- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.321
İnşallah canım. Canımcım sen neler yapacaksın bu ay? 10 kere soruyorum kusuruma akma kafam iyice dağınık...QUOTE]
canım ben silbaştan yapıcam eğer bu ayda olmazsa adetimin 3.günü tekrar yumurtlama tedavisine başlıcam bakalım hayırlısı estafurallah canım ne kusuru sen ne yaptın aşılamamı denicen yine rabbim bizide kavuştursun bebişlerimize
maşallah mşallah allah nazarlardan korusun mimik meleğimizi inşallahMerhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
sanada iyi uykular canımKizlar burda gece 3 oldu saat, ben biraz uzanayim, yavrum 1-1.5 saate kadar uyanir yine.. Hepinize iyi gunler diliyorum...
günaydın canım nasılsın sağol canım inşallah senin içinde güzel bi hafta olur kolay gelsin canım bizde özledik seni valla herkes teker teker gidiyo bu gidişle koca topikte neşeyle biz kalıcaz galibamafoldumbenGünaydınnnnnnnnnnnnnn güzellleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr
hepinize çoooooooooookkkkkkkk güzel bir hafta diliyorum canlarım umarım güzel haberler aldığımız mutluluk dolu bir hafta olur ve sizler için çabucak geçer canlarımmm
çokkk özledim sizleriiiiiii
bu gün bizim evde de temizlik var kahvaltı felan ancak gelebildim yanınıza kuzularımmmm
eeee nerde kalmıştık bakalım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne denirki güle güle kullan bacımaaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
ben dün utanma duygumu yendimmm ve ağdaya gitttimmmmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3
bendeeeeeeeeeeeee nesecim bendeeeeeeeCereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu listenin alttaki bölümüne geçmek istiyorum artık....delikafadulden
inşallah neşem inşallah arife ve sen aklımdasınız her an dualarımdasınız
doğuma giderkende doğururkende millet annneeeeee diye bağırırken ben neşeeeeeee arifeeeeeeee diye bağırıcam kaydirigubbakcemile3 ve ceren doğduktan sonra direk deli gömleği giyicem kaydirigubbakcemile3
evet canom orada dahil vücutta nerde kıl tüy varsa hepsi gitti saç kaş kirpik hariç tabii kaydirigubbakcemile3
acımadı kızz hissetmedim ben sadistmiyim neyim delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağol canım allah razı olsun sende bi avazda kavuşursun yavruna inşallah
hehehe... valla 3 kişi gelmişler, koskoca kazık kadar adamlar, sınıfa tıkamıyorsun, film getirmişler, seyrediyorlar :)filiz ablacım hoşgeldin o üç dört öğrenciyide senmi sepetledin yoksaa
hiç sorma güzelim, çok şükür bitiyor :)filiz ablacım yaa bitiyo çok şükür şu okul bi kapansın çok az kaldı memlekete gitmeye uçaktan inince toprağı öpücem yaaa
canııııım.... Allah nazarlardan saklasın, maşallahMerhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
ahaaaaaaaaa bu bomba haber kızlar... Ceren sonunda açtıııııııııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi bakalım sıra doktorda :roflol: :roflol: :roflol:aaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3
canııııııııııııım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh hep dua ediyorum canım, sen ve Arife bir an önce evlat sahibi olun diye hep dua ediyorum canım :)Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu listenin alttaki bölümüne geçmek istiyorum artık....delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:valla güzelim bu bende büyük bir kabus haline gelmişti bu güne dek kocamdan başkası görmedi beni doktorda dahil. Ama doktor çarşamba günü alttan muayene edeceği için ben panik oldum ve doktordan önce kuaföre açtım kendimi idman yapmış oldum :):)
kız doktora açmıyor musun? gerçi seninki kadın doktordu ama olsun, kuafördekiler de kadın :roflol: :roflol: :roflol: göbek iyice şişince ne yapacaksın bakalım?valla cerencim zaten kadının canı çıktı sagolsun canla başla sildi malum bizim kızlara bakan kadını çagırdım bizim kızlarda gittiler akçaya...valla uzun bir süre çagırmam sanırım zaten bizim ev fazla kirlenmiyoru normal süpürme silme toz alma lavabo banya ben temizliyorum bazende eşim camlarıda yine eşime sildiririm 3 hafta falan sonra bizim mutfakla salonda kapı yok zaten balkon kapıları silindi ama işte ben söyledim şurayı yap diye ama sogolsun heryeri temizledi memnun kaldım..sanırım ekim gibi bir daha alırım duruma göre..koltuk sandalye falan sildirdim cnm ya...
kız ben bikini bölgesini nasıl aldırdın ebn açamam ya birde çok aır sen yine iyi hissetmedin benimde baacaklarm bile agırdıgı için zor gidiyorum..tebrikler valla.
ben iyiyim burcum valla devam şimdilik işe allaha şükür bi sorun yok sen ne yaptın bu patron meselesini eşinle konuşabildinmi yada sen kendi kendine gelebildinmi
heh 3 hafta 3 hafta elim sürştü kaydirigubbakcemile3aman burcum dur canım 3 haftamız var hayırlısıyla dualarınızla ayın 27sini bi atlatalım sonrada gelsin kuzucum teyzesi
çok az kaldı büyük buluşmaya 2hafta sağlıkla kavuşursunuz inşallah
hakkında hayırlısı olsun canım belki böylesi daha iyi olur canım sen hiç
bişiye sıkma canını
ayy yolculuk sıcak zor olur gerçekten aman dikkat et kendinee gidersenburcu cnm bende hemen çıkamam zaten hadi önümüzdeki hafta alsalar ki öyle umut ediyorum...o zman bende yanımda kız varken giremem..ona işi ögret falan nerden baksan bir hafta geçer..belki baoş masa filan bulabilirsem bilg falan girerim..valla önümüzdkei hafta bir masamız boşalıyor bilg da var tabii gözüm şimdilik oraya kaydı ama şimdiden bilemem belki uzunca süre yanında oturmam gerekebilir...yani şu her halta karışan müdür y. olmasa (kadın) sıkıtntı olmaz ama bakalım yinede...ben işi iyice ögrensin ki yeni gelen o zaman haziran sonu gibi izin alacam çok var daha .sanırım 2 hafta falan..çok agırlaşmadan gitmek istiyorum...yolculuk yorar gidecegim yerler 9 saat..benim ayaklarım sıcaktan şimdiden şişiyor ayaklarımı uzatmam gerekiyor çokta su içemedim bulantı hafiften oluyor diye...
günaydın canımherkese günaydınnnn
maşallah maşallahMerhaba herkese...
bunu üstüme alınmak istiyorum ben yaasanada iyi geceler burcuuuu hadi git yat dinlen güzelim
annaa kıı dünürrrrdelikafadulden acımadımı ben korkuom yaa gitcemmikiaaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
galiba öylee kaydirigubbakcemile3zaten evlenip çocuk doğurunca insanda utanma duygusu falan kalmıyo alışıyo açıp durmaya gözlemlediğim kadarıyla böyle delikafadulden
dedim ya çok hoş bu topik ya bol bol gülüyorum.başlamışsın işte gerisi rahat gelir :CüvCüv:
bu arada neden alttan muayene ediyo bi sorun yok dimi
bu arada 2 li testte falan alttan muayene etmiyolar dimi?başka bi topik te biri öyle yazmış.alttan muayene edebiliyolarmış çok zararlı olur falan diyodu korktum bende
İnşallah canım. Canımcım sen neler yapacaksın bu ay? 10 kere soruyorum kusuruma akma kafam iyice dağınık...QUOTE]
canım ben silbaştan yapıcam eğer bu ayda olmazsa adetimin 3.günü tekrar yumurtlama tedavisine başlıcam bakalım hayırlısı estafurallah canım ne kusuru sen ne yaptın aşılamamı denicen yine rabbim bizide kavuştursun bebişlerimize
maşallah mşallah allah nazarlardan korusun mimik meleğimizi inşallah
sanada iyi uykular canım
günaydın canım nasılsın sağol canım inşallah senin içinde güzel bi hafta olur kolay gelsin canım bizde özledik seni valla herkes teker teker gidiyo bu gidişle koca topikte neşeyle biz kalıcaz galibamafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne denirki güle güle kullan bacım
bendeeeeeeeeeeeee nesecim bendeeeeeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağol canım allah razı olsun sende bi avazda kavuşursun yavruna inşallah
canımmmm deme öyle sizde orta listeye geçeceksiniz inşallah vakti saati var balım onu bekliyor minikler karamsar olma lütfen....
güle güle kullanmı
yoksa
güle güle kıllanmı kaydirigubbakcemile3
allah cümlemizden razı olsun balımmmmm
valla cerencim zaten kadının canı çıktı sagolsun canla başla sildi malum bizim kızlara bakan kadını çagırdım bizim kızlarda gittiler akçaya...valla uzun bir süre çagırmam sanırım zaten bizim ev fazla kirlenmiyoru normal süpürme silme toz alma lavabo banya ben temizliyorum bazende eşim camlarıda yine eşime sildiririm 3 hafta falan sonra bizim mutfakla salonda kapı yok zaten balkon kapıları silindi ama işte ben söyledim şurayı yap diye ama sogolsun heryeri temizledi memnun kaldım..sanırım ekim gibi bir daha alırım duruma göre..koltuk sandalye falan sildirdim cnm ya...
kız ben bikini bölgesini nasıl aldırdın ebn açamam ya birde çok aır sen yine iyi hissetmedin benimde baacaklarm bile agırdıgı için zor gidiyorum..tebrikler valla.
hımm anladım canım güle güle kirlet evini o zamaan
valla ilk başta çok utandım gülüm açamadım zaten bacaklarımı ama sonra mecburen yavaş yavaş açtım valla benim gibi son günlere geldiğinde anlarsın nasıl olduğunu göbekten eğilemiyorsun bile birde çocuk hareket ediyor sürekli büyük rahatlıkmış yaa benim canım acımadı güzelim ben biraz hayvaniyim galiba hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3
ben yemeğe gidiom kızlarrr
valla senin şu patronu elime geçirsem var ya bir kaşık suda boğuveriririm, adamın simitlerinden belliydi ne mal olduğu Çok üzgünüm çoookcanım eleman alıcakalr buraya konuşamadım çünkü patron yok gemiyor ne zamandırr bedne sesimi çıakrtmadan zamanı beklicem neler olcak bakalım
annaa kıı dünürrrrdelikafadulden acımadımı ben korkuom yaa gitcemmiki
galiba öylee kaydirigubbakcemile3
canımmmm deme öyle sizde orta listeye geçeceksiniz inşallah vakti saati var balım onu bekliyor minikler karamsar olma lütfen....
güle güle kullanmı
yoksa
güle güle kıllanmı kaydirigubbakcemile3
valla ilk başta çok utandım gülüm açamadım zaten bacaklarımı ama sonra mecburen yavaş yavaş açtım valla benim gibi son günlere geldiğinde anlarsın nasıl olduğunu göbekten eğilemiyorsun bile birde çocuk hareket ediyor sürekli büyük rahatlıkmış yaa benim canım acımadı güzelim ben biraz hayvaniyim galiba hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3
güle güle kıllan canım, çünkü kurtuluş yok onlardan maalesef... eh artık alışırsın yaptırırsın hep kaydirigubbakcemile3
estağfurullah, herkesin acıyacak diye bir şey yok ki, allah allaaaah
sağol canım geldim bileafiyet olsun canım yarasınn
valla senin şu patronu elime geçirsem var ya bir kaşık suda boğuveriririm, adamın simitlerinden belliydi ne mal olduğu Çok üzgünüm çoook
gitcen gitceeeeen kaydirigubbakcemile3 hem de öyle bir gitcen kiiii :roflol: :roflol: :roflol:
güle güle kıllan canım, çünkü kurtuluş yok onlardan maalesef... eh artık alışırsın yaptırırsın hep kaydirigubbakcemile3
estağfurullah, herkesin acıyacak diye bir şey yok ki, allah allaaaah
evet gitcemmecburen ben şimdi bile eğilemiom bacağımda kasıldığı için
selam kızlar nasılsınız ben aynen devam cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördük ne kadar tatlıydı o an bütün bu çektiklerimi unuttum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?