- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.521
kumsalcım kolay gelsin...
kızlar size bi sorum olucak ben dün 32 haftamı doldurdum dr umdan çalışabilir raporumu aldım başhekimdende onaylı... fakat hastanede dr bu raporun bir nüshası bizde birinide sana veriyoruz muhasebecinize faksla tamamdır dediler
fakat ben bugün muhasebecimle görüştüm bana bunu ssk dan onaylattırman gerekmiyonu dedi bende dedimki dr um ve hastanenin tıbbi muhasebesi buna gerek yok bu çalışabilir raporu iş göremez değil onun için biri bizde birini muhasebecine faklanıcak sorun yok dediler ama bizim muhasebecimiz kafamı karıştırdı nolur beni aydınlatabilişrmisiniz ceren ve arifem özellikle siz muhasebecisiniz bilirsiniz diye düşündüm
iyiyim arifecim şükürler olsun sen nasılsın
ceren gııı ben seni heryerde yakalarımmmmm burda olmasa msn de yakalarım
cnm burdasın demek daha ..valla hafta içi eşinle birarada vakit geçirmek daha iyi oluyor..bende 10 dk sonra çıkarım yemege...
çiğdemcim sen nasılsın balım dün cerenin gönderdiği mail ne muzurdu vallaa bi dolu güldümmm
nurcum hayatım sen nasılsın ilaydamız nasılmış bakıyım
nurcum resimlerinizide gördümmm ohhh ne güzel yüzyüze tanışıp harika bir gün yaşamışsınız maşaallah keyifler süpermiş resimler onu gösteriyooo cereninde seninde eşin maşallah güleç yüzlüler allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin
evet canım harika bir gündü inş tekrar yapabiliriz
kız ceren ,arife bi soru sordukkkk vallla görmüyonuz
iyi gezmeler canım akşam görüşürüz:a015:
kızlarrrr nerdesiniz ya hepten kayboldu millet alooooooo hadi bura sıcak hadi ben cacığı fazla kaçırdım bir yandan sıcak bir yandan cacık uyku modundaydım ya sizzz size ne oldu ayolll neden kimse yazmıyorrr
tek başıma ,bir başıma,yapayalnız kaldım ben buralarda ühüüüüüsenağlama acıların çocuğuyum ühüüü nerdesiniz uleynn ben size sormazmıyım acısını çıkarmazmıyım heeee alacağınız olsun bende çıkayım bari napayım delü gibim yazıp durucammı akşam girerim artık ühüüüsenağlama
kızlar burcuda gelmedi hala nerde kaldiki
vallaha ya geçmedi zaman ben ufak ufak kaçıyorumçigdem ben buradayım ama tlf bakmaktan bir oraya gitmekten yazamadım ..vallahi gün bitsin istiyorum bugün niyeyse çekilmez oldu...
anacığım ben çıkayım yarın görüşrüz öperimÇİĞdem kız gİtmmme ben geldİm bacımmm
hoşgeldin canım ya valla tadı yoktu buraların heee zaman geçmedi neyseki akşamı ettik sayılır ben ufaktan tüyücem yarın görüşrüz kızlarrrr hepinizi öptümişte geldik burdayızzzzzzzzz
heyoooo heyoooooo
gezdik gezdik yine bişiler aldık ve eve geldik kocişim az önce işe gitti bende hemencecik yanınıza koştum canlarımmmmm
canım benim bak ben bu durumu daha öncede anlatmıştım burda eğer 32 den sonra 37 ye kadar çalışabilir raporu alıyorsan bunu iş yerine bile götürmen gerekmiyor dursun evde çünkü çalışabilir olduğu için hiç bir şekilde kayıtlara girmiyor sadece iş göremez raporu sisteme girilir gülüm. Sizin muhasebeci neden böyle bir şey istiyor anlayamadım çünkü sen zaten çalışıyorsun gülüm ssk onayına felan gerek yok. Muhasebecine bunu anlat hatta söyle muhasebecinize mali müşavirini arasın sorsun en doğrusunu ondan öğrenir sizide yanlış yönlendirmesin.
hadi hadi yakalasana
evet iyi oluyor ama saat dörtte iş başı yapıyor işte gece 12 ye kadar bence gündüz gitsin işine ve dörte çıkıp eve gelsin bu daha iyi a.s
kızz çatlak banada çiğdem yolladı o maili
üstü yırtık pırtık çocuk resimleri beklerken ne çıktı kaydirigubbakcemile3
evet canım çok sağol eşler allahtan iyi anlaştılar yaa yoksa valla çekilmezdi gerçektende çok eğlendik umarım sizlerlede bir araya gelme fırsatımız olur hihoyyyt
inşallah canım doğumdan sonra mutlaka ilk fırsatta yapalım vereliniortak
ben çıkmıştım gülüm ama cevapladım yine
derhaneden sonra grş. canımmm
ben yokum ya ondandır :):):):)
oy oy oy kıyamam sana ben yavrummm canım benim ağlama sen annem ben geldim bak burdayımmmmmm
aaa dünürüm halen gelmedimi oğluşundan ayrılamamıştır belki kız :):):)
kız bende o mailde küçük üstü yırtık pırtık çocuk beklerken ne çıktı allah iyiligini versin...
evet burcuyu bende merak ettim niye gelmediki..ceren hoşgeldin...
kız bende o mailde küçük üstü yırtık pırtık çocuk beklerken ne çıktı allah iyiligini versin...
vallaha ya geçmedi zaman ben ufak ufak kaçıyorum
anacığım ben çıkayım yarın görüşrüz öperim
hoşgeldin canım ya valla tadı yoktu buraların heee zaman geçmedi neyseki akşamı ettik sayılır ben ufaktan tüyücem yarın görüşrüz kızlarrrr hepinizi öptüm
beyazcım bebiş uyumuşken sende biraz kestir güçlü olup rahat olman lazım seninde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?