Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

biri +18 mi dedi ahh ahhhh yarama basma ablam yasaklar hala devam ediyor bizim iyiki önce bol bol yapmışım :)))

:roflol::roflol::roflol: stoklarlamı idare ediyosunnn

gunaydın arkadaslar....iyi sohbetlera.s.

günaydın sewtap sağol

yanıyorum yanıyorummmmm
ahhhhh yanıyorummmm yanıyorummmm
yar yine bana haram geceler
senin için ağlıyorummmmmm

YADA

yangın var yangın var ben yanıyorummmm
yetişin a dostlar tutuşuyoruuummm

:roflol::roflol::roflol: az kaldı dünür az sık dişini:roflol:

insallahhhhhh

ins.iyi haberlerle gelicem
sorma yagercekden hasda olmamak mümkün degil havva degisikli olcam diye korkuyom sicakdan soukka geldik allahin isi iste
allah herkeze hayirli ve imanli evlat nasip etsinn

bu arada oglum bir kipirdiyorki karnima bakdimda tekmelerini görüyorum cok güzel bir duygu

hamur işine çok dikkat et balım valla çok etkiliyor yaa az bir süre zaten sonra bol bol yersin gülümmm....
evet içtiğim sütler bana tekme olarak geri geliyor :):):)
doğsada nur yüzünü görsem bebişimin :):):)

canım benimm yazık sana kıyamam belli bir süre sonra cinselliği unutacaksın yavrum son dönemde aklına bile gelmicek derken doğum ve lohusa dönemi kendini toparlaman felan bir bakacaksınki hasret kalmışsın kocana sonra öyle bir kavuşma olacakkkiiiiiiiiiiiii alllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh opuyorumnanaktan

korkma gülüm benim son dönemde rahat geçer arada sıkıntılar illa olucak ama geçici unutma :):)

hee kendine açılsın ister benim oğlan kaydirigubbakcemile3
e senin kızda zaten aklı başında nerde nası giyinceğini bilir
anasına bakıpta talip olduk sonucda :roflol::roflol:

neyse dünür çocukların özel hayatına müdahale etmeyelim şimdi ayıp yane dimi
senin oğlanda benim kızda nerde ne yapacağını bilirler
cahil değiller ya :):):)

az kaldı ablam +18 için az kaldı bekliyorum yakında boyut değiştiricem :):)
az kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:
nur'da senden canım, o da kpss sınavına girecek ay sonunda :) Allah yardımcınız olsun :)

bence de iyi ki yapmışsın... doktor yasağa devam mı dedi? plasenta yukarı çıkmamış mı?

aman aman başka şikayetin olmasın zaten, çünkü havalar da sıcak hiç çekilmezdi

sağol canım iyiyim sen nasılsın?herşey yolunda dimi?o günden sonra seni burda gördüğümde hep dua ediyorum senin için :Saruboceq:
canım benim çok sağol allah razı olsun herşey yolunda bi problem yok
oglusum iyi kipir kipir masallah.insallah iyi haberlerle gelcem ve bunu sizlerle paylascammm
inşallah canımmm
biz mamamızı yiyip geldikhihoyyythihoyyyt
şimdide ders çalışıyoruz ama allahtan bugün ders sayısı az
afiyet olsun nurcum allah zihin açıklığı versin
Günaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
günaydın cerencim nasılsın canım afiyet olsun çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini
aynen öyleyim çiğdemcim ama bilmiyorum nedenini

bilmiyomki canım tuhaf hissediyom kendimi hani sanki ağlasam üzerimdem büyük bi yük kalkıcakmafoldumben

sevtaaap hoşgeldin seni bekledim bekledim gelmedin bende buraya geçtim.naber canım?

hosbulduk canım...dün fazla nete gelemedım.dun dr. gıttım 3 lu test ıcın dr. herhangı bır sorun yok suanda bebekle dedı...testte gırmemı ıstemedı...ama herhangı kucucuk bır sorun cıkarsa amınosentez yapılacak karnından ıgne ıle dedı bazen bebegın kesesıne zarar verebılıyor...ve almak zorunda kalıyoruz bebegı dedı sımdı kafam karıstı...dr.kendı gelınını ve kızınada yaptırmamıs 3lü test...kafanı karıstırmaya gerek yok 3 lü test kotu cıkıyor bazı ınsanların ve amınosentezı kabul etmıyorlar ve bebeklerı saglıklı doguyor dedı...kafam cok karıstı esim yaptırmayalım dıe...3 lü test olcumlerını yaptı bı kan vermem kaldı kafam cok karısık yaptırsammı?bıde panık var bılıyosun sımdı kotu cıksa allah korusun ben ne yaparım?:çok üzgünüm:

insallahhhhhhh allah en kisa zamanda sanada nasip etsin

ooo +18 muhabbetleri bebişlerimizin terbiyesini bozmasın? kaydirigubbakcemile3

yok gülüm rahat ol biz onları temelden yetiştiriyoruzzz :):)

şikayet eder miyim teyzesi hiç kızlarda korkmasın
sancılardan dolayı değil kız ben çok hareketliydim o dönemlerde şimdi zor hareket ediyorum

nur farkındamısın bilmiyorum ama hamileliğinin son haftalarındasın ve hala yürüyüp gezebiliyorsun manyak karı daha ne bekliyorsun çok şükür halimize yatmıyoruz delüüüü

:roflol::roflol::roflol: az kaldı dünür az sık dişini:roflol:

sıkıyorum dünüüüürrr :):)

inşallah canım dört boyutluda daha rahat göreceksin oğluşunu
evet ya allahınn işi ne garip sen yinede dikkatli ol balımmmm

biraz daha büyüsün oğluş o zaman gör sen hareketleri bunlar neki :):)

az kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:

arzular şelalleeeee dicem dimii :):):)
yok anam yok o müjdeyi vermeye hiiiiçç niyetim yok
belkide bu yüzden adamdan kaçıcam :):)

kiz ne dünürü

cerenime talip olduda burcuuu :):)

günaydın cerencim nasılsın canım afiyet olsun çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini

ben iyiyim gülüm herşey yolunda çok şükür bir yaramazlık yok
biz iyiyizde sana ne oldu balım? Ne bu halin?
biri bişeymi dedi? Kötü bir rüyamı gördün ne oldun balım?

sağol filiz ablacım.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
yaa bu ilk aylarda olan yasaklar 3 aydan sonra biter dimi?benim düşük riskim vardı geçeli çok oldu çok şükür.ne zaman serbest olurum acaba.+18 muhabbeti deyince açıldımda. delikafadulden

evet ablam ya çıkmamış hala çok aşağıda değil ama yukarıdada değil 28 haftada falan çıkar dedi allaha şükür kanama vs.. bir şey olmadı olsa bile korkam beni ara dedi doktorum ama olmaz umarım 8 hafta daha dikkatlice beklicez umarım yukarıya çıkar

insallah o günleride görürüz
vayyyyyy burcuuuuuuuu vayyyyyyyyyy

gönül canım 4 boyutluya girecek mişin ne güzel kuzucuğunu göreceksin bizdende öpücük yolla tamam mı...
resimlerini de bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…