- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.421
dimi yaa bize gezmek olsun yeterki kaydirigubbakcemile3
,
kız nur fark etmedinmi dün biz farkında olmadan yanmışız anam beim yüzüm kıp kırmızı olmuş rüzgar püfür püfür eserken yakmış anacım bizi eşimde öyle sizde de olmadımı?
az meraklı değilsin he dünürrr kaydirigubbakcemile3
bilmez miyim hayatım, tabii ki biliyorum, inşallah ben de ilk fırsatta (ne zaman bilmiyorum ama) mutlaka geleceğim :)
ben de merak ettim valla
dimi yaa bize gezmek olsun yeterki kaydirigubbakcemile3
,
kız nur fark etmedinmi dün biz farkında olmadan yanmışız anam beim yüzüm kıp kırmızı olmuş rüzgar püfür püfür eserken yakmış anacım bizi eşimde öyle sizde de olmadımı?
az meraklı değilsin he dünürrr kaydirigubbakcemile3
evet canım ya ben bi ara askılıydım ya göğüs hizama kadar kıpkırmızıydım resmen
:roflol::roflol::roflol:
yanarısnız dabi bayır in bayır çık açık havada oturrr kaydirigubbakcemile3
kız hepimiz merak ettikk kanımızda var artık bu huyykaydirigubbakcemile3
ayy dünür olsaydında keşke sende yaşasaydın nasıl güzel bir hava vardı nasıl temizdi varya normalinde iki adım yürüyüp yorulan ben dün durmadan yürüyebildim düşün temiz havanın etkisinde valla tavsiye ederim
evetherkesin kanına işledi merak e birazda karı milleti olduğumuz için kaydirigubbakcemile3
kızlar bize müsaade ceren hanım rahat vermiyor acık uzanalımda rahat etsin bebişim
eğer burda olursanız tekrar grş. canlarım olmazsanızda eğer hepinize iyi geceler kuzular kendinize ve bebişlerinize iyi bakın mucxxxxxx
eee hatun milleti meraklıdır anacım :)inşallah ablam inşallah beklerizz her zamannn buyrunnnnnnnnn
sende meraklı çıktın demek abla kaydirigubbakcemile3
valla ha... karnımız burnumuzda dememişler yokuş bile inip çıkmışlar :):roflol::roflol::roflol:
yanarısnız dabi bayır in bayır çık açık havada oturrr kaydirigubbakcemile3
kız hepimiz merak ettikk kanımızda var artık bu huyykaydirigubbakcemile3
iyi geceler birtanem, sanırım ben de kaçacağım çünkü benim de uzanma vaktim geldi, çok bile oturdum bu saate kadar...kızlar bize müsaade ceren hanım rahat vermiyor acık uzanalımda rahat etsin bebişim
eğer burda olursanız tekrar grş. canlarım olmazsanızda eğer hepinize iyi geceler kuzular kendinize ve bebişlerinize iyi bakın mucxxxxxx
kızlar bende izninizi rica ediyorum, hepinizi çooooooooooooook öpüyorum ve iyi geceler diliyorum, kendinize iyi bakın :)
günaydın sana da.hadi bakalım hayırlısı.inş.herşey yolundadır.Allah bize de şu riskli 3 ayı atlatmak nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?