Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlar burcu maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin yerim ben sıpayı demek yüzünü kapıyor hee resmini gördüm cidden çok şirin aman nazar degmesin....ayrıntılı usg di dimi ne kadar süre baktılar ultrasonla..?
filiz ablacım ben gittim sen yazdım tahmin ettim geçmişi okudugunu...ben şükür vukuat atlatmadım bulantı ilacımı içtim zor da olsa...bugün inşallah daha iyiyim..(aman ben bu gidişle kendime nazar degdirecem)kayınvalidem hep der dikkat et diye...son bir gün kaldı yarın gidecem bebişimi görmeye...

eee kimseler yok yineee..Çok üzgünüm çoook

bu işler anamızı ağltıyorr dimi
senelik izinini ne zaman kullanıcaksın anca ozaman bi parça dinleniyor insan
gerçi izin dönüşüde kötü oluyor ama

hemde ne ağlatmak harap ediyoruz kendimizi ne olucekse artık:))
canım iznimi ancak temmuz sonu ağustos başı gibi kullanabilirim heralde
zaten bi haftam kaldı daha önce eşimle 1 haftasını kullanmıştım inşallah kalan
tatilimide güzel değerlendirebilirim bakalım sen nezaman kullancan iznini

günaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
buralar cok souk birakip geldim sicaklari

günaydın canımm
sağol teyzesi opuyorumnanaktan
yarım saat srümüştür herhalde tek tek organlarını kan akışınıfalan inceliyor soonra dört boyultu görüntüler yakalamaya çalıştı kıpır kıpır olduğu için oda biraz zaman aldı

olsun bir hafta bile güsel geliyor insan
ben büyük ihtimal asğustosun son haftası çıkıcam önce senelik iznimi kullanıcam 20gün sonra doğum iznini başlatıcam kısmetse

günaydın canım evine hoşgeldin opuyorumnanaktan

ohh maşallahhh şeker olmamı ya bunlar yemelik olucak bizde onları poposundan ısırıcaz :))

selam kızlarrrrr ceren doğurmadı dimiii daha :)
yok canım doğurmadı doğum iznine çıktı

gözün aydın canım ya darısı başımıza maşallah

albüme oğlumun resmini ekledim alkisalkisalkis
hemen bakayımmmdelikafadulden

günaydın canlarım nasılsınız hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
günaydın canımm

hadi ya o kadar soğukmu canım ya buralar yanıyor

hosbulduk canim nasil gecdi ayrintili ultrason

sorma canim ya baya serin buralar evet simdi yanardir oralar

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis[/QUOTE]

burcu tatlım ne güzel bayagı izlemişsindir sen bakalım ortalam 20 hafatda falan yaptırı dedi banada doktorun skreteri ama bilmiyorum keisn konuşuruz yarın 3 lüde yapılacak sanırım onuda hemen yaptırıız galiba...bu ay banada bayagı masraflı olacak ama bakalım aman bebeişim iyi olsunda önemli dgl..

gcan evine hoşgeldin....

kumsalım hoşbulduk...benimde iznim var 10 gün ama ben 2 ayrı yere gitrmeyi düşünüyorum tabii doktorum bir şey demezse inşallah..o zamanda gerekirse 5 günde üzretli alırım diye düşünüyorum..ama en büyük sıkıntım inşallah alacakları elemanı 1 ay içerisinde alırlar diye dua ediyorum o zman daha rahat giderim..

çigdem nur hoşgeldiniz

ilaç gibi hemde toparlanıyosun
doğum iznine yakın kullancan yani çok güzel bol bol dinlenirsin doğumdan önce sonra büyük maraton başlıcak zaten tatlı koşturmalar inşallah
günaydın şekerşer nasılsınız bakalım
günaydın nurcum nasılsın canım ilayda nasıl

gezicen yani hadi bakalım inşallah doktorun onaylar iyi olur valla biz bu sene biyerlere gidicezmi bilmiyom valla ama çok iyi olurdu kafam dağılırdı heralde inşallah elemanda işe başlar o zaman sende rahat edersin gözün arkada kalmaz

valla kumsal geçen sen bir yere gidemedim millet taile giderken öyle arkalarından baktım hani yakın bir yerlerde yokki hafta sonu git gel malum c.teside çalışıyoruz biz yarın günde olsa cumadan kaçıp bir yere gidemiyorsun...bu sene çıkmak sitiyorum işt edoktorum yasak koymazsa rahat olur iznim az aslşında 14 gün ama 4 günü önceden kullanmak zorunda kaldım..biri alınırsa 4 yada 5 gün duruma göre ücretli izin almaya yüzüm olur...

kizlar ben cikiyorum doktora gidicem bugün bayada is var evde bavular bosalcak
neyse görüsürüz öptüm
güle güle hemşerim gene gell kendinide çok yorma emii

günaydın şekerşer nasılsınız bakalım
günaydın nurcum sağol iyiyiz sen nasılsın ilaydamız nasıl annesi

merhaba mavicim nasılsın hoşbulduk

günaydın çiğdemcim nasılsın canım zeynebimiz nasıl
günaydın ttalım çok iyiyim zeynepte büyüyor ablası kocaman kız oldu 8 haziranda görücez inşallah bende özledim cadıyı hala hareketlerini hissetmiyorum benimki biraz tembel olucak galiba kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…