- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.581
kızlar cok saolun.ınanın kafam cok karısık acaba dıyorum testlerı yaptırsam bı baksam ne cıkacak...allah korusun kotu bısey cıkarsa...amınosentezde....yapamıyım bılmıyorum ya cok korkuyorum cok kararsızım...dr.sıze boyle deseydı sız ne yapardınız...cok kafam karısık:çok üzgünüm:
canım işini ferah tut sen
testlerini yaptır ikili üçlü zaten hepimiz yaptırıyoruz
amniyosentezdende korkma doktor öneriyosa yaptır
illa sonucu kötü çıkcak diye bişi yok yaa doktor çoğu hamileye öneriyo tüm testleri
güvenlik açısından
aynen çiğdem benimde mirmirmirmiruykusuzluktan gözlerim kapanıyor allahtan patron gelmeyecek bugün ya akşam olsada eve gitsem uyusam
heh bende öyle yapıom eve kadar bekliyom evde salıyorum kaydirigubbakcemile3koyvercem ama akşama evde :))
afiyet olsun canım
sağol canım çok hızlısın burcu ne yedin kız
sağol canımhosgeldin afiyet olsun tatlimm
dr.bana gerek dıyor bebek saglıklı gorunuyor dıyor...canım oyuzden kafam karıstı...
aynen çiğdem benimde mirmirmirmir
heh bende öyle yapıom eve kadar bekliyom evde salıyorum kaydirigubbakcemile3
b çırpıda yedim geldim çorba kızartma
sağol canım
sağol filiz ablacım.allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
yaa bu ilk aylarda olan yasaklar 3 aydan sonra biter dimi?benim düşük riskim vardı geçeli çok oldu çok şükür.ne zaman serbest olurum acaba.+18 muhabbeti deyince açıldımda. delikafadulden
yorma kendini, eğilip kalkma sakın, sancılanırsın falan, aman dikkat, ılık su ile duş al, sonra da hemen gel yanımıza haaa
allah iyilik versin canım bende bilmiyom ki kimseler bişi demedi rüyada görmedim ama garibim işte geçer heralde
az kaldı az, sonra bebişi görünce kociş kaçıyor zaten... hehehefiliz ablacım biz panik ataklı hamişler bölümüne takılıyoduk pek normal değiliz anlıcan delikafadulden .iyi bi 3 hafta daha sabrederiz artık daha fazla olmasın da
canım, eğer doktorun gerekli görmüyorsa yaptırma, sadece ikili ve üçlü test yeterli, ama ben yaşım yüzünden bunu yaptırmak zorunda hissediyorum kendimi, sonucun iyi çıkacağını düşünüyorum ama kötü de çıkarsa Allah korusun tabii, yapılması gereken yapılacak.... Allah kimsenin başına vermesin :)RuzgarDeniz -
CIGDEM79 _slvmsstr kızlar cok saolun.ınanın kafam cok karısık acaba dıyorum testlerı yaptırsam bı baksam ne cıkacak...allah korusun kotu bısey cıkarsa...amınosentezde....yapamıyım bılmıyorum ya cok korkuyorum cok kararsızım...dr.sıze boyle deseydı sız ne yapardınız...cok kafam karısık:çok üzgünüm:
uykusuzluktan gözlerim kapanıyor allahtan patron gelmeyecek bugün ya akşam olsada eve gitsem uyusam
slm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla filiz ablanın oglu olacakmış hadi gözün aydın ama yinede diger doktorunla konuş bazen yanılabiliyorlar? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedim yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüst ama cnm meyve istiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
slm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla filiz ablanın oglu olacakmış hadi gözün aydın ama yinede diger doktorunla konuş bazen yanılabiliyorlar? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedim yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüst ama cnm meyve istiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
vaaaayyy birileri düz duvara tırmanıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
yormuyorum ablacım meraklanma sen dr. hareket et dedi ya bende bu halimle yapabildiğim hareketleri yapıyorum :):):)
sancım olduğu an herşeyi bırakır yatarım meraklanma sen :):):)
ama daha başlamadım banyo işine yemek yaptım birazdan ütü en son banyo malum missss olcam kokmayayım tekrar :):)
düz duvara da tırmanamıyorum bu gidişle çaaat diye çatlıcam kaydirigubbakcemile3
evet birileri düz duvara tırmanıyor kaydirigubbakcemile3vaaaayyy birileri düz duvara tırmanıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
yormuyorum ablacım meraklanma sen dr. hareket et dedi ya bende bu halimle yapabildiğim hareketleri yapıyorum :):):)
sancım olduğu an herşeyi bırakır yatarım meraklanma sen :):):)
ama daha başlamadım banyo işine yemek yaptım birazdan ütü en son banyo malum missss olcam kokmayayım tekrar :):)
canımmmm kıyamam sana bennn kuzummmm
içinden ağlamak geliyorsa ağla ama ne olursa olsun içine atma emi gülüm benim.... :teselli:
canım ben de kendi doktorumun söyleyeceği şeyi bekliyorum, o yüzden emin değilim, kız da çıkabilir :)slm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla filiz ablanın oglu olacakmış hadi gözün aydın ama yinede diger doktorunla konuş bazen yanılabiliyorlar? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedim yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüst ama cnm meyve istiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?