- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.901
bayanların yaşı sorulmaz di mi ama? gel eğil kulağına söyleyeyim ben senin.. bendeniz 42 efenim
amiiinn
benim paşa iyi çok şükürr adaşını soruyor içerden kaydirigubbakcemile3
seninki nasıl hissediyosun artık dimi
günaydın canım
28 benim yaşım kaydirigubbakcemile3
21 cicim iyi demiiikumsal sen kaç yaşındasın?büyüküm,küçüküm demişsiniz yaşlarınızı söylememişsiniz yaa.çekinmeyin benden sengözlerimebaksanab
güzelim benim günaydın :) iyiyim canım sağol, temizlik var evde, ben de oturuyorum :)
amiiin canım, sağlıklı olsunda kız erkek hiç fark etmez benim için, önce sağlık :)
pek gür sesin var abla maşallah fısıltıyla söylemene rağmen duyduk :roflol::roflol:
amiiinn
benim paşa iyi çok şükürr adaşını soruyor içerden kaydirigubbakcemile3
seninki nasıl hissediyosun artık dimi senda artik baya hisedersin dimi
cok sükür hisediyorum atrik benimkide slm söylüyor adasa
günaydın canım
28 benim yaşım kaydirigubbakcemile3
günaydınn.zaten dünden sonra sana da abla diyesim geliyo zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3volume açık kalmış napiim :sm_confused:
anammm bunlar bizim Miraçlarmı:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ben saçımı boyattım ama galiba istediğim renkten çok açık oldunapam şimdi ben
hehehe... hergün iş olmaz boşver :) bebiş iyi canım çok şükür :)bende öyle yapiyom zaten bürsürü is beni bekliyor
sen nasilsin nasil bebisimiz
sağol birtaneeeem ... ohhh sen de yarın misler gibi olacaksın :)21 cicim iyi demiii
kolay gelsin ablacım ohh yine misler gici olucanız ne iyi bende yarın yapıcam
öyle abla sağlıklı olsunlar
hani resim? kocişin görünce ne dedi? önce biz görelim de ondan sonra yorum yapalım di mi ama?kızlar ben saçımı boyattım ama galiba istediğim renkten çok açık oldunapam şimdi ben
21 cicim iyi demiii
kolay gelsin ablacım ohh yine misler gici olucanız ne iyi bende yarın yapıcam
öyle abla sağlıklı olsunlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anammm bunlar bizim Miraçlarmı
yan yana pek şekerler
aa sayi kızz resmini çek bakalım merak edioz
kolay gelsin canım :) görüşürüz :)kizlar ben cikiyorum esime birseyler ütülicem sonra görüsmek üzre
evet canım, İngilizce öğretmeniyim :) sen?rüzgardeniz biz bide meslektaşız galiba öğrtmensin dimi
alışır gözün ilk anda öyle garip gelir :) hele hele sen ilk defa yaptırdın, garipsemen çok normal... kız söylesene kocişin beğendi mi? ne dedi?daha resim çekilmedim burcum akşam çekilince koyarım albüme
ama açık oldu ya şimdi nasıl koyultucam ben yaaaa karamel ama sarı gibi
pek yakıştıramadım kendime
evet olcam inşallah, ben eşim hiç beyenmicek dedim ama çok beyendi galiba ben hariç genelde yorumlar iyi içime sinmedi benim bu akşam resim çekinir koyarımhehehe... hergün iş olmaz boşver :) bebiş iyi canım çok şükür :)
sağol birtaneeeem ... ohhh sen de yarın misler gibi olacaksın :)
hani resim? kocişin görünce ne dedi? önce biz görelim de ondan sonra yorum yapalım di mi ama?
evet yaşı yok canım ama henüz ben hamile değilim bekliyoruz allahın izniyleiyi iyi.her yaşı iyi bunun önemli olan bu duyguyu tadabilmek.hafta olarak büyüksün ama benden sanırım dimi?
kizlar ben cikiyorum esime birseyler ütülicem sonra görüsmek üzre
galiba:uhm:çok beyendi abla hiç beklemiyodumkolay gelsin canım :) görüşürüz :)
evet canım, İngilizce öğretmeniyim :) sen?
alışır gözün ilk anda öyle garip gelir :) hele hele sen ilk defa yaptırdın, garipsemen çok normal... kız söylesene kocişin beğendi mi? ne dedi?
kumsal resim çek görelim yaa..gcan nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?