Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

allah iyilik versin hep ayni zaten is ev is ev
kııızzz gönüüüülll naabbbeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?
Paşamızı göreceksin demek bu gün oh oh ne güzelll
eve döndüğün gibi yaz bize güzelim?
nasıl orda havalar hala soğukmu?

hoş bulduk canım benimmmm
iyiyim güzelim çok şükür sen nasılsın?
evet günler azalıyor ama ben hiç doğurucam ibi hissetmiyorum kaydirigubbakcemile3
evet canim görücem tosun pasayi.evet ya havva burda bulutlu souk tam kis havvasi
masallah sana insallah sag saglim melegini kucagina alirsin

güle güle canım grş

pipi gözüktüüü kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız alemsin sen len :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bütün kızlar toplandık toplandıkkk hihoyyythihoyyyt
zemuszemuszemuszemus
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sağol ya ben söyleyememiştim böyle daha açık oldu kaydirigubbakcemile3
burada utanmayacan canım açık açık döküleceksin... sen bizim +18 muhabbetlerimizi görmedin daha, gerçi bu konuda uzman kişiler Ceren ve Çiğdem kaydirigubbakcemile3
oglusum iyi kipir kipir masallah.insallah iyi haberlerle gelcem ve bunu sizlerle paylascammm
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh güzelim, güzel haberlerini bekliyoruz :)
afiyet olsuuuuuuuuun :)

yok panik değilim artık, çok rahatım :)

armut dibine düşermiş gülüm :)

valla nişan yapacaktıkm sabah sen burada olsaydın, Ceren'i nehiriver'a kaptırıyorum diye bir anda eli maşalı kesildi senin dünür kaydirigubbakcemile3
cok sükür allaha allah iyilik versin canim

hadi hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda kiz erkek farketmez saglikli olsun yeterki
senin adina cok seviniyorum abla bugünlere geldin icin cok sükür allaha
amiiiiiiiiiiin canım inşallah :)

aynıııı kaydirigubbakcemile3
bir yerlerini dayıyor hatta yukarı doğru kendisini ittiriyor ama neresi bilemiyorum
poposu olduğundan emin olsam pa pa yapçam ama ya değilse kaydirigubbakcemile3

drumuz poposu dedi canım midenin altındaki çıkıntıya

hoşgeldin dünürr afiyet bal şeker olsun
yok kı mutasıp olurmu benim oğlan pek sever minili olsun ister hatununu kaydirigubbakcemile3
evet evet kertelim iyisimi alkisalkisalkis

evet canim görücem tosun pasayi.evet ya havva burda bulutlu souk tam kis havvasi
masallah sana insallah sag saglim melegini kucagina alirsin

hadi bakalım güzel haberlerle gel emi gülüm

canım yaa biz burda yanıyoruz valla sen üşüyorsun aman üşütme dikkat et kendine balım

amin canım amiiiinnn inşallah hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza...

tamam ben cadıları severim zaten iyi olur sağol canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:

yanmak ne kelime bi taraflarımdan duman çıkıyor resmen bende çıbıl cıbıl oturuyorum evin içinde...
nasıl olsa kocişlede kardeş gibiyiz zarar gelecek kimse de yokdelikafaduldendelikafadulden

az kaldı ablam +18 için az kaldı bekliyorum yakında boyut değiştiricem :):)

evet dimi armut dibine düşer :):):)

valla nehiriver gelecek ben burda iken konuşacak kolay değil öyle hemen kızıma sulanmak :dilcikar:

drumuz poposu dedi canım midenin altındaki çıkıntıya

valla nur son gittiğimizde doktor kafası burda kıçı burda felan demedi ama bu kez ultrasonu sağ göğsümün altında tuttuğunda ekranda başı görünmüştü ölçüm yapmıştı bende anlayamadım normalde başını aşağıda kasığımda olması gerek :1no2:

hoşgeldin dünürr afiyet bal şeker olsun
yok kı mutasıp olurmu benim oğlan pek sever minili olsun ister hatununu kaydirigubbakcemile3
evet evet kertelim iyisimi alkisalkisalkis

vaaayyy desene senin oğlan pek bi sosyetik olcek
fazlada olmasın ama heee çokta açılıp saçılmasına izin vermesin bizim kızın :):)

ay canım sende mi kpss mağdurusun senağlamasenağlama

evet maalesef mafoldum ben bitirdi beni ya bi önümü görebilsem artık.neyse şuan bebişimi düşünüyorum sadece.ben gibileri var mı burda.sen misin yoksa kader ortağım varsa iyi olur benim için kaydirigubbakcemile3

evet ya şeker dikkat edicem allahtan tatlıyla aram yok benimde hamur işi deyince ağzımın suları akıyor pişi mişi ayy neyse yemiyecem sözz meyva sebze az ekmek
ohh ne güzel kemikleri çok sağlıklı demekki maşallah kuvvetlenecek tabi şunun şurasında 10 gün kaldı doğunca gör sen onu anesiii

alemim alemsin alemmm :))))
biri +18 mi dedi ahh ahhhh yarama basma ablam yasaklar hala devam ediyor bizim iyiki önce bol bol yapmışım :)))

burcu çiğdem hamileliğin en güzel dönemindesiniz valla tadını çıkarın bu durumun
valla nur haklısın hee ne yalan söyliyeyim karnımdaki gerginlik hariç şikayetim yok maşallah karın büyüdüğünde böyle olmucaz tabi

ben canım hemde dershaneye bile gidiyorum

burcu çiğdem hamileliğin en güzel dönemindesiniz valla tadını çıkarın bu durumun

kıııızz nurrr şikaye etme valla ilayda üzülür sonra hamileliğin her dönemi ayrı bir güzel be canımmm doğduktan sonra unutucaz bu günleri inşallah hayatım böyle konuşup kızlarıda korkutma :):):)

tamam ben cadıları severim zaten iyi olur sağol canım amin allah hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq:

tamam o zaman şeker anlaştıkkkk

yanmak ne kelime bi taraflarımdan duman çıkıyor resmen bende çıbıl cıbıl oturuyorum evin içinde...
nasıl olsa kocişlede kardeş gibiyiz zarar gelecek kimse de yokdelikafaduldendelikafadulden

aynen benim kocada yok zati evde tiril tiril dolaşıyom :):):)
hatta biraz dinleneyim banyoya giricem hem banyoyu temizlicem hemde serinlicem :):):)

ben de yanıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm... çooooooooook sıcak... evde olmayı çok isterdim şu an... 2 gün kaldı sadece

yanıyorum yanıyorummmmm
ahhhhh yanıyorummmm yanıyorummmm
yar yine bana haram geceler
senin için ağlıyorummmmmm

YADA

yangın var yangın var ben yanıyorummmm
yetişin a dostlar tutuşuyoruuummm

evet doğru diyosun nurcumm en güzel dönemdeyizz
sonra gelsin sancılarr kramplar olcazzdelikafadulden
bende iyiim canım sağol çalışıyoruz işte bugün aşırı duygusalım benn
hayırdır cicim nie bu duygusallık

vaaayyy desene senin oğlan pek bi sosyetik olcek
fazlada olmasın ama heee çokta açılıp saçılmasına izin vermesin bizim kızın :):)

hee kendine açılsın ister benim oğlan kaydirigubbakcemile3
e senin kızda zaten aklı başında nerde nası giyinceğini bilir
anasına bakıpta talip olduk sonucda :roflol::roflol:

şikayet eder miyim teyzesi hiç kızlarda korkmasın
sancılardan dolayı değil kız ben çok hareketliydim o dönemlerde şimdi zor hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…