- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.921
tmm canım güle güle iyi bak kendine ve oğlunaakizlar ben cikiyorum esime birseyler ütülicem sonra görüsmek üzre
daha resim çekilmedim burcum akşam çekilince koyarım albüme
ama açık oldu ya şimdi nasıl koyultucam ben yaaaa karamel ama sarı gibi
pek yakıştıramadım kendime
kızlar son 3 gündür ben çok sık tuvalete çıkmaya başladım, normal mi ki bu?
o nasıl söz nerden bilcen kuzum önemli değil aminnnn inşallah canım benimay kumsalcım çok özür dilerim şapşallık ettim kusura bakma.Allah söyletti belkide inş.seninde olur canım
tmm canım güle güle iyi bak kendine ve oğlunaa
ya saç boyatınca renk tam olrak bi kaç gün sonra kendine geliyo
karamel ne kadar açık olabilir kestiremedim şimdi düşününce CADIARZU
normal abla hatta sık tuvalete çıkmak iyi bilee malum iltihap gibi şeyleri önlemek için
ben normalde dışarda hiç tuvalete girmem ama hamile olduğum günden beri benzinlik market hiç farketmiyor neresi olursa dalıyorum çok sık geliyorr
çiğdemin sidikli dediği kadar varım galibaakaydirigubbakcemile3
eşin beğendiğine göre tamamdır bu iş... zaten yıkadıkça boya atar, rengi oturur canım, sıkma canını, akşam bekliyoruz resmini :)galiba:uhm:çok beyendi abla hiç beklemiyodum
akşam çekicem güzelim makina yok yanımda
sen nerde yaşıyorsun?ay abla bu kadar olur ya ben de ing.öğretmeniyim
bende noluyor dedim, hiç bu kadar sık tuvalete çıkmazdım, hamileliğin ilk zamanlarında bile bu kadar sık gitmedim, eyvaaaaaaaah desenize ben yandım hamileliğin sonlarına doğru, tuvaleti mesken tutacağım kendime herhalde :1shok:tmm canım güle güle iyi bak kendine ve oğlunaa
normal abla hatta sık tuvalete çıkmak iyi bilee malum iltihap gibi şeyleri önlemek için
ben normalde dışarda hiç tuvalete girmem ama hamile olduğum günden beri benzinlik market hiç farketmiyor neresi olursa dalıyorum çok sık geliyorr
bilmem valla, olur mu olur hihoyyytrüzgardeniz akraba falan da çıkarız biz şimdi alkisalkisalkis
arifecim kocanda beğenmiş yakışmış demekki
hem değişiklik olmuş sarı yaz rengi bi süre kullanırsın böyle sonra
bi ton koyuya boyarsın
tmm canım güle güle iyi bak kendine ve oğlunaa
eşin beğendiğine göre tamamdır bu iş... zaten yıkadıkça boya atar, rengi oturur canım, sıkma canını, akşam bekliyoruz resmini :)
sen nerde yaşıyorsun?
bende noluyor dedim, hiç bu kadar sık tuvalete çıkmazdım, hamileliğin ilk zamanlarında bile bu kadar sık gitmedim, eyvaaaaaaaah desenize ben yandım hamileliğin sonlarına doğru, tuvaleti mesken tutacağım kendime herhalde :1shok:
bilmem valla, olur mu olur hihoyyyt
benim çok kaışık ben eskişehirliyim.evlenince manisaya gittim.şimdi yüksekova da görev yapıyoruz.eşim de ing.öğretmeni.daa başka memleketler de var da karışmasın.sen nerdesin?
selam kızlar.
filiz abla nasılsın?
çok güldüm buna yaaa.o zaman bütün hamileler sidikli.herkes aynı bence bu konuda :teytey:
ben Ayvalık'tayım canım, aslen İstanbulluyum ama 3 sene önce eşimle evlenince buraya yerleştim çünkü eşimin işi Ayvalıkta :)
kaydirigubbakcemile3 evet veletler üretiyo demekki içerde sürekli
yapcak biş yok wc ye git gel yapcaz hep
tüh tutturamadık neyse mirmirmirmir yaşadığın yer güzelmiş inş.biz de kurtuluruz burdan benneyaptımki
öyle yaparız artık napalımarifecim kocanda beğenmiş yakışmış demekki
hem değişiklik olmuş sarı yaz rengi bi süre kullanırsın böyle sonra
bi ton koyuya boyarsın
inşallah istediğim gibi olu boya otırdukçaeşin beğendiğine göre tamamdır bu iş... zaten yıkadıkça boya atar, rengi oturur canım, sıkma canını, akşam bekliyoruz resmini :)
sen nerde yaşıyorsun?
bende noluyor dedim, hiç bu kadar sık tuvalete çıkmazdım, hamileliğin ilk zamanlarında bile bu kadar sık gitmedim, eyvaaaaaaaah desenize ben yandım hamileliğin sonlarına doğru, tuvaleti mesken tutacağım kendime herhalde :1shok:
bilmem valla, olur mu olur hihoyyyt
bi ara gördüm sanki yazmamış demekaaa neşe nerde?
selam kızlar.
filiz abla nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?