- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.561
hosbulduk canım...dün fazla nete gelemedım.dun dr. gıttım 3 lu test ıcın dr. herhangı bır sorun yok suanda bebekle dedı...testte gırmemı ıstemedı...ama herhangı kucucuk bır sorun cıkarsa amınosentez yapılacak karnından ıgne ıle dedı bazen bebegın kesesıne zarar verebılıyor...ve almak zorunda kalıyoruz bebegı dedı sımdı kafam karıstı...dr.kendı gelınını ve kızınada yaptırmamıs 3lü test...kafanı karıstırmaya gerek yok 3 lü test kotu cıkıyor bazı ınsanların ve amınosentezı kabul etmıyorlar ve bebeklerı saglıklı doguyor dedı...kafam cok karıstı esim yaptırmayalım dıe...3 lü test olcumlerını yaptı bı kan vermem kaldı kafam cok karısık yaptırsammı?bıde panık var bılıyosun sımdı kotu cıksa allah korusun ben ne yaparım?:çok üzgünüm:
gönül canım 4 boyutluya girecek mişin ne güzel kuzucuğunu göreceksin bizdende öpücük yolla tamam mı...
resimlerini de bekliyoruz
yok ıkılı testte gırmedım net cvp alınmıyormus onda...ıkılı teste kendı ıstegımle gırmedım...
günaydın sevtap'cım, hoşgeldin topiğimize :)gunaydın arkadaslar....iyi sohbetlera.s.
yorma kendini, eğilip kalkma sakın, sancılanırsın falan, aman dikkat, ılık su ile duş al, sonra da hemen gel yanımıza haaaaynen benim kocada yok zati evde tiril tiril dolaşıyom :):):)
hatta biraz dinleneyim banyoya giricem hem banyoyu temizlicem hemde serinlicem :):):)
siz nerelere takılıyorsunuz bakiim???sevtaaap hoşgeldin seni bekledim bekledim gelmedin bende buraya geçtim.naber canım?
bozmaz canım merak etmesen, biz onların kulağını tıkıyoruz kaydirigubbakcemile3ooo +18 muhabbetleri bebişlerimizin terbiyesini bozmasın? kaydirigubbakcemile3
e biraz katlanacaksın artık güzelim, az kaldı :)şikayet eder miyim teyzesi hiç kızlarda korkmasın
sancılardan dolayı değil kız ben çok hareketliydim o dönemlerde şimdi zor hareket ediyorum
ayyy ne güzeeellllll :):):)bu arada oglum bir kipirdiyorki karnima bakdimda tekmelerini görüyorum cok güzel bir duygu
canım, doktorum bana 3'lü test'i önerdi, ancak %100 net bir cevap almamızın zor olduğunu söyledi, amniyosentezin %100 kesin sonuç verdiğini, evet düşük riski olduğunu ama bunun ikiyüzde bir olduğunu söyledi... emin ellerde olduğun sürece, bu işi bilen birilerine yaptırdığın sürece bir sorun olmayacaktır... ben amniyosenteze karar verdim canım, diğer testleri yaptırmayacağım, çünkü kesin sonuç almak istiyorum... eşimle de konuştuk amniyosentez yapılacak 2 hafta sonrahosbulduk canım...dün fazla nete gelemedım.dun dr. gıttım 3 lu test ıcın dr. herhangı bır sorun yok suanda bebekle dedı...testte gırmemı ıstemedı...ama herhangı kucucuk bır sorun cıkarsa amınosentez yapılacak karnından ıgne ıle dedı bazen bebegın kesesıne zarar verebılıyor...ve almak zorunda kalıyoruz bebegı dedı sımdı kafam karıstı...dr.kendı gelınını ve kızınada yaptırmamıs 3lü test...kafanı karıstırmaya gerek yok 3 lü test kotu cıkıyor bazı ınsanların ve amınosentezı kabul etmıyorlar ve bebeklerı saglıklı doguyor dedı...kafam cok karıstı esim yaptırmayalım dıe...3 lü test olcumlerını yaptı bı kan vermem kaldı kafam cok karısık yaptırsammı?bıde panık var bılıyosun sımdı kotu cıksa allah korusun ben ne yaparım?:çok üzgünüm:
canım 4. aydan itibaren yasak bitiyor, senin sanırım 3 haftan varsağol filiz ablacım.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
yaa bu ilk aylarda olan yasaklar 3 aydan sonra biter dimi?benim düşük riskim vardı geçeli çok oldu çok şükür.ne zaman serbest olurum acaba.+18 muhabbeti deyince açıldımda. delikafadulden
evet ablam ya çıkmamış hala çok aşağıda değil ama yukarıdada değil 28 haftada falan çıkar dedi allaha şükür kanama vs.. bir şey olmadı olsa bile korkam beni ara dedi doktorum ama olmaz umarım 8 hafta daha dikkatlice beklicez umarım yukarıya çıkar
evet ablacim ya gercekden cok güzelgünaydın sevtap'cım, hoşgeldin topiğimize :)
yorma kendini, eğilip kalkma sakın, sancılanırsın falan, aman dikkat, ılık su ile duş al, sonra da hemen gel yanımıza haaa
siz nerelere takılıyorsunuz bakiim???
bozmaz canım merak etmesen, biz onların kulağını tıkıyoruz kaydirigubbakcemile3
e biraz katlanacaksın artık güzelim, az kaldı :)
ayyy ne güzeeellllll :):):)
canım, doktorum bana 3'lü test'i önerdi, ancak %100 net bir cevap almamızın zor olduğunu söyledi, amniyosentezin %100 kesin sonuç verdiğini, evet düşük riski olduğunu ama bunun ikiyüzde bir olduğunu söyledi... emin ellerde olduğun sürece, bu işi bilen birilerine yaptırdığın sürece bir sorun olmayacaktır... ben amniyosenteze karar verdim canım, diğer testleri yaptırmayacağım, çünkü kesin sonuç almak istiyorum... eşimle de konuştuk amniyosentez yapılacak 2 hafta sonra
canım 4. aydan itibaren yasak bitiyor, senin sanırım 3 haftan var
hayırlısı olsun, boşver Zeynep iyi olsun da boşver kocanla kanki olun bir müddet :)
yok ıkılı testte gırmedım net cvp alınmıyormus onda...ıkılı teste kendı ıstegımle gırmedım...
hakkımızda hayırlısı canım :) çok zor bir süreç bu :)yok ıkılı testte gırmedım net cvp alınmıyormus onda...ıkılı teste kendı ıstegımle gırmedım...
afiyet olsuuuuuuuunnnnnnnn :)yemeğe gidiyorum kızlarr
siz okuyana kadar gelirim herhaldee yinee kaydirigubbakcemile3
inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnninsallahhhhhhh allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
allah iyilik versin canım bende bilmiyom ki kimseler bişi demedi rüyada görmedim ama garibim işte geçer heraldeyok gülüm rahat ol biz onları temelden yetiştiriyoruzzz :):)
nur farkındamısın bilmiyorum ama hamileliğinin son haftalarındasın ve hala yürüyüp gezebiliyorsun manyak karı daha ne bekliyorsun çok şükür halimize yatmıyoruz delüüüü
sıkıyorum dünüüüürrr :):)
inşallah canım dört boyutluda daha rahat göreceksin oğluşunu
evet ya allahınn işi ne garip sen yinede dikkatli ol balımmmm
biraz daha büyüsün oğluş o zaman gör sen hareketleri bunlar neki :):)
arzular şelalleeeee dicem dimii :):):)
yok anam yok o müjdeyi vermeye hiiiiçç niyetim yok
belkide bu yüzden adamdan kaçıcam :):)
cerenime talip olduda burcuuu :):)
ben iyiyim gülüm herşey yolunda çok şükür bir yaramazlık yok
biz iyiyizde sana ne oldu balım? Ne bu halin?
biri bişeymi dedi? Kötü bir rüyamı gördün ne oldun balım?
koyvercem ama akşama evde :))arifecim koy ver gitsin insan rahatlıyo vallaa
afiyet olsun canımyemeğe gidiyorum kızlarr
siz okuyana kadar gelirim herhaldee yinee kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ablacımkızlar ben de yemeğe gidiyorum :) hepinize afiyet olsun :)
ben geldim herkese afiyet olsun
hosgeldin afiyet olsun tatlimmben geldim herkese afiyet olsun
uykusuzluktan gözlerim kapanıyor allahtan patron gelmeyecek bugün ya akşam olsada eve gitsem uyusam
doktor da bi sorun yok demiş ama :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?