Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

işte geldik burdayızzzzzzzzz
heyoooo heyoooooo
gezdik gezdik yine bişiler aldık ve eve geldik kocişim az önce işe gitti bende hemencecik yanınıza koştum canlarımmmmm

canım benim bak ben bu durumu daha öncede anlatmıştım burda eğer 32 den sonra 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyorsan bunu iş yerine bile götürmen gerekmiyor dursun evde çünkü çalışabilir olduğu için hiç bir şekilde kayıtlara girmiyor sadece iş göremez raporu sisteme girilir gülüm. Sizin muhasebeci neden böyle bir şey istiyor anlayamadım çünkü sen zaten çalışıyorsun gülüm ssk onayına felan gerek yok. Muhasebecine bunu anlat hatta söyle muhasebecinize mali müşavirini arasın sorsun en doğrusunu ondan öğrenir sizide yanlış yönlendirmesin.

iyiyim arifecim şükürler olsun sen nasılsın
ceren gııı ben seni heryerde yakalarımmmmm burda olmasa msn de yakalarım

hadi hadi yakalasana

cnm burdasın demek daha ..valla hafta içi eşinle birarada vakit geçirmek daha iyi oluyor..bende 10 dk sonra çıkarım yemege...

evet iyi oluyor ama saat dörtte iş başı yapıyor işte gece 12 ye kadar bence gündüz gitsin işine ve dörte çıkıp eve gelsin bu daha iyi a.s

çiğdemcim sen nasılsın balım dün cerenin gönderdiği mail ne muzurdu vallaa bi dolu güldümmm
nurcum hayatım sen nasılsın ilaydamız nasılmış bakıyım

kızz çatlak banada çiğdem yolladı o maili
üstü yırtık pırtık çocuk resimleri beklerken ne çıktı kaydirigubbakcemile3

evet canım çok sağol eşler allahtan iyi anlaştılar yaa yoksa valla çekilmezdi gerçektende çok eğlendik umarım sizlerlede bir araya gelme fırsatımız olur hihoyyyt

evet canım harika bir gündü inş tekrar yapabiliriz

inşallah canım doğumdan sonra mutlaka ilk fırsatta yapalım vereliniortak

kız ceren ,arife bi soru sordukkkk vallla görmüyonuz

ben çıkmıştım gülüm ama cevapladım yine

iyi gezmeler canım akşam görüşürüz:a015:

derhaneden sonra grş. canımmm

kızlarrrr nerdesiniz ya hepten kayboldu millet alooooooo hadi bura sıcak hadi ben cacığı fazla kaçırdım bir yandan sıcak bir yandan cacık uyku modundaydım ya sizzz size ne oldu ayolll neden kimse yazmıyorrr

ben yokum ya ondandır :):):):)

oy oy oy kıyamam sana ben yavrummm canım benim ağlama sen annem ben geldim bak burdayımmmmmm

kızlar burcuda gelmedi hala nerde kaldiki

aaa dünürüm halen gelmedimi oğluşundan ayrılamamıştır belki kız :):):)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

çigdem ben buradayım ama tlf bakmaktan bir oraya gitmekten yazamadım ..vallahi gün bitsin istiyorum bugün niyeyse çekilmez oldu...
vallaha ya geçmedi zaman ben ufak ufak kaçıyorum

ÇİĞdem kız gİtmmme ben geldİm bacımmm
anacığım ben çıkayım yarın görüşrüz öperim

hoşgeldin canım ya valla tadı yoktu buraların heee zaman geçmedi neyseki akşamı ettik sayılır ben ufaktan tüyücem yarın görüşrüz kızlarrrr hepinizi öptüm

evet burcuyu bende merak ettim niye gelmediki..ceren hoşgeldin...

hoşbulduk güzelim
burcunun işi eğer uzun sürdüyse doktorda ordan eve geçmiştir belki işe dönmemiştir akşama girer heralde...

kız bende o mailde küçük üstü yırtık pırtık çocuk beklerken ne çıktı allah iyiligini versin...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse canım bu günde bitmiş ya ne güzel
sanada iyi akşamlar kuzummm kendine iyi bak yarın grş. inşallah...

kızlarrr banada müsaade evde işlerim var yavaş yavaş onları halledeyim ütü çamaşır felan
şimdiden hepinize iyi akşamlar canlarım akşama uğramaya çalışırım sizleri çokkk sevoorumm vee öpoorrummm mucxxxxx

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

slm kızlar,bugün hiç uğrayamadım,arada bir girdim ama,kızım bugün çok huysuzdu,gaz sancısı vardı,sabah 6 dan beri uyumadı,şimdi banyo yaptırdık annemle anca uydu ,yoruldu tabi zeynebim,benim de takatim kalmadı bugün çok yoruldum,inş yarın görürşrüz,herkese iyi akşamalr

beyazcım bebiş uyumuşken sende biraz kestir güçlü olup rahat olman lazım seninde..

sağol cnm,valla o kadar yorgunum ki,uyumaya bile takadim kalmadım desem yeri var,pek böyle olmuyordu,bugün mahvoldu yvrum ağrıdan bende onunla beraber tabi,inş düzelir ya,bu arada sen naıslsın cnm,kontrolün ne zaman ,cinsiyeti belli olur artık senin bebeğin,merak ediyorum vallaopuyorumnanaktan

beyazcım kısmetse perşembe gidiyorum doktora ..artık belli olmuştur iyice ama inşallah göstermemezlik yapmaz..önceden fena halde erkek diye emindim ama son zmanlarda kız olabilir diye hissetmeye başladım bilmem belki karnımın geç büyümesi bilmem belki gebeligimi sıkıntılı kusarak geçirmem genelde öyle derler ya...işte kafam çok karıştı bu yüzden bir an önce ögrenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…