Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bana müsade başım agrımaya başladı midemde kötü kusacak gibiyim.ayy inşallah devam etmez...iyi akşamalr...

belirtiler hiç belli olamuyor cnm benim dr.um kız demesine rağmen karnımdan herkse sdon ana kadar oğlan olur diye beklediler,kişiye göre değişiyor yani,takma sende ,hayırlısı olsun bakalım cnm,sanada geçmiş olsun canım ya,hadi iyi akşamlarŞeniz

aaa topiği ben kapatmışım ben acayım bari
herkese günaydınnnn opuyorumnanaktan
sağlıklı mutlu bir gün diliyorum hepinizee
bugun 1de doktora gidicem ayrıntılı ultrason için zemuszemus
canıııııım nerdesin? doktor ne dedi? bir an önce ver haberlerini hadi :)
canım boğazım hafifledi, dünden beri burnum çok tıkalı ama çok şükür ağır geçmiyor, bu sıcaklarda da hiç çekilmiyor valla, dediğini akşam yapacağım canım, muhtemelen çok iyi gelecektir :) sana da geçmiş olsun tatlım
sende çok tatlısın ablacım ya karşılaşamasakta gönüller bir olsunnn öperimm tekne güzeliiii

günaydınnnnnnnnnn bura yanıyorrrrr çok sıcakkkk
inşallah cumaya karşılaşırız canım :) tekne güzeli ha? hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

burası da korkunç sıcak, basık bir hava var, sanırım yağmur yağacak, aslında yağsa da şu sıkıntısı geçse havanın
aşkolsuuuuuuuun kaç kere davet ettim biliyorsun, sen bizim taraflısın yaaaa... davete bile ihtiyacın yok senin, başımın üstünde yeriniz var... eylül'de sen de geeeeeel, ne güzel olur valla hihoyyyt
canııııım nasılsın? çok fazla uğramamışsın topiğe :) neyse akşama konuşuruz artık :)
günaydın nurcum.sağol daha iyiyim biraz ağrım var ama alıştım artık.sen nasılsın...
güzelim ağrı mağrı idare etmeye çalışıyoruz değil mi? neyse bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz razıyız herşeye :)
kıyamam sanaaaa... annelik ne kadar zormuş değil mi? şimdi biz uzaktan sadece dinleyerek analamaya çalışıyoruz ama sen işin içindesin artık :) darısı başımıza inşallah... hadi sen yat dinlen tatlım fırsat varken, çok öpüyorum, seni de Zeynep'i de :)
beyazcım kolay gelsin size inşallah düzelir biraz rahat eder...aa filiz ablacım gelmiş nasılsın?
canım benim geçmişi okudum ama sen kaçıyorsun bu arada iyiyim tatlım sağol :)
hadi bakalım, inşallah ufaklık gösterir cinsiyetini ve bizlerin de merakı son bulur :) merak etmekte çok haklısın canım, kaldı sadece 2 gün, inşallah öğreneceğiz :)
bana müsade başım agrımaya başladı midemde kötü kusacak gibiyim.ayy inşallah devam etmez...iyi akşamalr...
eyvaaaaaaaah inşallah ağrı bulantı başlamaz, iyi akşamlar hayatım

öyleymiş valla filiz ablacım,insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri,boşuan dememişler cennet annelerin ayaklarının altındadır diye,bunu şimdi daha iyi anladım,düşün ablam sadece 18 günlük zeynebim daha bir ömür veriyor insanlar çocukları için:asigim:
kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ben çok yorgunum

iiy akşamlar cnmŞeniz

çok haklısın canım, Allah yardımcın olsun :)

yettim yettim geçmişi okudum
oğlumuzu gördük çok şekerdii opuyorumnanaktan
sonuçları 8de doktorumuza göstercez benim doktor gece olduğu için
ama raporda kötü bişey yazmıyor anladığım kadarıyla
ultrasonla bakan doktorada sordum oda anormal bi durum yok dedi çok şükür
kızlarr benim velette utangaç çıktı nasıl kapıyo yüzünü elleriyle velet hep bağdaş kuruyo ya çok şeker yicem galiba çıkınca ben onu Şeniz Şenizgörüntüleri akşam gidince pcye aktracaklar artık hergün izlerim onu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu akaşmda doktorumuzdan kesin sonuçları öğrendikmi tamamdırr 450 gr olmuş kuzum

ben şimdi kapıyorumm saat 8de doktorda olucam
gelince yine bilgi verirrim sizee canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan

canım beniiiiiiim yerim ben o yumurcağı, demek eliyle yüzünü kapatıyor ha? kaydirigubbakcemile3 tatlı şey, yerim ben onu yerim ... gözün aydın hayatım, çok şükür :) inşallah doktorundan da güzel haberler alırsın :)
ben şimdi kapıyorumm saat 8de doktorda olucam
gelince yine bilgi verirrim sizee canım arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
haberlerini bekliyoruz tatlım :)

kızlar ben geldim işte artık hiç giremiyorum çünkü masam değişti tam müdürümün önündeki masadayım artık :)) sağlık olsun doğum iznine çıkınca bol bol görüşürüz nasılsa daha 1 ay var mam olsun geçmişe bakamıyorum çok yorgunum bir gelişme haber varsa bildirin kızlar bana

selam kızlarr kimse yok gerçi ama olsunn :))))
eve yeni geldim doktorumda herşey çok güzel sonuçların çok temiz dedi zemuszemus
filiz ablacım çok sağol darısı senin ve diğer kızların başına
işallah hepimizden böyle güzel haberler alırızzz
iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…