Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar bende yemeğe gidiyorum acıktımcokacimcoook

afiyet olsun gülüm yarasın inşallah

selammmmmmmmm
canlarım nasılsınız sabahtan beri iş iş iş beynim döndü şimdi azcıkın toparlayabildimde
hemencik geldim çok yoğunuz kızlar çokkkk

canımmm allah yardımcın olsun şekerrr ay başı yoğunluğu dimi neyse bir hafta sürer en fazla bende de var aslında o evdeyim ama çalışmaya devam :):)

iyiyim arifecim sen nasılsın canım...
gülçin nereye gidecen gıııı

maşukiye ye gidicem kızz gelcenmiii kaydirigubbakcemile3

kızlar merhabalar hepiciğinize

canımm hoşgeldinnn nasılsın?
bak ne şanslısın benide yakaladın çıkmadan :)

kızlar size bi sorum olucak ben dün 32 haftamı doldurdum dr umdan çalışabilir raporumu aldım başhekimdende onaylı... fakat hastanede dr bu raporun bir nüshası bizde birinide sana veriyoruz muhasebecinize faksla tamamdır dediler
fakat ben bugün muhasebecimle görüştüm bana bunu ssk dan onaylattırman gerekmiyonu dedi bende dedimki dr um ve hastanenin tıbbi muhasebesi buna gerek yok bu çalışabilir raporu iş göremez değil onun için biri bizde birini muhasebecine faklanıcak sorun yok dediler ama bizim muhasebecimiz kafamı karıştırdı nolur beni aydınlatabilişrmisiniz ceren ve arifem özellikle siz muhasebecisiniz bilirsiniz diye düşündüm

iyiyim arifecim şükürler olsun sen nasılsın
ceren gııı ben seni heryerde yakalarımmmmm burda olmasa msn de yakalarım

mavim naber kız nasılsın bebiş napıyooo kusmaların inşallah son bulmuştur malum pek geçmişi okuyamıyorum ya sana sorıyım hazır online 'sın yakaladım

çiğdemcim sen nasılsın balım dün cerenin gönderdiği mail ne muzurdu vallaa bi dolu güldümmm
nurcum hayatım sen nasılsın ilaydamız nasılmış bakıyım

nurcum resimlerinizide gördümmm ohhh ne güzel yüzyüze tanışıp harika bir gün yaşamışsınız maşaallah keyifler süpermiş resimler onu gösteriyooo cereninde seninde eşin maşallah güleç yüzlüler allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin

çiğdemcim sen nasılsın balım dün cerenin gönderdiği mail ne muzurdu vallaa bi dolu güldümmm
nurcum hayatım sen nasılsın ilaydamız nasılmış bakıyım

iyiyim canım ilaydada iyi teyzesi kıpır kpır içerde dün drumuzda moral yükseltip yolladı bizi...
siz nasılsınız canım

evet canım harika bir gündü inş tekrar yapabiliriz

bende iyiyim nurcum dün dr gittim 32 tam dolduğu gündü çalışabilir raporumu aldım bide kızçem 2 kilo olmuş dr herşey yolunda bebişin keyfi yerinde dedi
benim tek sorunum ayaklarım şişiyooo

ierrorcum çıkıyorum bende yemege ...valla azaldı diyebilirim ama hala yokluyorlar suyu korkarak içiyorum...bulantı hissi var sürekli bakalım artık..bu hafta doktora gidecem doktora yine soracam ilaçta degiştirmek istiyorum bulantım yogun oldugunda içemiyorum fitiller varmış olmadı ondan isterim...kızlar şimdidlik müsade sonra görürşürüz..

hoşgeldin canım nasılsın o yüzden bu saate kadar yoktun ortalıklarda sen ilgilen kocişinle canım cerencim benim adet tarihim 15 haziran şeker

hoş gördük balım evet kocişimle ilgilenooorummm
canım benimm hemen düzeltiyorum balım tarihiiii
sen nasılsın yavru kuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…