E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.581
valla kumsal geçen sen bir yere gidemedim millet taile giderken öyle arkalarından baktım hani yakın bir yerlerde yokki hafta sonu git gel malum c.teside çalışıyoruz biz yarın günde olsa cumadan kaçıp bir yere gidemiyorsun...bu sene çıkmak sitiyorum işt edoktorum yasak koymazsa rahat olur iznim az aslşında 14 gün ama 4 günü önceden kullanmak zorunda kaldım..biri alınırsa 4 yada 5 gün duruma göre ücretli izin almaya yüzüm olur...
güle güle canım çok öptümkizlar ben cikiyorum doktora gidicem bugün bayada is var evde bavular bosalcak
neyse görüsürüz öptüm
günaydın nurcumgünaydın şekerşer nasılsınız bakalım
maşallah valal çok belirgin çıkmış yüzü çok güzel allah nazarlardan saklasın tatlım
evet birleştirmeyi düşünüyorum çok sıcaklarda burda dayanamıcamı anladım çünküilaç gibi hemde toparlanıyosun
doğum iznine yakın kullancan yani çok güzel bol bol dinlenirsin doğumdan önce sonra büyük maraton başlıcak zaten tatlı koşturmalar inşallah
bilirim canım inşallah bi engel çıkmazda güzelce yaparsın tatilinivalla kumsal geçen sen bir yere gidemedim millet taile giderken öyle arkalarından baktım hani yakın bir yerlerde yokki hafta sonu git gel malum c.teside çalışıyoruz biz yarın günde olsa cumadan kaçıp bir yere gidemiyorsun...bu sene çıkmak sitiyorum işt edoktorum yasak koymazsa rahat olur iznim az aslşında 14 gün ama 4 günü önceden kullanmak zorunda kaldım..biri alınırsa 4 yada 5 gün duruma göre ücretli izin almaya yüzüm olur...
maşalllah büyüyün bakalım canım kontrolünüzede az kalmış sabır hayatım az kaldı 1-2 hafta sonra hissettirir bıcırık kendinigüle güle hemşerim gene gell kendinide çok yorma emii
günaydın nurcum sağol iyiyiz sen nasılsın ilaydamız nasıl annesi
merhaba mavicim nasılsın hoşbulduk
günaydın ttalım çok iyiyim zeynepte büyüyor ablası kocaman kız oldu 8 haziranda görücez inşallah bende özledim cadıyı hala hareketlerini hissetmiyorum benimki biraz tembel olucak galiba kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım
çok iyi yaparsın canım sıcaklarda çekilmez dediğin gibigüle güle canım çok öptüm
doktordan güzel haberler getir bize işallah
günaydın nurcum
sağol teyzesii alkisalkisalkis
amiinn
evet birleştirmeyi düşünüyorum çok sıcaklarda burda dayanamıcamı anladım çünkü
dinlenmiş olurum hem dediğin gibi sonrası hızlı bi maraton olucak
gunaydin kuzucuklar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim cok basim agriyor yine kurtulamayacgim bundan
her işte bir hayır var derler aslında şer görünen o kolun kopması aslında onu büyük bir başarıya götürmüş belki öbür türlü bu kadar başarılı olmayacaktı...sagol kumsal güzel yazı idi..
gunaydin kuzucuklar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim cok basim agriyor yine kurtulamayacgim bundan
biz iyiyiz kızlar sizler nasılsınız bakalım...
biz kızımla çok iyiyiz...
burcum maşallah paşana yavrucum
günaydın geçmiş olsuncanım ya bir ara benimde olmuştu hormonlardan oluyormuş minoset alabilirsingunaydin kuzucuklar ve bebisleri nasilsiniz bakalim ben iyi sayilirim cok basim agriyor yine kurtulamayacgim bundan
ohh ne güzel Allah bozmasın maşallah bende çok iyiyim kızımda büyüyor nur ablasıbiz iyiyiz kızlar sizler nasılsınız bakalım...
biz kızımla çok iyiyiz...
burcum maşallah paşana yavrucum
neden basit olsun tatlım meslektaş sayılırz zaten ayrıntılarla uğraşmak çok yoruyor insanı anlıyorum senisekreter cnm basit gibi ama yeni glenlerden sonra yüküm bayagı agrılarştı zırt pırt birşey istiyorlar gerekli gereksiz bazen gebe oldugumu unutuyor bu hatun...evrak işlerim var benim bilgisayara kaydedilmesi gereken yapmazsan olmuyor sirket sistemi bu..fakslarda hep bilg düşüyor hem onlarım bilg dagıtımı falan yani bir gün olmasam acayip yıgılıyor nadirdir fazla yıgılmadıgı zaten masamın halini söylememe gerek yok..
güzel yazı canım tşk
inşallah canım ya bende bekliyorum merakla bakalımbilirim canım inşallah bi engel çıkmazda güzelce yaparsın tatilini
maşalllah büyüyün bakalım canım kontrolünüzede az kalmış sabır hayatım az kaldı 1-2 hafta sonra hissettirir bıcırık kendini
hoşgeldin karamanlıı geçmiş olsunn
sağol nurcumm
bizde iyyiz çok şükürralkisalkisalkis
yemeğe gidiyorum kızlarrr
yettim yettim geçmişi okudum
oğlumuzu gördük çok şekerdii opuyorumnanaktan
sonuçları 8de doktorumuza göstercez benim doktor gece olduğu için
ama raporda kötü bişey yazmıyor anladığım kadarıyla
ultrasonla bakan doktorada sordum oda anormal bi durum yok dedi çok şükür
kızlarr benim velette utangaç çıktı nasıl kapıyo yüzünü elleriyle velet hep bağdaş kuruyo ya çok şeker yicem galiba çıkınca ben onu Şeniz Şenizgörüntüleri akşam gidince pcye aktracaklar artık hergün izlerim onu alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu akaşmda doktorumuzdan kesin sonuçları öğrendikmi tamamdırr 450 gr olmuş kuzum
canım ne güzel oğlunun resimlerine de baktım,Allah kucağına almayı da nasip eder inş.
bizim zeynep hanım hiç durmuyor 2 gündür,anamı ağlattı desem yeri var,gaz sancısı var çok ya,ne memede duruyor,ne uyuyor,off:çok üzgünüm:yazık yavruma
şimdi uyudu
annem başında bizde yatıp dinlenicez biraz tabi uyanmazsa
bakalım artık
herkesler iyidir umarım
geçmişi okudum ama ayrı ayrı yazamıyorum
kendinize iyi bakınhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?