- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.821
hızır gibi yetiştik derdine desene kaydirigubbakcemile3ay sivilce normal midir yani??
aman inşallah... ben de doktoru arayacaktım nerdeyse...
sadece regl olacağım zaman 1-2 tane çenemde sivilcem olur benim normalde.
5. haftamızın içindeyiz.. çenemde sivilcelerim oluştu... çıldırmak üzereydim... iyi oldu bu konudan bahsetmişsiniz.
doğuma kadar zor güzelim, benimde bir sürü ufak ufak sivilce desen değil, sivilce gibi de bir şeyler çıktı yüzümde pütür pütür... napalım katlanacağız canım... erkeklerin işi ne kolay değil mi?
bence de göbüşün ve sen çok tatlı çıkmışsınız burcu inş.sağlıkla kavuşursun bebeğine.
sarı akıntı iyi değil diye bişey duyarsanız beni uyarın ama olur mu
sarı akıntı iyi değil diye bişey duyarsanız beni uyarın ama olur mu
hızır gibi yetiştik derdine desene kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme hamilelikte herbi şey normal
evet valla yaa onalrda hiç bi sıkıntı olmuyorr
bizim cildimiz pskilojimiz görüntümüz her bişeyimiz bozuluyo
kalimero gibi bohçamı yüklenip yürücem şimdi ama bu haksızlık deyip kaydirigubbakcemile3
sağol canım amin
işallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimizee:Saruboceq:
1 saat öncede beni delirtti net
sarı akıntı bende hala var hiç merak etme son ana kadar o akıntı sürekli olucak az yada çok koku olursa doktoruna bahsedirsin
sarı akıntı bende hala var hiç merak etme son ana kadar o akıntı sürekli olucak az yada çok koku olursa doktoruna bahsedirsin
bende daha fazla delirmeden çıakyım yoksa Miraç içerde çıldırcak benden öncee -tatlicadiarzu-
ay gerçekten mi çok rahatladım ya çok sağol.bitek bende var sanıyodum Allah sizden razı olsun valla içime su serptiniz
ay gerçekten mi çok rahatladım ya çok sağol.bitek bende var sanıyodum Allah sizden razı olsun valla içime su serptiniz
iyi akşamlar canım, biz çoğunlukla gündüzleri buradayız, bu akşam tesadüf olarak buradayız :)koku olunca iltihap oluyo dimi?koku dikkatimi çekmedi olursa doktoruma söylicem.tekrar çok teşekkür rüzgardeniz ve bulcuk iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar canım, yarın görüşürüz :)iyi akşamlar kızlar iyi uykularr
arın görüşürüzz öpüyorum opuyorumnanaktan
bi de bişey sorucam ben... tecrübeliler :) yardımcı olur musunuz?
ben, şu -- hafta+gün -- meselesini anlayamıyorum.
nedir bu rakamlar?
biten hafta+üstüne gelen gün sayısı mı?
içinde bulunulan hafta+mevcut gün mü?
benim sat 27 nisan.. nedir benim durumum?
evet canım gayet normal, hiç merak etme, bütün hamilelerde normal :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah senin de :)
hızır gibi yetiştik derdine desene kaydirigubbakcemile3
hiç merak etme hamilelikte herbi şey normal
teşekkürler :)
bence de, ağrıların hepsi normal.. baş dönmeleri normal... sabah bulantıları normal... sivilceler normal.. kilo alıp dombili olmak normal... yorgunluk normal... offff off...
şu meleğim bi gelsin.. onu hapur hupur yemek de normal olacak :)
teşekkürler ... sağolasınız kızlar.. :enbuyukkk:
sen bugün itibariyle 5 hafta 3 günlük hamilesin canım yani hafta bitiminde 6 haftalık olacaksın
heaplayalım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?