- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.601
ay çiğdem güldürdün beni kız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız akşam bakarsın nasıl anlatsamki yine sanat içerikli birşeyler desem anlarsın sen oniii dimi çakallllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nan çigdem ne koydun görmedim ben oniii
vallaha cerenin oklavadn lazım hepinize tek başıma yazıp duruyom ben burdaaaakızlar anca açabildim patron burdaydı
beyazcım sağol canımcım benim aminnnn
bugun topik çok durgun yavv noldu böyle sıcaklardanmı yoksaa
kız akşam bakarsın nasıl anlatsamki yine sanat içerikli birşeyler desem anlarsın sen oniii dimi çakallllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
vallaha cerenin oklavadn lazım hepinize tek başıma yazıp duruyom ben burdaaaaklava: klava: klava: klava: sıcak mıcak anlamammmmmm
ayy cereni yakalayamadım tüh neyse sonra inşaallah..ayy burasıda çok sıcak dışarıda yagmur var ama ben yandım sıcaktan piştim bu yaz nasıl geçcek bilmem evde olsam kıscak giyerim her bir tarafı açarım püfür püfür..sanırsam ben evde oturmayı özledim...
ya burcu öyle uzun süre oturunca sıkılıyorsun ama bir ugraş olursa anlamıyorsun zaten...bende kaç c.tesidir işten direk çarşıya ablamla buluşup dolanıyorduk daha dogrusu onun işleri oluyordu onları halledim 2 magaza gezince benim ayaklar iflas ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?