Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

bu arada 2 li testte falan alttan muayene etmiyolar dimi?başka bi topik te biri öyle yazmış.alttan muayene edebiliyolarmış çok zararlı olur falan diyodu korktum bende

valla cerencim zaten kadının canı çıktı sagolsun canla başla sildi malum bizim kızlara bakan kadını çagırdım bizim kızlarda gittiler akçaya...valla uzun bir süre çagırmam sanırım zaten bizim ev fazla kirlenmiyoru normal süpürme silme toz alma lavabo banya ben temizliyorum bazende eşim camlarıda yine eşime sildiririm 3 hafta falan sonra bizim mutfakla salonda kapı yok zaten balkon kapıları silindi ama işte ben söyledim şurayı yap diye ama sogolsun heryeri temizledi memnun kaldım..sanırım ekim gibi bir daha alırım duruma göre..koltuk sandalye falan sildirdim cnm ya...

kız ben bikini bölgesini nasıl aldırdın ebn açamam ya birde çok aır sen yine iyi hissetmedin benimde baacaklarm bile agırdıgı için zor gidiyorum..tebrikler valla.

ceren hoşgeldin. nasılsın? az kaldı inşallah. hadi heyecanla bekliyoruz.

Menzilgülü, daha okuduğumda maaşallah dedim ama tekrarlıyorum canım. Umarım bir an önce güzel güzel emmeye başlar yine oğluşumuz.

Kızlar ben çıkacağım birazdan görüşemk üzere.

filiz ablacım hoşgeldin o üç dört öğrenciyide senmi sepetledin yoksaa
hehehe... valla 3 kişi gelmişler, koskoca kazık kadar adamlar, sınıfa tıkamıyorsun, film getirmişler, seyrediyorlar :)
filiz ablacım yaa bitiyo çok şükür şu okul bi kapansın çok az kaldı memlekete gitmeye uçaktan inince toprağı öpücem yaaa
hiç sorma güzelim, çok şükür bitiyor :)
canııııım.... Allah nazarlardan saklasın, maşallah yalnız şu da var güzelim annem derdi bana, annelerin nazarı daha çok değer diye, onun için anacığım aklımdan bile geçirmeye korkarım derdi :) Yusuf'umuzdan esirger miyiz hiç dualarımızı? sen korkma canım, her daim hepiniz dualarımızdasınız :)
ahaaaaaaaaa bu bomba haber kızlar... Ceren sonunda açtıııııııııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi bakalım sıra doktorda :roflol: :roflol: :roflol:
Cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben bu listenin alttaki bölümüne geçmek istiyorum artık....delikafadulden
canııııııııııııım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh hep dua ediyorum canım, sen ve Arife bir an önce evlat sahibi olun diye hep dua ediyorum canım :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız doktora açmıyor musun? gerçi seninki kadın doktordu ama olsun, kuafördekiler de kadın :roflol: :roflol: :roflol: göbek iyice şişince ne yapacaksın bakalım?

ben iyiyim burcum valla devam şimdilik işe allaha şükür bi sorun yok sen ne yaptın bu patron meselesini eşinle konuşabildinmi yada sen kendi kendine gelebildinmi

canım eleman alıcakalr buraya konuşamadım çünkü patron yok gemiyor ne zamandırr bedne sesimi çıakrtmadan zamanı beklicem neler olcak bakalım
aman burcum dur canım 3 haftamız var hayırlısıyla dualarınızla ayın 27sini bi atlatalım sonrada gelsin kuzucum teyzesi
heh 3 hafta 3 hafta elim sürştü kaydirigubbakcemile3

çok az kaldı büyük buluşmaya 2hafta sağlıkla kavuşursunuz inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım belki böylesi daha iyi olur canım sen hiç
bişiye sıkma canını

amiin canımm
ayy yolculuk sıcak zor olur gerçekten aman dikkat et kendinee gidersen
herkese günaydınnnn
günaydın canım
maşallah maşallah
işallah sütünü alır tekrar yavrucun

sanada iyi geceler burcuuuu hadi git yat dinlen güzelim
bunu üstüme alınmak istiyorum ben yaa

annaa kıı dünürrrrdelikafadulden acımadımı ben korkuom yaa gitcemmiki
zaten evlenip çocuk doğurunca insanda utanma duygusu falan kalmıyo alışıyo açıp durmaya gözlemlediğim kadarıyla böyle delikafadulden
galiba öylee kaydirigubbakcemile3

dedim ya çok hoş bu topik ya bol bol gülüyorum.başlamışsın işte gerisi rahat gelir :CüvCüv:

bu arada neden alttan muayene ediyo bi sorun yok dimi

bu arada 2 li testte falan alttan muayene etmiyolar dimi?başka bi topik te biri öyle yazmış.alttan muayene edebiliyolarmış çok zararlı olur falan diyodu korktum bende

şekerler ben tekrar geldim temizlikçi çalışma odasına gelmiştide ondan gitmek zorunda kaldım.....
cerenim nasılsın canım valla hiçbirşey yapmıyorum oturuyorum ağrıda olunca tırstım sağolsun bayanda söylemeden herşeyi yapıyor

valla senin şu patronu elime geçirsem var ya bir kaşık suda boğuveriririm, adamın simitlerinden belliydi ne mal olduğu Çok üzgünüm çoook

gitcen gitceeeeen kaydirigubbakcemile3 hem de öyle bir gitcen kiiii :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar nasılsınız ben aynen devam cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördük ne kadar tatlıydı o an bütün bu çektiklerimi unuttum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

menzil gülü bunu söylemene bile gerek yok bi sürekli zaten miniklerimize dua okuyum maşallahı esirgemiyoruz aklın kalmasın inşallah düzelir bir an önce de alır memeyi...

afiyet olsun canım yarasınn
sağol canım geldim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…