- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.501
günaydın canım nasılsın bugüngünaydın kızlar
nurcum senin bebiş kaç kilo olmuşşşş
kızlaaarrrr ben çıkıyorum canlarım kociş bekliyor hepiciğinizi öpüyorum eve gelince yine yazarım sizlere kendinize iyi bakınnn mucxxxxx
günaydın nurcum.sağol daha iyiyim biraz ağrım var ama alıştım artık.sen nasılsın...
sağol cerencim evet bitanem malum işler keyfini çıkar diyorum okadarafiyet olsun gülüm yarasın inşallah
canımmm allah yardımcın olsun şekerrr ay başı yoğunluğu dimi neyse bir hafta sürer en fazla bende de var aslında o evdeyim ama çalışmaya devam :):)
maşukiye ye gidicem kızz gelcenmiii kaydirigubbakcemile3
canımm hoşgeldinnn nasılsın?
bak ne şanslısın benide yakaladın çıkmadan :)
canım benim biz hastaneden alınan raporu yeterli görüyoruz öyle ssk onayı falan istemiyoruz hastanelerde kullanılan proğramlarda senin hasteden doğum iznine ayrıldığın veya çalışabilir raporu aldığın otomatik olarak ssk görünüyor zaten.hatta bizim bi arkadaşımız doğum iznine çıkmıştı ama hala çalışıyodu raporda öyle gözüküyodu sadece umarım yardımcı olabilmişimdirkızlar size bi sorum olucak ben dün 32 haftamı doldurdum dr umdan çalışabilir raporumu aldım başhekimdende onaylı... fakat hastanede dr bu raporun bir nüshası bizde birinide sana veriyoruz muhasebecinize faksla tamamdır dediler
fakat ben bugün muhasebecimle görüştüm bana bunu ssk dan onaylattırman gerekmiyonu dedi bende dedimki dr um ve hastanenin tıbbi muhasebesi buna gerek yok bu çalışabilir raporu iş göremez değil onun için biri bizde birini muhasebecine faklanıcak sorun yok dediler ama bizim muhasebecimiz kafamı karıştırdı nolur beni aydınlatabilişrmisiniz ceren ve arifem özellikle siz muhasebecisiniz bilirsiniz diye düşündüm
bende iyiyim canım sağol ayakaların şişmiş fazla ayakta durmamaya çalış canımiyiyim arifecim şükürler olsun sen nasılsın
ceren gııı ben seni heryerde yakalarımmmmm burda olmasa msn de yakalarım
günaydın kayracım nasılsın dün çok güzel hbaerler getirmişsin maşallah artık korku ve endişelere yer yok canım çok az kaldı ömrüne kavuşmana allahın izniylegünaydın kızlar
sağol cicim bende iyiyim çok şükür bi yaramazlık yokhoş gördük balım evet kocişimle ilgilenooorummm
canım benimm hemen düzeltiyorum balım tarihiiii
sen nasılsın yavru kuşum?
yemekteydim canım yazdımkız ceren ,arife bi soru sordukkkk vallla görmüyonuz
Selam kızlar nasılsınız.
Ben de yeni geldim adliyeden . Biraz dinlenip dilekçelerime bakacağım.
aman iş olsunda yoğunluk olsun ya iş olmayınca vakit geçmiyor canım ya bak sen işlerineselammmmmmmmm
canlarım nasılsınız sabahtan beri iş iş iş beynim döndü şimdi azcıkın toparlayabildimde
hemencik geldim çok yoğunuz kızlar çokkkk
günaydın canım nasılsın hadi bakalım oğluşumuzdan güzel hbaerler getir inşallah bize
günaydın nurcum nasılsın
günaydın maviş nasılsın boğazın nasıl oldu bal tarçın iyi fikir şifa olsun canım
günaydın canım iyiyiz şükür çalışıyorum çok yoğunum yaaa güzel haberlerle gel inşallah bol bol hasret gider yavrunla emii
günaydın cicim iyiim sen nasılsın çalışıyoz işte bugün yoğunuz yazın güzeldi teşekkür ederim
tamam canım görüşmek üzere
selam canım nasılsınkızlar merhabalar hepiciğinize
amin canım amin hepimiz iyiolakcanım benim
canımın içiiii
ciğerimin piçiiiii :roflol: :roflol:
iyiyiz biz gülüm meraklanma olurda be topiğe gelemicek durumda olursam zaten sırf merak etmeyin diye toplu halde serii mesaj atarım hepinizin arka ceplere kaydirigubbakcemile3
sende iyisin demel balım oh oh dahada iyi ol inşallah gülüm
zeynebimi hissetmeye başlamışsın biraz daha sabret bir iki hafta sonra tam hissedeceksin canım
sağol canımafiyet bal şeker olsun canım yarasın size
sağol canımcımafiyet olsun gülüm yarasın inşallah
canımmm allah yardımcın olsun şekerrr ay başı yoğunluğu dimi neyse bir hafta sürer en fazla bende de var aslında o evdeyim ama çalışmaya devam :):)
maşukiye ye gidicem kızz gelcenmiii kaydirigubbakcemile3
canımm hoşgeldinnn nasılsın?
bak ne şanslısın benide yakaladın çıkmadan :)
afiyet olsun mavicimcnm burdasın demek daha ..valla hafta içi eşinle birarada vakit geçirmek daha iyi oluyor..bende 10 dk sonra çıkarım yemege...
selam tatlım iyiyim sağol sen nasılsınçiğdemcim sen nasılsın balım dün cerenin gönderdiği mail ne muzurdu vallaa bi dolu güldümmm
nurcum hayatım sen nasılsın ilaydamız nasılmış bakıyım
hadi sağlıcakla kal canımın içüüüüükızlaaarrrr ben çıkıyorum canlarım kociş bekliyor hepiciğinizi öpüyorum eve gelince yine yazarım sizlere kendinize iyi bakınnn mucxxxxx
slm hatice iyiyiz canım sen nasılsınSelam kızlar nasılsınız.
Ben de yeni geldim adliyeden . Biraz dinlenip dilekçelerime bakacağım.
görüşrüz nurcum güle güleekızlar ben çıkıyorum akşam buralardayım görüşürüz
tamam nurcum görüşmek üzere kendine dikkat etkızlar ben çıkıyorum akşam buralardayım görüşürüz
çok saol arifecim
valalha sütle aram yok ama ayrana yoğurda bayılıyorum allahtan doktorum günde bir bardak yeterli dedi malum burda sebze meyve bol ve taze onlardanda alıyormuşuz vitamini kalsiyumucacıkmı yedin kız bende yedim valla hatta cnm daha ayran bile içmek istedi...ayy bilmem pek durgun geçiyor burası...
nasıl süsleyecen ki uç kısımlarına parlak kurdeladan çekiyorlar ya çok bilmem adını ama hafiften fırfırlı oluyor o tarz bir şeyler çektirebilirsin..[/QUOTE
a bak buda iyi fiki rkız ucu için yani üstelri için kelebek nazar boncuğu vs.. minik süüsleri teğelle ilştireyim diyordum ama bakalım iyicene bir bakıcam araştırıcam ona göre bişeyler yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?