Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ay çiğdem güldürdün beni kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel gül anacım gül sıkıntıdan napayım bende karikatürlere bakıyorum kaydirigubbakcemile3burda öyle bir hava varki çok kapalı yağdı yağacak

kızlar anca açabildim patron burdaydı
beyazcım sağol canımcım benim aminnnn
bugun topik çok durgun yavv noldu böyle sıcaklardanmı yoksaa

kızlar anca açabildim patron burdaydı
beyazcım sağol canımcım benim aminnnn
bugun topik çok durgun yavv noldu böyle sıcaklardanmı yoksaa
vallaha cerenin oklavadn lazım hepinize tek başıma yazıp duruyom ben burdaaaaklava:klava:klava:klava: sıcak mıcak anlamammmmmm

canlarımmm ciğerlerim kuzu sarmalarım benimmmmmmmm
nasılsınız kızlarrrrr bakıyorumda herkesler sıcaklardan mıyışmış hiç yakışmıyor bizim topiğe ama
haydin kendinize gelinnnn silkeleninnn huuuu haftanın tam ortasındayız güzel şeyler düşünün ve pozitif olun :):):)
biz evdeyiz cici kızlar ev işleri ile boğuşuyordum birde şirket işlerini takip ediyorum birazda iş yerime gidip bir kaç evrak imzalıcam birazda takılırım sohbet muhabbet :)
eee canlanın ama anlatın ne var ne yok

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Katar38038...............................23. haftamızdayız (K) (28 eylül) {ECRİN SENA}

8.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

9.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

10.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

11.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

12.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

13.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hiç kimse bennenn konuşmuyooooo
siz beni özlememişsiniiiiizzzzzzzzzzz senağlama
biz didiyoruuuuuzzzzzzzzzz :a015:
kendinize iyi bakın hepiniz yine geliriz

ayy cereni yakalayamadım tüh neyse sonra inşaallah..ayy burasıda çok sıcak dışarıda yagmur var ama ben yandım sıcaktan piştim bu yaz nasıl geçcek bilmem evde olsam kıscak giyerim her bir tarafı açarım püfür püfür..sanırsam ben evde oturmayı özledim...

ceren kaçtı hemen zaten
ya bende evde olmak istiyorum ama c.tesi günü tüm gün evdeydim acayip sıkıldım
galiba ben ne istediğimi bilmiyorum :uhm:

ya burcu öyle uzun süre oturunca sıkılıyorsun ama bir ugraş olursa anlamıyorsun zaten...bende kaç c.tesidir işten direk çarşıya ablamla buluşup dolanıyorduk daha dogrusu onun işleri oluyordu onları halledim 2 magaza gezince benim ayaklar iflas ediyor...

evet evdede uğraş bulmak lazım
ben normaldede çok gezince çabucak yorulurum şimdi adım başı oturmaya yer arıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…