- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.521
allah iyilik versin hep ayni zaten is ev is evbnede iyiyim canım ne olsun aynı işte iş güç zeynepte büyüyor yavaş yavaş herşey yolunda şükür
kıyamam sana ay niye duygusallaştın sen bakim bazen oluyor gerçi durduk yere ağlayınca rahatlıyor insan senağlama
kııızzz gönüüüülll naabbbeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?
Paşamızı göreceksin demek bu gün oh oh ne güzelll
eve döndüğün gibi yaz bize güzelim?
nasıl orda havalar hala soğukmu?
evet canim görücem tosun pasayi.evet ya havva burda bulutlu souk tam kis havvasihoş bulduk canım benimmmm
iyiyim güzelim çok şükür sen nasılsın?
evet günler azalıyor ama ben hiç doğurucam ibi hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız alemsin sen len :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:güle güle canım grş
pipi gözüktüüü kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:bütün kızlar toplandık toplandıkkk hihoyyythihoyyyt
zemuszemuszemuszemus
burada utanmayacan canım açık açık döküleceksin... sen bizim +18 muhabbetlerimizi görmedin daha, gerçi bu konuda uzman kişiler Ceren ve Çiğdem kaydirigubbakcemile3sağol ya ben söyleyememiştim böyle daha açık oldu kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh güzelim, güzel haberlerini bekliyoruz :)oglusum iyi kipir kipir masallah.insallah iyi haberlerle gelcem ve bunu sizlerle paylascammm
afiyet olsuuuuuuuuun :)Günaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
canım ablam benim panin yok artık
NO PANİK NO PANİK :):):)
enişte bey bence ağzını tutaıcak gör bak hadi iddiaya girelim :):):)
günaydın ablacımmmm
evet ceren paylaşılamıyorrr aynı beeennn
anasına bak kızını al :dilcikar:
dünüüüürrr hele dur beee bu ne acele beşik kertmesi yapalım oldu olceeekkk kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiin canım inşallah :)cok sükür allaha allah iyilik versin canim
hadi hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda kiz erkek farketmez saglikli olsun yeterki
senin adina cok seviniyorum abla bugünlere geldin icin cok sükür allaha
aynıııı kaydirigubbakcemile3
bir yerlerini dayıyor hatta yukarı doğru kendisini ittiriyor ama neresi bilemiyorum
poposu olduğundan emin olsam pa pa yapçam ama ya değilse kaydirigubbakcemile3
Günaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
anaaaaa kıııı dünür daha şimdiden mutasıpmı ettin kızımı
olmaz anam mini etekler giydirice ben ona fırfırlı ne o öyle başı bağlı felan :):):)
günaydın dünüüüüürrrrr :):):)
dünüüüürrr hele dur beee bu ne acele beşik kertmesi yapalım oldu olceeekkk kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık dünürüm ama fazla yoruyorsun kendini seni değilde damadımı düşünüyorum ben
:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :teytey: :teytey:
evet canim görücem tosun pasayi.evet ya havva burda bulutlu souk tam kis havvasi
masallah sana insallah sag saglim melegini kucagina alirsin
hoş bulduk canım sende hoş geldin
valla ne yapar ne eder seni sınava sokarım güzelim sen rahat ol
kızlar cadı der bana anla yanee :):):)
allah yardımcın olsun o halde bacım ne diyim işin zor rabbim herşeyi gönlüne göre versin
hadi bakalım güzel haberlerle gel emi gülüm
canım yaa biz burda yanıyoruz valla sen üşüyorsun aman üşütme dikkat et kendine balım
amin canım amiiiinnn inşallah hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza...
burada utanmayacan canım açık açık döküleceksin... sen bizim +18 muhabbetlerimizi görmedin daha, gerçi bu konuda uzman kişiler Ceren ve Çiğdem kaydirigubbakcemile3
yok panik değilim artık, çok rahatım :)
armut dibine düşermiş gülüm :)
valla nişan yapacaktıkm sabah sen burada olsaydın, Ceren'i nehiriver'a kaptırıyorum diye bir anda eli maşalı kesildi senin dünür kaydirigubbakcemile3
drumuz poposu dedi canım midenin altındaki çıkıntıya
hoşgeldin dünürr afiyet bal şeker olsun
yok kı mutasıp olurmu benim oğlan pek sever minili olsun ister hatununu kaydirigubbakcemile3
evet evet kertelim iyisimi alkisalkisalkis
ay canım sende mi kpss mağdurusun senağlamasenağlama
evet ya şeker dikkat edicem allahtan tatlıyla aram yok benimde hamur işi deyince ağzımın suları akıyor pişi mişi ayy neyse yemiyecem sözz meyva sebze az ekmekhoş gördük gülümmm
evet hesap yapmak lazım hamur işlerine şekere yağa dikkat et o zaman kilo almıyorsun gerçekten bak çikolatayı abartma tamammı :):):)
ceren hanım iyi maşallah canım çıkmaya niyeti yok sanırım bu aralar pek bir keyifliyiz çok şükürrr tekmeleri hızlanmadı ama dahada kuvvetli canım ya görsen göbeğim şekilden şekle giriyor :):):)
alemim alemsin alemmm :)))):roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız alemsin sen len :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
burada utanmayacan canım açık açık döküleceksin... sen bizim +18 muhabbetlerimizi görmedin daha, gerçi bu konuda uzman kişiler Ceren ve Çiğdem kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh güzelim, güzel haberlerini bekliyoruz :)
afiyet olsuuuuuuuuun :)
yok panik değilim artık, çok rahatım :)
armut dibine düşermiş gülüm :)
valla nişan yapacaktıkm sabah sen burada olsaydın, Ceren'i nehiriver'a kaptırıyorum diye bir anda eli maşalı kesildi senin dünür kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiin canım inşallah :)
valla nur haklısın hee ne yalan söyliyeyim karnımdaki gerginlik hariç şikayetim yok maşallah karın büyüdüğünde böyle olmucaz tabiburcu çiğdem hamileliğin en güzel dönemindesiniz valla tadını çıkarın bu durumun
evet maalesef mafoldum ben bitirdi beni ya bi önümü görebilsem artık.neyse şuan bebişimi düşünüyorum sadece.ben gibileri var mı burda.sen misin yoksa kader ortağım varsa iyi olur benim için kaydirigubbakcemile3
burcu çiğdem hamileliğin en güzel dönemindesiniz valla tadını çıkarın bu durumun
tamam ben cadıları severim zaten iyi olursağol canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:
yanmak ne kelime bi taraflarımdan duman çıkıyor resmen bende çıbıl cıbıl oturuyorum evin içinde...
nasıl olsa kocişlede kardeş gibiyiz zarar gelecek kimse de yokdelikafaduldendelikafadulden
ben de yanıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm... çooooooooook sıcak... evde olmayı çok isterdim şu an... 2 gün kaldı sadece
evet doğru diyosun nurcumm en güzel dönemdeyizzburcu çiğdem hamileliğin en güzel dönemindesiniz valla tadını çıkarın bu durumun
hayırdır cicim nie bu duygusallıkbende iyiim canım sağol çalışıyoruz işte bugün aşırı duygusalım benn
vaaayyy desene senin oğlan pek bi sosyetik olcek
fazlada olmasın ama heee çokta açılıp saçılmasına izin vermesin bizim kızın :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?