatsana bir kocişe belki razı gelir sizde gelirsiniz

canım benim ya hayırlısıyla allah onada nasip etsin inş

ayy canım benim yaa inşallah sağlıklı bir bebiş vardır içerde rabbim hayırlısını nasip etsin dualarımız onunla :Saruboceq:

9 ekim dedi doktor ama erkende geleiblir hiç belli olmaz nedense bende hep erken doğurcakmışım gibi hissediyorum

kızz dünür banada hep erken doğacak gibi geliyor ama doktora göre hala 22 haziran benmi evham yapıyorum acaba yaa :uhm:
neyse vaktinde gelsinler ya ne erken nede geç saatinde sağlıkla gelsinler

kız benim kocam yazın deli gibi çalışıyo senelik izinini bile kışın veriyolarr senağlama
nakliye şirketinde çalışıo şirket kolanın tüm taşımacılığını yapıo malum kola yazın yoğun satıldığı için gece gündüz işteee maalesef

inşallah sağlıkla bir bebeği olur, Allah kimseye göstermesin, kimseye bu acıyı yaşatmasın yarabbim...
9 ekim dedi doktor ama erkende geleiblir hiç belli olmaz nedense bende hep erken doğurcakmışım gibi hissediyorum
hayırlısı olsun hayatım :)

siz gelin, başımın üstünde yeriniz var kızlar :) hadi burcu sen de çıtlat kocişine, bakalım ne diyecek :)

kızz dünür iyi de eylülde sakinleşmiş olur ortalık hem bayram tatili diyom kııızz olur olur sen söyle kocişe

kızz dünür banada hep erken doğacak gibi geliyor ama doktora göre hala 22 haziran benmi evham yapıyorum acaba yaa :uhm:
neyse vaktinde gelsinler ya ne erken nede geç saatinde sağlıkla gelsinler

evet vaktinde gelsinlerdee yavrularımızzz sağlıkla işallah hepimizinkii

amiinnnn
valla ablacım nası çok isterim gelmeyi işallah öyle bi imkan yaratabilirizzz

kız dünürrr böyle görüşmleri gerçekleitirisek dünürlükte geçrek olur belki kızzzkaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(1 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım benimmmm biliyorum ablacım bu yüzden bu kadar rahat gidelim diyorum yaa
aynı şekilde sizde gelebilirsiniz açıklama yapmama gerek yok sanırım değilmi cicim
bilmez miyim hayatım, tabii ki biliyorum, inşallah ben de ilk fırsatta (ne zaman bilmiyorum ama) mutlaka geleceğim :)
amiinnnn
valla ablacım nası çok isterim gelmeyi işallah öyle bi imkan yaratabilirizzz
iiiiiiiiiiiinnnnnnnnnşşşşşşşşşaaaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
kız dünürrr böyle görüşmleri gerçekleitirisek dünürlükte geçrek olur belki kızzzkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
biz geliriz valla yeter ki gezme diyin hemen atlarız
afferim kız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne değişiklik farketcekti nur merak ettim kızzz

ben de merak ettim valla

biz geliriz valla yeter ki gezme diyin hemen atlarız

dimi yaa bize gezmek olsun yeterki kaydirigubbakcemile3

nasıl bi değişiklik kız
,

kız nur fark etmedinmi dün biz farkında olmadan yanmışız anam beim yüzüm kıp kırmızı olmuş rüzgar püfür püfür eserken yakmış anacım bizi eşimde öyle sizde de olmadımı?

ne değişiklik farketcekti nur merak ettim kızzz

az meraklı değilsin he dünürrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…