Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

biz geldik alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ablacım nasılsın...
burcu çok tatlısın allah nazarlardan korusun senide paşanıda
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

5. GEBELİK HAFTASI (4+0, 4+6. GÜNLER)

yani..
4+1 = 4. hafta bitti ve 1 gün 5. haftadan aldın

4+2 = 4. hafta bitti ve 2 gün 5. haftadan aldın...

mı demektir?

teşekkür ederim ablacım iyi sayılırız biraz sancımız vardı bugün...şimdide benim zilli ayağını dayıyor....
sen nasılsın kelebeğimiz nasıl

ayyyyyyyy yerim ben o cadıyı yeriiiimmmm, demek keyfi ayağını dayamak istemiş annesi, napacaksın? keyif onun keyfi :) iyiyim hayatım, henüz benimki ayağını dayayacak kadar büyümedi ama nasıl bir şey merak etmiyor değilim hani :)

inş allahım o günleri göstersin ablacım...
ben acı çekiyorum babası zevkten dört köşe oluyor akşamları göbüşümde 2 kişi oluyorlar

Ayyy allahım yarabbim, görecek miyiz o günleri bizler de yahu :)
Ben hala daha 4+bilmemkaç hesabındayım...

aynen öyle canım :) doğru :)

ok. ben şimdi hesap yaptım ... 5+3 diyor. 5. haftam bitti ve 6. haftanın ilk 3 günü geçti.
Dolayısıyla... tam pazartesi günü 6. hafta bitecek.. 1,5 aylık olucaz..

RüzgarDeniz.. çok teşekkürler.

ben acı çekiyorum babası zevkten dört köşe oluyor akşamları göbüşümde 2 kişi oluyorlar
hiç sorma, cefayı biz sefayı onlar sürüyor zaten... çok kızıyorum bazen çokkkkk

inşallah bizler de göreceğiz o günleri canım :)

şimdi kafanı karıştıracak bir şey söyleyeceğim canım, hamileliğin ilk 6 haftası 1 ay sayılıyor canım, çünkü ne zaman yumurtladığımızı tam olarak bilmiyoruz ve son adet tarihimiz baz alınıyor, bu yüzden de ilk 6 hafta 1 ay olarak hesaplanıyor tıbben, doktorum böyle açıklamıştı bana :)

rica ederim canım :)

biz geldik alkisalkisalkisalkisalkisalkis

burcu çok tatlısın allah nazarlardan korusun senide paşanıda
sağol nurcumm

evet acı çekiyorum ama o görüntüye değer dimi göbüşünde iki en sevdiğin insanın olması ikside sana sarılıyo ay bak duygu seli oldum sabah sabah :1rolleyes:

herkesee günaydın cancağızlarımm topiği açtım yine ilk gelen ben oluyorum anlaşılan
hadi bakalım toplaşın toplaşın bugun haftanın son günü zemuszemus
vee hepinizin cuması mübarek olsun şimdiden :Saruboceq:
biz güne keyifli başladık oğlumla işallah öylede bitirriz günü sositososito

günaydın canım nasılsın
burcu resmine baktım harikasın maşallah göbüşün ne kadar güzel olmuş sanada yakışmış allah nazarlardan saklasın canım
seninde cuman mübarak olsun .

günaydın canım nasılsın
burcu resmine baktım harikasın maşallah göbüşün ne kadar güzel olmuş sanada yakışmış allah nazarlardan saklasın canım
seninde cuman mübarak olsun .

günaydın arifecim
çok sağol
arkadan bişi yok önümü dönünce bi göbük kaydirigubbakcemile3 top gibi
darısı sana işallah :Saruboceq:

günaydın güzeller bugün pc bilgi işleme gidecek kasa gidecek yani bir kaç problem car ona bakacaklar birazdan gelirler bugün bilgisayarım yok yani giremeyeceğim kasa gitmden günaydın yazıp haber vereyim dedim şimdidem iyi tatiller güzeller bebeişlere ,kendinize,sevdiklerinize iyi bakın çook ama çook güzel bir hafta sonu geçirin emii bol kahkahalı güzel sohbetler diliyorum size pzt görüşmek üzere kızlarrr ben her an çıkabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…