Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canlarıııııııııııııııııııııım... valla mavi denizin haberini okuyunca diğer okuduklarımı unuttuuuuuuuuuuum gittiiiiiiiiiiiiiiiii... Mavi denizim çok sevindim birtanem seni adına... Berra ismi çok çok güzel, çok başarılı ve çok güzel bir öğrencim vardı ismi Berrak'dı... Birden onu çağrıştırdı bana :) ısmiyle bin yaşasın inşallah, bahtı, şansı çok açık olsun güzel kızımızın :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın tecrübeli ablalarım.ablalarım diyorum ama benim yaş 24.Allah bilir benden küçük olanınız çoktur.

günaydin canolarim nasilsiniz
ya ceren nasil haberi olan varmi
günaydın canım hoşgeldin nasılsın oğluşun nasıl
günaydın ablacım nasılsın
valla ben de çok merak ediyorum... herkeste bir erkek beklentisi var bakalım bizimkisi ne olacak :)
hayırlısı olsun allah gönlünüze göre versin inşallah
günaydın tecrübeli ablalarım.ablalarım diyorum ama benim yaş 24.Allah bilir benden küçük olanınız çoktur.

günaydın hoşgeldin nasılsın
varrrrr bennnn küçüküm sositososito

anladim canim sagol ben iyiyim canim
allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin cerencimize
senim basa nasil
amiiinn
benim paşa iyi çok şükürr adaşını soruyor içerden kaydirigubbakcemile3
seninki nasıl hissediyosun artık dimi

günaydın canım
28 benim yaşım kaydirigubbakcemile3

kumsal sen kaç yaşındasın?büyüküm,küçüküm demişsiniz yaşlarınızı söylememişsiniz yaa.çekinmeyin benden sengözlerimebaksanab

güzelim benim günaydın :) iyiyim canım sağol, temizlik var evde, ben de oturuyorum :)

amiiin canım, sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez benim için, önce sağlık :)

filiz ablacım sagol gerçekten duygulandım bende bugün size söyleyince daha bir katlandı sagolun...berrak benimde aklıma geldi berra berrak fazla fark yok arada işte aklımıza geldi bakalım yüksek ihtimal berra olacak..darısı başına sende hayırlısı ile ögrenirsin inşallah...

ben çok sevdim Berra ismini, çok değişik canım :) amiiin güzelim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…