- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.301
ben dün okumadım ama gene de maaşallah.Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun
amin canım amin hepiniz inşallah çatır çatır sağlıcakla.doktorun tek başına girmez güzelim mutlaka ebe olur yanında hemde en az iki tane.normal doğumda en az sezeryan kadar ekip işi.özel hastanelerde genelde yeni yetme ebeler var asıl tecrübeliler ssk devlet hast.lerınde ama onlarda artık bezmiş bıkmiş şey görmektenkafamçokkarıştı galıbaki baştan sağma yapıyolar işlerını cin gibi bildikleri halde.valla güzelim size göre tecrübeliyim fakat bende şubat annelerine takılıyorum bazen kızımda gördüğüm bilemedıgım şeyleri soruyorum sağlsunlar onlarda çok yardımcı oluyorlar.aklına takılan bişey olursa sor canım özeldende yazabılırsın direk e-maile geldıgınden daha çabuk görürürm.sen doğum çantanı kapının gırısıne koy yada eşine yerını soyle.bol bol atlet koy guzelım ben bıle hava sıcak degılken dogum yaptım çok terledım.hastanede var ama sen yanına hasta bezı al mutlaka.bebeğinede yenıdogan ıslak mendıllerı var onlardan al.diğerlerı gıbı degıl içinde sadece su var ısak mendılın.hatta artık bebegı yıkmıyorlar dogduktan sonra sadece kuruluyorlar o bezle kafasını gerekırse yuzunu falanda sılersın.kendın için dıger ıslak mendıllerden al bol bol lazım olacak sana terlediğin için.yanında süt sağma pompasınıda götür her ihtimale karsı benım sütüm hemen gelmedı çünkü lazım olmuştu.bende çok uzattım yahu iyiki tecrübelisin dedın.öpüyorum kocaman.hayırlı haberlerını beklıyorum...:1hug:
kızlar günaydın bugün erkenciyim evde temizlikçi var
günaydın kızlaarrr
hepinizee süper muhteşem sağlık dolu bir hafta diliyoruma.s.
ohh sınavcılarr azimle ders çalışıyo valla nerdeyse benim gibi tembel biri bile ders çalışmaya özenicek sayenizde kaydirigubbakcemile3
işallah emeklerinizin karşılığını alırsınız kızlarr :Saruboceq:
bugun bi elaman gelicek yerime iş görüşmesi için büyük bi ihtimallede alıcaklarrmış
yani yakında iş yerinde internet hayatım biticek mafoldumben
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar... çabucak bitecek ama mutlu, sağlıklı geçecek bir hafta diliyorum hepinize :) birazdan gireceğim sınıfa 4-5 kişi gelmiş bir bakayım ne yapabilirim onları, sonra tekrar uğrarım canlarım
sağol canım valla temizlenecek artık evim sonunda...
ilaydam iyi teyzesi bugün adet sancısı şeklinde biraz sancım var oda iki gündür ayakta fazla kaldım ondan galiba
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazıp çıkmam lazım burası patron kaynıyor yön. kur. toplantısı var sadece günaydın demek için fırsat bulabildim hepinize çook güzel bir hafta diliyorum herkeslere selam bugün giremeyebilirim öpüldünüzzz
kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden
kızlar günaydın nasılsınız bakemmm herkesin keyfi yerindedir inşallah güzel bir hafta geçirmenizi yüce rabbimden diliyorum
ceren uğramamış napıyor acaba bileniniz varsa yazarsanız merak ettim
cerenin msn de açık değil valla merak ettim
cereeeeeeeeeeennnnnnnn hoşgeldin
ooo ceren kız hoşgeldin gözümüz patladı seni gözlemekten
Merhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
Kizlar burda gece 3 oldu saat, ben biraz uzanayim, yavrum 1-1.5 saate kadar uyanir yine.. Hepinize iyi gunler diliyorum...
ceren sanada merhaba...
arife neşe nasıllsınız şekerler
Merhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
cnm bebişin ismi şimdilik belli berra düşünüyoruz..sanırım bu olur bakalım artık yinede b.ile başlayan güzel isimlere bakıyorum hem kendisi hem anlamı güzel olan..
aaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
ben dün utanma duygumu yendimmm ve ağdaya gitttimmmmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3
aaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
ben dün utanma duygumu yendimmm ve ağdaya gitttimmmmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3
Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu listenin alttaki bölümüne geçmek istiyorum artık....delikafadulden
Bikini bölgesi de dahil mi yani??delikafadulden acımadı mı???-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla iyiim bende gerçi yazdım biraz kasıgımda agrı var diye ama herkese cvp yazmışsın beni es geçince bende niye cvp vermedi dedim gerçi ben yazınca tekrar yazdın...bendede dün temizlik vardı kadın ilk kez gelecek diye dün istedim malum ne nerede bilmiyordu..ev miss gibi oldu valla üstümden yük kalktı ama kapıları unutmuşum sildirmeyi sonradan farkettim bende iyi degildim çünkü kasıgımda agrı vardı ...
zaten evlenip çocuk doğurunca insanda utanma duygusu falan kalmıyo alışıyo açıp durmaya gözlemlediğim kadarıyla böyle delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?