E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.441
gözün aydın canım çok sevindim artık rahat bir nefes alda miniğinde rahat etsinselam kızlar merak ettirmişim.rabbime çok şükür bu kontrolümde sıkıntısız sorunsuz geçti.düne kadar hep istirahat et diyen doktorum hareket etmeme izin verdi.34.haftada arabayla konyaya gitmeme bile okey dedi.
gelelim kuzuma. yoluna ömrümü adadığım evladım sağlıklı sorunsuz.usg nin başından sonuna kadar dilini çıkartıp gülücükler dağıttı yaralı kalbime.2019 gram 45 cm olmuş ÖMRÜM.hayatımda birçok yere dişimle tırnağımla emeğimle geldim.sıkıntı dert peşimi hiç bırakmadı.kendi başıma başardığım başarılarım bile bugünkü kadar haz vermedi.evladım herşeyin önünde ömrümün bile üzerinde bir değere sahipmiş.çok şükür rabbime.
sağolun güzel dilek ve dualarınız için.rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın....
sende çok tatlısın ablacım ya karşılaşamasakta gönüller bir olsunnn öperimm tekne güzeliiiimerhaba kızlaaaaaaaaaaaar, yine çoğunluk gitmiş ama olsun...
Çiğdem yine deli dolu yazmışsın yazmışsın tüymüşsün... çok tatlısın :)
:)
kız çatlak günaydın ne oldu cır cır durumları geçtimi topladınmı dötüükaydirigubbakcemile3aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus
aminnnnnnnnnnnnnnnnsağol canımm opuyorumnanaktan
merak etme hayırlısıyla geçiçiek üç ayda 9ayda
bi bakmışız ufaklıklar kucağımızda hepimizin :Saruboceq:
ben geldim geçmişe göz attım birşey kaçırdımmı diyeezemuszemusbugun topiğe kimseler gelmicek mi yoksaa :1no2:
günaydın nurcumm pozitif enerjin buralara kadar geldi valla Allah neşeni arttırsın canımcımmm nasılsın ilayda nasıl amele yanıkları geçtimikaydirigubbakcemile3günaydın şekerler
selam canım geçmiş olsun faranjitmi oldun yoksa karabiber balda iyi geliyordu galibagünaydın kimsecikler gelmiyor gece kuşları burada mesai yapmışlar şimdi yoklar..bende dün akşam burada olacagınızı sanmıyordum uzun zmandır bu olmuyordu malum..bende bir ara faceyi açtım öyle kaldı..zaten dün mutfakta işim vardı adam akıllı oturamadım bile...cerencim kadaın işi tamam temizligi gayet iyi ben biliyorum bizim ikizlerin bakıcısı vardı ya aslında bakıcı hem hemde ev işlerini yapıyordu yardımcı yanii.neyse rahatsızlanınca gelemedi bende pazar günü sanırım çagıracam sabah gelsin biz evdeyken gösteririm ne nerde nereler yapılacak falan..sonra çıkarım ..o konudada güvenebilecegimi söylediler ..bakalım evin çok pasaklandıgını düşünmeye başlamıştım.....
filiz ablacım benimde bogazım dedigin gibi sanki içten yırtılmış gibi öksürük sürekli yok ama arada oluyor ..öksürürken birşeyde geliyor bazen...ablacım öksürük için bal tarçın karıştır ye sabah akşam mutlaka çok iyi geliyor...geçmiş olsun...
çigdem nasılsın bi sen varsın birde ben burcuda gitmiş..nasıl geçti mevlüt. burcu doktordan gelince yaz ..demek ayrıntılıya girecen ayy bende çok merak ediyorum o ayrıntılıyı...
mevlüt çok güzeldi canım bebiş çok tatlıydı maşallah dualar falan okundu şerbetimizi içtik gayet güzel geçti bayada sürdü 16:30 a kadar ordaydım ordanda eve tüydüm :))
günaydınnnnnnnnnn bura yanıyorrrrr çok sıcakkkkgeldim kızlarrr gelince yazarım mavicim oğluşdan haberler getirrim sizee
nur çiğdem kumsal günaydın kızlarr