- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.541
ben canım hemde dershaneye bile gidiyorum
biri +18 mi dedi ahh ahhhh yarama basma ablam yasaklar hala devam ediyor bizim iyiki önce bol bol yapmışım :)))
gunaydın arkadaslar....iyi sohbetlera.s.
yanıyorum yanıyorummmmm
ahhhhh yanıyorummmm yanıyorummmm
yar yine bana haram geceler
senin için ağlıyorummmmmm
YADA
yangın var yangın var ben yanıyorummmm
yetişin a dostlar tutuşuyoruuummm
insallahhhhhh:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız alemsin sen len :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
burada utanmayacan canım açık açık döküleceksin... sen bizim +18 muhabbetlerimizi görmedin daha, gerçi bu konuda uzman kişiler Ceren ve Çiğdem kaydirigubbakcemile3
inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh güzelim, güzel haberlerini bekliyoruz :)
afiyet olsuuuuuuuuun :)
yok panik değilim artık, çok rahatım :)
armut dibine düşermiş gülüm :)
valla nişan yapacaktıkm sabah sen burada olsaydın, Ceren'i nehiriver'a kaptırıyorum diye bir anda eli maşalı kesildi senin dünür kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiin canım inşallah :)
hadi bakalım güzel haberlerle gel emi gülüm
canım yaa biz burda yanıyoruz valla sen üşüyorsun aman üşütme dikkat et kendine balım
amin canım amiiiinnn inşallah hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza...
gunaydın arkadaslar....iyi sohbetlera.s.
allah yardımcın olsun yaa.ben kendimden bu sene de pek umutlu değilim özel bişeyler yapıcam galiba benim branş ingilizce belki şansım olur.senin branşın ne bu arada?
evet ya şeker dikkat edicem allahtan tatlıyla aram yok benimde hamur işi deyince ağzımın suları akıyor pişi mişi ayy neyse yemiyecem sözz meyva sebze az ekmek
ohh ne güzel kemikleri çok sağlıklı demekki maşallah kuvvetlenecek tabi şunun şurasında 10 gün kaldı doğunca gör sen onu anesiii
alemim alemsin alemmm :))))
biri +18 mi dedi ahh ahhhh yarama basma ablam yasaklar hala devam ediyor bizim iyiki önce bol bol yapmışım :)))
valla nur haklısın hee ne yalan söyliyeyim karnımdaki gerginlik hariç şikayetim yok maşallah karın büyüdüğünde böyle olmucaz tabi
hee kendine açılsın ister benim oğlan kaydirigubbakcemile3
e senin kızda zaten aklı başında nerde nası giyinceğini bilir
anasına bakıpta talip olduk sonucda :roflol::roflol:
az kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:az kaldı ablam +18 için az kaldı bekliyorum yakında boyut değiştiricem :):)
nur'da senden canım, o da kpss sınavına girecek ay sonunda :) Allah yardımcınız olsun :)evet maalesef mafoldum ben bitirdi beni ya bi önümü görebilsem artık.neyse şuan bebişimi düşünüyorum sadece.ben gibileri var mı burda. sen misin yoksa kader ortağım varsa iyi olur benim için kaydirigubbakcemile3
alemim alemsin alemmm :))))
valla nur haklısın hee ne yalan söyliyeyim karnımdaki gerginlik hariç şikayetim yok maşallah karın büyüdüğünde böyle olmucaz tabi
:roflol::roflol::roflol: stoklarlamı idare ediyosunnn
günaydın sewtap sağol
:roflol::roflol::roflol: az kaldı dünür az sık dişini:roflol:
canım benim çok sağol allah razı olsun herşey yolunda bi problem yoksağol canım iyiyim sen nasılsın?herşey yolunda dimi?o günden sonra seni burda gördüğümde hep dua ediyorum senin için :Saruboceq:
inşallah canımmmoglusum iyi kipir kipir masallah.insallah iyi haberlerle gelcem ve bunu sizlerle paylascammm
afiyet olsun nurcum allah zihin açıklığı versinbiz mamamızı yiyip geldikhihoyyythihoyyyt
şimdide ders çalışıyoruz ama allahtan bugün ders sayısı az
günaydın cerencim nasılsın canım afiyet olsun çok az kaldı nasıl hissediyosun kendiniGünaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
aynen öyleyim çiğdemcim ama bilmiyorum nedeninibnede iyiyim canım ne olsun aynı işte iş güç zeynepte büyüyor yavaş yavaş herşey yolunda şükür
kıyamam sana ay niye duygusallaştın sen bakim bazen oluyor gerçi durduk yere ağlayınca rahatlıyor insan senağlama
evet doğru diyosun nurcumm en güzel dönemdeyizz
sonra gelsin sancılarr kramplar olcazzdelikafadulden
hayırdır cicim nie bu duygusallık
hee kendine açılsın ister benim oğlan kaydirigubbakcemile3
e senin kızda zaten aklı başında nerde nası giyinceğini bilir
anasına bakıpta talip olduk sonucda :roflol::roflol:
sevtaaap hoşgeldin seni bekledim bekledim gelmedin bende buraya geçtim.naber canım?
canım benim çok sağol allah razı olsun herşey yolunda bi problem yok
inşallah canımmm
afiyet olsun nurcum allah zihin açıklığı versin
günaydın cerencim nasılsın canım afiyet olsun çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini
aynen öyleyim çiğdemcim ama bilmiyorum nedenini
bilmiyomki canım tuhaf hissediyom kendimi hani sanki ağlasam üzerimdem büyük bi yük kalkıcakmafoldumben
benimde türkçe canım
ooo +18 muhabbetleri bebişlerimizin terbiyesini bozmasın? kaydirigubbakcemile3
şikayet eder miyim teyzesi hiç kızlarda korkmasın
sancılardan dolayı değil kız ben çok hareketliydim o dönemlerde şimdi zor hareket ediyorum
:roflol::roflol::roflol: az kaldı dünür az sık dişini:roflol:
ins.iyi haberlerle gelicem
sorma yagercekden hasda olmamak mümkün degil havva degisikli olcam diye korkuyom sicakdan soukka geldik allahin isi iste
allah herkeze hayirli ve imanli evlat nasip etsinn
bu arada oglum bir kipirdiyorki karnima bakdimda tekmelerini görüyorum cok güzel bir duygu
az kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:
kiz ne dünürü
günaydın cerencim nasılsın canım afiyet olsun çok az kaldı nasıl hissediyosun kendini
az kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:
nur'da senden canım, o da kpss sınavına girecek ay sonunda :) Allah yardımcınız olsun :)
bence de iyi ki yapmışsın... doktor yasağa devam mı dedi? plasenta yukarı çıkmamış mı?
aman aman başka şikayetin olmasın zaten, çünkü havalar da sıcak hiç çekilmezdi
allah gönlüne göre verir inş.sınavdan sonra yorum yaparız artık :CüvCüv:
evet ablam ya çıkmamış hala çok aşağıda değil ama yukarıdada değil 28 haftada falan çıkar dedi allaha şükür kanama vs.. bir şey olmadı olsa bile korkam beni ara dedi doktorum ama olmaz umarım 8 hafta daha dikkatlice beklicez umarım yukarıya çıkaraz kaldı aaaazzzzz... Çiğdem yerine sen nara atacaksın sabahlar olmasın diye, sonra da müjdeyi vereceksin bize :roflol: :roflol: :roflol:
nur'da senden canım, o da kpss sınavına girecek ay sonunda :) Allah yardımcınız olsun :)
bence de iyi ki yapmışsın... doktor yasağa devam mı dedi? plasenta yukarı çıkmamış mı?
aman aman başka şikayetin olmasın zaten, çünkü havalar da sıcak hiç çekilmezdi
yok gülüm rahat ol biz onları temelden yetiştiriyoruzzz :):)
nur farkındamısın bilmiyorum ama hamileliğinin son haftalarındasın ve hala yürüyüp gezebiliyorsun manyak karı daha ne bekliyorsun çok şükür halimize yatmıyoruz delüüüü
sıkıyorum dünüüüürrr :):)
inşallah canım dört boyutluda daha rahat göreceksin oğluşunu
evet ya allahınn işi ne garip sen yinede dikkatli ol balımmmm
biraz daha büyüsün oğluş o zaman gör sen hareketleri bunlar neki :):)
arzular şelalleeeee dicem dimii :):):)
yok anam yok o müjdeyi vermeye hiiiiçç niyetim yok
belkide bu yüzden adamdan kaçıcam :):)
cerenime talip olduda burcuuu :):)
ben iyiyim gülüm herşey yolunda çok şükür bir yaramazlık yok
biz iyiyizde sana ne oldu balım? Ne bu halin?
biri bişeymi dedi? Kötü bir rüyamı gördün ne oldun balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?