Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşbulduk ablacımm nasılsın yaa albüme ekleyemdim sayfa görüntülenemiyor diyor sürekli buraya denicem olursaa

slvmsstr bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın işallah endişlerin var sanırım hepimizin yaşadığı gibi

iyiyim canım, sağol :) nette bir problem var sanırım, inşallah ekleyebilirsin :)

evet sağolun inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize kalp atışlarını ve hareketlerini gördük çok şükür inş.bi sorun olmaz

evet sağolun inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize kalp atışlarını ve hareketlerini gördük çok şükür inş.bi sorun olmaz

eh o zaman sorun yok canım, bizlerin de riski en az diğer hamileler kadar :) rahat olmaya çalış ve bebişini de korkutma, çünkü onlar o kadar hassaslar ki herşeyi hissedebiliyorlar, bebeğin için sakin olup endişeleri kafandan silmek zorundasın annesi :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (15 kasım )

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayyyyy çok tatlı olmuş göbüşün yaaaa :):):) sen de çok tatlısın Burcucum... üstelik hamilelik döneminde sivilce olması çok normalmiş canım, geçen gün Ceren'de şikayet ediyordu ya :)

sağol ablacım
en fazla o kadar şiştim kaydirigubbakcemile3
evet cerende şikayetçiydi sivilcelerden artık napalım düzelir umuduyla yatıştırıyoruz kendimizi

ay çok sağol ya ilgine çok memnun oldum.tecrübelisiniz diye burayı seçtim zaten :jeyyar: benim sorularım bitmez daaçok başınızı ağrıtcam :CüvCüv:

ne demek baş ağrıtmak? biz her zaman yardıma hazırız, buradaki bütün arkadaşlar çok içten ve cana yakındır, herkes yardımcı olmak için elinden geleni yapar, hepimizin amacı ve endişeleri ortak sonuçta :) her zaman bekleriz :)

ay sivilce normal midir yani??
aman inşallah... ben de doktoru arayacaktım nerdeyse...
sadece regl olacağım zaman 1-2 tane çenemde sivilcem olur benim normalde.
5. haftamızın içindeyiz.. çenemde sivilcelerim oluştu... çıldırmak üzereydim... iyi oldu bu konudan bahsetmişsiniz.

sağol ablacım
en fazla o kadar şiştim kaydirigubbakcemile3
evet cerende şikayetçiydi sivilcelerden artık napalım düzelir umuduyla yatıştırıyoruz kendimizi

doğuma kadar zor güzelim, benimde bir sürü ufak ufak sivilce desen değil, sivilce gibi de bir şeyler çıktı yüzümde pütür pütür... napalım katlanacağız canım... erkeklerin işi ne kolay değil mi?

evet canım gayet normal, hiç merak etme, bütün hamilelerde normal :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senin de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…