Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

allah allah bilmem ki burdakiler tecrübeli bak onlara sor.ikili testte öyle bi sorun olmadı dimi?

yok ıkılı testte gırmedım net cvp alınmıyormus onda...ıkılı teste kendı ıstegımle gırmedım...

bu testler isteğe bağlı ikili için değil ama üçlü için doktorumkararı bana bırakmıştı allaha şükür ikilide üçlüde iyi çıktı benim ikili bence çok önemli ense kalınlığına falan bakılıyor diye hatırlıyorum üçlüyü kendi isteğine kalmış ben kalbimi ferah tuttum yaptırdım bu kadar tedirgin olma bence aklında kalacaksa yaptır yok içim rahat diyorsan yaptırma

gunaydın arkadaslar....iyi sohbetlera.s.
günaydın sevtap'cım, hoşgeldin topiğimize :)
aynen benim kocada yok zati evde tiril tiril dolaşıyom :):):)
hatta biraz dinleneyim banyoya giricem hem banyoyu temizlicem hemde serinlicem :):):)
yorma kendini, eğilip kalkma sakın, sancılanırsın falan, aman dikkat, ılık su ile duş al, sonra da hemen gel yanımıza haaa
sevtaaap hoşgeldin seni bekledim bekledim gelmedin bende buraya geçtim.naber canım?
siz nerelere takılıyorsunuz bakiim???
ooo +18 muhabbetleri bebişlerimizin terbiyesini bozmasın? kaydirigubbakcemile3
bozmaz canım merak etmesen, biz onların kulağını tıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
şikayet eder miyim teyzesi hiç kızlarda korkmasın
sancılardan dolayı değil kız ben çok hareketliydim o dönemlerde şimdi zor hareket ediyorum
e biraz katlanacaksın artık güzelim, az kaldı :)
bu arada oglum bir kipirdiyorki karnima bakdimda tekmelerini görüyorum cok güzel bir duygu
ayyy ne güzeeellllll :):):)
canım, doktorum bana 3'lü test'i önerdi, ancak %100 net bir cevap almamızın zor olduğunu söyledi, amniyosentezin %100 kesin sonuç verdiğini, evet düşük riski olduğunu ama bunun ikiyüzde bir olduğunu söyledi... emin ellerde olduğun sürece, bu işi bilen birilerine yaptırdığın sürece bir sorun olmayacaktır... ben amniyosenteze karar verdim canım, diğer testleri yaptırmayacağım, çünkü kesin sonuç almak istiyorum... eşimle de konuştuk amniyosentez yapılacak 2 hafta sonra
canım 4. aydan itibaren yasak bitiyor, senin sanırım 3 haftan var

hayırlısı olsun, boşver Zeynep iyi olsun da boşver kocanla kanki olun bir müddet :)

evet ablacim ya gercekden cok güzel
allahim sana sükürler olsun bana bu duyguyu tatdirdin icin

filiz ablacım biz panik ataklı hamişler bölümüne takılıyoduk pek normal değiliz anlıcan delikafadulden .iyi bi 3 hafta daha sabrederiz artık daha fazla olmasın da

RuzgarDeniz -
CIGDEM79 _slvmsstr kızlar cok saolun.ınanın kafam cok karısık acaba dıyorum testlerı yaptırsam bı baksam ne cıkacak...allah korusun kotu bısey cıkarsa...amınosentezde....yapamıyım bılmıyorum ya cok korkuyorum cok kararsızım...dr.sıze boyle deseydı sız ne yapardınız...cok kafam karısık:çok üzgünüm:

canım sen önce bi sakin ol.aklına iyişeyler getir hep.bence bi sorun yok ama ben kendi adıma yaptırırım herhelde.allah a emanet of ya benim de kafam karıştı şimdi

insallahhhhhhh allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnn
allah iyilik versin canım bende bilmiyom ki kimseler bişi demedi rüyada görmedim ama garibim işte geçer heralde
arifecim koy ver gitsin insan rahatlıyo vallaa
koyvercem ama akşama evde :))
yemeğe gidiyorum kızlarr
siz okuyana kadar gelirim herhaldee yinee kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canım
kızlar ben de yemeğe gidiyorum :) hepinize afiyet olsun :)
afiyet olsun ablacım
ben geldim herkese afiyet olsun

sağol canım çok hızlısın burcu ne yedin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…