Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok kız kimseye alınmıyorum ben öylesine sitem olsun takılmak için yazdım ..cereni çok seviyorum ben keşke her daim olsa burada ama evde iken gelemsi daha zor olur sabah kalktım kahvaltı yaptım hadi şunu yapayım derken tüm gün işteki kadar burada olamıyorsun...bende evde yattıgım zamanlardan biliyorum ...ceren diye diye zaten gelecek birazdan kulaklarım çinladı diyeee...ayy son 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum bende doktora gidecem...cinsiyeti ögreneyim diyorum son zmanlarda kız diye içimden geçmeye başladı...

evet evde olunca daha rahat oluyor insan haklısın demek 2 gün kaldı hadi hayırlısı bakalım hayırlısını versin allah sağlıklı olsunda hiç farketmiyor:CüvCüv:

Önce ve sonra evlilik nasılmış?

Önce: Seninle rüyada gibiyim…
Sonra: Bu evlilik tam bir kabus…

Önce: Çiskeyk, kapuçino, ekspresso…
Sonra: Kraker, çay, simit, ayran…

Önce: Boğazda balık, Etilerde ıstakoz…
Sonra: Evde hamsi buğulama, balkonda köfte mangal…

Önce: Para su gibi akar…
Sonra: Damlaya damlaya göl olur…

Önce: Aşkın gözü kördür kör…
Sonra: Kocam bakarkör, karım nankör…

Önce: Nefes kesicisin hayatım…
Sonra: Yeter artık boğma beni…

Önce: Fısıldanan Cemal Süreyya şiirleri…
Sonra: Gürültülü, kahkahalı müstehcen fıkralar…

Önce: Mırıldanan romantik melodiler…
Sonra: Hiç kısılmayan Tv sesi…

Önce: Tutkulu `Cumartesi Gecesi Ateşi`…
Sonra: Bol küfürlü `Pazartesi Futbol Geceleri`…

Önce: `Victoria`s Secret` iç çamaşırları…
Sonra: Ulus Pazarından gecelik, eşofman, tumman…

Önce: Durma Aşkım..!
Sonra: Yine başlama lütfen…

Önce: Saten çarşaf, kuş tüyü yastık, pirinç karyola…
Sonra: Kanepe, yastık, battaniye…

Önce: Aşkından mideme sancılar giriyor…
Sonra: Bu gece olmaz başım ağrıyor…

Önce: Seninle her şeye varım…
Sonra: Hafta sonu piknik mi?Ben yokum…

Önce: Lavaboya kadar sana eşlik edeyim hayatım…
Sonra: Çok sıkıştım önce ben giricem…

Önce: Dünyayı ayaklarının altına sericemm…
Sonra: Bu evlilik hiçbir yere gitmiyor…

Önce: Senin için her şeyi yaparım…
Sonra: Bari salatayı sen yapıver…

Önce: Tabii ki annen istediği zaman gelebilir…
Sonra: Ben annemin evine gidiyorum…

amanda kimler gelmiş kimler cerenimiz gelmiş yaww yanındada güzeller güzeli annesi gülçin hanımı görüyorum hoşgeldiniz efendim sefalar getiridinizzz

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk
duyduğuma göre bizi anmış kulaklarımızı çınlatmışsınız oy oy oy kıyamam ben size canlarımmmmmm
eee ne var ne yok hatun kızlar keyifler yerindemiiii
canlarım benim eşim bu hafta gececi yani gündüzleri evde bu yüzden çok sık gelemiyorum yanınıza kocişle ilgileniyorum ama haftaya kociş işe ben topiğe :):):)
tabii ceren gelmezse :):):)

dünürüümmm damadımı görmeye gidiyon hee hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah

amanda kimler gelmiş kimler cerenimiz gelmiş yaww yanındada güzeller güzeli annesi gülçin hanımı görüyorum hoşgeldiniz efendim sefalar getiridinizzz

canımın içiiiiiiiii
ruh ikizim beniimmm Şeniz
geldik gülüm geldik ama fazla duramıcaz malesef eşimle dışarı çıkıcaz çarşıda birazcıcık işlerimiz varda
eee nassen gülüm iyisen?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(25 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

aaa ceren geri gidiyorsun özlemiştik seni yaaa.neyse sen kocişine bak vakit geçirin beraber...burcu güle güle güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canımın içiiiiiiiii
ruh ikizim beniimmm Şeniz
geldik gülüm geldik ama fazla duramıcaz malesef eşimle dışarı çıkıcaz çarşıda birazcıcık işlerimiz varda
eee nassen gülüm iyisen?

canım benim olsun bu kadarıda yeter bize ya gördük iyisiniz ya şükür tadını çıkar canım evde olmanın eşinlede tüm eksiklerini hallet hazır rahat zaman varken ohh ne güzel işte bende iyiyim canım benim herşey yolunda öpüyorum çok eşinede selamlar balım iyi gezmelerrr

selammmmmmmmm
canlarım nasılsınız sabahtan beri iş iş iş beynim döndü şimdi azcıkın toparlayabildimde
hemencik geldim çok yoğunuz kızlar çokkkk

aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus
günaydın canım nasılsın hadi bakalım oğluşumuzdan güzel hbaerler getir inşallah bize
günaydın şekerler
günaydın nurcum nasılsın
günaydın maviş nasılsın boğazın nasıl oldu bal tarçın iyi fikir şifa olsun canım

geldim kızlarrr gelince yazarım mavicim oğluşdan haberler getirrim sizee
nur çiğdem kumsal günaydın kızlarr
günaydın canım iyiyiz şükür çalışıyorum çok yoğunum yaaa güzel haberlerle gel inşallah bol bol hasret gider yavrunla emii
kumsal günaydınn nasılsın canımmm
günaydın cicim iyiim sen nasılsın çalışıyoz işte bugün yoğunuz yazın güzeldi teşekkür ederim
kızlar ben kapatıyorum yarım saat sonra çıkıcam gelince yazarım

tamam canım görüşmek üzere

canım benim
canımın içiiii
ciğerimin piçiiiii :roflol: :roflol:
iyiyiz biz gülüm meraklanma olurda be topiğe gelemicek durumda olursam zaten sırf merak etmeyin diye toplu halde serii mesaj atarım hepinizin arka ceplere kaydirigubbakcemile3
sende iyisin demel balım oh oh dahada iyi ol inşallah gülüm
zeynebimi hissetmeye başlamışsın biraz daha sabret bir iki hafta sonra tam hissedeceksin canım

hoşgeldin canım nasılsın o yüzden bu saate kadar yoktun ortalıklarda sen ilgilen kocişinle canım cerencim benim adet tarihim 15 haziran şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…