- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.541
bana müsade başım agrımaya başladı midemde kötü kusacak gibiyim.ayy inşallah devam etmez...iyi akşamalr...
canıııııım nerdesin? doktor ne dedi? bir an önce ver haberlerini hadi :)aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus
canım boğazım hafifledi, dünden beri burnum çok tıkalı ama çok şükür ağır geçmiyor, bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor valla, dediğini akşam yapacağım canım, muhtemelen çok iyi gelecektir :) sana da geçmiş olsun tatlımgünaydın kimsecikler gelmiyor gece kuşları burada mesai yapmışlar şimdi yoklar..bende dün akşam burada olacagınızı sanmıyordum uzun zmandır bu olmuyordu malum..bende bir ara faceyi açtım öyle kaldı..zaten dün mutfakta işim vardı adam akıllı oturamadım bile...cerencim kadaın işi tamam temizligi gayet iyi ben biliyorum bizim ikizlerin bakıcısı vardı ya aslında bakıcı hem hemde ev işlerini yapıyordu yardımcı yanii.neyse rahatsızlanınca gelemedi bende pazar günü sanırım çagıracam sabah gelsin biz evdeyken gösteririm ne nerde nereler yapılacak falan..sonra çıkarım ..o konudada güvenebilecegimi söylediler ..bakalım evin çok pasaklandıgını düşünmeye başlamıştım.....
filiz ablacım benimde bogazım dedigin gibi sanki içten yırtılmış gibi öksürük sürekli yok ama arada oluyor ..öksürürken birşeyde geliyor bazen...ablacım öksürük için bal tarçın karıştır ye sabah akşam mutlaka çok iyi geliyor...geçmiş olsun...
çigdem nasılsın bi sen varsın birde ben burcuda gitmiş..nasıl geçti mevlüt. burcu doktordan gelince yaz ..demek ayrıntılıya girecen ayy bende çok merak ediyorum o ayrıntılıyı...
inşallah cumaya karşılaşırız canım :) tekne güzeli ha? hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3sende çok tatlısın ablacım ya karşılaşamasakta gönüller bir olsunnn öperimm tekne güzeliiii
günaydınnnnnnnnnn bura yanıyorrrrr çok sıcakkkk
aşkolsuuuuuuuun kaç kere davet ettim biliyorsun, sen bizim taraflısın yaaaa... davete bile ihtiyacın yok senin, başımın üstünde yeriniz var... eylül'de sen de geeeeeel, ne güzel olur valla hihoyyytya ceren yok diye kimsecikler gelmiyor sanırsam ..bize aldırşış eden yok kıskandım bak şimdi cereni..zaten dün planalr yapılmış nurla filiz ablama gidelim diye...bizi çagıran yok heee.neyse ama kıskandım işt eyalanmı söyleyeyim bende herseferinde taa başından topigin keşke aynı yerde olsaydık deyip duruyordum işte bu yüzden sevdim ben arkadaşlarımı ..ama gidip buluşamamak kötü oluyor:.
canııııım nasılsın? çok fazla uğramamışsın topiğe :) neyse akşama konuşuruz artık :)selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk
duyduğuma göre bizi anmış kulaklarımızı çınlatmışsınız oy oy oy kıyamam ben size canlarımmmmmm
eee ne var ne yok hatun kızlar keyifler yerindemiiii
canlarım benim eşim bu hafta gececi yani gündüzleri evde bu yüzden çok sık gelemiyorum yanınıza kocişle ilgileniyorum ama haftaya kociş işe ben topiğe :):):)
tabii ceren gelmezse :):):)
dünürüümmm damadımı görmeye gidiyon hee hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
güzelim ağrı mağrı idare etmeye çalışıyoruz değil mi? neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz razıyız herşeye :)günaydın nurcum.sağol daha iyiyim biraz ağrım var ama alıştım artık.sen nasılsın...
kıyamam sanaaaa... annelik ne kadar zormuş değil mi? şimdi biz uzaktan sadece dinleyerek analamaya çalışıyoruz ama sen işin içindesin artık :) darısı başımıza inşallah... hadi sen yat dinlen tatlım fırsat varken, çok öpüyorum, seni de Zeynep'i de :)slm kızlar,bugün hiç uğrayamadım,arada bir girdim ama,kızım bugün çok huysuzdu,gaz sancısı vardı,sabah 6 dan beri uyumadı,şimdi banyo yaptırdık annemle anca uydu ,yoruldu tabi zeynebim,benim de takatim kalmadı bugün çok yoruldum,inş yarın görürşrüz,herkese iyi akşamalr
canım benim geçmişi okudum ama sen kaçıyorsun bu aradabeyazcım kolay gelsin size inşallah düzelir biraz rahat eder...aa filiz ablacım gelmiş nasılsın?
hadi bakalım, inşallah ufaklık gösterir cinsiyetini ve bizlerin de merakı son bulur :) merak etmekte çok haklısın canım, kaldı sadece 2 gün, inşallah öğreneceğiz :)beyazcım kısmetse perşembe gidiyorum doktora ..artık belli olmuştur iyice ama inşallah göstermemezlik yapmaz..önceden fena halde erkek diye emindim ama son zmanlarda kız olabilir diye hissetmeye başladım bilmem belki karnımın geç büyümesi bilmem belki gebeligimi sıkıntılı kusarak geçirmem genelde öyle derler ya...işte kafam çok karıştı bu yüzden bir an önce ögrenmek istiyorum...
eyvaaaaaaaah inşallah ağrı bulantı başlamaz, iyi akşamlar hayatımbana müsade başım agrımaya başladı midemde kötü kusacak gibiyim.ayy inşallah devam etmez...iyi akşamalr...
öyleymiş valla filiz ablacım,insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri,boşuan dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye,bunu şimdi daha iyi anladım,düşün ablam sadece 18 günlük zeynebim daha bir ömür veriyor insanlar çocukları için:asigim:canıııııım nerdesin? doktor ne dedi? bir an önce ver haberlerini hadi :)
canım boğazım hafifledi, dünden beri burnum çok tıkalı ama çok şükür ağır geçmiyor, bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor valla, dediğini akşam yapacağım canım, muhtemelen çok iyi gelecektir :) sana da geçmiş olsun tatlım
inşallah cumaya karşılaşırız canım :) tekne güzeli ha? hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
burası da korkunç sıcak, basık bir hava var, sanırım yağmur yağacak, aslında yağsa da şu sıkıntısı geçse havanın
aşkolsuuuuuuuun kaç kere davet ettim biliyorsun, sen bizim taraflısın yaaaa... davete bile ihtiyacın yok senin, başımın üstünde yeriniz var... eylül'de sen de geeeeeel, ne güzel olur valla hihoyyyt
canııııım nasılsın? çok fazla uğramamışsın topiğe :) neyse akşama konuşuruz artık :)
güzelim ağrı mağrı idare etmeye çalışıyoruz değil mi? neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz razıyız herşeye :)
kıyamam sanaaaa... annelik ne kadar zormuş değil mi? şimdi biz uzaktan sadece dinleyerek analamaya çalışıyoruz ama sen işin içindesin artık :) darısı başımıza inşallah... hadi sen yat dinlen tatlım fırsat varken, çok öpüyorum, seni de Zeynep'i de :)
canım benim geçmişi okudum ama sen kaçıyorsun bu aradaiyiyim tatlım sağol :)
hadi bakalım, inşallah ufaklık gösterir cinsiyetini ve bizlerin de merakı son bulur :) merak etmekte çok haklısın canım, kaldı sadece 2 gün, inşallah öğreneceğiz :)
eyvaaaaaaaah inşallah ağrı bulantı başlamaz, iyi akşamlar hayatım
kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ben çok yorgunum
öyleymiş valla filiz ablacım,insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri,boşuan dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye,bunu şimdi daha iyi anladım,düşün ablam sadece 18 günlük zeynebim daha bir ömür veriyor insanlar çocukları için:asigim:
iiy akşamlar cnmŞeniz
canım beniiiiiiim yerim ben o yumurcağı, demek eliyle yüzünü kapatıyor ha? kaydirigubbakcemile3 tatlı şey, yerim ben onu yerim ... gözün aydın hayatım, çok şükür :) inşallah doktorundan da güzel haberler alırsın :)yettim yettim geçmişi okudum
oğlumuzu gördük çok şekerdii opuyorumnanaktan
sonuçları 8de doktorumuza göstercez benim doktor gece olduğu için
ama raporda kötü bişey yazmıyor anladığım kadarıyla
ultrasonla bakan doktorada sordum oda anormal bi durum yok dedi çok şükür
kızlarr benim velette utangaç çıktı nasıl kapıyo yüzünü elleriyle velet hep bağdaş kuruyo ya çok şeker yicem galiba çıkınca ben onu Şeniz Şenizgörüntüleri akşam gidince pcye aktracaklar artık hergün izlerim onu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu akaşmda doktorumuzdan kesin sonuçları öğrendikmi tamamdırr 450 gr olmuş kuzum
haberlerini bekliyoruz tatlım :)ben şimdi kapıyorumm saat 8de doktorda olucam
gelince yine bilgi verirrim sizee canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr yine kapıyı ben açayım size hadi buyrun gelin bakalım buyrunnnnnnnnn
buyuralımm bakalımalbüme oğlumun resmini ekledim alkisalkisalkis
buyuralımm bakalım
günaydın canım nasılsın maşallah oğluşun çok tatlı
günaydın kumsalım sağoll teyzesi
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?