Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hızır gibi yetiştik derdine desene kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme hamilelikte herbi şey normal

evet valla yaa onalrda hiç bi sıkıntı olmuyorr
bizim cildimiz pskilojimiz görüntümüz her bişeyimiz bozuluyo
kalimero gibi bohçamı yüklenip yürücem şimdi ama bu haksızlık deyip kaydirigubbakcemile3
bence de göbüşün ve sen çok tatlı çıkmışsınız burcu inş.sağlıkla kavuşursun bebeğine.

sağol canım amin
işallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizee:Saruboceq:

valla aynen öyle, bazen çok kızıyorum eşime ama o napsın?

amiiiiiiiin inşallah :)

sarı akıntı bende hala var hiç merak etme son ana kadar o akıntı sürekli olucak az yada çok koku olursa doktoruna bahsedirsin

hah bak Bulcukda da varmış sarı akıntı, bak merak edilecek bir şey yok, ama onun da dediği gibi koku olup olmadığına dikkat et, eğer koku olursa hemen doktoruna bildir canım :)

koku olunca iltihap oluyo dimi?koku dikkatimi çekmedi olursa doktoruma söylicem.tekrar çok teşekkür rüzgardeniz ve bulcuk iyi akşamlar hepinize

bi de bişey sorucam ben... tecrübeliler :) yardımcı olur musunuz?

ben, şu -- hafta+gün -- meselesini anlayamıyorum.

nedir bu rakamlar?

biten hafta+üstüne gelen gün sayısı mı?
içinde bulunulan hafta+mevcut gün mü?

benim sat 27 nisan.. nedir benim durumum?

koku olunca iltihap oluyo dimi?koku dikkatimi çekmedi olursa doktoruma söylicem.tekrar çok teşekkür rüzgardeniz ve bulcuk iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar canım, biz çoğunlukla gündüzleri buradayız, bu akşam tesadüf olarak buradayız :)
iyi akşamlar kızlar iyi uykularr
arın görüşürüzz öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım, yarın görüşürüz :)

heaplayalım bakalım :)

evet canım gayet normal, hiç merak etme, bütün hamilelerde normal :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senin de :)

teşekkürler :)
bence de, ağrıların hepsi normal.. baş dönmeleri normal... sabah bulantıları normal... sivilceler normal.. kilo alıp dombili olmak normal... yorgunluk normal... offff off...
şu meleğim bi gelsin.. onu hapur hupur yemek de normal olacak :)

hızır gibi yetiştik derdine desene kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme hamilelikte herbi şey normal

teşekkürler ... sağolasınız kızlar.. :enbuyukkk:

Şu an ben 14 + 3 üm yani 15 haftalık sayılırım ama henüz olmadım. pazartesi tam 15 haftayı bitirmiş olacağım ve 16. haftadan gün alacağım, sen de öyle, 6 haftalık sayılırsın, pazartesi 6. haftayı bitirmiş olacaksın 7. haftadan gün alacaksın

işte en normali doğduklarında onları yemek olacak

rica ederiz, ne demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…