Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gözün aydın canım çok sevindim artık rahat bir nefes alda miniğinde rahat etsin

merhaba kızlaaaaaaaaaaaar, yine çoğunluk gitmiş ama olsun...

Çiğdem yine deli dolu yazmışsın yazmışsın tüymüşsün... çok tatlısın :)

:)
sende çok tatlısın ablacım ya karşılaşamasakta gönüller bir olsunnn öperimm tekne güzeliiii

aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus
kız çatlak günaydın ne oldu cır cır durumları geçtimi topladınmı dötüükaydirigubbakcemile3

sağol canımm opuyorumnanaktan
merak etme hayırlısıyla geçiçiek üç ayda 9ayda
bi bakmışız ufaklıklar kucağımızda hepimizin :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnn

bugun topiğe kimseler gelmicek mi yoksaa :1no2:
ben geldim geçmişe göz attım birşey kaçırdımmı diyeezemuszemus

günaydın şekerler
günaydın nurcumm pozitif enerjin buralara kadar geldi valla Allah neşeni arttırsın canımcımmm nasılsın ilayda nasıl amele yanıkları geçtimikaydirigubbakcemile3

selam canım geçmiş olsun faranjitmi oldun yoksa karabiber balda iyi geliyordu galiba
mevlüt çok güzeldi canım bebiş çok tatlıydı maşallah dualar falan okundu şerbetimizi içtik gayet güzel geçti bayada sürdü 16:30 a kadar ordaydım ordanda eve tüydüm :))

geldim kızlarrr gelince yazarım mavicim oğluşdan haberler getirrim sizee
nur çiğdem kumsal günaydın kızlarr
günaydınnnnnnnnnn bura yanıyorrrrr çok sıcakkkk

cerennnn karşılaşamadık balım ya olsun bugün denk geliriz inşallah minik cadıyı görmüşünüz ohh şükür herşey yolundaymış özledimm seniiiiiii gel gariii uyan nirdesinnnnn kızzzzz

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.
Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Herşey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan eser burdan eser, kaya banamısın demez!
Bildiniz, Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı....

Sırtında bir acı ile uyanır....
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır...

"Amor Fati - Nietzsche "
(Kaderini sev-belki seninki en iyisidir)

bulcuk kız sabaha karşı midemde gurultular hissettim gaz gibi ama kıpraşımlı sanki acaba benimkimiydi bi rkere oldu geçti bekledim bir daha olmadı gazda yapmadım hani gaz olsa yaparsın geçer kaydirigubbakcemile3 ya gaz ya benim minikti bilemiyorum ama daha bekleyecem galiba tık yokk

kaydirigubbakcemile3 ayrıntılıdan çıkınca ayrıntılı yaz emii bende merak ediyommm neymiş ne oluyormuş napıyo bakalım seninkii

kız senin ufaklık olabilir o zaten 19 haftada böyle balık geçer gibi oluyodu bende içerde sırt üstü yatınca çok hissediliyo
ayrıntılı yazarım bende merak ediyorum nası bişi kaydirigubbakcemile3

ya sırtüstü demişken herkes sola doğru yat en sağlıklııs öyleymiş diyor iyi hoşta süreklide sola yatılmıyorki benim karnım çok büyümediği için ben sırt üstüde yatıyorum zararı falan olurmu acaba ya doktorada soracaktım unutmuşum bilen varmı kızlar yaa

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(1 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(3 Haziran)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

ya ceren yok diye kimsecikler gelmiyor sanırsam ..bize aldırşış eden yok kıskandım bak şimdi cereni..zaten dün planalr yapılmış nurla filiz ablama gidelim diye...bizi çagıran yok heee.neyse ama kıskandım işt eyalanmı söyleyeyim bende herseferinde taa başından topigin keşke aynı yerde olsaydık deyip duruyordum işte bu yüzden sevdim ben arkadaşlarımı ..ama gidip buluşamamak kötü oluyor:.

sola sağlıklı deniyorr ama sırt üstü yattığında rahatsızlık duymuyosan yatabilirsin ben sırtüstü yatabiliyorum hala tabi uzun süreli duramıyorum ne sağımda ne solumda nede sırt üstü göbeğimin üstüne yatmadım sürece her yöne dönüyorum kaydirigubbakcemile3

keşke imkan olsada hepimiz görüşebilsekk opuyorumnanaktan

yok canım öle deme kızlar yazarlar mutlaka ee tabi cerenin yokluğu etkiliyo malum o herkese takılır bol bol yazardı ama aldırış etmem falan yok ayol no alınganlık yes neşe gülücük kimse yazmassa biz yazarız yaa sen üzülme arkidişim elbet geçer bu durgun günlerrr :teytey:

maşallah kız demek her yöne yatıyon ee birde utanmadan göbeğinin üstüne yataydın delüü kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(1 Temmuz)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…