Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet gülçin banyoyu yıkarken dikkat et
sakın kayıp düşmee benim en korktuğum şeydir delikafadulden çok yaşadağım için

kızlarrr benim şimdi çıkmam gerek şirkte gidip gelcem dünkü kadar uzun sürmez sanırım bir fatura işi varda gelince yazarım canlarım hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorummmmm mucxxxxxxxxx

güle güle dünür ne iş aşkı varmış sendee maşallah azıcık sürtün banada bulaşsın kaydirigubbakcemile3

vaaaayyy birileri düz duvara tırmanıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3

düz duvara da tırmanamıyorum bu gidişle çaaat diye çatlıcam kaydirigubbakcemile3
eyvah eyvah durum vahim anlaşılan... hehehe
haklısın güzelim... mutlaka çok zordur canım, bu arada açsın ve bir şey yiyemiyorsun ne kadar zor aç kalmak da mideni bulandırır... bir an önce geçsin inşallah
kızlarrr benim şimdi çıkmam gerek şirkte gidip gelcem dünkü kadar uzun sürmez sanırım bir fatura işi varda gelince yazarım canlarım hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorummmmm mucxxxxxxxxx
aaaaaaaa hani bugün gitmiyordun şirkete???

canolarim benim ben cikiyorum yavas yavas hazirlanayim oglusumu görmeye gidicem hepinizi öpüyorum allah emanet olun byeeeeee

cereeen gelince mi yapıcan beni sınav?
ceren gelince hatırlat gülüm :)
canolarim benim ben cikiyorum yavas yavas hazirlanayim oglusumu görmeye gidicem hepinizi öpüyorum allah emanet olun byeeeeee
hadi bakalıııım bekliyoruz güzel haberlerini canımcım :) güle güle
valla filiz ablacım 1 aydır yasaklıyım.e zorluyo birazcık kaydirigubbakcemile3
normaldir :) aşağı yukarı hepimiz o yolları geçtik :)

ben de biraz ara vereyim bari gözlerim şaşı olucak .şaşı bir anne olmak istemiyorum. -tatlicadiarzu- görüşürüzzzz

biz dershaneye gidiyoruz
dikkat et güzelim, anladığım kadarıyla İstanbul'da çok sıcak :)
ben de biraz ara vereyim bari gözlerim şaşı olucak .şaşı bir anne olmak istemiyorum. -tatlicadiarzu- görüşürüzzzz
hadi canım görüşürüz :)
valla ceren de çene yapıcam die unuttu gitti beni.doğru herkes aynı dimi? kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
iyi öğlenler herkese................ :dance:

sana daaaaaaa :)

yemeğe gittim geldim uyku dahada bastırdııı amanin dostalr ben yazamıyom idare edin artıkın bugün dermanım yok valla

sağol canım benim tamam içime atmam yerimseniben
canım geçmiş olsun ya yinemi inşallah bu son olur mavicim kendini fazla zorlamadan bişiler yemeğe çalış olmadı meyve yersin artıkın hay allah ya şimdilik önemli bişi yok canım normal sohbet
yemek yiyen herkese afiyet olsuunnnnnnnnn yarasın bebişlerinize canlarımmmmmmmmm
sağol cerencim sanadaaaaa
fazla yorma kendini kolay gelsin
biz dershaneye gidiyoruz
iyi dersler canım şapka falan al yanına çok sıcak
tamam görüşürz canım
iyi öğlenler herkese................ :dance:
sanada şekerimmm
yemeğe gittim geldim uyku dahada bastırdııı amanin dostalr ben yazamıyom idare edin artıkın bugün dermanım yok valla
ay canım kıvrılıver biyere bari nasılsa patron yok
Arifecim, nasıl oldun tatlım?
aynı ablacım

slm kızlar ben geldim tekrar..birazcık yedim yemek ama tam karnımı doyurmamışım gibi bir his var ...herkesler kaçtı galiba sıcak öglen yemeginden sonra herkes bitkin düştü sanırsam bende çatlaycam valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…