- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.561
bende iyiyim canım uykum var biraz sadece mirmirmirmirbide dünün yorgunluğu
bu işler anamızı ağltıyorr dimi
senelik izinini ne zaman kullanıcaksın anca ozaman bi parça dinleniyor insan
gerçi izin dönüşüde kötü oluyor ama
günaydın kızlar burcu maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin yerim ben sıpayı demek yüzünü kapıyor hee resmini gördüm cidden çok şirin aman nazar degmesin....ayrıntılı usg di dimi ne kadar süre baktılar ultrasonla..?
filiz ablacım ben gittim sen yazdım tahmin ettim geçmişi okudugunu...ben şükür vukuat atlatmadım bulantı ilacımı içtim zor da olsa...bugün inşallah daha iyiyim..(aman ben bu gidişle kendime nazar degdirecem)kayınvalidem hep der dikkat et diye...son bir gün kaldı yarın gidecem bebişimi görmeye...
eee kimseler yok yineee..Çok üzgünüm çoook
olsun bir hafta bile güsel geliyor insanhemde ne ağlatmak harap ediyoruz kendimizi ne olucekse artık:))
canım iznimi ancak temmuz sonu ağustos başı gibi kullanabilirim heralde
zaten bi haftam kaldı daha önce eşimle 1 haftasını kullanmıştım inşallah kalan
tatilimide güzel değerlendirebilirim bakalım sen nezaman kullancan iznini
günaydın canım evine hoşgeldin opuyorumnanaktangünaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
buralar cok souk birakip geldim sicaklari
ohh maşallahhh şeker olmamı ya bunlar yemelik olucak bizde onları poposundan ısırıcaz :))yettim yettim geçmişi okudum
oğlumuzu gördük çok şekerdii opuyorumnanaktan
sonuçları 8de doktorumuza göstercez benim doktor gece olduğu için
ama raporda kötü bişey yazmıyor anladığım kadarıyla
ultrasonla bakan doktorada sordum oda anormal bi durum yok dedi çok şükür
kızlarr benim velette utangaç çıktı nasıl kapıyo yüzünü elleriyle velet hep bağdaş kuruyo ya çok şeker yicem galiba çıkınca ben onu Şeniz Şenizgörüntüleri akşam gidince pcye aktracaklar artık hergün izlerim onu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu akaşmda doktorumuzdan kesin sonuçları öğrendikmi tamamdırr 450 gr olmuş kuzum
yok canım doğurmadı doğum iznine çıktıselam kızlarrrrr ceren doğurmadı dimiii daha :)
gözün aydın canım ya darısı başımıza maşallahselam kızlarr kimse yok gerçi ama olsunn :))))
eve yeni geldim doktorumda herşey çok güzel sonuçların çok temiz dedi zemuszemus
filiz ablacım çok sağol darısı senin ve diğer kızların başına
işallah hepimizden böyle güzel haberler alırızzz
iyi geceler tatlı rüyalar herkese
hemen bakayımmmdelikafaduldenalbüme oğlumun resmini ekledim alkisalkisalkis
günaydın canımmgünaydın canlarım nasılsınız hepinize güzel ve sağlıklı bir gün diliyorum
hadi ya o kadar soğukmu canım ya buralar yanıyorgünaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
günaydın canımm
sağol teyzesi opuyorumnanaktan
yarım saat srümüştür herhalde tek tek organlarını kan akışınıfalan inceliyor soonra dört boyultu görüntüler yakalamaya çalıştı kıpır kıpır olduğu için oda biraz zaman aldı
olsun bir hafta bile güsel geliyor insan
ben büyük ihtimal asğustosun son haftası çıkıcam önce senelik iznimi kullanıcam 20gün sonra doğum iznini başlatıcam kısmetse
günaydın canım evine hoşgeldin opuyorumnanaktan
ohh maşallahhh şeker olmamı ya bunlar yemelik olucak bizde onları poposundan ısırıcaz :))
yok canım doğurmadı doğum iznine çıktı
gözün aydın canım ya darısı başımıza maşallah
hemen bakayımmmdelikafadulden
günaydın canımm
hadi ya o kadar soğukmu canım ya buralar yanıyor
ohh maşallahhh şeker olmamı ya bunlar yemelik olucak bizde onları poposundan ısırıcaz :))
gözün aydın canım ya darısı başımıza maşallah
hemen bakayımmmdelikafadulden
günaydin arkadaslar nasilsiniz ben iyiyim cok sükür sagsalim evime geldim
maşallah valal çok belirgin çıkmış yüzü çok güzel allah nazarlardan saklasın tatlımgünaydın çiğdemcimm
bak bakalım teyzesi kaydirigubbakcemile3
ilaç gibi hemde toparlanıyosungünaydın canımm
sağol teyzesi opuyorumnanaktan
yarım saat srümüştür herhalde tek tek organlarını kan akışınıfalan inceliyor soonra dört boyultu görüntüler yakalamaya çalıştı kıpır kıpır olduğu için oda biraz zaman aldı
olsun bir hafta bile güsel geliyor insan
ben büyük ihtimal asğustosun son haftası çıkıcam önce senelik iznimi kullanıcam 20gün sonra doğum iznini başlatıcam kısmetse
günaydın canım evine hoşgeldin opuyorumnanaktan
günaydın nurcum nasılsın canım ilayda nasılgünaydın şekerşer nasılsınız bakalım
burcu tatlım ne güzel bayagı izlemişsindir sen bakalım ortalam 20 hafatda falan yaptırı dedi banada doktorun skreteri ama bilmiyorum keisn konuşuruz yarın 3 lüde yapılacak sanırım onuda hemen yaptırıız galiba...bu ay banada bayagı masraflı olacak ama bakalım aman bebeişim iyi olsunda önemli dgl..
gcan evine hoşgeldin....
kumsalım hoşbulduk...benimde iznim var 10 gün ama ben 2 ayrı yere gitrmeyi düşünüyorum tabii doktorum bir şey demezse inşallah..o zamanda gerekirse 5 günde üzretli alırım diye düşünüyorum..ama en büyük sıkıntım inşallah alacakları elemanı 1 ay içerisinde alırlar diye dua ediyorum o zman daha rahat giderim..
çigdem nur hoşgeldiniz
güle güle hemşerim gene gell kendinide çok yorma emiikizlar ben cikiyorum doktora gidicem bugün bayada is var evde bavular bosalcak
neyse görüsürüz öptüm
günaydın nurcum sağol iyiyiz sen nasılsın ilaydamız nasıl annesigünaydın şekerşer nasılsınız bakalım
merhaba mavicim nasılsın hoşbuldukburcu tatlım ne güzel bayagı izlemişsindir sen bakalım ortalam 20 hafatda falan yaptırı dedi banada doktorun skreteri ama bilmiyorum keisn konuşuruz yarın 3 lüde yapılacak sanırım onuda hemen yaptırıız galiba...bu ay banada bayagı masraflı olacak ama bakalım aman bebeişim iyi olsunda önemli dgl..
gcan evine hoşgeldin....
kumsalım hoşbulduk...benimde iznim var 10 gün ama ben 2 ayrı yere gitrmeyi düşünüyorum tabii doktorum bir şey demezse inşallah..o zamanda gerekirse 5 günde üzretli alırım diye düşünüyorum..ama en büyük sıkıntım inşallah alacakları elemanı 1 ay içerisinde alırlar diye dua ediyorum o zman daha rahat giderim..
çigdem nur hoşgeldiniz
günaydın ttalım çok iyiyim zeynepte büyüyor ablası kocaman kız oldu 8 haziranda görücez inşallah bende özledim cadıyı hala hareketlerini hissetmiyorum benimki biraz tembel olucak galiba kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlımgünaydın çiğdemcim nasılsın canım zeynebimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?