- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.861
kaydirigubbakcemile3 hee zorladım zorladım o kaa kilo oldu ancaagördük gördük maşallah kız fazla kilo almamışsın ne güzel kırkbirkere maşallah tü tü tüüüü :)
günaydın güzeller bugün pc bilgi işleme gidecek kasa gidecek yani bir kaç problem car ona bakacaklar birazdan gelirler bugün bilgisayarım yok yani giremeyeceğim kasa gitmden günaydın yazıp haber vereyim dedim şimdidem iyi tatiller güzeller bebeişlere ,kendinize,sevdiklerinize iyi bakın çook ama çook güzel bir hafta sonu geçirin emii bol kahkahalı güzel sohbetler diliyorum size pzt görüşmek üzere kızlarrr ben her an çıkabilirim
maalesef canım bugünlük yokum hafta sonu fırsat bulursam girerim olmadı pzt acısını çıkarıız balım göremediklerimede çok selam söyleyin öperimmkaydirigubbakcemile3 hee zorladım zorladım o kaa kilo oldu ancaa
sağolası n
aa bugun yoksun he mafoldumben
:a015:güle güle çiğdem
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr..:teytey::teytey: anası gibi kokoş olursa babmızın vay haline zemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
günaydın canım nasılsın çiğdemcimm ya yoksun yani ilk dersten skoy verdin çiğdem hocam neyse canım sanada iyi tatiller kendine ve zeynebimize iyi bak çok öpüyorum Şenizgünaydın güzeller bugün pc bilgi işleme gidecek kasa gidecek yani bir kaç problem car ona bakacaklar birazdan gelirler bugün bilgisayarım yok yani giremeyeceğim kasa gitmden günaydın yazıp haber vereyim dedim şimdidem iyi tatiller güzeller bebeişlere ,kendinize,sevdiklerinize iyi bakın çook ama çook güzel bir hafta sonu geçirin emii bol kahkahalı güzel sohbetler diliyorum size pzt görüşmek üzere kızlarrr ben her an çıkabilirim
günaydın kızlar dün size yazdıktan sonra biraz işim oldu sonra doktoru aradım çagırdılar apar topar gitmek zorunda kaldım...sizede haber vermeden kapattım...çünkü hemen gelebilirseniz gelin dediler...bebişimde bende gayet iyimişiz kilo alımımda gayet iyi ben daha fazla alırsın diye korkmuştum dedi..bazı sorularım vardı cevaplarımı aldım bizim bebiş yine hareketli herşeyi gayet net belli idi eşim de çok bariz farkettim dedi parmagını emişi hareketler yapışını çıkmadan bize el salladı yavrum..ama heycandan ne boyunu ne gramını soramadım...zaten gittigimde tansiyonum bile biraz çıkmıştı..ayakalrımın şişligini sordum sürekli oturmamamı arada çıkıp yürümemi hergün en az bir saat yemekten sonra yarımşar saat olmak üzere yürüyüş yap dedi..şimdi ilaç falan eklemedi..haftaya tekrar gidecem 3 lü için..sonrasındada zaten yine ayrıntılı için gün verecek ne zman yaptıracagıma dair...
ve şimdi gelelim aylardır sabırsızlıkla merakla bekledigim cinsiyete..prensesimiz geliyorrr..:teytey::teytey: anası gibi kokoş olursa babmızın vay haline zemuszemus doktorum bile kız olduguna çok sevindi ilk bebek kız iyidir dedi..rabbim hayırlısını nasip etsi,n diye dua etmiştim hep... işte benden bu kadar...rabbim bundan sonra saglıkla gelmesinide nasip etsin..
evet kumsalcım kızların yeri de çok başka o yüzden gönlümden geçiyordu ama yularıda yazdıgım gibide erkek olacagını zannediyorduk..hayırlısı bu biliyorum ..
sagol burcu smileyleri görünce ilk son paragramı okudun dimi öyle oluyor zaten..hımm sende ogluşa hebr verdin bak hemen...
kaydirigubbakcemile3evettt
verdim verdimm çok sevindi miraç dönüp duruyor içerdee
tşkler kızlar..adını begendiginize sevindim ilk duyduklarında berra diye kalıyorlar sanırım fazla duyulmamış yada garip geldi kulaga...
allah iyiligini versin dönüp duruyor demek :roflol::roflol:
allah iyiligini versin dönüp duruyor demek :roflol::roflol:
aynen öyle burcum ama önemli olan içimize sinmesi...gerisini koyver gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?