- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.881
günaydın gönülcüm sen nasılsın
ceren iyi evde artık kızını bekliyor
dün iyyidi en azından onu biliyoruz
koyverdim gitti zaten kaydirigubbakcemile3
filiz ablanınki ne olcak bakalım erkekmi kızmı :uhm:
günaydın tecrübeli ablalarım.ablalarım diyorum ama benim yaş 24.Allah bilir benden küçük olanınız çoktur.
günaydın canıııım... nasılsın? valla sen benden bayağın bir küçüksün kaydirigubbakcemile3
günaydın.tamam o zaman gerçekten abla diyebilirim. :CüvCüv: dün akşamdan sonra böyle demek geliyo içimden zaten
günaydın gönülcüm nasılsın? alıştın mı tatil dönüşüne?
iyiyiz canım sağol :)ben iyiyim bu arada siz ve bebişleriniz de iyi dimi
boşver o zamaaaaan... işler bitmez zaten, bugün keyif yap bence :)günaydin yok ya alisamadim canim hic bir is yapmak istemiyor buralarda cok souk
günaydın canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasılgünaydin canolarim nasilsiniz
ya ceren nasil haberi olan varmi
günaydın ablacım nasılsıngünaydın canlarıııııııııııııııııııııım... valla mavi denizin haberini okuyunca diğer okuduklarımı unuttuuuuuuuuuuum gittiiiiiiiiiiiiiiiii... Mavi denizim çok sevindim birtanem seni adına... Berra ismi çok çok güzel, çok başarılı ve çok güzel bir öğrencim vardı ismi Berrak'dı... Birden onu çağrıştırdı bana :) İsmiyle bin yaşasın inşallah, bahtı, şansı çok açık olsun güzel kızımızın :)
hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin inşallahvalla ben de çok merak ediyorum... herkeste bir erkek beklentisi var bakalım bizimkisi ne olacak :)
günaydın tecrübeli ablalarım.ablalarım diyorum ama benim yaş 24.Allah bilir benden küçük olanınız çoktur.
amiiinnanladim canim sagol ben iyiyim canim
allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cerencimize
senim basa nasil
iyiyiz canım sağol :)
boşver o zamaaaaan... işler bitmez zaten, bugün keyif yap bence :)
günaydın canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl
günaydın ablacım nasılsın
hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah
günaydın hoşgeldin nasılsın
varrrrr bennnn küçüküm sositososito
kumsal sen kaç yaşındasın?büyüküm,küçüküm demişsiniz yaşlarınızı söylememişsiniz yaa.çekinmeyin benden sengözlerimebaksanab
filiz ablacım sagol gerçekten duygulandım bende bugün size söyleyince daha bir katlandı sagolun...berrak benimde aklıma geldi berra berrak fazla fark yok arada işte aklımıza geldi bakalım yüksek ihtimal berra olacak..darısı başına sende hayırlısı ile ögrenirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?