Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kizlar ben cikiyorum esime birseyler ütülicem sonra görüsmek üzre
tmm canım güle güle iyi bak kendine ve oğlunaa

daha resim çekilmedim burcum akşam çekilince koyarım albüme
ama açık oldu ya şimdi nasıl koyultucam ben yaaaa karamel ama sarı gibi
pek yakıştıramadım kendime

ya saç boyatınca renk tam olrak bi kaç gün sonra kendine geliyo
karamel ne kadar açık olabilir kestiremedim şimdi düşününce CADIARZU
kızlar son 3 gündür ben çok sık tuvalete çıkmaya başladım, normal mi ki bu?

normal abla hatta sık tuvalete çıkmak iyi bilee malum iltihap gibi şeyleri önlemek için
ben normalde dışarda hiç tuvalete girmem ama hamile olduğum günden beri benzinlik market hiç farketmiyor neresi olursa dalıyorum çok sık geliyorr
çiğdemin sidikli dediği kadar varım galibaakaydirigubbakcemile3

ay kumsalcım çok özür dilerim şapşallık ettim kusura bakma.Allah söyletti belkide inş.seninde olur canım
o nasıl söz nerden bilcen kuzum önemli değil aminnnn inşallah canım benim

kuaförde öyle dedi burcum ama ne bililyim ne kadarmı açık sarı duruyor ya nasıl değişicek rengi bilmiyorum

arifecim kocanda beğenmiş yakışmış demekki
hem değişiklik olmuş sarı yaz rengi bi süre kullanırsın böyle sonra
bi ton koyuya boyarsın

galiba:uhm:çok beyendi abla hiç beklemiyodum

akşam çekicem güzelim makina yok yanımda
eşin beğendiğine göre tamamdır bu iş... zaten yıkadıkça boya atar, rengi oturur canım, sıkma canını, akşam bekliyoruz resmini :)
ay abla bu kadar olur ya ben de ing.öğretmeniyim
sen nerde yaşıyorsun?
bende noluyor dedim, hiç bu kadar sık tuvalete çıkmazdım, hamileliğin ilk zamanlarında bile bu kadar sık gitmedim, eyvaaaaaaaah desenize ben yandım hamileliğin sonlarına doğru, tuvaleti mesken tutacağım kendime herhalde :1shok:
rüzgardeniz akraba falan da çıkarız biz şimdi alkisalkisalkis
bilmem valla, olur mu olur hihoyyyt

çok güldüm buna yaaa.o zaman bütün hamileler sidikli.herkes aynı bence bu konuda :teytey:

benim çok kaışık ben eskişehirliyim.evlenince manisaya gittim.şimdi yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de ing.öğretmeni.daa başka memleketler de var da karışmasın.sen nerdesin?

benim çok kaışık ben eskişehirliyim.evlenince manisaya gittim.şimdi yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de ing.öğretmeni.daa başka memleketler de var da karışmasın.sen nerdesin?

ben Ayvalık'tayım canım, aslen İstanbulluyum ama 3 sene önce eşimle evlenince buraya yerleştim çünkü eşimin işi Ayvalıkta :)

arifecim kocanda beğenmiş yakışmış demekki
hem değişiklik olmuş sarı yaz rengi bi süre kullanırsın böyle sonra
bi ton koyuya boyarsın
öyle yaparız artık napalım
inşallah istediğim gibi olu boya otırdukça
aaa neşe nerde?
bi ara gördüm sanki yazmamış demek
selam kızlar.
filiz abla nasılsın?

selam kayracım hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…