Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet canım ya ben bi ara askılıydım ya göğüs hizama kadar kıpkırmızıydım resmen

:roflol::roflol::roflol:
yanarısnız dabi bayır in bayır çık açık havada oturrr kaydirigubbakcemile3
kız hepimiz merak ettikk kanımızda var artık bu huyykaydirigubbakcemile3

evet canım ya ben bi ara askılıydım ya göğüs hizama kadar kıpkırmızıydım resmen

bende eve gelipte yüzümü aynada görünce şaştım
hatta gözüm karardı sandım ışığı açıp bir daha baktım kaydirigubbakcemile3
millet bizi denize gitti sanıcak
yüzler yanmış diğer yerler beyaz amele yanığı kaydirigubbakcemile3

ayy dünür olsaydında keşke sende yaşasaydın nasıl güzel bir hava vardı nasıl temizdi varya normalinde iki adım yürüyüp yorulan ben dün durmadan yürüyebildim düşün temiz havanın etkisinde valla tavsiye ederim

evetherkesin kanına işledi merak e birazda karı milleti olduğumuz için kaydirigubbakcemile3

kızlar bize müsaade ceren hanım rahat vermiyor acık uzanalımda rahat etsin bebişim
eğer burda olursanız tekrar grş. canlarım olmazsanızda eğer hepinize iyi geceler kuzular kendinize ve bebişlerinize iyi bakın mucxxxxxx

ayy tabi oralar resimlerdne beelli mis gibi olduğuu valla çok iyi ettiniz gezmekle
kızlar içerde mis gibi hava soludalar

güle güle canım ben olmam muhtemelen yatay vaziyete geçtim bilee
iyi geceler dünürüm rahat rahat uyyun gelinimle

inşallah ablam inşallah beklerizz her zamannn buyrunnnnnnnnn

sende meraklı çıktın demek abla kaydirigubbakcemile3
eee hatun milleti meraklıdır anacım :)
valla ha... karnımız burnumuzda dememişler yokuş bile inip çıkmışlar :)
iyi geceler birtanem, sanırım ben de kaçacağım çünkü benim de uzanma vaktim geldi, çok bile oturdum bu saate kadar...

aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus

günaydın sana da.hadi bakalım hayırlısı.inş.herşey yolundadır.Allah bize de şu riskli 3 ayı atlatmak nasip eder inş.

günaydın sana da.hadi bakalım hayırlısı.inş.herşey yolundadır.Allah bize de şu riskli 3 ayı atlatmak nasip eder inş.

sağol canımm opuyorumnanaktan
merak etme hayırlısıyla geçiçiek üç ayda 9ayda
bi bakmışız ufaklıklar kucağımızda hepimizin :Saruboceq:

günaydın kimsecikler gelmiyor gece kuşları burada mesai yapmışlar şimdi yoklar..bende dün akşam burada olacagınızı sanmıyordum uzun zmandır bu olmuyordu malum..bende bir ara faceyi açtım öyle kaldı..zaten dün mutfakta işim vardı adam akıllı oturamadım bile...cerencim kadaın işi tamam temizligi gayet iyi ben biliyorum bizim ikizlerin bakıcısı vardı ya aslında bakıcı hem hemde ev işlerini yapıyordu yardımcı yanii.neyse rahatsızlanınca gelemedi bende pazar günü sanırım çagıracam sabah gelsin biz evdeyken gösteririm ne nerde nereler yapılacak falan..sonra çıkarım ..o konudada güvenebilecegimi söylediler ..bakalım evin çok pasaklandıgını düşünmeye başlamıştım.....
filiz ablacım benimde bogazım dedigin gibi sanki içten yırtılmış gibi öksürük sürekli yok ama arada oluyor ..öksürürken birşeyde geliyor bazen...ablacım öksürük için bal tarçın karıştır ye sabah akşam mutlaka çok iyi geliyor...geçmiş olsun...

çigdem nasılsın bi sen varsın birde ben burcuda gitmiş..nasıl geçti mevlüt. burcu doktordan gelince yaz ..demek ayrıntılıya girecen ayy bende çok merak ediyorum o ayrıntılıyı...

geldim kızlarrr gelince yazarım mavicim oğluşdan haberler getirrim sizee
nur çiğdem kumsal günaydın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…