Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ierrorcum ben zaten dogumdan sonra dönmeyecegim işe malum 4 ay burayı boş durdurmazlar..bende sonradan izin sıkıntım olmayacagı için yaz tatili için izin isteyecem ben ..doktorum da şimidlik bir sıkıtnı yok ama gittigin yerde dinleneceksin özel arabayla gideceksiniz yolda sık mola verip yürüyüş yapın dedi...ondan bir sıkıntımız yok ...zaten gittigm yerde rahat 5 gün falan kalacam... ben dogum izninede 32 haftamda ayrılacam..

Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize çoooooooooookkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum canlarım umarım güzel haberler aldığımız mutluluk dolu bir hafta olur ve sizler için çabucak geçer canlarımmm
çokkk özledim sizleriiiiiii
bu gün bizim evde de temizlik var kahvaltı felan ancak gelebildim yanınıza kuzularımmmm
eeee nerde kalmıştık bakalım...

canım benimmm güzel dileklerine ve dualarına amiiinnnn diyorum balımmmm..
biz doğum çantamızı hazırladık gülüm arabanın bagajında bizle beraber geziyor ne olur ne olmaz diye :):):)
canım yaa ben bebişe ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum çünkü neyle başlarsan ona alışır ona devam etmen gerek dediler bende ilk etapta pamuk ve su kullanmayı düşünüyorum sonrada zaten ele avuca gelince yıkarım sürekli poposunu yiğenimde öyle yapıyorduk hiç pişik felan olmuyordu bakalım.
hastanedeki yıkamaya zaten güvenmem ben odaya gelince yine bir şekilde temizlerim kızımı eve gelincede misssler gibi yıkarım inşallahhh
atlet boy koydum gülüm evet doğru diyorsun göğüs pompasıda koydm çantaya ne olur ne olmaz diye ama hasta bezini almadım bir o yok onuda alıp koyayım en iyisi çok sağol bitanem bilgiler için hihoyyyt

kızlar günaydın bugün erkenciyim evde temizlikçi var

günaydın nuuurrrrr bizde de temizlik var -tatlicadiarzu-
demek sonunda bir kadın buldun oh oh ne güzel içine siner umarım.

günaydın dünüüürrr nasılsın?
demek yeni eleman geliyor he hadi bakalım hakkında hayırlısı güzelim.

günaydın ablacımmmmm
bu hafta daha çabuk geçer senin için inşallah sonr önünde up uzun bir tatilll :teytey:

sağol canım valla temizlenecek artık evim sonunda...
ilaydam iyi teyzesi bugün adet sancısı şeklinde biraz sancım var oda iki gündür ayakta fazla kaldım ondan galiba

canımmmmm aman haa aman diyim yorma kendini sakınnnn
bunlar yalancı sancılar balım dikkatli ol bol bol yat dinlen hiç bişi yapma

günaydınnnnnnnnn ruh ikizim benimmmm Şeniz
sen işlerine bak güzelim fırsat bulursan gelirsin.

kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden

ne oldu gggııııııı tırstınmı kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın nasılsınız bakemmm herkesin keyfi yerindedir inşallah güzel bir hafta geçirmenizi yüce rabbimden diliyorum

Günaydın şekeerrrr hoş geldin nasılsın?

ceren uğramamış napıyor acaba bileniniz varsa yazarsanız merak ettim

ceren iyi canım içerde tepiklemeye devam ediyor kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim meraklanma sen herşey yolunda şimdilik keyif yapıyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cerenin msn de açık değil valla merak ettim

ne meraklı çıktın kıııı korkma doğurmadım doğurunca haberin olur zaten kaydirigubbakcemile3

cereeeeeeeeeeennnnnnnn hoşgeldin

hoş bulduk bitaneeemmm nasılsın?

ooo ceren kız hoşgeldin gözümüz patladı seni gözlemekten

patlak göz :1shok: kaydirigubbakcemile3

rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun oğlumuzu tü tü tü maşallaaahhhh

cnm bebişin ismi şimdilik belli berra düşünüyoruz..sanırım bu olur bakalım artık yinede b.ile başlayan güzel isimlere bakıyorum hem kendisi hem anlamı güzel olan..

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

arife neşe nasıllsınız şekerler

İyiyiz canım sen nasılsın? bebişin nasıl?

Maşallah canım aman dua oku bol bol. Çocuklar sık huy değiştirilermiş annesi hemen korkma..

cnm bebişin ismi şimdilik belli berra düşünüyoruz..sanırım bu olur bakalım artık yinede b.ile başlayan güzel isimlere bakıyorum hem kendisi hem anlamı güzel olan..

Berra'nın anlamı ne?

aaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
ben dün utanma duygumu yendimmm ve ağdaya gitttimmmmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3

Bikini bölgesi de dahil mi yani??delikafadulden acımadı mı???-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla iyiim bende gerçi yazdım biraz kasıgımda agrı var diye ama herkese cvp yazmışsın beni es geçince bende niye cvp vermedi dedim gerçi ben yazınca tekrar yazdın...bendede dün temizlik vardı kadın ilk kez gelecek diye dün istedim malum ne nerede bilmiyordu..ev miss gibi oldu valla üstümden yük kalktı ama kapıları unutmuşum sildirmeyi sonradan farkettim bende iyi degildim çünkü kasıgımda agrı vardı ...

Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu listenin alttaki bölümüne geçmek istiyorum artık....delikafadulden

inşallah neşem inşallah arife ve sen aklımdasınız her an dualarımdasınız
doğuma giderkende doğururkende millet annneeeeee diye bağırırken ben neşeeeeeee arifeeeeeeee diye bağırıcam kaydirigubbakcemile3 ve ceren doğduktan sonra direk deli gömleği giyicem kaydirigubbakcemile3

Bikini bölgesi de dahil mi yani??delikafadulden acımadı mı???-tatlicadiarzu-

evet canom orada dahil vücutta nerde kıl tüy varsa hepsi gitti saç kaş kirpik hariç tabii kaydirigubbakcemile3
acımadı kızz hissetmedim ben sadistmiyim neyim delikafadulden

Doğru sözlü, hayır işleyen kimse dmekmiş anlamı ama ben isim kulaga hoş geldigini düşündügüm için daha dogrusu ailecek hoş geldigini düşündük..%90 bu isim olur gibi.

zaten evlenip çocuk doğurunca insanda utanma duygusu falan kalmıyo alışıyo açıp durmaya gözlemlediğim kadarıyla böyle delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne gülüyon kızzz komik bir şeymi yazıyor?

kız delüüü ne diye es geçeyim seni manyak karı alınganlık yapma banaa boğarım seni bak
kasık ağrısı yorgunluktn vede yaptığın hareketlerden kaynaklanıyor olabilir güzelim dikkat et kendine yaptığın hareketlere felan aman enfeksiyon olmasında.
sonunda senin evde temizlendi desene oh oh güle güle kirlet memnun kaldınmı peki kadından? bu arada sen neden söylicenki kuzum ya o kendi akıl edememişmi temizlik yapılıyorsa evde camda silinecek kapıda hay allah ya neyse bir daha alıcakmısın peki?

zaten evlenip çocuk doğurunca insanda utanma duygusu falan kalmıyo alışıyo açıp durmaya gözlemlediğim kadarıyla böyle delikafadulden

valla güzelim bu bende büyük bir kabus haline gelmişti bu güne dek kocamdan başkası görmedi beni doktorda dahil. Ama doktor çarşamba günü alttan muayene edeceği için ben panik oldum ve doktordan önce kuaföre açtım kendimi idman yapmış oldum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…