- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.801
hoşbulduk ablacımm nasılsın yaa albüme ekleyemdim sayfa görüntülenemiyor diyor sürekli buraya denicem olursaa
slvmsstr bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın işallah endişlerin var sanırım hepimizin yaşadığı gibi
evet sağolun inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize kalp atışlarını ve hareketlerini gördük çok şükür inş.bi sorun olmaz
http://img189.imageshack.us/img189/4973/s5000679.jpg
ancak böyle oldu bilmem görebilcekmisiniz
yüzüm cildim çok feci oldu ama((
ayrıca istediğin herşeyi sorabilirsin bize, çünkü burada bir sürü tecrübeli anne adayı ve yeni anneler var :)
ayyyyy çok tatlı olmuş göbüşün yaaaa :):):) sen de çok tatlısın Burcucum... üstelik hamilelik döneminde sivilce olması çok normalmiş canım, geçen gün Ceren'de şikayet ediyordu ya :)
ay çok sağol ya ilgine çok memnun oldum.tecrübelisiniz diye burayı seçtim zaten :jeyyar: benim sorularım bitmez daaçok başınızı ağrıtcam :CüvCüv:
sağol ablacım
en fazla o kadar şiştim kaydirigubbakcemile3
evet cerende şikayetçiydi sivilcelerden artık napalım düzelir umuduyla yatıştırıyoruz kendimizi
ay çok sağol ya ilgine çok memnun oldum.tecrübelisiniz diye burayı seçtim zaten :jeyyar: benim sorularım bitmez daaçok başınızı ağrıtcam :CüvCüv:
ay sivilce normal midir yani??
aman inşallah... ben de doktoru arayacaktım nerdeyse...
sadece regl olacağım zaman 1-2 tane çenemde sivilcem olur benim normalde.
5. haftamızın içindeyiz.. çenemde sivilcelerim oluştu... çıldırmak üzereydim... iyi oldu bu konudan bahsetmişsiniz.
1 saat öncede beni delirtti netnet çok kötü sanırım bi şeyi yüz defa yazıp gönderiyorum anca yolluyorr
aramıza hoşgeldin o zaman vereliniortakayy ben sevdim burayı içim benden tecrübeli insanları çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?