- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.601
kızlarrr benim şimdi çıkmam gerek şirkte gidip gelcem dünkü kadar uzun sürmez sanırım bir fatura işi varda gelince yazarım canlarım hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorummmmm mucxxxxxxxxx
eyvah eyvah durum vahim anlaşılan... hehehevaaaayyy birileri düz duvara tırmanıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
düz duvara da tırmanamıyorum bu gidişle çaaat diye çatlıcam kaydirigubbakcemile3
haklısın güzelim... mutlaka çok zordur canım, bu arada açsın ve bir şey yiyemiyorsunvalla kızlar bilmiyorum çok uzun sürdü her daim önceki gibi degil ama dün çok korktum nefes alamayınca kızıma birşey olacak diye malum ben nefes alamazsam onada birşey olur korkusu..umarım çabuk geçer valla zor olmaya başladı artık iyice.. neysa ben yiyebilirsem yemek yiyecem biraz...görüşürüz sonra...zaten sabahta gelemedim işlerim acayip yogun ayaktada duramıyorum fazla...
aaaaaaaa hani bugün gitmiyordun şirkete???kızlarrr benim şimdi çıkmam gerek şirkte gidip gelcem dünkü kadar uzun sürmez sanırım bir fatura işi varda gelince yazarım canlarım hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorummmmm mucxxxxxxxxx
ceren gelince hatırlat gülüm :)cereeen gelince mi yapıcan beni sınav?
hadi bakalıııım bekliyoruz güzel haberlerini canımcım :) güle gülecanolarim benim ben cikiyorum yavas yavas hazirlanayim oglusumu görmeye gidicem hepinizi öpüyorum allah emanet olun byeeeeee
normaldir :) aşağı yukarı hepimiz o yolları geçtik :)valla filiz ablacım 1 aydır yasaklıyım.e zorluyo birazcıkkaydirigubbakcemile3
ceren gelince hatırlat gülüm :)
hadi bakalıııım bekliyoruz güzel haberlerini canımcım :) güle güle
normaldir :) aşağı yukarı hepimiz o yolları geçtik :)
dikkat et güzelim, anladığım kadarıyla İstanbul'da çok sıcak :)biz dershaneye gidiyoruz
hadi canım görüşürüz :)ben de biraz ara vereyim bari gözlerim şaşı olucak .şaşı bir anne olmak istemiyorum. -tatlicadiarzu- görüşürüzzzz
kaydirigubbakcemile3valla ceren de çene yapıcam die unuttu gitti beni.doğru herkes aynı dimi? kaydirigubbakcemile3
iyi öğlenler herkese................ :dance:
yemeğe gittim geldim uyku dahada bastırdııı amanin dostalr ben yazamıyom idare edin artıkın bugün dermanım yok valla
herkesler öğle dinlenmesine çekildi mirmirmirmir
sağol canım benim tamam içime atmam yerimsenibenvaaaayyy birileri düz duvara tırmanıyor sanırsam kaydirigubbakcemile3
yormuyorum ablacım meraklanma sen dr. hareket et dedi ya bende bu halimle yapabildiğim hareketleri yapıyorum :):):)
sancım olduğu an herşeyi bırakır yatarım meraklanma sen :):):)
ama daha başlamadım banyo işine yemek yaptım birazdan ütü en son banyo malum missss olcam kokmayayım tekrar :):)
canımmmm kıyamam sana bennn kuzummmm
içinden ağlamak geliyorsa ağla ama ne olursa olsun içine atma emi gülüm benim.... :teselli:
canım geçmiş olsun ya yinemi inşallah bu son olur mavicim kendini fazla zorlamadan bişiler yemeğe çalış olmadı meyve yersin artıkın hay allah ya şimdilik önemli bişi yok canım normal sohbetslm kızlar nasılsınızz geçmişi okuyayım dedim ama gözüm yemedi lütfen önemli birşyeler varsa söyleyebilirmisiniz?denk geldigim kadarıyla filiz ablanın oglu olacakmış hadi gözün aydın ama yinede diger doktorunla konuş bazen yanılabiliyorlar? kızlar ben dün akşam eve gittim berbattım midem bulandı kötü oldum yemek dogru dürüst yiyemedim yedigimide çıkardım hep ama bu sefer kötü idi bogazımda kaldı kusarken bir kaç saniye boyunca nefes alamadım ve tıkandım gözleirm pörtledi resmen bugün göz çevremde kapakları benek benek kırmızı olmuş vaziyette sabahta bi fasıl atlattım..yemek yiyemiyorum dogru dürüst ama cnm meyve istiyor yiyebilirmiyim bilmem yanıma getirmiştim bakalım birazda kendimi deneyecem yemek yemek için yoksa sonra meyveye talim..
sağol cerencim sanadaaaaayemek yiyen herkese afiyet olsuunnnnnnnnn yarasın bebişlerinize canlarımmmmmmmmm
fazla yorma kendini kolay gelsinkızlarrr benim şimdi çıkmam gerek şirkte gidip gelcem dünkü kadar uzun sürmez sanırım bir fatura işi varda gelince yazarım canlarım hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorummmmm mucxxxxxxxxx
iyi dersler canım şapka falan al yanına çok sıcakbiz dershaneye gidiyoruz
tamam görüşürz canımben de biraz ara vereyim bari gözlerim şaşı olucak .şaşı bir anne olmak istemiyorum. -tatlicadiarzu- görüşürüzzzz
sanada şekerimmmiyi öğlenler herkese................ :dance:
ay canım kıvrılıver biyere bari nasılsa patron yokyemeğe gittim geldim uyku dahada bastırdııı amanin dostalr ben yazamıyom idare edin artıkın bugün dermanım yok valla
aynı ablacımArifecim, nasıl oldun tatlım?
selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?